dimitrisd87 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, πλέον τα 5UGR.. θα έρχονται με ελτά? εχουν κολλήσει και τα 3 (παραγγέλθηκαν 1 Μαρτίου) που περιμένω σε αυτό το σημείο που οταν γράφει Αναμονή για μεταφορά στο τελικό γραφείο παράδοσης έρχονται με ελτά, πάντως εχουν σκαλώσει μέρες σε αυτό το σημείο.. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2023 από dimitrisd87 1 1
omokas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, dimitrisd87 είπε Καλημέρα, πλέον τα 5UGR.. θα έρχονται με ελτά? εχουν κολλήσει και τα 3 (παραγγέλθηκαν 1 Μαρτίου) που περιμένω σε αυτό το σημείο που οταν γράφει Αναμονή για μεταφορά στο τελικό γραφείο παράδοσης έρχονται με ελτά, πάντως εχουν σκαλώσει μέρες σε αυτό το σημείο.. Ωχ μη μου λες τέτοια, είμαι και εγώ στην ίδια φάση άλλα εμένα μου το εμφάνισε χθες 20 του μήνα Όμως εμένα περιμένει να παραδωθεί "Awaiting for transit to final delivery office" Εσένα λέει παραδόθηκε ήδη απο τις 14 στο local delivery company.. Περίεργο.. Να έχει αλλάξει κάτι με τις συνεργασίες και να πηγαίνουν και αυτά για ΕΛΤΑ πλέον? 1
lafayetter Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, omokas είπε Ωχ μη μου λες τέτοια, είμαι και εγώ στην ίδια φάση άλλα εμένα μου το εμφάνισε χθες 20 του μήνα Όμως εμένα περιμένει να παραδωθεί "Awaiting for transit to final delivery office" Εσένα λέει παραδόθηκε ήδη απο τις 14 στο local delivery company.. Περίεργο.. Να έχει αλλάξει κάτι με τις συνεργασίες και να πηγαίνουν και αυτά για ΕΛΤΑ πλέον? Μια από τα ίδια και εγώ στης 18 Μαρτίου έχει κολλήσει "Awaiting for transit to final delivery office" υποτίθεται ότι θα πέρναγε τελωνείο Ολλανδία. 2
dimitrisd87 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, omokas είπε Ωχ μη μου λες τέτοια, είμαι και εγώ στην ίδια φάση άλλα εμένα μου το εμφάνισε χθες 20 του μήνα Όμως εμένα περιμένει να παραδωθεί "Awaiting for transit to final delivery office" Εσένα λέει παραδόθηκε ήδη απο τις 14 στο local delivery company.. Περίεργο.. Να έχει αλλάξει κάτι με τις συνεργασίες και να πηγαίνουν και αυτά για ΕΛΤΑ πλέον? Πριν λίγο το ενα απο τα 3 που περιμένω 5UGR.. το έβγαλε με LA.. δηλαδή ελτα.. λογικά και τα άλλα 2 έτσι θα γίνουν. Μάλλον είχε μεγάλη επιτυχία η γενική γιαυτό 😄 57 λεπτά πριν, lafayetter είπε Μια από τα ίδια και εγώ στης 18 Μαρτίου έχει κολλήσει "Awaiting for transit to final delivery office" υποτίθεται ότι θα πέρναγε τελωνείο Ολλανδία. οτι κολλάει εκεί μάλλον παει με ελτά μετά, γιατί με γενική 1-2 μέρες το πολύ σου στέλνουν στο viber Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2023 από dimitrisd87
lafayetter Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, dimitrisd87 είπε Πριν λίγο το ενα απο τα 3 που περιμένω 5UGR.. το έβγαλε με LA.. δηλαδή ελτα.. λογικά και τα άλλα 2 έτσι θα γίνουν. Μάλλον είχε μεγάλη επιτυχία η γενική γιαυτό 😄 οχτι κολλάει εκεί μάλλον παει με ελτά μετά, γιατί με γενική 1-2 μέρες το πολύ σου στέλνουν στο viber 🤞🙏🙏🙏 Οποτε λογικα δεν θα δουμε καποιο update στο tracking παρα μονο οταν φτασει Ελλαδα. Με νταλικα πρεπει να εφυγε οποτε 4-5 μερες. *Tracking number: LS.........NL Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2023 από lafayetter
dimitrisd87 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, lafayetter είπε 🤞🙏🙏🙏 Οποτε λογικα δεν θα δουμε καποιο update στο tracking παρα μονο οταν φτασει Ελλαδα. Με νταλικα πρεπει να εφυγε οποτε 4-5 μερες. εμένα με ελτά με βολεύει πιο πολύ να έρχονται με LA.. τα φέρνουν σπίτι μου ενω η γενική δεν τα φέρνει ποτέ και συνήθως ερχονται και πιο γρήγορα αρκεί να μην σκαλώσουν πολλές μέρες σε αυτό το στάδιο οπως με το αλλο που είναι απο τις 14 του μηνα και δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη .. 1
sakisgri Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Στις 18/3/2023 στις 11:04 ΠΜ, lafayetter είπε Καλημέρα, το λέω γιατί ο πωλητής μου είπε ότι γράφει 20 USD αξία πάνω και αναφέρεται ως KID'S CAMERA TOY. Φαντάζομαι δεν θα βάλουν ότι θέλουν? Update: τώρα το πρωί έφτασε Ολλανδία: Consignment received at the PostNL Acceptance Centre The shipment is handed over in bulk final acceptance of the item to be confirmed Μετά το Βέλγιο πήγε Ολλανδία. 1 ώρα πριν, lafayetter είπε Μια από τα ίδια και εγώ στης 18 Μαρτίου έχει κολλήσει "Awaiting for transit to final delivery office" υποτίθεται ότι θα πέρναγε τελωνείο Ολλανδία. Άμα δεν πέρασε/περάσει τελωνείο στην Ολλανδία τοτε δεν έπιασε το 20ρικο που έβαλε ο Κινέζος, τώρα το θέμα ειναι πόσο θα σου το κοστολογήσουν, έχει την πραγματική τιμή και είπε ψέμματα ο Κινέζος ότι το δήλωσε 20$, θα βάλουν ότι νομίζουν αυτοί, η θα σου ζητήσουν να στείλεις απόδειξη? μένει να το δούμε. Η γνώμη μου έκανε λάθος που έβαλε (αν έβαλε) τόσο μικρή αξία και το KID'S CAMERA TOY ειναι λίγο "κρύψου και φώναξε" κάνει μπαμ ότι κάτι θέλει να κρύψει, από το βάρος και μόνο. Η γνώμη μου ειναι αν ήταν να βάλει πιο χαμηλά ας έβαζε 180€ πάλι δεν θα περνούσε τελωνείο. Μακάρι να κάνω λάθος και να μη πληρωσεις τπτ η όσο το δυνατόν λιγότερα, δεν ξέρουμε με σιγουριά πόσα θα σου βγάλουν αφού δεν ειναι ξεκάθαρο. Να ξέρεις για την επόμενη φορά καλύτερα ένα μεγάλο ποσό αλλά κάτω από 186€ παρά μικρο, έτσι και αλλιώς ούτε έτσι ούτε αλλιώς περνάει τελωνείο. Αν και σου είχα γράψει τι να κάνεις αν θελήσεις να παραγγείλεις ξανά το ίδιο προϊόν. 6 ώρες πριν, vagosvts7 είπε Τελικά ο Κινέζος ήταν σωστός.. Αν και όταν μου έδωσαν το δέμα μου φάνηκε μικρό σε όγκο και έφαγα μια μικρή φρίκη 😂😂 Αλλά τώρα έχω άλλο μικρό θεματακι.. Μπήκα να του αφήσω θετική αξιολόγηση αλλά γράφει cancel order και extend delivery? Πως μπορώ να του αφήσω θετική του ανθρώπου? Τι πατάω? Cancel και αιτιολογία ότι παρέλαβα? ΥΓ. Για την ιστορία.. Είχα κάνει παραγγελία 1 Μαρτίου το rg35xx που το έστελνε μέσο Γαλλίας, αλλά τελικά μου το έστειλε από Κίνα με Yun Express στης 9 Μαρτίου και παρέλαβα 21 Μαρτίου.. (Στην πλατφόρμα του AliExpress μέχρι σήμερα έγραφε ότι δεν το έχει στείλει, το κατάστημα μου έδωσε το tracking μέσο προσωπικού μηνύματος όταν τον ενόχλησα εγώ τι έχει κάνει με το προϊόν) ααα το δέμα από Κίνα πήγε Βουδαπέστη εκτελωνιστικε και μετά Θεσσαλονίκη και μέσο acs στη Λαμία.. Edit : Του έστειλα προσωπικό μήνυμα ότι παρέλαβα και ξανά άνοιξε order ότι μου στέλνει την κονσόλα και έτσι μπόρεσα και του άφησα αξιολόγηση 😎 Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά! 2
nikosgiann78 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, radiotv είπε @nikosgiann78 μιας και ρώτησες για αποστολή με Cainiao super economy for special goods Cainiao super economy global παραγγελίες 11/2 την μια την έστειλαν με Cainiao super economy for special goods Έχουν φύγει από την Κίνα προς την Ουγγαρία στις 24/2 και αγνοούνται,να βγάλω silver alert? Βασικά έχω παρατηρήσει ότι τα δέματα που στέλνονται με Cainiao super economy for special goods και έχουν tracking number από hungarian post 'ταξιδεύουν' γενικώς πιο αργά. Φαίνεται ότι δεν έχουν καμιά σχέση με τους άλλους τρόπους αποστολής (cainiao super economy/global, aliexpress saver shipping) παρόλο που έχουν το ίδιο τύπο tracking number Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2023 από nikosgiann78 2
sakisgri Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Τρεις παραγγελίες από 3 διαφορετικά καταστήματα, Aliexpress saver shipping και τα τρία, έγιναν combined και πήραν 10ψηφιο. Έκανα και τις τρεις μαζί στης 6/3/23 και σήμερα 21/3/23 παρέλαβα με ACS, 15 μέρες! καλά πάμε. 5
toni31 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 20 ώρες πριν, sakisgri είπε Από Ευρωπαϊκή χώρα σε Ευρωπαϊκή δεν έχει τελωνείο/εξτρά χρεώσεις. Αλλά καλά ειναι ρώτα αν μπορεί να στείλει από Πολωνία πριν βάλεις την παραγγελία. Από τρίτες χώρες (Κίνα) το όριο ειναι 150€ (καθαρή αξία) δλδ 186€ τελική τιμή. Αν ειναι 186€ και κάτω, θα δεις Vat included (περιλαμβάνει Φ.Π.Α) σε αυτή την περίπτωση δεν περνάει τελωνείο και το "AliExpress Selection Standard" ειναι ασφαλής τρόπος αποστολής. θα πάει Ουγγαρία και θα περασει εκεί τελωνείο και θα έρθει Ελλαδα με καμία επιπλέον χρέωση. Ποια μεταφορική θα σου το παραδώσει ειναι ανάλογα τι τύπου tracking number θα πάρει, αν θες δες σελίδα 294 τα γράφω εκεί. Ερώτηση 2. Εάν πάλι από τον ίδιο πωλητή παραγγείλω σήμερα πράγματα αξίας 98€ και μετά από λίγο κάνω άλλη μια παραγγελία 75€ σύνολο 173€ με ασφαλή τρόπο "AliExpress Selection Standard" σίγουρα ο ΦΠΑ θα είναι μέσα αλλά παίζει να σκαλώσει κάπου?
sakisgri Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, toni31 είπε Ερώτηση 2. Εάν πάλι από τον ίδιο πωλητή παραγγείλω σήμερα πράγματα αξίας 98€ και μετά από λίγο κάνω άλλη μια παραγγελία 75€ σύνολο 173€ με ασφαλή τρόπο "AliExpress Selection Standard" σίγουρα ο ΦΠΑ θα είναι μέσα αλλά παίζει να σκαλώσει κάπου? Όχι, και με 3 μέρες διαφορά πάλι μπορεί να γίνει combined, αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα αφού δεν ξεπερνάνε μαζί τα 186€ Αν πρόκειται 2 δέματα (η και παραπάνω) να ξεπεράσουν τα 186€, η αν θέλεις να μη γίνουν combined (για κάποιο λόγο) θα πρέπει να κάνεις την μια παραγγελία και αφού έχει περασει το κέντρο διαλογής (Outbound in sorting center) τοτε να κάνεις την επόμενη παραγγελία, για σιγουριά θα περίμενα και κάνα 2 μέρες παραπάνω. 1
lafayetter Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, sakisgri είπε Άμα δεν πέρασε/περάσει τελωνείο στην Ολλανδία τοτε δεν έπιασε το 20ρικο που έβαλε ο Κινέζος, τώρα το θέμα ειναι πόσο θα σου το κοστολογήσουν, έχει την πραγματική τιμή και είπε ψέμματα ο Κινέζος ότι το δήλωσε 20$, θα βάλουν ότι νομίζουν αυτοί, η θα σου ζητήσουν να στείλεις απόδειξη? μένει να το δούμε. Η γνώμη μου έκανε λάθος που έβαλε (αν έβαλε) τόσο μικρή αξία και το KID'S CAMERA TOY ειναι λίγο "κρύψου και φώναξε" κάνει μπαμ ότι κάτι θέλει να κρύψει, από το βάρος και μόνο. Η γνώμη μου ειναι αν ήταν να βάλει πιο χαμηλά ας έβαζε 180€ πάλι δεν θα περνούσε τελωνείο. Μακάρι να κάνω λάθος και να μη πληρωσεις τπτ η όσο το δυνατόν λιγότερα, δεν ξέρουμε με σιγουριά πόσα θα σου βγάλουν αφού δεν ειναι ξεκάθαρο. Να ξέρεις για την επόμενη φορά καλύτερα ένα μεγάλο ποσό αλλά κάτω από 186€ παρά μικρο, έτσι και αλλιώς ούτε έτσι ούτε αλλιώς περνάει τελωνείο. Αν και σου είχα γράψει τι να κάνεις αν θελήσεις να παραγγείλεις ξανά το ίδιο προϊόν. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά! Η αλήθεια είναι πως είδα φωτογραφίες από reviews στον συγκεκριμένο πωλητή και στα κουτιά τα label γράφανε 20USD TOY CAMERA, μετά του έστειλα μήνυμα και του λέω αν εχει γράψει κάτι και μου απαντάει ναι 20 USD😆 Από παλιότερες αγορές ebay ότι πέρναγε ΓΕΤΑ μου στέλνανε στο email να τους στείλω αποδεικτικό τραπεζικής συναλλαγής και ένα screenshot της παραγγελίας. Το να βάλουν ότι θέλουν είναι εξωφρενικό, γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση η κάμερα "φαίνεται" επαγγελματική όποτε με την εκάστοτε εκτίμηση μπορεί να βάλουν 500€ πχ. Το θέμα να ξεμπλοκάρει. Εγώ πιστεύω ότι ταξιδεύει και Παρασκευή θα φτάσει Ελλάδα. 1
sakisgri Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, lafayetter είπε Η αλήθεια είναι πως είδα φωτογραφίες από reviews στον συγκεκριμένο πωλητή και στα κουτιά τα label γράφανε 20USD TOY CAMERA, μετά του έστειλα μήνυμα και του λέω αν εχει γράψει κάτι και μου απαντάει ναι 20 USD😆 Από παλιότερες αγορές ebay ότι πέρναγε ΓΕΤΑ μου στέλνανε στο email να τους στείλω αποδεικτικό τραπεζικής συναλλαγής και ένα screenshot της παραγγελίας. Το να βάλουν ότι θέλουν είναι εξωφρενικό, γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση η κάμερα "φαίνεται" επαγγελματική όποτε με την εκάστοτε εκτίμηση μπορεί να βάλουν 500€ πχ. Το θέμα να ξεμπλοκάρει. Εγώ πιστεύω ότι ταξιδεύει και Παρασκευή θα φτάσει Ελλάδα. Το θέμα ειναι δεν υπήρχε νόημα να βάλει 20€ αφού και μεχρι 186€ να έβαζε πάλι δεν θα περνούσε τελωνείο. Το TOY CAMERA νομίζω έχει γίνει παλιό το κόλπο. Καλύτερα να έβαζε 186€, πιστεύω θα περνούσε. Δεν ξέρουμε πως θα καταλήξει, μπορεί και να περασει έτσι με καμία χρέωση η μόνο 5€ έξοδα εκτελωνισμού. Λογικά αν θελήσουν να ψάξουν τιμή θα σου ζητήσουν αυτά που έγραψες, αλλά έχω διαβάσει μπορούν να το κοστολογήσουν όσο νομίζουν ειναι η πραγματική αξία. Μετά μπορεις να ζητήσεις επανεξέταση και να στείλεις αποδεικτικό τραπεζικής συναλλαγής και screenshot της παραγγελίας, προτρέχουμε τώρα. Μένει να το δούμε πως θα κινηθούν, ενημέρωσε μας να ξέρουμε. 1
bill987 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα παίδες, μπαταρίες κινητών μπορούμε να παραγγείλουμε από το ali , έρχονται ή όχι ???
sakisgri Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, bill987 είπε Καλησπέρα παίδες, μπαταρίες κινητών μπορούμε να παραγγείλουμε από το ali , έρχονται ή όχι ??? Καλησπέρα, Έρχεται ναι, κάνω copy-paste από μια ανάρτηση μου στη σελίδα 294 που έχω και άλλες πληροφορίες. Για μπαταρίες επειδή ειναι ιδιαίτερο προϊόν και επικίνδυνες δεν μπορεί να σταλεί με κάποιο τρόπο από τους παραπάνω. Θα δούμε τρόπο αποστολής "Seller's Shipping Method". Ο ασφαλής τρόπος αποστολής ειναι με την MEEST Group με tracking number τύπου GR************** και την παράδοση την κάνει η speedex στην Ελλάδα με καμιά επιπλέον χρέωση. Αλλά καλά ειναι να ρωτάμε τον πωλητή με ποιο τρόπο θα σταλεί να είμαστε σίγουροι. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2023 από sakisgri 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα