Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα σας εχω αρκεο καιρο να αγορασω κατι απο το aliexpress και τοτε που θυμαμαι αμα υπερβαινε τα 22 ευρω πληρωνες τελωνειο . Ισχυει ακομα; . 

Κατι θηκες θελω να παραγγειλω , θηκη ακουστηκα και κατι μεμβρανες επισης και ενα εξαρτημα στηριγματος του εκτυπωτη μου samsung που εχε σπασει και στην Ελλαδα εχει καπου στα 18 ευρω ενω στο ali ουτε 5 ευρω . Μου εκανε εντυπωση αυτο που γραφετε αυτο που σου δειχνει και το φπα και το πληρωνεις και γλυτωνεις το τελωνειο πολυ καλο! . Επισης ποσο καιρο κανει να ερθει ; , στο χρονο που γραφει το aliexpress σας εχουνε ερθει νωριτερα ; ή πολυ αργοτερα ; . 

Σκεφτομαι για ενα smartwatch παλι απο aliexpress καπου στα 30-50 ευρω καπου εκει το ειχα δει και δεν εχω ιδεα αμα θα πληρωσω τελωνειο. 

Τελος επειδη την προηγουμενη φορα μου πηρανε τα στοιχεια της χρεωστικης μου καρτας της περαιως στο aliexpress αγοραζω με virtual prepaid ( της πειραιως για περισσοτερη ασφαλεια ) και μετα την διαγραφω. Μηπως αξιζει να εχω αλλη καρτα και να μην χρεωνομαι το 1% σε φορτιση σε καθε γεμισμα που κανω; . Μακαρι να μπορουσα να αγορασω με paypall στο aliexpress. Αλλα απο οσο θυμαμαι δεν γινεται .  

Επεξ/σία από johnmegarythmos
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnmegarythmos είπε

καλησπερα σας εχω αρκεο καιρο να αγορασω κατι απο το aliexpress και τοτε που θυμαμαι αμα υπερβαινε τα 22 ευρω πληρωνες τελωνειο . Ισχυει ακομα; . 

Κατι θηκες θελω να παραγγειλω , θηκη ακουστηκα και κατι μεμβρανες επισης και ενα εξαρτημα στηριγματος του εκτυπωτη μου samsung που εχε σπασει και στην Ελλαδα εχει καπου στα 18 ευρω ενω στο ali ουτε 5 ευρω . Μου εκανε εντυπωση αυτο που γραφετε αυτο που σου δειχνει και το φπα και το πληρωνεις και γλυτωνεις το τελωνειο πολυ καλο! . Επισης ποσο καιρο κανει να ερθει ; , στο χρονο που γραφει το aliexpress σας εχουνε ερθει νωριτερα ; ή πολυ αργοτερα ; . 

Σκεφτομαι για ενα smartwatch παλι απο aliexpress καπου στα 30-50 ευρω καπου εκει το ειχα δει και δεν εχω ιδεα αμα θα πληρωσω τελωνειο. 

Τελος επειδη την προηγουμενη φορα μου πηρανε τα στοιχεια της χρεωστικης μου καρτας της περαιως στο aliexpress αγοραζω με virtual prepaid ( της πειραιως για περισσοτερη ασφαλεια ) και μετα την διαγραφω. Μηπως αξιζει να εχω αλλη καρτα και να μην χρεωνομαι το 1% σε φορτιση σε καθε γεμισμα που κανω; . Μακαρι να μπορουσα να αγορασω με paypall στο aliexpress. Αλλα απο οσο θυμαμαι δεν γινεται .  

Καλησπέρα. Όχι δεν ισχύει, από τον Ιούλιο του 2021 η ατέλεια των 22€ καταργήθηκε. https://www.angroid.gr/android-tutorials/allages-apo-1i-ioylioy-kai-katargisi-tis-ateleias-agores-ektos-e-e-kai-teloneio-pos-tha-kano-agores-apo-kina-kai-agglia-posa-tha-pliroso-sto-teloneio 

Πλέον μεχρι 186€ (τελική τιμή) πληρώνουμε τον Φ.Π.Α στο Aliexpress (ειναι μέσα στη τιμή, VAT included) και επιλέγοντας ασφαλής τρόποι αποστολής δεν περνάει τελωνείο στην Ελλαδα και δεν πληρώνουμε τπτ παραπάνω από την αρχική τιμή.

Για αυτό και τις άλλες ερωτήσεις που έκανες θα βρεις απαντήσεις σε ανάρτηση μου στη σελίδα 294.

Για την κάρτα μπορεις να ανοίξεις άλλον λογαριασμό και να μεταφέρεις εκεί όσα χρήματα θέλεις για να κάνεις τις αγορές σου χωρίς κάποια χρέωση, η με Revolut.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα και καλή εβδομαδα στην παρέα. 

Πακετάκι που έρχεται με Cainiao Super Economy Global και με tracking  UA426464157HU  έχει ένα μήνα μέσα στην Ελλάδα και ακομα το αναμένω. Θεσσαλονίκη, περιοχή Πολίχνη, έτσι για στατιστικούς λόγους το αναφέρω. 

Επίσης απο χθες η εφαρμογη 17track αδυνατεί να δώσει πληροφοριες για οτιδηποτε ερχεται απο Κίνα, τουλάχιστον αυτο συμβαινει σε εμενα σε ολα μου τα δέματα απο Aliexpress. 

Επεξ/σία από Giannis20vt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξέρει κανείς το shein που παραγγέλνουν ρούχα και λοιπά και έχει free shipping για αγορές άνω των 20 ευρώ και ούτε τελωνεία ουτε τίποτα και έρχετε το αργότερο σε 2 εβδομάδες με acs τι συμφωνίες και κόλπα εχει κάνει τι μεταφορική χρησιμοποιεί και δεν μπορεί να το πετύχει ουτε το ali ουτε το ebay ουτε κανένας  αυτό?

Επεξ/σία από dimitrisd87
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα και καλη εβδομαδα, μπηκα σημερα και εχει ανενωσει το aliexpress tracking στο παρακατω

Ειναι σε καλο δρομο? Εγκυκλοπαιδικα ρωταω γιατι ειναι πρωτη φορα στο AliExpress. Θεωρητικα απ οτι καταλαβαινω εχει φυγει απο Κινα σημερα?

dasdxc.jpg

Επεξ/σία από lafayetter
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, lafayetter είπε

Καλησπερα και καλη εβδομαδα, μπηκα σημερα και εχει ανενωσει το aliexpress tracking στο παρακατω

Ειναι σε καλο δρομο? Εγκυκλοπαιδικα ρωταω γιατι ειναι πρωτη φορα στο AliExpress. Θεωρητικα απ οτι καταλαβαινω εχει φυγει απο Κινα σημερα?

dasdxc.jpg

έχει ακόμα δρόμο..

διαδρομή δέμα αλι.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Giannis20vt είπε

Καλημερα και καλή εβδομαδα στην παρέα. 

Πακετάκι που έρχεται με Cainiao Super Economy Global και με tracking  UA426464157HU  έχει ένα μήνα μέσα στην Ελλάδα και ακομα το αναμένω. Θεσσαλονίκη, περιοχή Πολίχνη, έτσι για στατιστικούς λόγους το αναφέρω. 

Επίσης απο χθες η εφαρμογη 17track αδυνατεί να δώσει πληροφοριες για οτιδηποτε ερχεται απο Κίνα, τουλάχιστον αυτο συμβαινει σε εμενα σε ολα μου τα δέματα απο Aliexpress. 

Τα Cainiao Super Economy Global σχεδόν πάντα έχουν μεγάλη καθυστέρηση στην Ελλαδα.

Κοίτα το εδώ https://parcelsapp.com/  Το 17track πιο πολλές φορές καθυστερεί να ενημερώσει.

2 ώρες πριν, lafayetter είπε

dasdxc.jpg

Καλησπέρα, καλή εβδομάδα, Πέρασε από το τελωνείο εξαγωγών και πλέον ειναι έτοιμο να φύγει για Ευρώπη. Όπως έγραψε και ο φίλος έχεις δρόμο ακόμα, 20+ μέρες τουλάχιστον και αυτό αν φύγει γρήγορα από Κίνα, γιατι όπως σου είχα γράψει για Ολλανδία ειναι πιο αραιές οι πτήσεις.

Μην κοιτάς το δεμα του φίλο αυτό (μάλλον) πήγε Ουγγαρία και παραδόθηκε με courier. Το δικό σου πάει Ολλανδία και θα σου το παραδώσει τα ΕΛΤΑ.

• Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dimitrisd87 είπε

ξέρει κανείς το shein που παραγγέλνουν ρούχα και λοιπά και έχει free shipping για αγορές άνω των 20 ευρώ και ούτε τελωνεία ουτε τίποτα και έρχετε το αργότερο σε 2 εβδομάδες με acs τι συμφωνίες και κόλπα εχει κάνει τι μεταφορική χρησιμοποιεί και δεν μπορεί να το πετύχει ουτε το ali ουτε το ebay ουτε κανένας  αυτό?

Δεν υπάρχει free shipping, ειναι μέσα στη τιμή, απλώς το γράφουν έτσι για να νομίζεις ότι κερδίζεις κάτι.

Άμα παρατηρήσεις πχ στο Aliexpress θα δεις σε κάποιο κατάστημα ένα προϊόν να κάνει 20€ με free shipping, σε άλλο κατάστημα θα δεις το ίδιο προϊόν 12€ με 8€ μεταφορικά, κάθε ένας έχει τον λόγο του που το γράφει έτσι, αυτός που έχει free shipping σκέφτεται θα δει ο αγοραστής free shipping και θα παραγγείλει νομίζοντας ότι κερδίζει, ο άλλος που το έχει 12€ και 8€ μεταφορικά το έχει για όταν βάλεις ταξινόμηση με χαμηλότερη τιμή θα βγει πρώτος πάνω πάνω.

Πολλές φορές ναι βλέπουμε διαφορές στο σύνολο από κατάστημα σε κατάστημα, ένας λόγος που γίνεται αυτό ειναι γιατι κάποιο πιο καινούργιο κατάστημα πρέπει να βάλει χαμηλότερες τιμές για να αγοράσει ο κόσμος και να ανέβει η αξιολόγηση του καταστήματος.

Δεν νομίζω το Shein να έχει τις παραγγελίες που έχει το Aliexpress παρόλο αυτά τελευταία έρχονται αρκετά γρήγορα τα δέματα από Aliexpress  16 - 22 μέρες όταν έρχεται με courier. Επίσης έχω πάρει πάνω από 100 δέματα από Aliexpress (συστημενα και απλά) ποτέ δεν πέρασε δέμα μου τελωνείο, λίγο αν το ψάξει κάποιος πριν παραγγείλει δεν πρόκειται να περασει τελωνείο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, dimitrisd87 είπε

Παλιότερα, το SHEIN μαζί με το WISH χρησιμοποιούσαν την Yun Express και την Sunyou logistics αντίστοιχα, και τα δέματα τους ΔΕΝ πήγαιναν ποτέ στον τελωνειακό έλεγχο, ασχέτως κόστους(μιλάω για πριν το καλοκαίρι του 2021), γιατί τα εκτελώνιζαν οι ίδιες οι εταιρίες (sunyou logistics-Yun express)!!!!!  Ήταν 2 από τις εταιρίες που μπορούσαν να 'παρακάμψουν' τότε το τελωνείο!!! Αυτά, τα ανακάλυψα λίγο πριν μπει το ΦΠΑ κατευθείαν στις παραγγελίες του Aliexpress και πρόλαβα και έβαλα πωλητές να μου στείλουν τότε με αυτούς τους τρόπους, και δεν είχα κανένα πρόβλημα!!! Ο 2ος τότε τρόπος που μπορούσες να παρακάμψεις το τελωνείο, ήταν να βάλεις τον πωλητή να χρησιμοποιήσει Unregistered τρόπο αποστολής. Και αυτό είχα προλάβει και το δοκίμασα τότε, και δούλευε κανονικά!!! Απλά, στον unregistered τρόπο αποστολής φοβόταν ο Κινέζος. Το SHEIN τότε έβαζε την ACS courier να παραδώσει το δέμα εδώ στην Ελλάδα.

Επεξ/σία από nikosgiann78
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sakisgri είπε

Τα Cainiao Super Economy Global σχεδόν πάντα έχουν μεγάλη καθυστέρηση στην Ελλαδα.

Κοίτα το εδώ https://parcelsapp.com/  Το 17track πιο πολλές φορές καθυστερεί να ενημερώσει.

Καλησπέρα, καλή εβδομάδα, Πέρασε από το τελωνείο εξαγωγών και πλέον ειναι έτοιμο να φύγει για Ευρώπη. Όπως έγραψε και ο φίλος έχεις δρόμο ακόμα, 20+ μέρες τουλάχιστον και αυτό αν φύγει γρήγορα από Κίνα, γιατι όπως σου είχα γράψει για Ολλανδία ειναι πιο αραιές οι πτήσεις.

Μην κοιτάς το δεμα του φίλο αυτό (μάλλον) πήγε Ουγγαρία και παραδόθηκε με courier. Το δικό σου πάει Ολλανδία και θα σου το παραδώσει τα ΕΛΤΑ.

Ερώτηση, με DHL θα έκανε πιο γρήγορα? Η γλυτώνεις μερικές μέρες μόνο και δεν αξίζει? Ποιος είναι πιο γρήγορος τρόπος από Κίνα με τελωνείο κλπ φόρων? Το λέω γιατί θα ξανα παραγγείλω το ίδιο προϊόν x3 μόλις έρθει το πρωτο με το καλό😀

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lafayetter είπε

Ερώτηση, με DHL θα έκανε πιο γρήγορα? Η γλυτώνεις μερικές μέρες μόνο και δεν αξίζει? Ποιος είναι πιο γρήγορος τρόπος από Κίνα με τελωνείο κλπ φόρων? Το λέω γιατί θα ξανα παραγγείλω το ίδιο προϊόν x3 μόλις έρθει το πρωτο με το καλό😀

Οι καλύτεροι και πιο γρήγοροι ειναι αυτά με Aliexpress standard shipping, αλλά υπάρχουν 3 διαφορετικά tracking number που μπορεις να λάβεις, 5UGR******** που πάει Ουγγαρία και έρχεται με Γενική ταχυδρομική 16-22 μέρες περίπου παράδοση, μετά ειναι το 10ψηφιο 407****** που πάει Ουγγαρία και έρχεται με ACS 16-22 μέρες περίπου παράδοσης, και το πιο αργό από τα τρια το LA********HU που πάλι πάει Ουγγαρία και έρχεται με ΕΛΤΑ 22-30 (καμία φορά και λιγότερες μέρες αλλά σπάνια).

Το θέμα ειναι δεν μπορεις να ξέρεις πιο tracking number θα πάρει το δέμα σου, εμένα σχεδόν πάντα μ δίνουν 10ψηφιο που είμαι υπέρ ευχαριστημένος, νομίζω ειναι το καλύτερο από όλα γιατι παίρνεις κατευθείαν το tracking number που θα σου παραδώσει το δέμα με η ACS, και αντιθέτως με την Γενική ταχυδρομική που στέλνει ένα απλό μήνυμα στο viber όταν ειναι για παράδοση, χωρίς tracking number.

Δεν ξέρω αν ζητούσες από τον πωλητή να σου βγάλει κάποιο tracking number που θα βόλευε αν μπορεί, προσωπικά δεν χρειάστηκα και δεν ρώτησα ποτέ για να ξέρω, αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι να ρωτήσεις.

Μακριά από DHL fedex κτλ θα περασει τελωνείο  και θα πληρωσεις πολλά.

Αν ειναι για πάνω από τα 186€ συμφέρει να έρθει με ΕΛΤΑ, Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω όταν ειναι πάνω από 186€ το κανονίζει έτσι το Aliexpress για να έρθει με ΕΛΤΑ.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sakisgri είπε

Δεν υπάρχει free shipping, ειναι μέσα στη τιμή, απλώς το γράφουν έτσι για να νομίζεις ότι κερδίζεις κάτι.

Άμα παρατηρήσεις πχ στο Aliexpress θα δεις σε κάποιο κατάστημα ένα προϊόν να κάνει 20€ με free shipping, σε άλλο κατάστημα θα δεις το ίδιο προϊόν 12€ με 8€ μεταφορικά, κάθε ένας έχει τον λόγο του που το γράφει έτσι, αυτός που έχει free shipping σκέφτεται θα δει ο αγοραστής free shipping και θα παραγγείλει νομίζοντας ότι κερδίζει, ο άλλος που το έχει 12€ και 8€ μεταφορικά το έχει για όταν βάλεις ταξινόμηση με χαμηλότερη τιμή θα βγει πρώτος πάνω πάνω.

Πολλές φορές ναι βλέπουμε διαφορές στο σύνολο από κατάστημα σε κατάστημα, ένας λόγος που γίνεται αυτό ειναι γιατι κάποιο πιο καινούργιο κατάστημα πρέπει να βάλει χαμηλότερες τιμές για να αγοράσει ο κόσμος και να ανέβει η αξιολόγηση του καταστήματος.

Δεν νομίζω το Shein να έχει τις παραγγελίες που έχει το Aliexpress παρόλο αυτά τελευταία έρχονται αρκετά γρήγορα τα δέματα από Aliexpress  16 - 22 μέρες όταν έρχεται με courier. Επίσης έχω πάρει πάνω από 100 δέματα από Aliexpress (συστημενα και απλά) ποτέ δεν πέρασε δέμα μου τελωνείο, λίγο αν το ψάξει κάποιος πριν παραγγείλει δεν πρόκειται να περασει τελωνείο.

το shein ολες τις φορές που παράγγειλε η γυναίκα μου σε 8με 10 μέρες τα έχουν φέρει, εμένα στο αλι μια βδομάδα θέλει μόνο για να φύγει απο την κίνα.. δεν το λες και αρκετά γρήγορο, σε σχέση με πάλιά που έκαναν 2με 3 μήνες ναι παντα μιλαω για 5UGR..  επίσης τα μεταφορικά του δεν τα λες και τόσο φθηνά πόσο μάλλον αν παραγγείλεις ποσότητα απο ένα αντικείμενο.. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimitrisd87 είπε

το shein ολες τις φορές που παράγγειλε η γυναίκα μου σε 8με 10 μέρες τα έχουν φέρει, εμένα στο αλι μια βδομάδα θέλει μόνο για να φύγει απο την κίνα.. δεν το λες και αρκετά γρήγορο, σε σχέση με πάλιά που έκαναν 2με 3 μήνες ναι παντα μιλαω για 5UGR..  επίσης τα μεταφορικά του δεν τα λες και τόσο φθηνά πόσο μάλλον αν παραγγείλεις ποσότητα απο ένα αντικείμενο.. 

Εμένα πάντως συνήθως έρχονται σε 20 μέρες πάνω κάτω, άλλοι χρήστες έχουν αναφέρει και 16 (μια δυο σελίδες πίσω) αλλά και η εικόνα που ανέβασες και εσύ δείχνει από 24/12/22 και παρελαβες στης 9/1/23 (16μερες) που ειναι πολύ καλά και μέσα στις γιορτές κιόλας.

Για ποσότητες από το ίδιο προϊόν μερικά καταστήματα έχουν πχ 1 τεμάχιο 2€ μεταφορικά 2 τεμαχια 2€+2€ μεταφορικά, σε κάποια άλλα καταστήματα θα δεις το ίδιο προϊόν πάει πχ 1 τεμάχιο 2€ και 2 τεμάχια 2,50€ πχ, και πάει λέγοντας. Αλλά μπορεις να κοιτάξεις αν το προϊόν υπάρχει σε lot δλδ 5,10,20 τεμάχια πακέτο. Είχα βάλει ένα παράδειγμα κάνα 2 σελίδες πίσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sakisgri είπε

Εμένα πάντως συνήθως έρχονται σε 20 μέρες πάνω κάτω, άλλοι χρήστες έχουν αναφέρει και 16 (μια δυο σελίδες πίσω) αλλά και η εικόνα που ανέβασες και εσύ δείχνει από 24/12/22 και παρελαβες στης 9/1/23 (16μερες) που ειναι πολύ καλά και μέσα στις γιορτές κιόλας.

Για ποσότητες από το ίδιο προϊόν μερικά καταστήματα έχουν πχ 1 τεμάχιο 2€ μεταφορικά 2 τεμαχια 2€+2€ μεταφορικά, σε κάποια άλλα καταστήματα θα δεις το ίδιο προϊόν πάει πχ 1 τεμάχιο 2€ και 2 τεμάχια 2,50€ πχ, και πάει λέγοντας. Αλλά μπορεις να κοιτάξεις αν το προϊόν υπάρχει σε lot δλδ 5,10,20 τεμάχια πακέτο. Είχα βάλει ένα παράδειγμα κάνα 2 σελίδες πίσω.

ναι εκείνο ηταν απο τα τυχερά, εδω και κανένα μηνα αρχισαν να καθυστερούν πάλι και δεν έρχονται κατω απο 20 μέρες (φυσικά πάντα με παραλαβή απο το κατάστημα γενική ταχυδρομική), οσο για τα μεταφορικά μόνο πακέτο συμφαίρει εννοείτε οτι κοιτάζω παντα να δινει 3αδες και παραπάνω γιατι ενα ενα δεν συμφαίρει.Απλά ζηλεύω λίγο να μπορούσα να τα ειχα και εγω σε 8με 10 μέρες να κάνω την δουλειά μου 😄 και μια φορά που είχα βάλει ακομα πιο ακριβή μεταφορική πάλι ιδιος χρόνος ηταν με την στανταρντ τζάμπα τα λεφτα.

Επεξ/σία από dimitrisd87
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, lafayetter είπε

Το λέω γιατί θα ξανα παραγγείλω το ίδιο προϊόν x3 μόλις έρθει το πρωτο με το καλό😀

Όταν με το καλό έρθει, θα δεις πόσο παραπάνω κόστισε με το τελωνείο (μάλλον αυτά που είπαμε) και είσαι ευχαριστημένος με το προϊόν, αν μετά θέλεις να παραγγείλεις άλλα 3 όπως λες (η ένα)  θα μιλήσεις με τον πωλητή και θα του πεις θέλεις να παραγγείλεις άλλα 3 (η ένα) αλλά τι μπορείτε να κάνετε να ειναι κάτω από 186€ για να μη περασει τελωνείο και πληρωσεις τα εξτρά. Τα ξέρουν αυτά και θα σου βρει λύση.

Μπορεί να σου δώσει κουπόνι να κατεβάσει την τιμή στα 186€ να είσαι καλυμμένος ( πρότεινα σε έναν χρήστη μερικές σελίδες πίσω και του έδωσε κουπόνι 25€, σελίδα 302 από panosx72) η να σπάσει το δέμα σε 2 δλδ να βάλει την κάμερα σε ένα δέμα και τα υπόλοιπα σε άλλο δέμα και να μοιραστούν οι τιμές ανάλογα, έτσι το πιο ακριβό δεν θα πρέπει να ειναι πάνω από 186€ (το κάνουν πολλές φορές αυτό),  η αν δεν δεχτεί αυτά στην χειρότερη να του στείλεις κάποια χρήματα μέσο paypal ίσα ίσα να πέσει κάτω από τα 186€.

Αν γίνει αυτό και θέλεις 3 τεμάχια θα παραγγείλεις το ένα και αφού περασει 1-2 κέντρο διαλογής (3-4 μέρες) μετά θα βάλεις την επόμενη παραγγελία και το ίδιο για την τρίτη. Θα μιλήσεις μαζί του για όλα αυτά.

Επίσης ξέχασα να σου πω, όταν έρθει το δέμα σου να τραβήξεις βίντεο το unboxing και να μπαίνει σε λειτουργία η κάμερα για να έχεις αποδείξεις αν κάτι δεν ειναι όπως θα έπρεπε η αν κάτι ειναι ελαττωματικό, πάντα σε όλα τα δέματα καλά ειναι να το κάνεις αυτό.

50 λεπτά πριν, dimitrisd87 είπε

ναι εκείνο ηταν απο τα τυχερά, εδω και κανένα μηνα αρχισαν να καθυστερούν πάλι και δεν έρχονται κατω απο 20 μέρες (φυσικά πάντα με παραλαβή απο το κατάστημα γενική ταχυδρομική), οσο για τα μεταφορικά μόνο πακέτο συμφαίρει εννοείτε οτι κοιτάζω παντα να δινει 3αδες και παραπάνω γιατι ενα ενα δεν συμφαίρει.Απλά ζηλεύω λίγο να μπορούσα να τα ειχα και εγω σε 8με 10 μέρες να κάνω την δουλειά μου 😄 και μια φορά που είχα βάλει ακομα πιο ακριβή μεταφορική πάλι ιδιος χρόνος ηταν με την στανταρντ τζάμπα τα λεφτα.

😄 Νομίζω όλοι μας αρέσει να έρχονται γρήγορα. Κάτι που είχα κάνει την προηγούμενη χρονιά ήταν παράγγελνα ανά 3 μέρες διάφορα έτσι κάθε βδομάδα για κάνα 3μηνο ερχόταν 1-2 δέματα η και μαζεμένα, τον είχα τρελάνει τον ταχυδρόμο 🤣 , πραγματικά το ευχαριστήθηκα, τώρα με ψιλό πέρασε αφού έχω πάρει σχεδόν  ότι ήθελα κυρίως ηλεκτρονικά εξαρτήματα και εργαλεία.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...