Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, learner είπε

sakisgri

Εννοείται φίλε μου πως διάβασα τους τρόπους αποστολής που περιγράφεις και μάλιστα ευχαριστώ γιατί πρώτη φορά παράγγειλα απο aliexpress.

Απλά μου έκανε εντύπωση που έγραφε Αλεξανδρούπολη και πέρασαν μέρες.

Ευχαριστώ.

Μη δίνεις και πολύ βάση στο tracking μέσα από την εφαρμογή του Aliexpress, τα γράφει χοντρά χοντρά δλδ όταν το δέμα ειναι στην Ουγγαρία/Ολλανδία στην εφαρμογή δείχνει ότι ειναι στην Ελλάδα, οταν φτάνει Ελλάδα δείχνει ειναι στην πόλη σου.

Το https://parcelsapp.com/ ειναι πιο ξεκάθαρο.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 2
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας έχει παραδοθεί δέμα σε box now θυρίδα ή είμαι ο πρώτος; Από Κίνα πήγε Ολλανδία μετά Ουγγαρία και τέλος Ελλάδα και παράδοση με box now στην κοντινότερη θυρίδα. 

Επεξ/σία από OmeletaMAN
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, OmeletaMAN είπε

Σας έχει παραδοθεί δέμα σε box now θυρίδα ή είμαι ο πρώτος; Από Κίνα πήγε Ολλανδία μετά Ουγγαρία και τέλος Ελλάδα και παράδοση με box now στην κοντινότερη θυρίδα. 

Το είχε αναφέρει και ο @NikosKallithea Τι τύπου tracking number ειχε το δεμα UA*******HU ?

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, OmeletaMAN είπε

έχει αναφερθεί ξανα σπάνιο βεβαια

μάλλον έγινε κάποια νέα συνεργασια πρόσφατα με την εταιρεια ή απλα τυχαίνει δειγματοληπτικά

11 ώρες πριν, evansicaria είπε

Οπότε αργεί μια παραγγελία πανω από 10 μέρες ζητάω refund ακόμα και αν στη συνέχεια το παραλάβω. Το θεωρείτε κακό αυτό;  

εξαρτάται ανάλογα την περίπτωση ανάλογα από που έρχεται Ασία ή ευρ.αποθηκη στηην 1η περίπτωση δίνεις παραπάνω χρόνο 20 μέρες αν δεν στείλουν κάτι  για refund

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πήρα απο αλι και δεύτερο δεμα σήμερα στο boxnow, πολύ καλύτερη η διαδικασία απο ολες ακομα και απο αυτη του Σκρουτζ που θελει κινητα, bt, gps και μ@

Και απο ότι βλεπω στήνουν συνέχεια παντού τέτοια βοξ, μπράβο τους

• Like 3
Δημοσ.

Παιδιά τα φώτα σας,η γενική ταχυδρομική το πρωί μου έφερε χωρίς ειδοποίηση δέμα που έπρεπε να έρθει αργότερα...ενώ αυτό που δείχνω που πρέπει να βρίσκεται??

Screenshot_2023-03-02-13-00-28-09_a25f249e9f29091ec5348e26289d7015.jpg

Δημοσ.

Εχω παρει και εγω για τον γιο μου μια θηκη και τζαμακι για το κινητο του γιατι εδω δεν υπαρχει τιποτα και γραφει 2 μηνες τραγικο!

Αγορα 21/2 Estimated delivery: Apr 21

Σε αντιθεση με ενα palm rest απο laptop που η αγορα ειναι 24/2 και γραφει Estimated delivery: Mar 24

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλες/ους!

Πρώτο σχόλιο που κάνω εδώ αλλά έψαξα αρκετά στις υπόλοιπες απαντήσεις και νομίζω είμαι καλυμμένος. Παρ' όλα αυτά επειδή θα είναι η πρώτη μου παραγγελία από AliExpress και το ποσό είναι μεγαλούτσικο (για εμένα και το budget μου) είπα να ρωτήσω εδώ μήπως έχετε να προτείνετε κάτι.

Το προιόν που θέλω να αγοράσω έχει τελική τιμή 155,93 Ευρώ. Το κατάστημα προς έκπληξή μού δίνει την δυνατότητα να έρθει το προιόν μέσω Πολωνίας και συγκεκριμένα της DPD_PL χωρίς μεταφορικά (free shipping). Απ΄όσο το έψαξα εφόσον έρχεται από Πολωνία δεν περνάει τελωνείο (αφού ανήκει στην ΕΕ), σωστά; Επίσης η DPD_PL είναι κάποια αξιόπιστη μεταφορική; Ενημερωτικά η επιλογή AliExpress Standard Shipping υπάρχει αλλά αποστέλεται το προιόν απο Κίνα.

Επικοινώνησα και με το κατάστημα και με βεβαίωσε ότι όντως μπορεί να στείλει από Πολωνία. Σε περίπτωση που γίνει καμία πατάτα και στείλει από Κίνα τελικά, θα είναι τα screenshots της συνομιλίας μας αρκετά για να δικαιολογηθεί κάποιο refund? Να προχωρήσω στην παραγγελία; Ο πωλητής φαίνεται αξιόπιστος (αν όσα παραθέτω στο screenshot είναι κριτήρια επιβεβαίωσης αξιοπιστίας).

scr3.jpg.15842e22c77e8a44029d511211113ca7.jpg

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, OmeletaMAN είπε

Ali.jpg.e2746bc289632ac62a5eae07f322f327.jpg

Αυτό παραδίδεται με Speedex

2 ώρες πριν, Starla είπε

Παιδιά τα φώτα σας,η γενική ταχυδρομική το πρωί μου έφερε χωρίς ειδοποίηση δέμα που έπρεπε να έρθει αργότερα...ενώ αυτό που δείχνω που πρέπει να βρίσκεται??

Είναι στην Βουλγαρία 

1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Εχω παρει και εγω για τον γιο μου μια θηκη και τζαμακι για το κινητο του γιατι εδω δεν υπαρχει τιποτα και γραφει 2 μηνες τραγικο!

Σε αντιθεση με ενα palm rest απο laptop που η αγορα ειναι 24/2 και γραφει Estimated delivery: Mar 24

Οι χρόνοι παράδοσης βγαίνουν αυτόματα ανάλογα με τον τρόπο αποστολής, είναι εκτίμηση, προφανώς η θήκη είναι με φθηνή μέθοδο και untracked και το άλλο με κάποιο πιο ακριβό τρόπο,αν δεις σε προηγούμενες δημοσιεύσεις του @sakisgriπεριγράφει αναλυτικά τις μεθόδους αποστολής. 

49 λεπτά πριν, sldaleks είπε

Καλησπέρα σε όλες/ους!

Πρώτο σχόλιο που κάνω εδώ αλλά έψαξα αρκετά στις υπόλοιπες απαντήσεις και νομίζω είμαι καλυμμένος. Παρ' όλα αυτά επειδή θα είναι η πρώτη μου παραγγελία από AliExpress και το ποσό είναι μεγαλούτσικο (για εμένα και το budget μου) είπα να ρωτήσω εδώ μήπως έχετε να προτείνετε κάτι.

Το προιόν που θέλω να αγοράσω έχει τελική τιμή 155,93 Ευρώ. Το κατάστημα προς έκπληξή μού δίνει την δυνατότητα να έρθει το προιόν μέσω Πολωνίας και συγκεκριμένα της DPD_PL χωρίς μεταφορικά (free shipping). Απ΄όσο το έψαξα εφόσον έρχεται από Πολωνία δεν περνάει τελωνείο (αφού ανήκει στην ΕΕ), σωστά; Επίσης η DPD_PL είναι κάποια αξιόπιστη μεταφορική; Ενημερωτικά η επιλογή AliExpress Standard Shipping υπάρχει αλλά αποστέλεται το προιόν απο Κίνα.

Επικοινώνησα και με το κατάστημα και με βεβαίωσε ότι όντως μπορεί να στείλει από Πολωνία. Σε περίπτωση που γίνει καμία πατάτα και στείλει από Κίνα τελικά, θα είναι τα screenshots της συνομιλίας μας αρκετά για να δικαιολογηθεί κάποιο refund? Να προχωρήσω στην παραγγελία; Ο πωλητής φαίνεται αξιόπιστος (αν όσα παραθέτω στο screenshot είναι κριτήρια επιβεβαίωσης αξιοπιστίας).

Προφανώς το δέμα είναι πάνω από δύο κιλά και για αυτό το στέλνει με την DPD η οποία είναι γνωστή εταιρεία,το 97,2% του πωλητή δεν λέει κάτι από μόνο του, διάβασε στα σχόλια του προϊόντος που θέλεις να παραγγείλεις τι γράφουν όσοι το αγόρασαν, όσο ποιο πολλές πωλήσεις και θετικές κριτικές τόσο καλύτερα. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, sldaleks είπε

Καλησπέρα σε όλες/ους!

Καλησπέρα, Σωστά τα γράφεις όλα.

Όσο και να ειναι το ποσό όταν έρχεται από Ευρωπαϊκή χώρα δεν υπάρχει τελωνείο, μόνο τον Φ.Π.Α (VAT) πληρώνουμε στο κατάστημα που ειναι μέσα στη τιμή (vat included) και τπτ άλλο.

Έχω πάρει αρκετά δέματα με Dpd ειναι αξιόπιστη.

Εφόσον ειναι κάτω από τα 186€ (τελική τιμή) ακόμα και από Κίνα να ερχόταν πάλι δεν θα είχες τελωνείο, αρκεί ο τρόπος αποστολής να ειναι ασφαλής, όπως το Aliexpress standard shipping που αναφέρεις.

Παράγγειλε το άφοβα από Πολωνία εφόσον υπάρχει.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, radiotv είπε

Αυτό παραδίδεται με Speedex

Και όμως το παρέλαβε σε box now! Aν διαβάσεις στην προηγούμενη σελίδα ρώτησα τι τύπου tracking number είχε το δέμα που παρέλαβε σε box now.

6 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Για τα απλά δέματα (untracked) τόσο δίνουν, αλλά δεν σημαίνει θα κάνει τόσο καιρό, συνήθως κάνουν από 22-30 μέρες (με Aliexpress saver/selection saver shipping). Τα cainiao τρόποι αποστολής (untracked) δλδ Cainiao super economy και Cainiao super economy global μπορεί να κάνουν και τόσο, ειδικά το δεύτερο.

Το palm rest αν ήταν πάνω από 8,5€ τοτε τρόπο αποστολής θα ειναι Aliexpress standard shipping (tracked) αυτά δίνει 1 μήνα, πόσο καιρό θα κάνει ειναι ανάλογα τι τύπου tracking number θα πάρει και με αυτό ποια μεταφορική εταιρία θα το παραδώσει στην Ελλάδα, κυμαίνεται από 22-30 μέρες (με τα courier εχουν παραδωθει και σε 16). δες σελίδα 294 τα γράφω αναλυτικά.

Το καλύτερο θα ήταν να τα παραγγείλεις ταυτόχρονα και να γίνουν ένα δέμα (combined delivery)

7 ώρες πριν, Starla είπε

Πιστεύω αρχές της άλλης βδομάδας θα λάβεις μήνυμα για παράδοση.

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Και όμως το παρέλαβε σε box now! Aν διαβάσεις στην προηγούμενη σελίδα ρώτησα τι τύπου tracking number είχε το δέμα που παρέλαβε σε box now.

Για τα απλά δέματα (untracked) τόσο δίνουν, αλλά δεν σημαίνει θα κάνει τόσο καιρό, συνήθως κάνουν από 22-30 μέρες (με Aliexpress saver/selection saver shipping). Τα cainiao τρόποι αποστολής (untracked) δλδ Cainiao super economy και Cainiao super economy global μπορεί να κάνουν και τόσο, ειδικά το δεύτερο.

Το palm rest αν ήταν πάνω από 8,5€ τοτε τρόπο αποστολής θα ειναι Aliexpress standard shipping (tracked) αυτά δίνει 1 μήνα, πόσο καιρό θα κάνει ειναι ανάλογα τι τύπου tracking number θα πάρει και με αυτό ποια μεταφορική εταιρία θα το παραδώσει στην Ελλάδα, κυμαίνεται από 22-30 μέρες (με τα courier εχουν παραδωθει και σε 16). δες σελίδα 294 τα γράφω αναλυτικά.

Το καλύτερο θα ήταν να τα παραγγείλεις ταυτόχρονα και να γίνουν ένα δέμα (combined delivery)

Πιστεύω αρχές της άλλης βδομάδας θα λάβεις μήνυμα για παράδοση.

55 ευρω ειναι μαζι με πληκτρολογιο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε

55 ευρω ειναι μαζι με πληκτρολογιο

Τότε ήταν με Aliexpres standard shipping σίγουρα.  Όπως έγραψα καλύτερα να τα είχες παραγγείλει ταυτόχρονα να έρθουν σαν ένα δέμα, έτσι θα ήταν και το απλό δέμα συστημένο με αυτό εδώ.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Τότε ήταν με Aliexpres standard shipping σίγουρα.  Όπως έγραψα καλύτερα να τα είχες παραγγείλει ταυτόχρονα να έρθουν σαν ένα δέμα, έτσι θα ήταν και το απλό δέμα συστημένο με αυτό εδώ.

Ναι σωστα απλα το φορητο που θελει αλλαγη το πληκτρολογιο μου το εφεραν αργοτερα για επισκευη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...