george_1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Τα δέματα που στέλνουν σε εμένα έρχονται όλα μέσω Ουγγαρίας που είναι μέλος της ΕΕ μέσω του Alliexpress. Δεν έχω παραγγείλει όμως κάποιο κινητό . Με αυτή τη λογική δεν θα πληρώσω φόρους αφού το δέμα έρχεται μεσω χώρας ΕΕ.
sakisgri Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, george_1 είπε Τα δέματα που στέλνουν σε εμένα έρχονται όλα μέσω Ουγγαρίας που είναι μέλος της ΕΕ μέσω του Alliexpress. Δεν έχω παραγγείλει όμως κάποιο κινητό . Με αυτή τη λογική δεν θα πληρώσω φόρους αφού το δέμα έρχεται μεσω χώρας ΕΕ. Θα πληρωσεις γιατι δεν στέλνεται από Ουγγαρία απλώς περνάει από εκεί. Για κάτω από 186€ (τελική τιμή) δεν θα περασει τελωνείο αν έρθει από Κίνα, και αν ο τρόπος αποστολής ειναι ασφαλής. Για πάνω από 186€ θα δεις στο checkout ότι αφαιρεί το VAT (Φ.Π.Α) και έτσι ξέρεις σίγουρα θα περασει τελωνείο στην Ελλαδα. Μπορείς να κάνεις αναζήτηση το προϊόν και στο φίλτρο να βάλεις αποστολή από κάποια Ευρωπαϊκή χώρα να δεις αν υπάρχει. Η το παραγγέλνεις από Κίνα, ας πούμε κάνει 300€ στο checkout θα δεις αφαιρεί το Φ.Π.Α, άρα στο Aliexpress θα πληρωσεις 242€, στην Ελλαδα θα πληρωσεις 58€ (φ.π.α) 20€ (έξοδα εκτελωνισμού ΕΛΤΑ) και 3,5% δασμοί περίπου 10€, Αν έρθει με τα ΕΛΤΑ θα βγει στα 330€ Αν έρθει με ιδιωτικό courier θα ειναι κοντά στα 400€ Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από sakisgri
george_1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, sakisgri είπε Θα πληρωσεις γιατι δεν στέλνεται από Ουγγαρία απλώς περνάει από εκεί. Για κάτω από 186€ (τελική τιμή) δεν θα περασει τελωνείο αν έρθει από Κίνα, και αν ο τρόπος αποστολής ειναι ασφαλής. Για πάνω από 186€ θα δεις στο checkout ότι αφαιρεί το VAT (Φ.Π.Α) και έτσι ξέρεις σίγουρα θα περασει τελωνείο στην Ελλαδα. Μπορείς να κάνεις αναζήτηση το προϊόν και στο φίλτρο να βάλεις αποστολή από κάποια Ευρωπαϊκή χώρα να δεις αν υπάρχει. Η το παραγγέλνεις από Κίνα, ας πούμε κάνει 300€ στο checkout θα δεις αφαιρεί το Φ.Π.Α, άρα στο Aliexpress θα πληρωσεις 242€, στην Ελλαδα θα πληρωσεις 58€ (φ.π.α) 20€ (έξοδα εκτελωνισμού ΕΛΤΑ) και 3,5% δασμοί περίπου 10€, Αν έρθει με τα ΕΛΤΑ θα βγει στα 330€ Αν έρθει με ιδιωτικό courier θα ειναι κοντά στα 400€ Αλλάζει κωδικο όμως και πάιρνει track number απο Ουγγαρία...
sakisgri Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, george_1 είπε Αλλάζει κωδικο όμως και πάιρνει track number απο Ουγγαρία... Δεν έχει σημασία, το βλέπουν στο barcode ότι φεύγει από Κίνα όπως το βλέπουμε και εμείς. 1
george_1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, sakisgri είπε Δεν έχει σημασία, το βλέπουν στο barcode ότι φεύγει από Κίνα όπως το βλέπουμε και εμείς. Nαι , κατάλαβα ... Πολύ χρήσιμες πληροφορίες ... Ευχαριστώ πολύ ... 1
sakisgri Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, george_1 είπε Nαι , κατάλαβα ... Πολύ χρήσιμες πληροφορίες ... Ευχαριστώ πολύ ... Δες και σελίδα 294 αν θέλεις, έχω πολλές πληροφορίες όσο αφορά το Aliexpress. 2
george_1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 38 λεπτά πριν, sakisgri είπε Δες και σελίδα 294 αν θέλεις, έχω πολλές πληροφορίες όσο αφορά το Aliexpress. Bεβαίως , θα το κοιταξω ..
aces Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, george_1 είπε Αλλάζει κωδικο όμως και πάιρνει track number απο Ουγγαρία... Φαινεται το "origin" στο parcelapp απο που εσταλη/πρωτοξεκινησε στο συστημα τους ετσι & αλλιως.......οπως τα βλεπουμε και εμεις παραλληλα Περισσοτερα εδω 1
papleo61 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Στις 3/3/2023 στις 8:14 ΠΜ, sakisgri είπε Δες και σελίδα 294 αν θέλεις, έχω πολλές πληροφορίες όσο αφορά το Aliexpress. https://parcelsapp.com/en/tracking/SFCAA0050785084YQ που βρισκεται αυτο και ποτε μπορει να φτασει στα χερια μου ας μου πει καποιος ευχαριστω
JeSter_D Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Καλημέρα , Αγόρασα πρόσφατα από Ali μετά από αρκετό καιρό και ενώ η πρώτη παραγγελία μου ήρθε κανονικά, έκανα άλλες 2 αφού παρέλαβα την πρώτη πριν 3 μέρες και σήμερα μου ήρθε αυτό το SMS Είναι normal ? Το ανοίγω ; ο αριθμός GR88… δεν συμπίπτει κάπου με τις 2 νέες παραγγελίες… ευχαριστώ για το χρόνο σας
Mr_Terror Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 το αγνοεις και το σβηνεις.Scam λινκ ειναι δεν ειναι απο ali/elta 1 1
radiotv Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, papleo61 είπε https://parcelsapp.com/en/tracking/SFCAA0050785084YQ που βρισκεται αυτο και ποτε μπορει να φτασει στα χερια μου ας μου πει καποιος ευχαριστω Είναι στην Λιέγη στο Βέλγιο, όταν φτάσει στην Ελλάδα αναλαμβάνει η DPD ή ο συνεργάτης της η ACS,θα το βλέπεις με το next tracking number στην σελίδα dpd.gr 1
sakisgri Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, papleo61 είπε https://parcelsapp.com/en/tracking/SFCAA0050785084YQ που βρισκεται αυτο και ποτε μπορει να φτασει στα χερια μου ας μου πει καποιος ευχαριστω Δεν ειναι τρόπος αποστολής που βλέπουμε συχνά. Θέμα με τελωνείο δεν υπάρχει αφού πέρασε στο Βέλγιο. Αν ήταν να στοιχηματίσω πότε θα έρθει θα έλεγα αρχές της άλλης εβδομάδας.
papleo61 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, sakisgri είπε Δεν ειναι τρόπος αποστολής που βλέπουμε συχνά. Θέμα με τελωνείο δεν υπάρχει αφού πέρασε στο Βέλγιο. Αν ήταν να στοιχηματίσω πότε θα έρθει θα έλεγα αρχές της άλλης εβδομάδας. ευχαριστω 3 λεπτά πριν, sakisgri είπε Δεν ειναι τρόπος αποστολής που βλέπουμε συχνά. Θέμα με τελωνείο δεν υπάρχει αφού πέρασε στο Βέλγιο. Αν ήταν να στοιχηματίσω πότε θα έρθει θα έλεγα αρχές της άλλης εβδομάδας. ευχαριστω 1
sakisgri Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, papleo61 είπε ευχαριστω ευχαριστω Αν δεν το έχεις δει, αυτό ειναι το next tracking number https://parcelsapp.com/en/tracking/05328829291160 Λογικά όταν φτάσει Ελλαδα θα μπορείς να το δεις και στην ACS που θα σου το παραδώσει. EDIT: Μπορεί όμως να έχεις και άλλο next tracking number για την ACS γιατι η ACS έχει 10ψηφιο τύπου 407********, που θα το δεις πάλι στο parcelapp και θα σου στείλει μήνυμα για παράδοση η ACS Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από sakisgri
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα