sakisgri Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, lafayetter είπε Ανανέωσε ως εξής Αυτό σημαίνει ότι έφτασε ή έφυγε? Α) Ελλάδα, Β) Ολλανδία, Γ) Βέλγιο και τελευταία ερώτημα, τα επόμενα steps είναι ΓΕΤΑ Τελωνείο Αθήνα αερολιμένας Αθηνών και μετα τοπικό κατάστημα? Πάντως προχωράει γρήγορα μην το ματιάσω😶 Όταν γράφει "Arrived" σημαίνει έφτασε, όταν γράφει "Departed" σημαίνει έφυγε. Με βάση την εικόνα που ανέβασες εχθές, έφτασε Βέλγιο. Τα επόμενα steps ειναι Departure από εκεί που ειναι τώρα, και Arrived στην επόμενη χώρα. Αν θα ειναι Ελλαδα θα το δεις στο parcelsapp θα γράφει Greece Post και θα μπορεις πλέον να το κοιτάς και στα ΕΛΤΑ, ναι λογικά θα ειναι ΓΕΤΑ και όταν φύγει από εκεί θα πάρει το δρόμο του προς το σπίτι σου, δες το λινκ με το δικό μου tracking number που ανέβασα εχθές στην προηγούμενη σελίδα. 5 ώρες πριν, omokas είπε Είμαι λίγα βήματα πιο πέρα αν θέλεις δες και την δικία μου πορεία δέματος Νομίζω πως εμένα είναι στη φάση που παραδίδεται προς το Ουγγρικό Ταχυδρομείο (posta.hu) Και μετά θα παραδωθεί στα ΕΛΤΑ και θα φανεί Αερολιμένα Αθηνών Αλλα εγώ όπως το βλέπω δεν το προλαβαίνω το δικό μου.. φεύγω 3 Απρίλη και γυρνάω πίσω 26 Μεχρι να μπεί Ελλάδα θα θέλει κάμια 10αριά μέρες ακόμη, βάλε και ΚΔ Αττικής βάλε και οτι είμαι σε νησί πρέπει να πάει Ηράκλειο και μετά Χανιά κλπ. Πιστεύω θα το προλάβεις. Εχθές έφτασε Ουγγαρία πέρασε τελωνείο και σήμερα το έχει πάρει μεταφορική εταιρία από το τελωνείο και παίρνει το δρόμο για Ελλαδα. Από βδομάδα μπαίνει Ελλαδα. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2023 από sakisgri 1 1
lafayetter Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Προχωράει γρήγορα ή είναι ιδέα μου? Ανανέωσε πάλι 🤩😁 Λογικά το επόμενο step είναι Departure και μετα Ελλάδα ΕΛΤΑ. Όπως το κόβω μεχει την Τετάρτη Πέμπτη max θα έχει φτάσει. Ερώτηση όταν θα περάσει τελωνείο για να μπω ΦΠΑ και λοιπά τέλοι θα μου στείλουν sms/mail για να αποστείλλω την κίνηση λογαριασμού με το ποσό που πλήρωσα και ένα screenshot το προιον από το Aliexpress? Σας υπέρ ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες και βοήθεια! Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2023 από lafayetter
sakisgri Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, lafayetter είπε Προχωράει γρήγορα ή είναι ιδέα μου? Ανανέωσε πάλι 🤩😁 Λογικά το επόμενο step είναι Departure και μετα Ελλάδα ΕΛΤΑ. Όπως το κόβω μεχει την Τετάρτη Πέμπτη max θα έχει φτάσει. Ερώτηση όταν θα περάσει τελωνείο για να μπω ΦΠΑ και λοιπά τέλοι θα μου στείλουν sms/mail για να αποστείλλω την κίνηση λογαριασμού με το ποσό που πλήρωσα και ένα screenshot το προιον από το Aliexpress? Σας υπέρ ευχαριστώ για τις πολύτιμες πληροφορίες και βοήθεια! Ναι περπατάει πολύ γρήγορα, φεύγει κιόλας, σχεδόν πάντα έτσι γίνεται η καθυστέρηση αρχίζει όταν το αναλαμβάνουν οι δικοί μας δουλευταράδες εδώ στα ΕΛΤΑ. Δεν χρειάζεται να κάνεις τπτ, όταν θα ειναι στο τοπικό ταχυδρομείο σου θα σου στειλουν sms να πας να το παραλάβεις και πόσα θα πρέπει να πληρωσεις, η θα αφήσουν χαρτάκι πάλι με το ποσό πάνω. Τπτ να σαι καλά 🙂
omokas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, sakisgri είπε Πιστεύω θα το προλάβεις. Εχθές έφτασε Ουγγαρία πέρασε τελωνείο και σήμερα το έχει πάρει μεταφορική εταιρία από το τελωνείο και παίρνει το δρόμο για Ελλαδα. Από βδομάδα μπαίνει Ελλαδα. Μακάρι αλλίως θα κάνω αυτό που είπες να τα παραλάβει άλλος για εμένα με εξουσιοδότηση και να μου τα στείλει Η μεταφορική αυτή μετα το τελωνείο το δίνει δηλαδή στην posta.hu (το ουγγρικό ταχυδρομείο) και αυτοί το προωθούν Ελλάδα? Είχε βγάλει κατι καταχωρίσεις στο posta.hu αλλα αρχές του μήνα οτι και καλά το περιμένουν απο μετάφραση που έκανα Λογικα θα ανανεωθεί και εκει πέρα, πάντως τα ΕΛΤΑ ακόμη δεν το δείχνουν γιαυτό έλεγα μήπως καθυστερήσει λίγο Οπώς και να εχει σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου! Το εκτιμώ πολύ 1
sakisgri Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, omokas είπε Μακάρι αλλίως θα κάνω αυτό που είπες να τα παραλάβει άλλος για εμένα με εξουσιοδότηση και να μου τα στείλει Η μεταφορική αυτή μετα το τελωνείο το δίνει δηλαδή στην posta.hu (το ουγγρικό ταχυδρομείο) και αυτοί το προωθούν Ελλάδα? Είχε βγάλει κατι καταχωρίσεις στο posta.hu αλλα αρχές του μήνα οτι και καλά το περιμένουν απο μετάφραση που έκανα Λογικα θα ανανεωθεί και εκει πέρα, πάντως τα ΕΛΤΑ ακόμη δεν το δείχνουν γιαυτό έλεγα μήπως καθυστερήσει λίγο Οπώς και να εχει σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου! Το εκτιμώ πολύ Κάπως έτσι, είσαι στη φάση που έχω μαρκάρει με κόκκινο στη φώτο, όπου να ναι θα φανεί και στα ΕΛΤΑ (μάλλον την Δευτέρα). Τπτ να σαι καλά. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2023 από sakisgri 1 1
lafayetter Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, sakisgri είπε Ναι περπατάει πολύ γρήγορα, φεύγει κιόλας, σχεδόν πάντα έτσι γίνεται η καθυστέρηση αρχίζει όταν το αναλαμβάνουν οι δικοί μας δουλευταράδες εδώ στα ΕΛΤΑ. Δεν χρειάζεται να κάνεις τπτ, όταν θα ειναι στο τοπικό ταχυδρομείο σου θα σου στειλουν sms να πας να το παραλάβεις και πόσα θα πρέπει να πληρωσεις, η θα αφήσουν χαρτάκι πάλι με το ποσό πάνω. Τπτ να σαι καλά 🙂 Καλημέρα, το λέω γιατί ο πωλητής μου είπε ότι γράφει 20 USD αξία πάνω και αναφέρεται ως KID'S CAMERA TOY. Φαντάζομαι δεν θα βάλουν ότι θέλουν? Update: τώρα το πρωί έφτασε Ολλανδία: Consignment received at the PostNL Acceptance Centre The shipment is handed over in bulk final acceptance of the item to be confirmed Μετά το Βέλγιο πήγε Ολλανδία.
sakisgri Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, lafayetter είπε Καλημέρα, το λέω γιατί ο πωλητής μου είπε ότι γράφει 20 USD αξία πάνω και αναφέρεται ως KID'S CAMERA TOY. Φαντάζομαι δεν θα βάλουν ότι θέλουν? Update: τώρα το πρωί έφτασε Ολλανδία: Consignment received at the PostNL Acceptance Centre The shipment is handed over in bulk final acceptance of the item to be confirmed Μετά το Βέλγιο πήγε Ολλανδία. Καλημέρα, Ένα ένα μας τα λες 🙂 αν όντως έβαλε 20$ αξία και περασει, θα περασει τελωνείο στην Ολλανδία και δεν θα περασει απο ΓΕΤΑ, μένει να το δούμε. 1
lafayetter Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 55 λεπτά πριν, sakisgri είπε Καλημέρα, Ένα ένα μας τα λες 🙂 αν όντως έβαλε 20$ αξία και περασει, θα περασει τελωνείο στην Ολλανδία και δεν θα περασει απο ΓΕΤΑ, μένει να το δούμε. Μακάρι 🙂😀
Starla Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, lafayetter είπε Μακάρι 🙂😀 Παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ!! Ομπρέλα βροχής σε σχήμα όπλου από Ali αξία 26€ . Ο πωλητής την έστειλε με tracking number LV******488CN. Θα περάσει Τελωνείο? Θα έρθει με τα ΕΛΤΑ? Ευχαριστώ πολύ όλους!
sakisgri Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Starla είπε Παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ!! Ομπρέλα βροχής σε σχήμα όπλου από Ali αξία 26€ . Ο πωλητής την έστειλε με tracking number LV******488CN. Θα περάσει Τελωνείο? Θα έρθει με τα ΕΛΤΑ? Ευχαριστώ πολύ όλους! Είναι tracking number που αποστέλλεται με China Post. Αυτά έρχονται κατευθείαν από Κίνα - Ελλαδα και περνάει τελωνείο. Ένα παράδειγμα. https://parcelsapp.com/en/tracking/LV404546146CN Ναι με ΕΛΤΑ έρχεται. Ποιος ήταν ο τρόπος αποστολής που επέλεξες? Αν έστειλε με άλλο τρόπο αποστολής μήπως θα ήταν καλύτερα να την ακυρώσεις και να παραγγείλεις από άλλο κατάστημα. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2023 από sakisgri 2
Starla Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, lafayetter είπε Μακάρι 🙂😀 Παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ!! Ομπρέλα βροχής σε σχήμα όπλου από Ali αξία 26€ . Ο πωλητής την έστειλε με tracking number LV******488CN. Θα περάσει Τελωνείο? Θα έρθει με τα ΕΛΤΑ? Ευχαριστώ πολύ όλους! Έχει φύγει ήδη από Κίνα...
japetus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Είδα στα Ελτα τοποθετούν σιγά-σιγά νέες θυρίδες στα καταστήματα.. Έχει παραλάβει κάποιος από εκεί, ξεκίνησαν τη λειτουργία τους; https://elta.gr/paralabi-antikeimenon-apo-tin-isonexupni-thuridasin-elta 2
omokas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 37 λεπτά πριν, Starla είπε Παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ!! Ομπρέλα βροχής σε σχήμα όπλου από Ali αξία 26€ . Ο πωλητής την έστειλε με tracking number LV******488CN. Θα περάσει Τελωνείο? Θα έρθει με τα ΕΛΤΑ? Ευχαριστώ πολύ όλους! Έχει φύγει ήδη από Κίνα... Μα και εσύ ομπρέλα σε σχήμα όπλου 😆 Ακριβώς αυτό που ψάχνουν στα αεροδρόμια, παίζει να φάει και επανέλεγχο, μην το απορρίψουν μόνο λόγο σχήματος στο xray
radiotv Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 11 ώρες πριν, japetus είπε Είδα στα Ελτα τοποθετούν σιγά-σιγά νέες θυρίδες στα καταστήματα.. Έχει παραλάβει κάποιος από εκεί, ξεκίνησαν τη λειτουργία τους; https://elta.gr/paralabi-antikeimenon-apo-tin-isonexupni-thuridasin-elta Έχει οδηγίες εδώ, πρέπει ο πωλητής να επιλέξει παράδοση σε postbox https://elta.gr/oroi-chrisis-elta-postbox 12 ώρες πριν, Starla είπε Παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ!! Ομπρέλα βροχής σε σχήμα όπλου από Ali αξία 26€ . Ο πωλητής την έστειλε με tracking number LV******488CN. Θα περάσει Τελωνείο? Θα έρθει με τα ΕΛΤΑ? Ευχαριστώ πολύ όλους! Έχει φύγει ήδη από Κίνα... βάλε τον σύνδεσμο του προϊόντος να το δούμε 1
nikosgiann78 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Starla είπε Παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ!! Ομπρέλα βροχής σε σχήμα όπλου από Ali αξία 26€ . Ο πωλητής την έστειλε με tracking number LV******488CN. Θα περάσει Τελωνείο? Θα έρθει με τα ΕΛΤΑ? Ευχαριστώ πολύ όλους! Έχει φύγει ήδη από Κίνα... Εξαρτάται από που τύπωσε το tracking number είναι η απάντηση. Αν με 'μαγκιά' το τύπωσε από την πλατφόρμα του Aliexpress (γιατί κανονικά πλέον το Aliexpress δεν αφήνει το China post σαν shipping carrier για Ελλάδα) τότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν το τύπωσε από κάποιο εξωτερικό σύστημα (το πιο πιθανόν) και αυτό δεν έχει ενημερώσει το σύστημα IOSS, τότε θα μπλέξεις με το τελωνείο. Ρώτα τον πωλητή από ποιο σύστημα τύπωσε το tracking number για να το στείλει!!! (υπάρχει πιθανότητα να σου πει από το σύστημα της 4PX). Το σύστημα της 4PX παλιότερα ΔΕΝ δεχόταν αριθμό IOSS. Αν το άλλαξαν τώρα, αυτό δεν το ξέρω. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2023 από nikosgiann78 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα