sakisgri Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, omokas είπε Εχεις απόλυτο δίκιο για την Κίνα όμως δες λίγο το εξής περίεργο, πέρασαν με διαφορά λίγων ωρών απο τό ίδιο σημείο Fenggang Town κατα τις πρώτες ημέρες του tracking. Απλώς φαίνεται σαν να skippαρε εντελώς το warehouse Ναι το είδα μπορεί να ήταν άλλος λόγος όπως θα γινόταν μεγάλο το δέμα με όλα μαζί η λόγο βάρος αφού το standard έχει όριο τα 2 κιλά, σίγουρα κάποιος λόγος υπήρχε γιατι και αυτούς τους συμφέρει όσο πιο πολλά να γίνουν combined. Έχω πάρει και 7 δέματα combined. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, omokas είπε Εχεις απόλυτο δίκιο για την Κίνα όμως δες λίγο το εξής περίεργο, πέρασαν με διαφορά λίγων ωρών απο τό ίδιο σημείο Fenggang Town κατα τις πρώτες ημέρες του tracking. Απλώς φαίνεται σαν να skippαρε εντελώς το warehouse έχω παρατηρήσει το ίδιο και σε δικά μου,ενώ περνάνε από τα ίδια κέντρα διαλογής κάποια συγχωνεύονται και κάποια όχι, συνήθως αυτά που παραγγέλνω είναι με AliExpress saver shipping και Cainiao super economy global 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lafayetter Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 44 λεπτά πριν, sakisgri είπε Κοίτα Η Κίνα ειναι μεγάλη αν το standard ήταν στην άλλη πλευρά της Κίνας τοτε δεν θα βόλευε να το στειλουν στην Ενοποιημένη αποθήκη να γίνει ένα με τα άλλα και να έφυγε μόνο του. Κανονικά η μπαταρία δεν στέλνεται με standard αλλά κάπως το κάνουν και τα στέλνουν ίσως να δηλώνουν κάτι άλλο. Αρχική τιμή 212,79€ (γιατι έχει με κάρτα sd η όχι ) έχει έκπτωση 9,67€ και price adjustment -39,32 αν πατήσεις στο ερωτηματικό θα δεις γράφει για VAT (Φ.Π.Α) και οτι θα περασει τελωνείο και η τελική τιμή 163,81€ Ο πιο εύκολος τρόπος να καταλάβουμε αν περνάει τελωνείο ειναι Αν γράφει VAT included ξέρουμε πληρώσαμε το Φ.Π.Α και δεν θα περασει, Αν δεν έχει VAT included και έχει Price adjustment τοτε ξεπερνάει το όριο αφαιρέθηκε ο Φ.Π.Α και θα περασει τελωνείο. Σε ευχαριστώ πολύ sakisgri. Οπότε αν κατάλαβα σωστά θα πληρώσω 39€ + 20€ τελωνείο +3.5% δασμοί επί του συνόλου της τιμής όποτε 70€ περίπου όλα μαζί σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos4tw Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, sakisgri είπε Όχι από Ευρωπαϊκή χώρα σε Ευρωπαϊκή δεν υπάρχει τελωνείο όσο και να ειναι το ποσό. Και από Κίνα να έρθει πάλι δεν θα περασει γιατι το οριο ειναι 150€ καθαρή αξία , δλδ 186€ τελική τιμή. Εισαι σιγουρος για το 186 τελικη τιμη, δηλαδη πως προκυπτει? Επειδη η τιμη του συγκεκριμενου ειναι 165 ευρω, σημαινει οτι συμπεριλαμβανει και 24% φπα οταν φτασει...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 28 λεπτά πριν, lafayetter είπε Σε ευχαριστώ πολύ sakisgri. Οπότε αν κατάλαβα σωστά θα πληρώσω 39€ + 20€ τελωνείο +3.5% δασμοί επί του συνόλου της τιμής όποτε 70€ περίπου όλα μαζί σωστά? Να σαι καλά. Ναι κάπου εκεί, μπορεί οι δασμοί να ειναι και λιγότεροι γιατι πάει ανάλογα με την δασμολογική κατάταξη του προϊόντος, πιστεύω 3,5% να ειναι το μέγιστο. 14 λεπτά πριν, panos4tw είπε Εισαι σιγουρος για το 186 τελικη τιμη, δηλαδη πως προκυπτει? Επειδη η τιμη του συγκεκριμενου ειναι 165 ευρω, σημαινει οτι συμπεριλαμβανει και 24% φπα οταν φτασει...? Ναι είμαι σίγουρος μπορεις να το δοκιμάσεις βάζοντας κάποιο προϊόν στο καλάθι που να κοστίζει τελική τιμή 186€ και κάτω και θα δεις έχει Vat included (+Φ.Π.Α). Πληρώνοντας τον Φ.Π.Α στο Aliexpress δεν περνάει τελωνείο στην Ελλαδα. Ενώ αν βάλεις πάνω από 186€ θα δεις δεν γράφει Vat included αλλά Price adjustment που εκεί αφαιρεί τον Φ.Π.Α, σε αυτή την περίπτωση περνάει τελωνείο στην Ελλαδα για να πάρουν τον Φ.Π.Α και μαζί με αυτό τέλη εκτελωνισμού και δασμοί. Δες στη προηγούμενη σελίδα που απαντάω στον lafayetter, έχω και μια εικόνα για παράδειγμα. 24 λεπτά πριν, panos4tw είπε Εισαι σιγουρος για το 186 τελικη τιμη, δηλαδη πως προκυπτει? Επειδη η τιμη του συγκεκριμενου ειναι 165 ευρω, σημαινει οτι συμπεριλαμβανει και 24% φπα οταν φτασει...? Η τιμή που βλέπεις αρχικά στο κατάστημα ειναι με Φ.Π.Α (VAT included) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lafayetter Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Στέκει το 12-20 μέρες για το δέμα από Κίνα με aliexpress standard shipping? Είναι σε καλό δρόμο? Κάτι διάβασα για 60 μέρες💀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, lafayetter είπε Στέκει το 12-20 μέρες για το δέμα από Κίνα με aliexpress standard shipping? Είναι σε καλό δρόμο? Κάτι διάβασα για 60 μέρες💀 Αυτό που γράφει δεν ειναι 100% και ειναι με βάση τα τελευταία 87 δέματα τις τελευταίες 60 μέρες. Κατά την γνώμη μου ειναι όμως πολύ κοντά. Αν έχει tracking number τύπου 5UGR********* η 10ψηφιο τύπου 407********* ναι, αν έχει LA*********HU θα ειναι από 22-30 μέρες. Τα γράφω στη σελίδα 294 Τώρα φεύγει από Κίνα το δέμα σου. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2023 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nera1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, lafayetter είπε Στέκει το 12-20 μέρες για το δέμα από Κίνα με aliexpress standard shipping? Είναι σε καλό δρόμο? Κάτι διάβασα για 60 μέρες💀 Τα τελευταια δεκαπέντε θα έλεγα ,τα εχω παραλαβει μαξ εικοσαήμερο. Παράδοση στο κέντρο της Αθήνας βέβαια. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2023 από Nera1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hercoulis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Έχω κάνει μια αγορά κινητού (95€)και βλέποντας το βίντεο στη 299 σελ ανησύχησα λίγο γιατί έχει κλείσει 60 μέρες. Από τις 19/01 γράφει arrived at linehual office. Εντάξει μπορεί να θέλει εκτελωνισμό αλλά σε μήνυμα μου ο πωλητής δεν απάντησε και βλέπω πως πήγε διακοπές!! Εικ.1 Απ τους αυτοματισμούς του Ali μου λέει να περιμένω μέχρι άλλες 10 μέρες; Εικ.2 Δε ξέρω τι να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, hercoulis είπε Έχω κάνει μια αγορά κινητού (95€)και βλέποντας το βίντεο στη 299 σελ ανησύχησα λίγο γιατί έχει κλείσει 60 μέρες. Από τις 19/01 γράφει arrived at linehual office. Εντάξει μπορεί να θέλει εκτελωνισμό αλλά σε μήνυμα μου ο πωλητής δεν απάντησε και βλέπω πως πήγε διακοπές!! Εικ.1 Απ τους αυτοματισμούς του Ali μου λέει να περιμένω μέχρι άλλες 10 μέρες; Εικ.2 Δε ξέρω τι να κάνω; Πιο πιθανό να μη θέλει εκτελωνισμό γιατι ειναι κάτω από τα 186€. Το Tracking number τι τύπου ειναι LS*********NL, LT*********NL, LA*********HU, 5UGR********** η 10ψηφιο 407********* ? Γράφω στη σελίδα 294 πόσες μέρες κάνει ανάλογα με το tracking number τα LS*********NL/ LT*********NL κάνουν 45-60 μέρες. Η αν θέλεις στείλε το tracking number σε pm να σου πω τι γίνεται. Το βίντεο ήταν περισσότερο για να βοηθήσω έναν χρήστη πως να κάνει dispute. Μην αγχώνεσαι το δεμα ειναι συστημένο αν δεν παραλαβεις για οποιοδήποτε λόγο, φαίνεται και θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lafayetter Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, sakisgri είπε Πιο πιθανό να μη θέλει εκτελωνισμό γιατι ειναι κάτω από τα 186€. Το Tracking number τι τύπου ειναι LS*********NL, LT*********NL, LA*********HU, 5UGR********** η 10ψηφιο 407********* ? Γράφω στη σελίδα 294 πόσες μέρες κάνει ανάλογα με το tracking number τα LS*********NL/ LT*********NL κάνουν 45-60 μέρες. Η αν θέλεις στείλε το tracking number σε pm να σου πω τι γίνεται. Το βίντεο ήταν περισσότερο για να βοηθήσω έναν χρήστη πως να κάνει dispute. Μην αγχώνεσαι το δεμα ειναι συστημένο αν δεν παραλαβεις για οποιοδήποτε λόγο, φαίνεται και θα πάρεις τα χρήματα σου πίσω. Καλημέρα, το δικό μου tracking είναι LS*******NL άλλα με Aliexpress Standard Shipping αρα 45-60 μέρες? Γενικά ανεξαρτήτου υπηρεσίας economy, standard, selection αν είναι LS*******NL πάει 45 μέρες πλας? Αν έχω καταλάβει σωστά παίζει ρόλο μόνο το tracking number και όχι η υπηρεσία shipping? Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από lafayetter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lafayetter είπε Καλημέρα, το δικό μου tracking είναι LS*******NL άλλα με Aliexpress Standard Shipping αρα 45-60 μέρες? Γενικά ανεξαρτήτου υπηρεσίας economy, standard, selection αν είναι LS*******NL πάει 45 μέρες πλας? Αν έχω καταλάβει σωστά παίζει ρόλο μόνο το tracking number και όχι η υπηρεσία shopping? Παλιά τα Aliiexpress standard shipping πηγαίναν όλα Ολλανδία και είχαν tracking number σαν το δικό σου, εδώ και 1,5 χρόνο πάνε Ουγγαρία με tracking LA**********HU (συστημένα) UA********HU (απλά). Και αυτά που πάνε τώρα Ολλανδία ειναι με τρόπο αποστολής Cainiao standard for special goods που ειναι για ειδικά υλικά υγρά,σκόνες,αλοιφές και πολλές φορές ηλεκτρονικές συσκευές με ενσωματωμένες μπαταρίες λιθιου, αυτά κάνουν 45-60 μέρες, γιαυτό ρώτησα τον φίλο επειδή έχει παραγγείλει κινητό. Εσένα ειναι Aliexpress standard shipping και δεν θα κάνει τόσο. Edit: Τώρα που κοίταξα πίσω και εσύ (Μάλλον) έχεις μπαταρία λιθιου, θα φανεί πόσο γρήγορα θα φύγει το δέμα από Κίνα, γιατι για τα special goods ειναι πιο αραιές οι πτήσεις. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από sakisgri 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lafayetter Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 57 λεπτά πριν, sakisgri είπε Παλιά τα Aliiexpress standard shipping πηγαίναν όλα Ολλανδία και είχαν tracking number σαν το δικό σου, εδώ και 1,5 χρόνο πάνε Ουγγαρία με tracking LA**********HU (συστημένα) UA********HU (απλά). Και αυτά που πάνε τώρα Ολλανδία ειναι με τρόπο αποστολής Cainiao standard for special goods που ειναι για ειδικά υλικά υγρά,σκόνες,αλοιφές και πολλές φορές ηλεκτρονικές συσκευές με ενσωματωμένες μπαταρίες λιθιου, αυτά κάνουν 45-60 μέρες, γιαυτό ρώτησα τον φίλο επειδή έχει παραγγείλει κινητό. Εσένα ειναι Aliexpress standard shipping και δεν θα κάνει τόσο. Edit: Τώρα που κοίταξα πίσω και εσύ (Μάλλον) έχεις μπαταρία λιθιου, θα φανεί πόσο γρήγορα θα φύγει το δέμα από Κίνα, γιατι για τα special goods ειναι πιο αραιές οι πτήσεις. Σε ευχαριστώ πολύ, οπότε αν κατάλαβα εξαρτάτε από το αν έχει μπαταρία λιθίου (Αν και η συγκεκριμένη κάμερα δεν έχει ενσωματωμένη μπαταρία την περιλαμβάνει ξεχωριστά μέσα στο κουτί). Το θέμα είναι να ξεκολλήσει από Κίνα μετά Ευρώπη πάει για Ουγγαρία και αλλάζει tracking number αν κατάλαβα σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, lafayetter είπε Σε ευχαριστώ πολύ, οπότε αν κατάλαβα εξαρτάτε από το αν έχει μπαταρία λιθίου (Αν και η συγκεκριμένη κάμερα δεν έχει ενσωματωμένη μπαταρία την περιλαμβάνει ξεχωριστά μέσα στο κουτί). Το θέμα είναι να ξεκολλήσει από Κίνα μετά Ευρώπη πάει για Ουγγαρία και αλλάζει tracking number αν κατάλαβα σωστά. Ναι σαι καλά, Ναι όταν ξεκολλήσει από Κίνα θα πάει πιο γρήγορα. Πολλές φορές περνάνε και αυτά με μπαταρίες με Aliexpress standard shipping (Κανονικά δεν θα έπρεπε) αλλά εμάς μας συμφέρει γιατι έρχεται πιο γρήγορα. Δεν θα αλλάξει tracking number με αυτό θα παραλαβεις από τα ΕΛΤΑ, επίσης δεν πάει Ουγγαρία, αυτά που πάνε Ουγγαρία έχουν HU στο τέλος Hungary (Ουγγαρία). Εσένα έχει NL Netherlands (Ολλανδία). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Για να καταλαβεις , εκανα παραγγελια ενα multimedia αυτοκινητου με standar shipping και δεκαψηφιους αριθμους , ηταν 2 δεματα ( ενα το ταμπλετ και το αλλο τα καλωδια και η πλαστικη προσωψη του αυτοκινητου ) , αυτο που ειχε το "tamplet" πηρε διαφορετικο δρομο μετα απο αυτη την ενδειξη "[Fenggang Town]Package not accepted by sorting center" και ελαβε track CK04χχχχχ62NL και ηρθε με ελτα ( το αλλο με ACS ) Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2023 από villasg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα