Giannis20vt Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Στις 13/3/2023 στις 11:03 ΠΜ, Giannis20vt είπε Καλημερα και καλή εβδομαδα στην παρέα. Πακετάκι που έρχεται με Cainiao Super Economy Global και με tracking UA426464157HU έχει ένα μήνα μέσα στην Ελλάδα και ακομα το αναμένω. Θεσσαλονίκη, περιοχή Πολίχνη, έτσι για στατιστικούς λόγους το αναφέρω. Επίσης απο χθες η εφαρμογη 17track αδυνατεί να δώσει πληροφοριες για οτιδηποτε ερχεται απο Κίνα, τουλάχιστον αυτο συμβαινει σε εμενα σε ολα μου τα δέματα απο Aliexpress. 2/2 εχει αποστολή απο Ουγγαρία, 20/3 ακομά τιποτα απο ΕΛΤΑ. Ακολουθουν κι άλλα πακετάκια, με λιγο πιο κοντινες ημερομηνιες, (πχ 14/2, χωρις κάποια ενημερωση και αυτά). Για να δουμε πόσο θα πάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Starla Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, Starla είπε Σύμφωνα με το tracking number στην πλατφόρμα Ali express έχει φτάσει Ελλάδα και είναι σε υπκ για delivery Όμως σύμφωνα με το tracking number στα ΕΛΤΑ δείχνει ακόμα 16/3 αναχώρηση από Κίνα... Παίζει να άλλαξε και να μην έρχεται με ΕΛΤΑ? Το γλίτωσα το τελωνείο ή θα έρθει ειδοποίηση για επιπλέον χρέωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 22 λεπτά πριν, Starla είπε Το γλίτωσα το τελωνείο ή θα έρθει ειδοποίηση για επιπλέον χρέωση? Αν πας στο parcelsapp και δώσεις το tracking number, βλέπεις στα 2-3 πρώτα tracking number updates τίποτα 'shipment accepted by 4PX' ή κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosvts7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Τελικά παίδες θα αργήσει να έρθει το ''sushi'' όπως τα βλέπω τα πράγματα.. Πήγε από Βουδαπέστη Ουγγαρία, πέρασε από τελωνείο και λογικά θα ταξιδέψει προς Ελλάδα κάποια στιγμή .. Μέσο Yun Express.. https://parcelsapp.com/en/tracking/YT2306821266052096 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 36 λεπτά πριν, Giannis20vt είπε 2/2 εχει αποστολή απο Ουγγαρία, 20/3 ακομά τιποτα απο ΕΛΤΑ. Ακολουθουν κι άλλα πακετάκια, με λιγο πιο κοντινες ημερομηνιες, (πχ 14/2, χωρις κάποια ενημερωση και αυτά). Για να δουμε πόσο θα πάει. Σήμερα έλαβα ειδοποιητήριο για δέμα που έφτασε 8 Μαρτίου Ελλάδα, για να πάω να το πάρω αύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosvts7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, vagosvts7 είπε Τελικά παίδες θα αργήσει να έρθει το ''sushi'' όπως τα βλέπω τα πράγματα.. Πήγε από Βουδαπέστη Ουγγαρία, πέρασε από τελωνείο και λογικά θα ταξιδέψει προς Ελλάδα κάποια στιγμή .. Μέσο Yun Express.. https://parcelsapp.com/en/tracking/YT2306821266052096 Τελικά θα παραλάβω σύντομα.. Με αυτό το tracking https://parcelsapp.com/en/tracking/3617879565 Μου δείχνει ότι σήμερα είναι Θεσσαλονίκη.. Αύριο μπορεί να το έχω στα χέρια μου λογικά.. Για να δούμε τι μου έστειλε τελικά ο Κινέζος.. 😎😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 23 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε Τελικά θα παραλάβω σύντομα.. Με αυτό το tracking https://parcelsapp.com/en/tracking/3617879565 Μου δείχνει ότι σήμερα είναι Θεσσαλονίκη.. Αύριο μπορεί να το έχω στα χέρια μου λογικά.. Για να δούμε τι μου έστειλε τελικά ο Κινέζος.. 😎😎 Κοίτα 99% θα λάβεις αυτό που παράγγειλες, γιατι το λέω αυτό? Αν ήταν απάτη δεν θα έβγαζε τώρα "Sorry, this item is no longer available!" Θα το είχε ακόμα αφού αν ήταν απάτη δεν θα υπήρχε από την πρώτη στιγμή για να το αφαιρέσει, και θα το άφηνε για να συνεχίσει να κοιροϊδέυει κόσμο. 32 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε Τελικά θα παραλάβω σύντομα.. Με αυτό το tracking https://parcelsapp.com/en/tracking/3617879565 Δες στην ACS αυτη θα σου το παραδωσει.https://www.acscourier.net/el/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Εμένα βλέπω να καθυστερεί, ενώ πήγε Ουγγαρία Βουδαπέστη στις 16 του μήνα ακόμα δεν το έχει καν παραλάβει το ουγγρικό ταχυδρομείο και υποτίθεται τους το παρέδωσαν 17 του μήνα και έχουμε 20 σήμερα. Τα ΕΛΤΑ φυσικά δεν το βγάζουν γιατί δεν το έχει παραλάβει το ουγγρικό ταχυδρομείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosvts7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 19 λεπτά πριν, sakisgri είπε Κοίτα 99% θα λάβεις αυτό που παράγγειλες, γιατι το λέω αυτό? Αν ήταν απάτη δεν θα έβγαζε τώρα "Sorry, this item is no longer available!" Θα το είχε ακόμα αφού αν ήταν απάτη δεν θα υπήρχε από την πρώτη στιγμή για να το αφαιρέσει, και θα το άφηνε για να συνεχίσει να κοιροϊδέυει κόσμο. Δες στην ACS αυτη θα σου το παραδωσει.https://www.acscourier.net/el/ Το πρόσεξα και με την acs ξέχασα να το ποσταρω.. Πάντως ο τυπάς δείχνει ακόμα στο store του να μην έχει τίποτα να πουλήσει εδώ και μέρες.. Πάντως στην συνομιλία που είχαμε δείχνει ότι μπαίνει κάθε μέρα (online δηλαδή, είναι ενεργός σαν προφίλ, δεν έχει εξαφανιστεί).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, omokas είπε Εμένα βλέπω να καθυστερεί, ενώ πήγε Ουγγαρία Βουδαπέστη στις 16 του μήνα ακόμα δεν το έχει καν παραλάβει το ουγγρικό ταχυδρομείο και υποτίθεται τους το παρέδωσαν 17 του μήνα και έχουμε 20 σήμερα. Τα ΕΛΤΑ φυσικά δεν το βγάζουν γιατί δεν το έχει παραλάβει το ουγγρικό ταχυδρομείο Εχω ένα ήταν στη φάση Leaving customs από της 17/3/23, Σήμερα έβγαλε 4 ενημερώσεις ταυτόχρονα και τώρα ειναι Θεσσαλονίκη, αλλά ειναι με 10ψηφιο. Πάλι πιστεύω θα το προλάβεις έχεις σχεδόν 2 βδομάδες μπροστά σου. 2 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε Το πρόσεξα και με την acs ξέχασα να το ποσταρω.. Πάντως ο τυπάς δείχνει ακόμα στο store του να μην έχει τίποτα να πουλήσει εδώ και μέρες.. Πάντως στην συνομιλία που είχαμε δείχνει ότι μπαίνει κάθε μέρα (online δηλαδή, είναι ενεργός σαν προφίλ, δεν έχει εξαφανιστεί).. Ξέρεις τι νομίζω μπορεί να έγινε? μπορεί να τον είχε εγγυηθεί η Yun Express ότι θα έφταναν τα δέματα στους πελάτες από Ευρώπη σε 7 μέρες, και κάποια να μη φτάνανε με αποτέλεσμα να ανοίγουν dispute και ο άνθρωπος να χάνει τα προϊόντα έτσι. Και να είπε έως εδώ δεν ξανά πουλάω η μπορεί να έχει βάλει τπτ παραγγελίες από τους κατασκευαστές και όταν τα έχει να ξανά βάλει το κατάστημα online για να μη έχει θέμα. Μια σκέψη έκανα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, sakisgri είπε Εχω ένα ήταν στη φάση Leaving customs από της 17/3/23, Σήμερα έβγαλε 4 ενημερώσεις ταυτόχρονα και τώρα ειναι Θεσσαλονίκη, αλλά ειναι με 10ψηφιο. Πάλι πιστεύω θα το προλάβεις έχεις σχεδόν 2 βδομάδες μπροστά σου. Ξέρεις τι νομίζω μπορεί να έγινε? μπορεί να τον είχε εγγυηθεί η Yun Express ότι θα έφταναν τα δέματα στους πελάτες από Ευρώπη σε 7 μέρες, και κάποια να μη φτάνανε με αποτέλεσμα να ανοίγουν dispute και ο άνθρωπος να χάνει τα προϊόντα έτσι. Και να είπε έως εδώ δεν ξανά πουλάω η μπορεί να έχει βάλει τπτ παραγγελίες από τους κατασκευαστές και όταν τα έχει να ξανά βάλει το κατάστημα online για να μη έχει θέμα. Μια σκέψη έκανα. Ναι αυτά με τα 10ψήφια δείχνουν να πηγαίνουν πιο γρήγορα για κάποιο λόγο και τα 5UGR Εχω και τα άλλα 5 με 5UGR και ενώ μπήκαν με καθυστέρηση Ουγγαρία δείχνουν να έχουν πιο γρήγορη διαπεραίωση, έβγαλε σήμερα αυτό για το Final Delivery Office, μήνυμα ωστόσο δεν έχω λάβει ακόμη από την Γενική, αριθμός τηλεφώνου σωστός κλπ. Ισως και να βιάζομαι λίγο 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni31 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Ερώτηση, θέλω να κάνω μια παραγγελία από Ali 2 πράματα αξίας 198. Είναι από τον ίδιο πωλητή με την διαφορά ότι το ακριβό (172€) έχει τρόπο αποστολής "From Poland to Greece via CAINIAO WAREHOUSE EXPRESS SHIPPING" και το φτηνότερο από Κίνα "AliExpress Selection Standard". Στο checkout δεν μου βγάζει price adjustment. Πιστεύετε ότι θα έχει έξτρα χρεώσεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, toni31 είπε Ερώτηση, θέλω να κάνω μια παραγγελία από Ali 2 πράματα αξίας 198. Είναι από τον ίδιο πωλητή με την διαφορά ότι το ακριβό (172€) έχει τρόπο αποστολής "From Poland to Greece via CAINIAO WAREHOUSE EXPRESS SHIPPING" και το φτηνότερο από Κίνα "AliExpress Selection Standard". Στο checkout δεν μου βγάζει price adjustment. Πιστεύετε ότι θα έχει έξτρα χρεώσεις??? Από Ευρωπαϊκή χώρα σε Ευρωπαϊκή δεν έχει τελωνείο/εξτρά χρεώσεις. Αλλά καλά ειναι ρώτα αν μπορεί να στείλει από Πολωνία πριν βάλεις την παραγγελία. Από τρίτες χώρες (Κίνα) το όριο ειναι 150€ (καθαρή αξία) δλδ 186€ τελική τιμή. Αν ειναι 186€ και κάτω, θα δεις Vat included (περιλαμβάνει Φ.Π.Α) σε αυτή την περίπτωση δεν περνάει τελωνείο και το "AliExpress Selection Standard" ειναι ασφαλής τρόπος αποστολής. θα πάει Ουγγαρία και θα περασει εκεί τελωνείο και θα έρθει Ελλαδα με καμία επιπλέον χρέωση. Ποια μεταφορική θα σου το παραδώσει ειναι ανάλογα τι τύπου tracking number θα πάρει, αν θες δες σελίδα 294 τα γράφω εκεί. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2023 από sakisgri 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 @nikosgiann78 μιας και ρώτησες για αποστολή με Cainiao super economy for special goods Cainiao super economy global παραγγελίες 11/2 την μια την έστειλαν με Cainiao super economy for special goods Έχουν φύγει από την Κίνα προς την Ουγγαρία στις 24/2 και αγνοούνται,να βγάλω silver alert? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosvts7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικά ο Κινέζος ήταν σωστός.. Όταν μου έδωσαν το δέμα μου φάνηκε μικρό σε όγκο και έφαγα μια μικρή φρίκη 😂😂 Αλλά τώρα έχω άλλο μικρό θεματακι.. Μπήκα να του αφήσω θετική αξιολόγηση αλλά γράφει cancel order και extend delivery? Πως μπορώ να του αφήσω θετική του ανθρώπου? Τι πατάω? Cancel και αιτιολογία ότι παρέλαβα? ΥΓ. Για την ιστορία.. Είχα κάνει παραγγελία 1 Μαρτίου το rg35xx που το έστελνε μέσο Γαλλίας, αλλά τελικά μου το έστειλε από Κίνα με Yun Express στης 9 Μαρτίου και παρέλαβα 21 Μαρτίου.. (Στην πλατφόρμα του AliExpress μέχρι σήμερα έγραφε ότι δεν το έχει στείλει, το κατάστημα μου έδωσε το tracking μέσο προσωπικού μηνύματος όταν τον ενόχλησα εγώ τι έχει κάνει με το προϊόν) ααα το δέμα από Κίνα πήγε Βουδαπέστη εκτελωνιστικε και μετά Θεσσαλονίκη και μέσο acs στη Λαμία.. Edit : Του έστειλα προσωπικό μήνυμα ότι παρέλαβα και ξανά άνοιξε order ότι μου στέλνει την κονσόλα και έτσι μπόρεσα και του άφησα αξιολόγηση 😎 Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2023 από vagosvts7 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα