dimitrisd87 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, sakisgri είπε Όταν με το καλό έρθει, θα δεις πόσο παραπάνω κόστισε με το τελωνείο (μάλλον αυτά που είπαμε) και είσαι ευχαριστημένος με το προϊόν, αν μετά θέλεις να παραγγείλεις άλλα 3 όπως λες (η ένα) θα μιλήσεις με τον πωλητή και θα του πεις θέλεις να παραγγείλεις άλλα 3 (η ένα) αλλά τι μπορείτε να κάνετε να ειναι κάτω από 186€ για να μη περασει τελωνείο και πληρωσεις τα εξτρά. Τα ξέρουν αυτά και θα σου βρει λύση. Μπορεί να σου δώσει κουπόνι να κατεβάσει την τιμή στα 186€ να είσαι καλυμμένος ( πρότεινα σε έναν χρήστη μερικές σελίδες πίσω και του έδωσε κουπόνι 25€, σελίδα 302 από panosx72) η να σπάσει το δέμα σε 2 δλδ να βάλει την κάμερα σε ένα δέμα και τα υπόλοιπα σε άλλο δέμα και να μοιραστούν οι τιμές ανάλογα, έτσι το πιο ακριβό δεν θα πρέπει να ειναι πάνω από 186€, η αν δεν δεχτεί αυτά στην χειρότερη να του στείλεις κάποια χρήματα μέσο paypal ίσα ίσα να πέσει στα 185€. Αν γίνει αυτό και θέλεις 3 τεμάχια θα παραγγείλεις το ένα και αφού περασει 1-2 κέντρο διαλογής (3-4 μέρες) μετά θα βάλεις την επόμενη παραγγελία και το ίδιο για την τρίτη. Θα μιλήσεις μαζί του για όλα αυτά. Επίσης ξέχασα να σου πω, όταν έρθει το δέμα σου να τραβήξεις βίντεο το unboxing και να μπαίνει σε λειτουργία η κάμερα για να έχεις αποδείξεις αν κάτι δεν ειναι όπως θα έπρεπε η αν κάτι ειναι ελαττωματικό, πάντα σε όλα τα δέματα καλά ειναι να το κάνεις αυτό. 😄 Νομίζω όλοι μας αρέσει να έρχονται γρήγορα. Κάτι που είχα κάνει την προηγούμενη χρονιά ήταν παράγγελνα ανά 3 μέρες διάφορα έτσι κάθε βδομάδα για κάνα 3μηνο ερχόταν 1-2 δέματα η και μαζεμένα, τον είχα τρελάνει τον ταχυδρόμο 🤣 , πραγματικά το ευχαριστήθηκα, τώρα με ψιλό πέρασε αφού έχω πάρει σχεδόν ότι ήθελα κυρίως ηλεκτρονικά εξαρτήματα και εργαλεία. και εγώ ενα διάστημα οταν τα έφερνε η ταχυδρόμος απο τα ελτα είχαμε γίνει φίλοι την κερνούσα και σπιτικό κεικ για να μην με βρίζει στο δρόμο 😄 τώρα κανονικά θα επρέπει να με κερνάει η γενική οταν παω να τα παρω για να μην τους βρίζω εγώ.. και εμένα κυρίως εργαλεία για την δουλειά μου είναι και ανταλλακτικά. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από dimitrisd87 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis20vt Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 15 ώρες πριν, sakisgri είπε Τα Cainiao Super Economy Global σχεδόν πάντα έχουν μεγάλη καθυστέρηση στην Ελλαδα. Κοίτα το εδώ https://parcelsapp.com/ Το 17track πιο πολλές φορές καθυστερεί να ενημερώσει. Καλησπέρα, καλή εβδομάδα, Πέρασε από το τελωνείο εξαγωγών και πλέον ειναι έτοιμο να φύγει για Ευρώπη. Όπως έγραψε και ο φίλος έχεις δρόμο ακόμα, 20+ μέρες τουλάχιστον και αυτό αν φύγει γρήγορα από Κίνα, γιατι όπως σου είχα γράψει για Ολλανδία ειναι πιο αραιές οι πτήσεις. Μην κοιτάς το δεμα του φίλο αυτό (μάλλον) πήγε Ουγγαρία και παραδόθηκε με courier. Το δικό σου πάει Ολλανδία και θα σου το παραδώσει τα ΕΛΤΑ. Ναι ειναι αληθεια, το 17track αργει. Εχω και το Parcels ως εφαρμογή στο κινητο και παρακολουθώ και τα δύο παραλληλα. Έστρωσε χθες το 17track. Μαλλον καποιο θεμα ειχε γενικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Καλημέρα, περιμένω δύο μικροδέματα με Cainiao super economy for special goods (η παραγγελία ήταν με Cainiao super economy global) το ένα και Cainiao super economy global το άλλο και τρακινγκ τύπου U.....HU που δείχνουν ότι έφυγαν από Κίνα στις 24/2 και ακόμη δεν έχουν φτάσει στην Ουγγαρία, έχει κάποιος άλλος αντίστοιχο θέμα; Είναι μικροεργαλεία σε φακελάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Starla Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Όταν γράφει αποστολή αντικείμενο Ουγγαρία μετά από 10 μέρες είναι στο ταχυδρομείο της περιοχής σου,παρτους τηλφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hercoulis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Γεια σας! Για να μην κάνω καμία πατάτα, όταν η κοπέλα (bot) ανοίγει dispute, ποιο είναι το επόμενο βήμα; Πατάω request finished (εικόνα ) ή γράφω αξιολόγηση πρώτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PrettyNose Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Καλησπέρα, Σήμερα μου έδωσε ο πωλητής tracking number της μορφής LAxxxxxHU για αγορά με Ali Standard Shipping. Νόμιζα ότι πλέον τα είχαν κόψει αυτά και ήταν όλα 5UGR που έρχονται με Γενική. Άρα τώρα θα μου το φέρει η ΕΛΤΑ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omokas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, PrettyNose είπε Καλησπέρα, Σήμερα μου έδωσε ο πωλητής tracking number της μορφής LAxxxxxHU για αγορά με Ali Standard Shipping. Νόμιζα ότι πλέον τα είχαν κόψει αυτά και ήταν όλα 5UGR που έρχονται με Γενική. Άρα τώρα θα μου το φέρει η ΕΛΤΑ ? Ναί και εγώ στην ίδια κατάσταση βρίσκομαι, ενώ πήρα 6 δέματα, τα 5 με Saver και το 1 με Standard. Τα saver εγιναν combine και πηραν 5UGR, ομως το Standard ξεκίνησε μόνο του διατηρώντας το αρχικό τρακινγκ τυπου LAxxxxxHU οπως το δικό σου. Μπορείς να το παρακολουθείς στο parcelsapp και στο posta.hu και ΕΛΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, Starla είπε Όταν γράφει αποστολή αντικείμενο Ουγγαρία μετά από 10 μέρες είναι στο ταχυδρομείο της περιοχής σου,παρτους τηλφ Άλλο ρώτησα, ξέρω πως δουλεύει το σύστημα, έχω κάνει δεκάδες παραγγελίες στο AliExpress Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, hercoulis είπε Γεια σας! Για να μην κάνω καμία πατάτα, όταν η κοπέλα (bot) ανοίγει dispute, ποιο είναι το επόμενο βήμα; Πατάω request finished (εικόνα ) ή γράφω αξιολόγηση πρώτα; Δεν γνωρίζω, αλλά βασικά έχει 2 επιλογές, request finished (το αίτημα ολοκληρώθηκε) και Refund information (Πληροφορίες Αποζημίωσης). Άρα λογικά έχεις αποζημιωθεί, θα πατούσα Refund information (Πληροφορίες Αποζημίωσης) πρώτα για να δω τι γράφει, μιας και ειναι απλώς πληροφορίες. Αν κολλήσεις ανέβασε πάλι εδώ screenshot τι γράφει να δούμε αν μπορούμε να σε βοηθήσουμε. Αν θέλεις ενημέρωσε μας να ξέρουμε και εμείς. 4 ώρες πριν, PrettyNose είπε Καλησπέρα, Σήμερα μου έδωσε ο πωλητής tracking number της μορφής LAxxxxxHU για αγορά με Ali Standard Shipping. Νόμιζα ότι πλέον τα είχαν κόψει αυτά και ήταν όλα 5UGR που έρχονται με Γενική. Άρα τώρα θα μου το φέρει η ΕΛΤΑ ? Καλησπέρα, Αν δεν αλλάξει ναι τα ΕΛΤΑ θα στο φέρουν. Βασικά μπορεί να πάρεις 3 διαφορετικά tracking number με Aliexpress standard shipping, τα 2 που αναφέρεις και το 10ψηφιο που έρχεται με ACS. Δεν ξέρω πως γίνεται ακριβώς αλλά πιστεύω κάπως τα έχουν μοιράσει, με τα λιγότερα να έρχονται με LA**********HU. Έχω παρατηρήσει ότι τα πιο πολλά combined (αν όχι όλα) έρχονται με courier, Γενική ταχυδρομική η ACS. Επίσης δεν ξέρω αν γίνεται να ζητήσεις από τον πωλητή να σου βγάλει κάποιο από αυτά τα tracking number που σε βολεύει, μπορεις να ρωτήσεις πριν παραγγείλεις την επόμενη φορά. Εμένα με βγάζουν 10ψηφιο στα Aliexpress standard shipping είτε ειναι ένα δέμα είτε combined. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosvts7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά αγόρασα 1 Μαρτίου το anbernic rg35xx από το TYWE Store (Aliexpress) που έστελνε από Γαλλία χωρίς tracking number!! Χθες του έστειλα μήνυμα πότε θα το στείλει ή αν δεν τον έχει το προϊόν σε απόθεμα και μου απάντησε το εξής : Dear friend, your package has been sent. Your parcel tracking number is: YT2306821266052096. The background logistics information has not been updated in time, please wait patiently. After the package is sent, it will arrive within 1-2 weeks. If you have any questions, you can contact us. Have a nice day! Στο order της αγοράς μου φαίνεται όμως ότι δεν το έχει στείλει ακόμα (This order will ship in 8 days. If not, your refund will be issued automatically.) Στο μεταξύ μπαίνω σήμερα στο store αυτό και δεν έχει τίποτα από προϊόντα για πούλημα TYWE Store - Amazing products with exclusive discounts on AliExpress Και το προϊόν που αγόρασα δεν είναι διαθέσιμο πλέον RG35XX Retro Handheld Game Console Linux System 3.5 Inch IPS Screen Cortex A9 Portable Pocket Video Player 5000+ Games| | - AliExpress Τι κάνω τώρα ? Παίζει να είναι fake όλη η φάση ? Περιμένω 8 μέρες ακόμα να δω αν κλείσει αυτόματα η αγορά και γίνει refund? H να εμπιστευτώ το tracking που μου έδωσε μέσω προσωπικού μηνύματος ( YT2306821266052096)? O τρόπος αποστολής ήταν αυτός (Shipping From France to Greece via FR_LOCAL_DHL_EU) ΥΓ. Ο εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής που έγραφε ήταν 9 Μαρτίου γιαυτό και επέλεξα από Γαλλία αποστολή (μόνο από εκεί έστελνε ο συγκεκριμένος).. Πάντως έχουν ξεπεταχτει πολλά store στο Aliexpress που στέλνουν και καλά από Γαλλία.. Ότι έχω πάρει από Κίνα αποστολή μου έχουν έρθει σε λιγότερο από μήνα , αλλά το ζητούμενο είναι ότι έχω παραλάβει ότι αγόρασα .. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από vagosvts7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naxioths1979 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 καλησπέρα αυτός ο τρόπος απο Αλι περνάει τελωνείο?? Cainiao Heavy Parcel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 19 λεπτά πριν, naxioths1979 είπε καλησπέρα αυτός ο τρόπος απο Αλι περνάει τελωνείο?? Cainiao Heavy Parcel Είχα πάρει μια φορά πριν κανένα χρόνο, αν δεν έχει αλλάξει κάτι, όχι δεν περνάει. Το δικό μου τοτε πήγε Ουγγαρία πέρασε εκεί τελωνείο και το έλαβα με καμία επιπλέον χρέωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosvts7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, sakisgri είπε Είχα πάρει μια φορά πριν κανένα χρόνο, αν δεν έχει αλλάξει κάτι, όχι δεν περνάει. Το δικό μου τοτε πήγε Ουγγαρία πέρασε εκεί τελωνείο και το έλαβα με καμία επιπλέον χρέωση. Σάκη εσύ που είσαι έμπειρος με το Ali , έχεις να μου προτείνεις κάτι με την περίπτωση μου ? Τα φώτα σου 😃 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vagosvts7 είπε Παιδιά αγόρασα 1 Μαρτίου το anbernic rg35xx από το TYWE Store (Aliexpress) που έστελνε από Γαλλία χωρίς tracking number!! Χθες του έστειλα μήνυμα πότε θα το στείλει ή αν δεν τον έχει το προϊόν σε απόθεμα και μου απάντησε το εξής : Dear friend, your package has been sent. Your parcel tracking number is: YT2306821266052096. The background logistics information has not been updated in time, please wait patiently. After the package is sent, it will arrive within 1-2 weeks. If you have any questions, you can contact us. Have a nice day! Στο order της αγοράς μου φαίνεται όμως ότι δεν το έχει στείλει ακόμα (This order will ship in 8 days. If not, your refund will be issued automatically.) Στο μεταξύ μπαίνω σήμερα στο store αυτό και δεν έχει τίποτα από προϊόντα για πούλημα TYWE Store - Amazing products with exclusive discounts on AliExpress Και το προϊόν που αγόρασα δεν είναι διαθέσιμο πλέον RG35XX Retro Handheld Game Console Linux System 3.5 Inch IPS Screen Cortex A9 Portable Pocket Video Player 5000+ Games| | - AliExpress Τι κάνω τώρα ? Παίζει να είναι fake όλη η φάση ? Περιμένω 8 μέρες ακόμα να δω αν κλείσει αυτόματα η αγορά και γίνει refund? H να εμπιστευτώ το tracking που μου έδωσε μέσω προσωπικού μηνύματος ( YT2306821266052096)? Ααα Λαμία πρέπει να έρθει το δέμα, αν έρθει τελικά.. ΥΓ. Ο εκτιμώμενος χρόνος παραλαβής που έγραφε ήταν 9 Μαρτίου γιαυτό και επέλεξα από Γαλλία αποστολή (μόνο από εκεί έστελνε ο συγκεκριμένος).. Πάντως έχουν ξεπεταχτει πολλά store στο Aliexpress που στέλνουν και καλά από Γαλλία.. Ότι έχω πάρει από Κίνα αποστολή μου έχουν έρθει σε λιγότερο από μήνα.. Ναι το κατάστημα φαίνεται ότι δεν έχει προϊόντα, σήμερα έγινε αυτό η ήταν έτσι και τις προηγούμενες μέρες? ρωτάω γιατι μπορεί το κατάστημα απλώς να ειναι offline γιατι μπορεί να κάνουν κάτι με την σελίδα. Το δέμα σου όντος το έχει στείλει αλλά όχι από Γαλλία αλλά από Κίνα https://parcelsapp.com/en/tracking/YT2306821266052096 και έχεις και next tracking number που ειναι από την dpd 62093792941https://services.dpd.gr/tracking/?shipmentNumber=62093792941&language=gr και στο site της dpd σου βγάζει και το tracking number της ACS που θα σου το παραδώσει 3617879565 11 λεπτά πριν, vagosvts7 είπε Σάκη εσύ που είσαι έμπειρος με το Ali , έχεις να μου προτείνεις κάτι με την περίπτωση μου ? Τα φώτα σου 😃 Δεν θα σε άφηνα έτσι 🙂 Απλώς δεν το είχε από Γαλλία και το έστειλε από Κίνα, εγώ θα περίμενα να έρθει (αν το θέλεις τόσο πολύ και δεν υπάρχει) αλλά όταν έρθει τράβα βίντεο το unboxing και να το βάζεις σε λειτουργία, για να είσαι καλυμμένος αν κάτι δεν θα ειναι όπως θα έπρεπε η αν δεν λειτουργεί για να έχεις αποδείξεις και να πάρεις refund αν χρειαστεί. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagosvts7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, sakisgri είπε Ναι το κατάστημα φαίνεται ότι δεν έχει προϊόντα, σήμερα έγινε αυτό η ήταν έτσι και τις προηγούμενες μέρες? ρωτάω γιατι μπορεί το κατάστημα απλώς να ειναι offline γιατι μπορεί να κάνουν κάτι με την σελίδα. Το δέμα σου όντος το έχει στείλει αλλά όχι από Γαλλία αλλά από Κίνα https://parcelsapp.com/en/tracking/YT2306821266052096 και έχεις και next tracking number που ειναι από την dpd 62093792941https://services.dpd.gr/tracking/?shipmentNumber=62093792941&language=gr και στο site της dpd σου βγάζει και το tracking number της ACS που θα σου το παραδώσει 3617879565 Σήμερα το παρατήρησα !! Τις προηγούμενες μέρες που είχα μπει είχε κι αλλά προϊόντα !! Το περίεργο είναι όμως αφού το έχει στείλει γιατί δεν έχει πάρει ενημέρωση το Ali και είναι ακόμα to be shipped ? Εννοείτε ότι είχα κοιτάξει το track που μου έδωσε μέσω parcelapp !! Αυτό με το βίντεο το έκανα πάντα όταν παραγγέλνα παλιά από Κίνα μεριά gadgets(tvbox, κινητά, κτλ) μέσο paypal, που είχαν κάποιο κόστος! Το είχα στο μυαλό μου μόλις παράγγειλα το anbernic, όταν και αν παραλάβω με το καλό να τραβήξω βίντεο για παν ενδεχόμενο 😎.. Μόνο στις φθηνές αγορές(μικρό πράγματα) δεν τραβούσα βίντεο.. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από vagosvts7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα