hercoulis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Λες ε; Το σκέφτομαι και αυτό. Γενικά τα τελωνεία είναι κράτος εν κράτη και κάνουν ότι θέλουν. Έχουν και δουλειά πολύ.. και αστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, hercoulis είπε Λες ε; Το σκέφτομαι και αυτό. Γενικά τα τελωνεία είναι κράτος εν κράτη και κάνουν ότι θέλουν. Έχουν και δουλειά πολύ.. και αστα Γενικά αν κάτι κλέβουν από δέματα ειναι κινητά. Είχα διαβάσει ένα άρθρο πως έκλεβαν τα iphone από το Amazon οι υπάλληλοι, γιατι εκεί περνάνε από συστήματα ασφαλείας όταν σχολάνε, αλλά παίρναν το κινητό και έβαζαν κάτι άλλο με το ίδιο βάρος μέσα, ήξεραν όμως σε ποια δέματα υπήρχαν τα κινητά. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hercoulis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Μου έχουν φάει iPhone και εμένα. Η πρόθεση στο τελωνείο ήταν η μπαταρία γιατί τους είπα πως είναι μεταχειρισμένο. Μου είπαν πως για λόγους ασφαλείας δεν δέχονται μεταχειρισμένα. Κάποιος το χαίρεται τώρα … 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, hercoulis είπε Μου έχουν φάει iPhone και εμένα. Η πρόθεση στο τελωνείο ήταν η μπαταρία γιατί τους είπα πως είναι μεταχειρισμένο. Μου είπαν πως για λόγους ασφαλείας δεν δέχονται μεταχειρισμένα. Κάποιος το χαίρεται τώρα … Έτσι ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lafayetter Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, sakisgri είπε Έτσι ακριβώς. Σόρρυ για το πρήξιμο 🙂🙂 στο PostNL μου βγάζει το παρακάτω Στο The item is ready for shipment, σημαίνει πως έχει φτάσει Ολλανδία και είναι έτοιμο για Ελλάδα από Ολλανδία ή από Κίνα περιμένουν να έρθει Ολλανδία? Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από lafayetter 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, lafayetter είπε Σόρρυ για το πρήξιμο 🙂🙂 στο PostNL μου βγάζει το παρακάτω Σημαίνει ότι το δέμα ειναι έτοιμο για αποστολή και θα πάει στο Ολλανδικό ταχυδρομείο. PostNL = Ολλανδικό ταχυδρομείο 40 λεπτά πριν, lafayetter είπε Στο The item is ready for shipment, σημαίνει πως έχει φτάσει Ολλανδία και είναι έτοιμο για Ελλάδα από Ολλανδία ή από Κίνα περιμένουν να έρθει Ολλανδία? Οχι παει απο Κινα για Ολλανδια Εδώ έχω ένα δικό μου παλιό tracking number σαν το δικό σου LS068159197NL, για να δεις τι να περιμένεις. Το είχα παραγγείλει 30/6/22 και παρέλαβα 24/8/22. Στο parcelsapp έχει και κάνα 2 ενημερώσεις παραπάνω μήνες μετά αλλά το είχα παραλάβει πιο πριν όπως θα δεις και επειδή για κάποιο λόγο τοτε δεν έπαιρνε πληροφορίες από την Cainiao σου βάζω και λινκ από την Cainiao για να δεις και από εκεί τις ενημερώσεις. https://parcelsapp.com/en/tracking/LS068159197NL https://global.cainiao.com/newDetail.htm?mailNoList=LS068159197NL&otherMailNoList= Να σημειώσω ότι έμενα ήταν με "Cainiao standard for special goods" Εσύ είχες γράψει ότι ειναι με "Aliexpress standard shipping" αν όντως ειναι με "Aliexpress standard shipping" και όχι σαν το δικό μου τοτε οι ενημερώσεις θα ειναι το ίδιο απλώς ο χρόνος θα αλλάξει, δλδ το δικό σου θα έρθει πιο γρήγορα. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Περιμένω δύο Cainiao super economy global με τρακινγκ τύπου U.....HU τα οποία δείχνουν ότι έφυγαν από Κίνα 24/2 και έκτοτε δεν έχουν φτάσει στην χώρα τράνζιτ την Ουγγαρία, έχει κάποιος άλλος αντίστοιχο θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Εμενα παραγγελια απο 4-3-23 με Cainiao super economy global και tracking UA....HU προχωρησε κανονικα και σημερα εφτασε Ελλαδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 15/3/2023 στις 2:29 ΜΜ, vagosvts7 είπε 1000 ευχαριστώ Νίκο για τις πληροφορίες.. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παραλάβω το προϊόν που παράγγειλα και ας αργήσει παραπάνω να έρθει.. Απλά έφαγα σκάλωμα που έλεγε από Γαλλία αποστολή και είχαν περάσει μέρες και όταν το ρώτησα πότε θα το στείλει μου είπε ότι το στείλε και μου έδωσε αυτό το tracking ενώ στη πλατφόρμα του Ali φαίνεται ότι ακόμα το στέλνει(του έχουν απομείνει 7 μέρες ακόμα γράφει).. Αυτό που με καθησυχάσε λίγο είναι ότι στο tracking number γράφει 35100 Λαμία δηλαδή.. Και ότι το δέμα είναι 321 γραμμάρια.. Τώρα πότε θα παραλάβω και αν είναι σωστό το προϊόν θα το δείξει η αυτοψία.. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.. Πότε δεν έχω κάνει dispute, refund κτλ απο AliExpress.. Ααα με την ευκαιρία ξανά ευχαριστώ και το Σάκη που γενικά βοηθάει σε αυτό το νήμα και έχει γράψει και χρήσιμες οδηγίες περί αποστολές από AliExpress.. Και σε όλα τα παιδιά που προσφέρουν τις γνώσεις τους και μας βοηθάνε 😎😎👌👍 ΥΓ. Νίκο επειδή είσαι ψαγμένος περί τελωνείου από Geekbying με priority line από Κίνα παραγγελνουμε άφοβα αν γνωρίζεις?Τους είχα στείλει και ερώτηση αν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ στα προϊόντα τους και πήρα απάντηση τυποποιημένη.. Έχε βέβαια υπόψιν ότι μπορεί ο πωλητής (αν είναι απατεώνας) να βάλει tracking number από άλλον πελάτη που και αυτός μένει Λαμία, οπότε θα έχεις θέμα εκεί!!! Βέβαια είναι σπάνιο, αλλά πάντα φύλαγε τα νώτα σου. Σήμερα το δέμα σου γράφει η Yun express ότι έφτασε στο 'destination country airport'. Έχει υπόψιν σου πληροφοριακά πάλι ότι παλιότερα αυτή η λεγόμενη 'χώρα προορισμού' ήταν η Ολλανδία (εκεί τα εκτελώνιζε, και μετά τα έστελνε Ελλάδα). Για το Geekbuying δεν ξέρω δυστυχώς. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2023 από nikosgiann78 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, radiotv είπε Περιμένω δύο Cainiao super economy global με τρακινγκ τύπου U.....HU τα οποία δείχνουν ότι έφυγαν από Κίνα 24/2 και έκτοτε δεν έχουν φτάσει στην χώρα τράνζιτ την Ουγγαρία, έχει κάποιος άλλος αντίστοιχο θέμα; Έχω παρατηρήσει ότι όποτε υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση η κάποιος δεν παρέλαβε ποτέ το Cainiao super economy global η το Cainiao super economy (πιο σπάνια) κρύβεται από πίσω, και είπα να το ψάξω λίγο παραπάνω. https://www.reddit.com/r/Aliexpress/comments/v2on88/how_reliable_is_cainiao_super_economy_global/ Δεν ειναι μόνο Ελλαδα το πρόβλημα ειναι παντού. Διαβάζοντας ανακάλυψα ότι όταν πληρώνουμε όλα τα προϊόντα ταυτόχρονα έχεις περισσότερες πιθανότητες να γίνουν όλα αυτά combined. Γνώμες για το Cainiao Super Economy Global. Το αρνητικό σημείο του Cainiao Super Economy Global είναι ότι επειδή είναι τόσο φθηνό, οι διαδρομές που ακολουθεί στη χώρα σας είναι μεγαλύτερες, επομένως γενικά δεν είναι γρήγορη αποστολή. πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι για να πραγματοποιηθεί η συνδυασμένη παράδοση, θα πρέπει να πληρώσετε τα πάντα ταυτόχρονα μέσω του καλαθιού αγορών. Εγώ πάντα όλα μαζί τα πληρώνω αλλά ποτέ δεν έχω επιλέξει φτηνό Cainiao τρόπο αποστολής για να το ξέρω, πάντα επέλεγα saver και ας μου έβγαινε λίγο παραπάνω το προϊόν για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με μεγάλη καθυστέρηση η να μη παραλάβω ποτέ. Σίγουρα μπορεί να μη ειναι πάντα έτσι, αλλά να έχουμε στο νου μας υπάρχουν πιθανότητες να συμβεί και σε εμάς όταν επιλέγουμε αυτούς τους τρόπους αποστολής. Επίσης επειδή πάντα είχαμε την απορία, με ποια κριτήρια τα δέματα γίνονται combined διάβασα αυτό. It looks like AliExpress wants you to order more than $10 worth of products. From that moment on, there will be a combined shipment. If that is the case, you will often receive the products a month earlier, for the same price. Μετάφραση: Φαίνεται ότι το AliExpress θέλει να παραγγείλετε προϊόντα αξίας άνω των 10 $. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, θα υπάρχει συνδυασμένη αποστολή. Αν συμβαίνει αυτό, συχνά θα λαμβάνετε τα προϊόντα ένα μήνα νωρίτερα, στην ίδια τιμή. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, γιατι έχω την εντύπωση έχω πάρει με λιγότερο και έγινε combined (αλλά με saver) Και αυτό! Search for products with combined delivery on AliExpress New features are always rolled out slowly on giant websites like AliExpress. The ability to specifically search for packages for combined delivery has therefore not yet been fully rolled out. Some China fans from different countries have already seen the filter option, but it also regularly disappears again from the website.. So we will have to wait for a full roll-out of this feature in the coming months. Μεταφραση: Αναζήτηση προϊόντων με συνδυασμένη παράδοση στο AliExpress Οι νέες δυνατότητες κυκλοφορούν πάντα αργά σε γιγαντιαίους ιστότοπους όπως το AliExpress. Επομένως, η δυνατότητα ειδικής αναζήτησης πακέτων για συνδυασμένη παράδοση δεν έχει ακόμη πλήρως αναπτυχθεί. Ορισμένοι οπαδοί της Κίνας από διαφορετικές χώρες έχουν ήδη δει την επιλογή φίλτρου, αλλά επίσης εξαφανίζεται τακτικά ξανά από τον ιστότοπο.. Επομένως, θα πρέπει να περιμένουμε την πλήρη κυκλοφορία αυτής της δυνατότητας τους επόμενους μήνες. Link: https://chinafans.co/combined-delivery-aliexpress/ Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2023 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sexotik Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα παιδιά! Αγορά εξάτμισης για σκούτερ από ali, με 153 ευρώ τιμή (included vat), θα μου πιαστεί στο τελωνείο; Αν δεν ισχύει το πλαφόν των 150 ευρώ, είναι ασφαλής η aliexpress premium shipping, ή να παω με cainiao heavy parcel line; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, sexotik είπε Καλησπέρα παιδιά! Αγορά εξάτμισης για σκούτερ από ali, με 153 ευρώ τιμή (included vat), θα μου πιαστεί στο τελωνείο; Αν δεν ισχύει το πλαφόν των 150 ευρώ, είναι ασφαλής η aliexpress premium shipping, ή να παω με cainiao heavy parcel line; Καλησπέρα το οριο ειναι 150€(καθαρή αξία) δλδ 186€ τελική τιμή, αρα δεν έχεις πρόβλημα με τελωνείο αν ο τρόπος αποστολής ειναι ασφαλής. Το Aliexpress premium shipping δεν ειναι ασφαλής γιατι έρχεται με courier και πάντα περνάνε τελωνείο με courier. Δες σελιδα 294 τα γραφω εκει. Με Cainiao heavy parcel line είχα πάρει μια φορά πριν κανένα χρόνο, αν δεν έχει αλλάξει κάτι, όχι δεν περνάει τελωνείο. Το δικό μου τοτε πήγε Ουγγαρία πέρασε εκεί τελωνείο και το έλαβα με καμία επιπλέον χρέωση. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sexotik Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα το οριο ειναι 150€(καθαρή αξία) δλδ 186€ τελική τιμή, αρα δεν έχεις πρόβλημα με τελωνείο αν ο τρόπος αποστολής ειναι ασφαλής. Το Aliexpress premium shipping δεν ειναι ασφαλής γιατι έρχεται με courier και πάντα περνάνε τελωνείο με courier. Δες σελιδα 294 τα γραφω εκει. Με Cainiao heavy parcel line είχα πάρει μια φορά πριν κανένα χρόνο, αν δεν έχει αλλάξει κάτι, όχι δεν περνάει τελωνείο. Το δικό μου τοτε πήγε Ουγγαρία πέρασε εκεί τελωνείο και το έλαβα με καμία επιπλέον χρέωση. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Υποθέτω πως και τα μεταφορικά (69 ευρώ) δεν λογαριάζονται στην τελική τιμή σωστα; (210+ ευρώ) Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από sexotik 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, sexotik είπε Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Υποθέτω πως και τα μεταφορικά (69 ευρώ) δεν λογαριάζονται στην τελική τιμή σωστα; (210+ ευρώ) Τελική τιμή 186€ ειναι με όλα μέσα, δλδ τιμή προϊόντος,μεταφορικά και ασφάλεια αν υπάρχει δλδ το σύνολο που θα ειναι να πληρωσεις. Ο Φ.Π.Α περιλαμβάνεται στην αρχική τιμή που βλέπεις (VAT included) Βασικά το καταλαβαίνεις όταν πατήσεις το checkout (πατώντας checkout δεν πληρώνεις σε αυτή την φάση απλώς βλέπεις πόσο κοστίζουν όλα μαζί πριν πληρωσεις) εκεί αν το ποσό ειναι από 186€ και κάτω θα δεις VAT included (περιλαμβάνει Φ.Π.Α) σε αυτή την περίπτωση δεν περνάει τελωνείο. Αν ειναι πάνω από 186€ θα δεις price adjustment (μειώνει τον Φ.Π.Α) σε αυτή την περίπτωση αφαιρείται ο Φ.Π.Α από το Aliexpress και θα περασει τελωνείο στην Ελλαδα για να πάρουν τον Φ.Π.Α και μαζί με αυτό τέλη εκτελωνισμού και δασμοί. Αν ειναι πάνω από 186€ δες μήπως υπάρχει σε Ευρωπαϊκή αποθήκη από Aliexpress, η μετά σε κάποιο άλλο Ευρωπαϊκό κατάστημα που σίγουρα δεν θα έχεις κάποια εξτρά χρέωση με τελωνείο και λοιπά. Αν θέλεις στείλε το link από το προϊόν να σου πω με σιγουριά αν περνάει η όχι και αν περασει πόσο θα κοστίσει, και να δω αν υπάρχει σε κάποιο Ευρωπαϊκό κατάστημα. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από sakisgri 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, sakisgri είπε Έχω παρατηρήσει ότι όποτε υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση η κάποιος δεν παρέλαβε ποτέ το Cainiao super economy global η το Cainiao super economy (πιο σπάνια) κρύβεται από πίσω, και είπα να το ψάξω λίγο παραπάνω. https://www.reddit.com/r/Aliexpress/comments/v2on88/how_reliable_is_cainiao_super_economy_global/ Δεν ειναι μόνο Ελλαδα το πρόβλημα ειναι παντού. Διαβάζοντας ανακάλυψα ότι όταν πληρώνουμε όλα τα προϊόντα ταυτόχρονα έχεις περισσότερες πιθανότητες να γίνουν όλα αυτά combined. Γνώμες για το Cainiao Super Economy Global. Το αρνητικό σημείο του Cainiao Super Economy Global είναι ότι επειδή είναι τόσο φθηνό, οι διαδρομές που ακολουθεί στη χώρα σας είναι μεγαλύτερες, επομένως γενικά δεν είναι γρήγορη αποστολή. πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι για να πραγματοποιηθεί η συνδυασμένη παράδοση, θα πρέπει να πληρώσετε τα πάντα ταυτόχρονα μέσω του καλαθιού αγορών. Εγώ πάντα όλα μαζί τα πληρώνω αλλά ποτέ δεν έχω επιλέξει φτηνό Cainiao τρόπο αποστολής για να το ξέρω, πάντα επέλεγα saver και ας μου έβγαινε λίγο παραπάνω το προϊόν για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο, και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με μεγάλη καθυστέρηση η να μη παραλάβω ποτέ. Σίγουρα μπορεί να μη ειναι πάντα έτσι, αλλά να έχουμε στο νου μας υπάρχουν πιθανότητες να συμβεί και σε εμάς όταν επιλέγουμε αυτούς τους τρόπους αποστολής. Επίσης επειδή πάντα είχαμε την απορία, με ποια κριτήρια τα δέματα γίνονται combined διάβασα αυτό. It looks like AliExpress wants you to order more than $10 worth of products. From that moment on, there will be a combined shipment. If that is the case, you will often receive the products a month earlier, for the same price. Μετάφραση: Φαίνεται ότι το AliExpress θέλει να παραγγείλετε προϊόντα αξίας άνω των 10 $. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, θα υπάρχει συνδυασμένη αποστολή. Αν συμβαίνει αυτό, συχνά θα λαμβάνετε τα προϊόντα ένα μήνα νωρίτερα, στην ίδια τιμή. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, γιατι έχω την εντύπωση έχω πάρει με λιγότερο και έγινε combined (αλλά με saver) Και αυτό! Search for products with combined delivery on AliExpress New features are always rolled out slowly on giant websites like AliExpress. The ability to specifically search for packages for combined delivery has therefore not yet been fully rolled out. Some China fans from different countries have already seen the filter option, but it also regularly disappears again from the website.. So we will have to wait for a full roll-out of this feature in the coming months. Μεταφραση: Αναζήτηση προϊόντων με συνδυασμένη παράδοση στο AliExpress Οι νέες δυνατότητες κυκλοφορούν πάντα αργά σε γιγαντιαίους ιστότοπους όπως το AliExpress. Επομένως, η δυνατότητα ειδικής αναζήτησης πακέτων για συνδυασμένη παράδοση δεν έχει ακόμη πλήρως αναπτυχθεί. Ορισμένοι οπαδοί της Κίνας από διαφορετικές χώρες έχουν ήδη δει την επιλογή φίλτρου, αλλά επίσης εξαφανίζεται τακτικά ξανά από τον ιστότοπο.. Επομένως, θα πρέπει να περιμένουμε την πλήρη κυκλοφορία αυτής της δυνατότητας τους επόμενους μήνες. Link: https://chinafans.co/combined-delivery-aliexpress/ τον τελευταίο καιρό όσα έχω παραγγείλει με Cainiao super economy global έρχονται περίπου σε ένα μήνα, θα ενημερώσω αν τελικά μου έρθουν αυτά τα δύο που καθυστέρησαν να φθάσουν στην Ουγγαρία.Σχετικά με το compined shipping όντως έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνει αν βάλεις τις παραγγελίες μαζί στο καλάθι, πάντως μου έχουν συγχωνεύσει και παραγγελίες που έχουν γίνει μόνες τους μέσα σε ένα τριήμερο. Τα Superdeals τα συγχωνεύει σίγουρα γιατί λέει ότι στέλνονται με ευθύνη του AliExpress,μου είχαν στείλει και μέιλ διαφημιστικό για αυτό. Ευχαριστώ Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2023 από radiotv 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα