sakisgri Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, miltgiorg είπε Παιδια μην παρει κανεις τιποτα απο ali με Cainiao Standard For Special Goods . Εχω παρει εγω και ερχεται μαλλον με φορτηγο απο ολλανδια. Επισης εαν πηγαινατε να το παρετε εσεις με αυτοκινητο ποιο γρηγορα θα κανετε Το "Cainiao Standard For Special Goods" ειναι για ειδικά υλικά (υγρα, σκονες, αλοιφες κτλ) και πάντα καθυστερεί, κάνει από 45-60 μέρες πάνω κάτω. Αν αυτό που θέλεις να πάρεις ειναι σε αυτή την κατηγορία δεν έχεις και άλλη επιλογή. Αλλά καμιά φορά μερικοί πωλητές βάζουν αυτόν τον τρόπο αποστολή και σε μη ειδικά υλικά επειδή ειναι φτηνός για να βγάλουν περισσότερα, σε αυτή την περίπτωση ψάχνουμε το προϊόν σε άλλο κατάστημα που να έχει άλλους τρόπους αποστολής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Εμενα δεν ηταν τιποτα απο αυτα. Απλα επεσα σε τζαμπαντζη πωλητη 😛 Σε 8 ημερες ληγει η προθεσμια να ζητησω κανα refund? το track ειναι αυτο : https://parcelsapp.com/en/tracking/LS489748597NL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, miltgiorg είπε Εμενα δεν ηταν τιποτα απο αυτα. Απλα επεσα σε τζαμπαντζη πωλητη 😛 Σε 8 ημερες ληγει η προθεσμια να ζητησω κανα refund? το track ειναι αυτο : https://parcelsapp.com/en/tracking/LS489748597NL 😄 Πιστεύω θα το έχεις μεχρι τοτε. Αλλά και να μην το έχεις αν ανοίξεις dispute θα σου πει το Aliexpress ότι το δέμα ειναι στην χώρα σου και να περιμένεις άλλες 10 μέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, sakisgri είπε 😄 Πιστεύω θα το έχεις μεχρι τοτε. Αλλά και να μην το έχεις αν ανοίξεις dispute θα σου πει το Aliexpress ότι το δέμα ειναι στην χώρα σου και να περιμένεις άλλες 10 μέρες. Μακαρι αλλα το βλεπω πηγαινει πολυ αργα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, miltgiorg είπε Μακαρι αλλα το βλεπω πηγαινει πολυ αργα. Έφτασε στην Ολλανδία με φορτηγό από την Κίνα, υποθέτω θα έρθει στην Ελλάδα με τον ίδιο τρόπο, όντως είναι πολύ αργός τρόπος μεταφοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Ναι είναι όντως πολύ Άργος. Εγώ πριν παραγγείλω είχε μπει και είχα δει τον οδηγό του Σάκη αλλά δεν είδα ότι έχει χρόνο παράδοσης από 45-60 ημέρες και την πάτησα. Τσεκαρα μόνο το τελωνείο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evansicaria Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Οπότε αργεί μια παραγγελία πανω από 10 μέρες ζητάω refund ακόμα και αν στη συνέχεια το παραλάβω. Το θεωρείτε κακό αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
learner Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Είχα κάνει προ ημερών κάποιες παραγγελίες (1η φορά) από aliexpress και από όσο είδα στο tracking μία από αυτές μάλλον πρέπει να έφθασε στην πόλη μου. Είναι όντως έτσι; Το στιγμιότυπο της εικόνας είναι τα τελευταία στάδια της παραγγελίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd87 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Καλημέρα μήπως έχει κανενας κανένα βύσμα κανενα βουλευτή η τι χρειάζεται να βάλω για να μου τα φέρνουν σπίτι απο το συγκεκριμένο σαπιο κατάστημα? γιατί ειναι και μακριά 3, κατι χλμ απο το σπίτι μου μεσα σε κάτι χωράφια και πρέπει να βρίσκω μέσο για να παω.. δυστυχώς έχω αρκετές παραγγελίες λόγο τις δουλειάς μου και τα χρειάζομαι αλλα το 90% τα στέλνουν με την γενική και έχω πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, learner είπε Είχα κάνει προ ημερών κάποιες παραγγελίες (1η φορά) από aliexpress και από όσο είδα στο tracking μία από αυτές μάλλον πρέπει να έφθασε στην πόλη μου. Είναι όντως έτσι; Το στιγμιότυπο της εικόνας είναι τα τελευταία στάδια της παραγγελίας. Μπορει να ειναι στο τοπικο ΕΛΤΑ (της περιοχης σου) αλλα μπορει και αν ειναι στο ΚΔ (κεντρο διανομης). Κανε tracking στο σιτε του ΕΛΤΑ να δεις απο εκει καλυτερα. Αναφορά σε κείμενο https://itemsearch.elta.gr/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, learner είπε Είχα κάνει προ ημερών κάποιες παραγγελίες (1η φορά) από aliexpress και από όσο είδα στο tracking μία από αυτές μάλλον πρέπει να έφθασε στην πόλη μου. Είναι όντως έτσι; Το στιγμιότυπο της εικόνας είναι τα τελευταία στάδια της παραγγελίας. 23/2 έφτασε στην Ελλάδα, τώρα το πότε θα φτάσει στην τοπική μονάδα διανομής είναι άγνωστο,σε εμένα που μένω στην Δυτική Αθήνα τα φέρνουν μετά από δύο με τρεις εβδομάδες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, learner είπε Είχα κάνει προ ημερών κάποιες παραγγελίες (1η φορά) από aliexpress και από όσο είδα στο tracking μία από αυτές μάλλον πρέπει να έφθασε στην πόλη μου. Είναι όντως έτσι; Το στιγμιότυπο της εικόνας είναι τα τελευταία στάδια της παραγγελίας. Κοιτα να δεις , δεν θα βρεις αλλες πληροφοριες πλεον .... το Tracking σου ειναι UA οποτε ισχυει το Tracking notice : This package is now with the destination country/region's carrier. Under economy shipping, further tracking info may not be updated. Please contact the carrier for details. Απλα θα στο φερει καποι στιγμη ο ταχυδρομος δες παρομοιο θεμα μου Spoiler Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από villasg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
learner Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Petros Electron είπε Μπορει να ειναι στο τοπικο ΕΛΤΑ (της περιοχης σου) αλλα μπορει και αν ειναι στο ΚΔ (κεντρο διανομης). Κανε tracking στο σιτε του ΕΛΤΑ να δεις απο εκει καλυτερα. Το tracking του ελτά μου δείχνει Ουγγαρία 21-02-2023 04:05 ΟΥΓΓΑΡΙΑ 1 ώρα πριν, radiotv είπε 23/2 έφτασε στην Ελλάδα, τώρα το πότε θα φτάσει στην τοπική μονάδα διανομής είναι άγνωστο,σε εμένα που μένω στην Δυτική Αθήνα τα φέρνουν μετά από δύο με τρεις εβδομάδες. 42 λεπτά πριν, villasg είπε Κοιτα να δεις , δεν θα βρεις αλλες πληροφοριες πλεον .... το Tracking σου ειναι UA οποτε ισχυει το Tracking notice : This package is now with the destination country/region's carrier. Under economy shipping, further tracking info may not be updated. Please contact the carrier for details. Απλα θα στο φερει καποι στιγμη ο ταχυδρομος δες παρομοιο θεμα μου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Έτσι που είδα το track νόμιζα πως ήδη είναι στην πόλη μου από 23-02 και ότι δεν το έχουν φέρει ακόμα. Εφόσον το ποιο πιθανό είναι να μην εδώ τότε δεν με πειράζει να πάρει 1-2βδομάδες, αρκεί να έρθει. Το συγκεκριμένο δεματάκι έγινε αγορά 06 Φεβρουαρίου και 08 το έστειλαν. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από learner 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, learner είπε Είχα κάνει προ ημερών κάποιες παραγγελίες (1η φορά) από aliexpress και από όσο είδα στο tracking μία από αυτές μάλλον πρέπει να έφθασε στην πόλη μου. Είναι όντως έτσι; Το στιγμιότυπο της εικόνας είναι τα τελευταία στάδια της παραγγελίας. Κάνω copy-paste από μια ανάρτηση μου στη σελίδα 294, καλα ειναι να την δεις έχω ασφαλής τρόποι αποστολής και άλλες πληροφορίες Τα semitrackable έχουν κανονικά tracking number και φαίνεται κανονικά μέχρι να φτάσει Ελλάδα. Μετά περιμένεις κάποια μέρα που θα αφήσει ο ταχυδρόμος το δέμα χωρίς ενημέρωση και υπογραφή (σαν ένα γράμμα). Από τα ΕΛΤΑ θα δείτε μόνο μια ενημέρωση που θα ειναι "Αποστολή αντικειμένου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ" Aπό το parcelsapp και cainiao θα δείτε και το "Arrived at local delivery center" που θα φανεί όταν τα ΕΛΤΑ σκανάρουν το δέμα (στην Αθήνα) και τπτ άλλο. 2 ώρες πριν, learner είπε Το tracking του ελτά μου δείχνει Ουγγαρία 21-02-2023 04:05 ΟΥΓΓΑΡΙΑ Μάλλον δεν γράφει σκέτο ΟΥΓΓΑΡΙΑ, αλλά "Αποστολή αντικειμένου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ" που για τα ΕΛΤΑ σημαίνει ότι το δέμα αποστέλλεται από την ΟΥΓΓΑΡΙΑ για τα ΕΛΤΑ.στης 21/02/2023. Οι επόμενες ενημερώσεις που θα δεις ειναι που γράφω πιο πάνω. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από sakisgri 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
learner Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 sakisgri Εννοείται φίλε μου πως διάβασα τους τρόπους αποστολής που περιγράφεις και μάλιστα ευχαριστώ γιατί πρώτη φορά παράγγειλα απο aliexpress. Απλά μου έκανε εντύπωση που έγραφε Αλεξανδρούπολη και πέρασαν μέρες. Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα