sakisgri Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, papleo61 είπε https://t.17track.net/zh-cn#nums=SFCAA0050785084YQ Duty-free logistics, in transit αυτο τι σημαινει μπορει να μου εξηγησει καποιος ευχαριστω Σημαίνει, Αδασμολόγητα logistics, σε διαμετακόμιση (μετάφραση). Να ψάχνεις το tracking εδω https://parcelsapp.com/ έχει περισσότερες πληροφορίες. Το έχω βάλει εδώ https://parcelsapp.com/en/tracking/SFCAA0050785084YQ Το δέμα σου σήμερα έφυγε από Κίνα. Έχεις επόμενο αριθμό αποστολής (next tracking number) που ανήκει στην Dpd (Δες φώτο κάτω) και συνεργάζεται με την ACS στην Ελλαδα, μάλλον η ACS θα σου το παραδώσει. Το next tracking number δείχνει και αυτό, ότι το περιμένει η Dpd. (δεύτερη φώτο) https://parcelsapp.com/en/tracking/05328829291160 Όταν δεις φτάσει Ελλαδα τότε θα μπορείς να το κοιτάξεις και στην ACS με το next tracking number που ειναι το 05328829291160, μπορεί όμως να σου εμφανίσει καινούργιο, γιατι η ACS συνήθως έχει 10ψηφιο. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2023 από sakisgri
papleo61 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, sakisgri είπε Σημαίνει, Αδασμολόγητα logistics, σε διαμετακόμιση (μετάφραση). Να ψάχνεις το tracking εδω https://parcelsapp.com/ έχει περισσότερες πληροφορίες. Το έχω βάλει εδώ https://parcelsapp.com/en/tracking/SFCAA0050785084YQ Το δέμα σου σήμερα έφυγε από Κίνα. Έχεις επόμενο αριθμό αποστολής (next tracking number) που ανήκει στην Dpd (Δες φώτο κάτω) και συνεργάζεται με την ACS στην Ελλαδα, μάλλον η ACS θα σου το παραδώσει. Το next tracking number δείχνει και αυτό, ότι το περιμένει η Dpd. (δεύτερη φώτο) https://parcelsapp.com/en/tracking/05328829291160 Όταν δεις φτάσει Ελλαδα τότε θα μπορείς να το κοιτάξεις και στην ACS με το next tracking number που ειναι το 05328829291160, μπορεί όμως να σου εμφανίσει καινούργιο, γιατι η ACS συνήθως έχει 10ψηφιο. σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε για τις πληροφοριες αλλα το αντικειμενο που παραγγειλα ηταν απο ευρωπαικη αποθηκη και συγκεκριμενα τσεχια και εκανε 400 ευρω πως γινεται να φευγει απο κινα δεν πρεπει να παει να εκτελωνιστει σε ευρωπαικη αποθηκη πληρωσα μεταφορικα 50 ευρω ελεγε 4-10 μερες παραδοση και εχουν περασει 18 απο 9 φεβρουαριου που το παραγγειλα
sakisgri Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, papleo61 είπε σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε για τις πληροφοριες αλλα το αντικειμενο που παραγγειλα ηταν απο ευρωπαικη αποθηκη και συγκεκριμενα τσεχια και εκανε 400 ευρω πως γινεται να φευγει απο κινα δεν πρεπει να παει να εκτελωνιστει σε ευρωπαικη αποθηκη πληρωσα μεταφορικα 50 ευρω ελεγε 4-10 μερες παραδοση και εχουν περασει 18 απο 9 φεβρουαριου που το παραγγειλα Τπτ να σαι καλά. Δεν ξέρω από ποιο κατάστημα η από ποια πλατφόρμα το παράγγειλες, αλλά καμία φορά αν δεν το έχουν διαθέσιμο σε Ευρωπαικη αποθήκη το στέλνουν από Κίνα, γίνεται και στο Aliexpress. Γιαυτό όταν παραγγέλλουμε από Ευρωπαικη αποθήκη πάντα ειναι καλά να ρωτάμε πρώτα. Δεν είμαι σίγουρος αλλά βλέπω γράφει Duty-free logistics, άρα λογικά θέμα με τελωνείο και εξτρά χρεώσεις δεν θα έχεις, λογικά θα το εκτελωνίσει η ίδια η SFC. Στείλε μήνυμα στον πωλητή και ρώτα, Γράψε αφού επέλεξα από Τσεχία με παράδοση 4-10 μέρες γιατι βλέπω έρχεται από Κίνα και επίσης οι μέρες έχουν περασει. Αν οτιδήποτε πάει στραβά (δεν νομίζω) και κάνεις αμφισβήτηση, θα την κερδίσεις, και μόνο που έστειλε από Κίνα ενώ επέλεξες Τσεχία φτάνει. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2023 από sakisgri
papleo61 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, sakisgri είπε Τπτ να σαι καλά. Δεν ξέρω από ποιο κατάστημα η από ποια πλατφόρμα το παράγγειλες, αλλά καμία φορά αν δεν το έχουν διαθέσιμο σε Ευρωπαικη αποθήκη το στέλνουν από Κίνα, γίνεται και στο Aliexpress. Γιαυτό όταν παραγγέλλουμε από Ευρωπαικη αποθήκη πάντα ειναι καλά να ρωτάμε πρώτα. Δεν είμαι σίγουρος αλλά βλέπω γράφει Duty-free logistics, άρα λογικά θέμα με τελωνείο και εξτρά χρεώσεις δεν θα έχεις, λογικά θα το εκτελωνίσει η ίδια η SFC. Στείλε μήνυμα στον πωλητή και ρώτα, Γράψε αφού επέλεξα από Τσεχία με παράδοση 4-10 μέρες γιατι βλέπω έρχεται από Κίνα και επίσης οι μέρες έχουν περασει. Αν οτιδήποτε πάει στραβά (δεν νομίζω) και κάνεις αμφισβήτηση, θα την κερδίσεις, και μόνο που έστειλε από Κίνα ενώ επέλεξες Τσεχία φτάνει. το γνωριζω απλως δεν το ειχαν ετοιμοπαραδοτο απο τσεχια σιγουρα γινεται αυτο σε πολλα προιοντα δεν πειραζει δεν το βιαζομουν εξαλλου ειναι καλο μαγαζι μπορεις να μου πεις περιπου βασει εμπειριας τουλαχιστο αφου εφυγε απο κινα σε ποσες μερες πανω κατω θα παραλαβω και παλι σε ευχαριστω 1
sakisgri Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, papleo61 είπε το γνωριζω απλως δεν το ειχαν ετοιμοπαραδοτο απο τσεχια σιγουρα γινεται αυτο σε πολλα προιοντα δεν πειραζει δεν το βιαζομουν εξαλλου ειναι καλο μαγαζι μπορεις να μου πεις περιπου βασει εμπειριας τουλαχιστο αφου εφυγε απο κινα σε ποσες μερες πανω κατω θα παραλαβω και παλι σε ευχαριστω Δεν γνωρίζω ακριβώς, γιατι δεν ειναι τρόπος αποστολής που έχω ξανά δει. Αλλά αφού φαίνεται ότι δεν θα πάει πρώτα σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, και το εκτελωνίσει η ίδια η SFC και σου το παραδώσει courier στην Ελλάδα, λογικά θα γίνει γρήγορα. Θα έλεγα την επόμενη βδομάδα το πολύ. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2023 από sakisgri
Kasparof Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) - Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2023 από Kasparof
SLAYER Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μήπως γνωρίζει κάποιος τι παίζει με τον αριθμό EORI στην Ελλάδα? Διαβάζω στην ανακοίνωση της Fedex (Beginning March 1, 2023) ότι ίσως και ιδιώτες να χρειάζεται να βγάλουν EORI για μπορούν να εισάγουν αντικείμενα… «If known, the receiver’s Economic Operator Registration and Identification (EORI) number** **Please note VAT registered businesses must obtain EORI numbers. Depending on applicable country or territory regulations, private individuals may need an EORI number to ship or receive packages. In Norway this is referred to as Organization number and Switzerland refer to this as Unique Identification number.» https://www.fedex.com/en-us/regulatory-news/ics2.html Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2023 από SLAYER
Giannis20vt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Καλημερα, αναμενω ορισμενα δέματα, θα αναφερθω σε δύο tracking numbers που ειναι της ιδιας λογικής 5UGR Στο Universal Tracking Parcel εμφανιζουμε εαφρώς διαφορετική κίνηση μετα την εκκαθαριση στην Βουδαπέστη. 1ο 2ο Μετα το import custom clearance, παρατηρώ μια διαφορετική "διαδρομη" μεταξύ τους. Εχω λάβει μηνυμα απο της Γενικη ταχυδρομική για ένα δέμα. Ποιά ειναι η γνώμη σας;
aces Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Giannis20vt είπε Καλημερα, αναμενω ορισμενα δέματα, θα αναφερθω σε δύο tracking numbers που ειναι της ιδιας λογικής 5UGR Στο Universal Tracking Parcel εμφανιζουμε εαφρώς διαφορετική κίνηση μετα την εκκαθαριση στην Βουδαπέστη. 1ο 2ο Μετα το import custom clearance, παρατηρώ μια διαφορετική "διαδρομη" μεταξύ τους. Εχω λάβει μηνυμα απο της Γενικη ταχυδρομική για ένα δέμα. Ποιά ειναι η γνώμη σας; Καλημέρα, με γενική έρχονται λογικά όταν γίνει άφιξη στο τοπικό κατάστημα θα έρθει ενημέρωση στο site της γενικης μέσω viber για την παραλαβή. 2
scarface5323 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, αυτή η ροή του tracking είναι φυσιολογική?,δεν θα έπρεπε να σταματήσει στο lastmile? Έχει δείξει 2 φορές ότι είναι Σταυρούπολη και πάλι πίσω , AliExpress standard shipping 5UGR Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από scarface5323
radiotv Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, scarface5323 είπε Καλησπέρα, αυτή η ροή του tracking είναι φυσιολογική?,δεν θα έπρεπε να σταματήσει στο lastmile? Έχει δείξει 2 φορές ότι είναι Σταυρούπολη και πάλι πίσω , AliExpress standard shipping 5UGR https://ibb.co/KXS3VYt παράδοση με Γενική,θα σου έρθει μήνυμα είτε στο Viber είτε sms 1
Giannis20vt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, aces είπε Καλημέρα, με γενική έρχονται λογικά όταν γίνει άφιξη στο τοπικό κατάστημα θα έρθει ενημέρωση στο site της γενικης μέσω viber για την παραλαβή. Με προβληματιζει, στο ένα εγινε "last mile accepted" και μετά δόθηκε το "Arrived at destination country", όπως ειναι και το συνηθες. Εχω παρει αρκετα τετοια δέματα. Ηδη εχει έρθει μηνυμα απο την Γενική Ταχυδρομική, υποθέτω οτι ειναι για αυτο. Στο άλλο όμως φαίνεται "Arrived at destination country" χωρίς όμως να εχει προηγηθεί το last mile accepted. Και μαλιστα κανονικά προπορεύεται απο το 1ο δέμα κατα μια ή δύο ημέρες.
sakisgri Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, scarface5323 είπε Καλησπέρα, αυτή η ροή του tracking είναι φυσιολογική?,δεν θα έπρεπε να σταματήσει στο lastmile? Έχει δείξει 2 φορές ότι είναι Σταυρούπολη και πάλι πίσω , AliExpress standard shipping 5UGR Καλά ειναι να το κοιτάς εδώ https://parcelsapp.com/ βγάζει περισσότερες πληροφορίες. Όπως έγραψε ο radiotv θα σου στειλουν μήνυμα στο viber, αλλά αν περάσουν πολλές μέρες και δεν λάβεις μήνυμα καλά ειναι να επικοινωνήσεις μαζί τους. 2 ώρες πριν, Giannis20vt είπε Με προβληματιζει, στο ένα εγινε "last mile accepted" και μετά δόθηκε το "Arrived at destination country", όπως ειναι και το συνηθες. Εχω παρει αρκετα τετοια δέματα. Ηδη εχει έρθει μηνυμα απο την Γενική Ταχυδρομική, υποθέτω οτι ειναι για αυτο. Στο άλλο όμως φαίνεται "Arrived at destination country" χωρίς όμως να εχει προηγηθεί το last mile accepted. Και μαλιστα κανονικά προπορεύεται απο το 1ο δέμα κατα μια ή δύο ημέρες. Πολλές φορές έχει γίνει αυτό σε εμένα, δλδ να μου έρθει δέμα που παράγγειλα μέρες μετά πρώτο. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται αλλά φαντάζομαι οι σάκοι μπαίνουν σε κάποιο χώρο, πίσω μπαίνουν τα πιο παλιά και μπροστά τα πιο καινούργια, όταν τα φορτώνουν μπορεί να μείνουν κάποια για την επόμενη πτήση (λόγο χώρο/βάρος), και μένουν τα πιο παλιά, και γιαυτό μπορεί να έρχεται αυτό που παράγγειλες πιο μετά πρώτα. Όσο για το tracking μπορεί να τους ξέφυγε ένα σκανάρισμα, τώρα πάντως και τα 2 δειχνουν στην ίδια φάση, λογικά μέσα στην εβδομάδα θα λάβεις μήνυμα και για το άλλο. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2023 από sakisgri 3
miltgiorg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2023 Παιδια μην παρει κανεις τιποτα απο ali με Cainiao Standard For Special Goods . Εχω παρει εγω και ερχεται μαλλον με φορτηγο απο ολλανδια. Επισης εαν πηγαινατε να το παρετε εσεις με αυτοκινητο ποιο γρηγορα θα κανετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα