NikosKallithea Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, panos0100 είπε Ωραία έχω βάλει και κάτι μποτάκια για τη μητέρα μου, να βάλω και κανένα καλώδιο για τον υπολογιστή έχει ωραία πράγματα γενικά και βλέπω είναι καλύτερο από το ebay, Ίσως δοκιμάσω και το bangood Πρόσεχε μονο γιατί τα είδη ένδυσης, υπόδησης ειναι για τα κινεζακια😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Πρόσεχε μονο γιατί τα είδη ένδυσης, υπόδησης ειναι για τα κινεζακια😁 Εχω παρει πολλες φορες απο το ebay και βγηκαν καλα, αντεξαν στον χρονο ελπιζω να ειναι τα ιδια και απο το Aliexpress Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, panos0100 είπε Ωραία έχω βάλει και κάτι μποτάκια για τη μητέρα μου, να βάλω και κανένα καλώδιο για τον υπολογιστή έχει ωραία πράγματα γενικά και βλέπω είναι καλύτερο από το ebay, Ίσως δοκιμάσω και το bangood Ναι ειναι, και μας γλυτώνει από πολλά χρήματα σχέση με να το πάρουμε από Ελλαδα. Για παπούτσια και ρούχα θα θέλει πολύ ψάξιμο δλδ να διαβάσεις σχόλια στον ίδιο πωλητή και σε άλλα καταστήματα που πουλάνε το ίδιο προϊόν να βγάλεις συμπέρασμα αν ειναι καλό το προϊόν η οχι. Το banggood ειναι λίγο πιο ακριβό -συνήθως- αλλά συμφέρει στα πιο ακριβά προϊόντα γιατι συνήθως τα έχει σε Ευρωπαϊκές αποθήκες. 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Πρόσεχε μονο γιατί τα είδη ένδυσης, υπόδησης ειναι για τα κινεζακια😁 Μόλις τώρα, panos0100 είπε Εχω παρει πολλες φορες απο το ebay και βγηκαν καλα, αντεξαν στον χρονο ελπιζω να ειναι τα ιδια και απο το Aliexpress Αυτό που έγραψε ο Νίκος θέλεις 2 νούμερα πιο μεγάλο στα ρούχα δλδ αν φοράς M θα πας για XL , αλλά δες τα size charts. Και για παπούτσια καλά ειναι να ψωνίζεις (γενικά από παντού) με εσωτερικά μέτρα παπουτσιού, δλδ αν το πόδι σου ειναι από φτέρνα μεχρι τα δάχτυλα 27cm 8α πάρεις το παπούτσι να ειναι εσωτερικά 28cm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, sakisgri είπε Ναι ειναι, και μας γλυτώνει από πολλά χρήματα σχέση με να το πάρουμε από Ελλαδα. Για παπούτσια και ρούχα θα θέλει πολύ ψάξιμο δλδ να διαβάσεις σχόλια στον ίδιο πωλητή και σε άλλα καταστήματα που πουλάνε το ίδιο προϊόν να βγάλεις συμπέρασμα αν ειναι καλό το προϊόν η οχι. Το banggood ειναι λίγο πιο ακριβό -συνήθως- αλλά συμφέρει στα πιο ακριβά προϊόντα γιατι συνήθως τα έχει σε Ευρωπαϊκές αποθήκες. Μετα ειναι και το Wish το οποιο δεν ακουγεται πλεον καθολου, θα κρατησω Aliexpress Ebay και bangood αυτα τα 3 πιστευω ειναι τα ποιο καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, panos0100 είπε Μετα ειναι και το Wish το οποιο δεν ακουγεται πλεον καθολου, θα κρατησω Aliexpress Ebay και bangood αυτα τα 3 πιστευω ειναι τα ποιο καλα Ebay μόνο στην ανάγκη, δλδ αν δεν το βρίσκεις Aliexpress και Banggood, γιατι από τρίτες χώρες έχει σχεδόν πάντα εξτρά χρέωση τελωνείο όπως έγραψες και εσύ. Επίσης και το Geekbuying ειναι ασφαλής. Στο Wish από ότι έχω διαβάσει και δει σε youtube βίντεο, άλλο βλέπεις και παραγγέλνεις και άλλο έρχεται, βασικά έχει πολλές παγίδες. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, sakisgri είπε Ebay μόνο στην ανάγκη, δλδ αν δεν το βρίσκεις Aliexpress και Banggood, γιατι από τρίτες χώρες έχει σχεδόν πάντα εξτρά χρέωση τελωνείο όπως έγραψες και εσύ. Επίσης και το Geekbuying ειναι ασφαλής. Στο Wish από ότι έχω διαβάσει και δει σε youtube βίντεο, άλλο βλέπεις και παραγγέλνεις και άλλο έρχεται, βασικά έχει πολλές παγίδες. Το ebay μέχρι προχτές που λέει ο λόγος δεν είχε τίποτα από εξτρά χρεώσεις, τώρα για ένα καλώδιο να πάρεις που έχει 3€ σε βγαίνει μαζί με φόρους VAT έξοδα αποστολής, και το τελωνείο του ΕΛΤΑ πάει στα 13€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, panos0100 είπε Το ebay μέχρι προχτές που λέει ο λόγος δεν είχε τίποτα από εξτρά χρεώσεις, τώρα για ένα καλώδιο να πάρεις που έχει 3€ σε βγαίνει μαζί με φόρους VAT έξοδα αποστολής, και το τελωνείο του ΕΛΤΑ πάει στα 13€ Είναι ανάλογα τον πωλητή/κατάστημα και από που θα σταλεί το δέμα. Πριν βγει η Αγγλία από την ΕΕ ήταν οκ, τώρα η Αγγλία ειναι τρίτη χώρα. Ο @acesξέρει πολύ περισσότερα για το Ebay από έμενα, ίσως να ήθελε να προσθέσει κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Γνωρίζει κάποιος ποιός είναι ο χρόνος παράδοσης (στο περίπου) για τους τρόπους αποστολής που δίνει το AliExpress? Έχω παραγγείλει αρκετές φορές διαλέγοντας πάντα το φθηνότερο τρόπο αποστολής, επειδή συνήθως δεν βιάζομαι για να παραλάβω γρήγορα. Κι έχει τύχει από το να παραλάβω κάποιο αντικείμενο μετά από 2 μήνες μέσω των απλών ΕΛΤΑ, μέχρι και να παραλάβω μέσα σε 2 εβδομάδες με Γενική Ταχυδομική (με τη φθηνότερη μέθοδο αποστολής πάντα). Δυστυχώς δεν έχω παρατηρήσει ποτέ αν κάποιος συγκεκριμένος τρόπος αποστολής έχει αργούς ή γρήγορους χρόνους παράδοσης. Αυτή τη φορά όμως πρέπει να παραγγείλω κάτι που θέλω να το έχω το αργότερο μέχρι τέλος Μαρτίου (δηλαδή 1 μήνα χρόνο παράδοσης αποστολής). Και θέλω να παραγγείλω δύο αντικείμενα, το ένα εκ των οποίων δίνει διαθέσιμους τρόπους αποστολής: - "Cainiao Super Economy for Special Goods" με κόστος 2.78€ και est. delivery May 27 και - "EMS" με κόστος 39.27€ και est. delivery Mar 19. Γνωρίζει κανείς αν τα estimated delivery που δίνουν είναι ρελιστικά? Δηλαδή ο φθηνός τρόπος θα αργήσει τόσο πολύ, ενώ το EMS με 10πλάσιο+ κόστος θα έρθει όντως εντός 3 εβδομάδων? Ή υπάρχει περίπτωση και ο αργός τρόπος να έρθει εντός 1 μήνα, απλά αυτοί δίνουν τόσο μεγάλο χρόνο παράδοσης για να είναι καλυμμένοι? Επίσης, ένα ακόμα προϊόν που θέλω δίνει διαθέσιμες μεθόδους αποστολής: - Cainiao Super Economy Global (1.20€) est. delivery Apr 26 - AliExpress Saver Shipping (1.25€) est. delivery Apr 14 - Cainiao Super Economy (2.06€) est. delivery Apr 26 - AliExpress Standard Shipping (5.25€) est. delivery Mar 25 Έχει νόημα να πάω στον τελευταίο με κόστος 5.25€ για να παραλάβω έως 25 Μαρτίου, ή και ο άλλοι τρόποι ενδεχομένως θα φτάσουν εντός 1 μήνα και θα γλιτώσω το επιπλέον κόστος? Αν κάποιος έχει εμπειρία από μεθόδους αποστολής του AliExpress και ξέρει περίπου πόσο χρόνο παράδοσης έχει ο καθένας, θα με βοηθούσε πολύ! Ευχαριστώ. Υ.Γ. Αν παίζει κάποιο ρόλο στο χρόνο, η παράδοση των προϊόντων θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, sakisgri είπε Είναι ανάλογα τον πωλητή/κατάστημα και από που θα σταλεί το δέμα. Πριν βγει η Αγγλία από την ΕΕ ήταν οκ, τώρα η Αγγλία ειναι τρίτη χώρα. Ο @acesξέρει πολύ περισσότερα για το Ebay από έμενα, ίσως να ήθελε να προσθέσει κάτι. Ποιο πολύ από Κίνα έπαιρνα από το ebay τώρα τελευταία που αγόρασα ένα μπλουζάκι και κάτι άλλο απο Αγγλία το Τελωνείο του ΕΛΤΑ ήτανε 3€ και τις 2 φορές που πήρα, το μπλουζάκι βγήκε 27€ και πήρα και το μπλουζάκι και όλα τα λεφτά πίσω γιατί άργησε να το στείλει οπότε μου εμεινε το μπλουζάκι το οποίο δυστυχώς το πήρα μεγάλο χαχαχχααχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosx72 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Στις 23/2/2023 στις 11:09 ΜΜ, sakisgri είπε Το θέμα ειναι ποια μεταφορική εταιρία θα το παραλάβει και θα το εκτελωνίσει στην Ελλαδα. Αν ρωτούσες πριν 3 μήνες θα σου έλεγα με σιγουριά γιατι τότε ερχόταν μόνο με τα ΕΛΤΑ που έχει καλές τιμές και λογικές, τώρα έρχονται και με courier (Γενική ταχυδρομική και ACS) που χρεώνουν πολύ περισσότερα. Αν δεν βρεις λύση με την τιμή (πιστεύω θα βρεις) Τότε πρέπει να ζητήσεις να πάρει tracking number τύπου LA*********HU αυτά έρχονται με ΕΛΤΑ (δες σελίδα 294 τα γράφω εκεί) Αν γίνει αυτό τότε ας πούμε πάρεις αυτή που έβαλες εσύ κάνει 207,83€ με Φ.Π.Α, στο checkout θα αφαιρεθεί το Φ.Π.Α άρα θα πληρωσεις στο Aliexpress 167,60€ και στην Ελλαδα θα πληρωσεις τον Φ.Π.Α 40,22€ + 20€ έξοδα εκτελωνισμού (ΕΛΤΑ) και δασμοί που θα ειναι περίπου 3,5% δλδ περίπου 8€ (μπορεί να ειναι και 0%), σύνολο 235,82€ πάνω κάτω. Αν όμως δεν κάνεις κομάντο να πάρει tracking LA*******HU και έρθει με courier θα σου βγει 280€ με 300€ Να δώσω ενα μικρο update, ο κινέζος τελικα ξηγήθηκε πολυ καλα, και έστειλε κουπόνι 25ε με την τελική να πάει στα 184. Οπότε προχώρησα την παραγγελία, ελπίζω να πανε ολα καλα. Όπως και να χει σ ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, panosx72 είπε Να δώσω ενα μικρο update, ο κινέζος τελικα ξηγήθηκε πολυ καλα, και έστειλε κουπόνι 25ε με την τελική να πάει στα 184. Οπότε προχώρησα την παραγγελία, ελπίζω να πανε ολα καλα. Όπως και να χει σ ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια!! Τπτ, να σαι καλά. Σχεδόν πάντα έχουν λύσεις και ειναι πρόθυμοι να βοηθήσουν. 1 ώρα πριν, thomason993 είπε Γνωρίζει κάποιος ποιός είναι ο χρόνος παράδοσης (στο περίπου) για τους τρόπους αποστολής που δίνει το AliExpress? Έχω παραγγείλει αρκετές φορές διαλέγοντας πάντα το φθηνότερο τρόπο αποστολής, επειδή συνήθως δεν βιάζομαι για να παραλάβω γρήγορα. Κι έχει τύχει από το να παραλάβω κάποιο αντικείμενο μετά από 2 μήνες μέσω των απλών ΕΛΤΑ, μέχρι και να παραλάβω μέσα σε 2 εβδομάδες με Γενική Ταχυδομική (με τη φθηνότερη μέθοδο αποστολής πάντα). Δυστυχώς δεν έχω παρατηρήσει ποτέ αν κάποιος συγκεκριμένος τρόπος αποστολής έχει αργούς ή γρήγορους χρόνους παράδοσης. Αυτή τη φορά όμως πρέπει να παραγγείλω κάτι που θέλω να το έχω το αργότερο μέχρι τέλος Μαρτίου (δηλαδή 1 μήνα χρόνο παράδοσης αποστολής). Και θέλω να παραγγείλω δύο αντικείμενα, το ένα εκ των οποίων δίνει διαθέσιμους τρόπους αποστολής: - "Cainiao Super Economy for Special Goods" με κόστος 2.78€ και est. delivery May 27 και - "EMS" με κόστος 39.27€ και est. delivery Mar 19. Γνωρίζει κανείς αν τα estimated delivery που δίνουν είναι ρελιστικά? Δηλαδή ο φθηνός τρόπος θα αργήσει τόσο πολύ, ενώ το EMS με 10πλάσιο+ κόστος θα έρθει όντως εντός 3 εβδομάδων? Ή υπάρχει περίπτωση και ο αργός τρόπος να έρθει εντός 1 μήνα, απλά αυτοί δίνουν τόσο μεγάλο χρόνο παράδοσης για να είναι καλυμμένοι? Επίσης, ένα ακόμα προϊόν που θέλω δίνει διαθέσιμες μεθόδους αποστολής: - Cainiao Super Economy Global (1.20€) est. delivery Apr 26 - AliExpress Saver Shipping (1.25€) est. delivery Apr 14 - Cainiao Super Economy (2.06€) est. delivery Apr 26 - AliExpress Standard Shipping (5.25€) est. delivery Mar 25 Έχει νόημα να πάω στον τελευταίο με κόστος 5.25€ για να παραλάβω έως 25 Μαρτίου, ή και ο άλλοι τρόποι ενδεχομένως θα φτάσουν εντός 1 μήνα και θα γλιτώσω το επιπλέον κόστος? Αν κάποιος έχει εμπειρία από μεθόδους αποστολής του AliExpress και ξέρει περίπου πόσο χρόνο παράδοσης έχει ο καθένας, θα με βοηθούσε πολύ! Ευχαριστώ. Υ.Γ. Αν παίζει κάποιο ρόλο στο χρόνο, η παράδοση των προϊόντων θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Τα γράφω στη σελίδα 294 αναλυτικά. Μακριά από "Cainiao Super Economy for Special Goods" (δεν ειναι ασφαλής) το γράφω εκεί, θα το δεις. Καλύτερος τρόπος ειναι "Aliexpress standard shipping" θα έρθει σε 18-30 μέρες ανάλογα το tracking number που θα πάρει δλδ ποια ταχυδρομική υπηρεσία θα το παραλάβει στην Ελλαδα (επίσης τα γράφω στη σελίδα 294). Για το δέμα που δεν έχει επιλογή "Aliexpress standard shipping" θα έλεγα να κάνεις search το άνομο του προϊόντος και να το βρεις σε άλλο κατάστημα που να έχει ως τρόπο αποστολής το "Aliexpress standard shipping" λογικα θα το βρεις σε πολλά καταστήματα. Με "AliExpress Saver Shipping" θα έρθει με ΕΛΤΑ μπορεί να έρθει σε 20-30 πάνω κάτω, τπτ δεν ειναι σίγουρο. Άλλα ειναι και η ενοποιημένη αποστολή που μπορούν τα 2 δέματα να γίνουν ένα και έρθουν και τα 2 με 'Aliexpress standard shipping", αυτό που έχει 'Aliexpress saver shipping" το παραγγέλνεις με saver ψάχνεις και το άλλο να έχει τρόπο αποστολής "Aliexpress standard shipping" κάνεις και τις 2 παραγγελίες μαζί και θα έρθουν και τα 2 με 'Aliexpress standard shipping" Αν τα πάρεις ξεχωριστά - Για να έρθει γρήγορα πρέπει για το 'Aliexpress standard shipping" να ζητήσεις από τον πωλητή αν μπορεί να σου δώσει tracking number τύπου 5UGR, αυτά έρχονται με Γενική ταχυδρομική (περίπου 20 μέρες) , η tracking number τύπου 10ψηφιο (407*******) αυτά έρχονται με ACS (περίπου 20 μέρες). EDIT: αυτό που ειναι με "Cainiao Super Economy for Special Goods" ειναι ειδικά υλικά? Αν ναι πιο πιθανό δεν γίνεται να έρθει με standard (αλλά δες μήπως το στέλνει κάποιο κατάστημα με standard). Για ειδικά υλικά ασφαλή τρόπο αποστολής ειναι το "Cainiao standard for special goods" και κάνουν από 45-60 μέρες συνήθως. Για αποστολή με EMS ίσως ο @nikosgiann78 να μπορούσε να βοηθήσει. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2023 από sakisgri 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, thomason993 είπε Γνωρίζει κάποιος ποιός είναι ο χρόνος παράδοσης (στο περίπου) για τους τρόπους αποστολής που δίνει το AliExpress? Έχω παραγγείλει αρκετές φορές διαλέγοντας πάντα το φθηνότερο τρόπο αποστολής, επειδή συνήθως δεν βιάζομαι για να παραλάβω γρήγορα. Κι έχει τύχει από το να παραλάβω κάποιο αντικείμενο μετά από 2 μήνες μέσω των απλών ΕΛΤΑ, μέχρι και να παραλάβω μέσα σε 2 εβδομάδες με Γενική Ταχυδομική (με τη φθηνότερη μέθοδο αποστολής πάντα). Δυστυχώς δεν έχω παρατηρήσει ποτέ αν κάποιος συγκεκριμένος τρόπος αποστολής έχει αργούς ή γρήγορους χρόνους παράδοσης. Αυτή τη φορά όμως πρέπει να παραγγείλω κάτι που θέλω να το έχω το αργότερο μέχρι τέλος Μαρτίου (δηλαδή 1 μήνα χρόνο παράδοσης αποστολής). Και θέλω να παραγγείλω δύο αντικείμενα, το ένα εκ των οποίων δίνει διαθέσιμους τρόπους αποστολής: - "Cainiao Super Economy for Special Goods" με κόστος 2.78€ και est. delivery May 27 και - "EMS" με κόστος 39.27€ και est. delivery Mar 19. Γνωρίζει κανείς αν τα estimated delivery που δίνουν είναι ρελιστικά? Δηλαδή ο φθηνός τρόπος θα αργήσει τόσο πολύ, ενώ το EMS με 10πλάσιο+ κόστος θα έρθει όντως εντός 3 εβδομάδων? Ή υπάρχει περίπτωση και ο αργός τρόπος να έρθει εντός 1 μήνα, απλά αυτοί δίνουν τόσο μεγάλο χρόνο παράδοσης για να είναι καλυμμένοι? Επίσης, ένα ακόμα προϊόν που θέλω δίνει διαθέσιμες μεθόδους αποστολής: - Cainiao Super Economy Global (1.20€) est. delivery Apr 26 - AliExpress Saver Shipping (1.25€) est. delivery Apr 14 - Cainiao Super Economy (2.06€) est. delivery Apr 26 - AliExpress Standard Shipping (5.25€) est. delivery Mar 25 Έχει νόημα να πάω στον τελευταίο με κόστος 5.25€ για να παραλάβω έως 25 Μαρτίου, ή και ο άλλοι τρόποι ενδεχομένως θα φτάσουν εντός 1 μήνα και θα γλιτώσω το επιπλέον κόστος? Αν κάποιος έχει εμπειρία από μεθόδους αποστολής του AliExpress και ξέρει περίπου πόσο χρόνο παράδοσης έχει ο καθένας, θα με βοηθούσε πολύ! Ευχαριστώ. Υ.Γ. Αν παίζει κάποιο ρόλο στο χρόνο, η παράδοση των προϊόντων θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Το πρώτο που θέλεις να παραγγείλεις και είναι special good, πες τον πωλητή αν μπορεί να στείλει το δέμα με Sunyou logistics!!! Μπορεί εσύ να μην το βλέπεις σαν επιλογή, αλλά κάποιοι πωλητές συνεργάζονται με την Sunyou logistics, και απλά δεν το δίνουν σαν επιλογή στην πλατφόρμα του Aliexpress, αλλά όμως μπορούν να την χρησιμοποιήσουν (το έχω κάνει αρκετές φορές)!!! Για αποστολή EMS δεν έχω εμπειρία για να σου πω περισσότερα. Απλά, επειδή είναι αποστολή του China post,.... το ερώτημα είναι..... πως θα τυπώσει το tracking number; Η πλατφόρμα του Aliexpress ΔΕΝ επιτρέπει πλέον να τυπώνονται China post tracking numbers από το σύστημα τους. Αν το τυπώσει από εξωτερικό σύστημα, υπάρχει ο κίνδυνος του τελωνείου!!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 47 λεπτά πριν, sakisgri είπε Τπτ, να σαι καλά. Σχεδόν πάντα έχουν λύσεις και ειναι πρόθυμοι να βοηθήσουν. Τα γράφω στη σελίδα 294 αναλυτικά. Μακριά από "Cainiao Super Economy for Special Goods" (δεν ειναι ασφαλής) το γράφω εκεί, θα το δεις. Καλύτερος τρόπος ειναι "Aliexpress standard shipping" θα έρθει σε 18-30 μέρες ανάλογα το tracking number που θα πάρει δλδ ποια ταχυδρομική υπηρεσία θα το παραλάβει στην Ελλαδα (επίσης τα γράφω στη σελίδα 294). Για το δέμα που δεν έχει επιλογή "Aliexpress standard shipping" θα έλεγα να κάνεις search το άνομο του προϊόντος και να το βρεις σε άλλο κατάστημα που να έχει ως τρόπο αποστολής το "Aliexpress standard shipping" λογικα θα το βρεις σε πολλά καταστήματα. Με "AliExpress Saver Shipping" θα έρθει με ΕΛΤΑ μπορεί να έρθει σε 20-30 πάνω κάτω, τπτ δεν ειναι σίγουρο. Άλλα ειναι και η ενοποιημένη αποστολή που μπορούν τα 2 δέματα να γίνουν ένα και έρθουν και τα 2 με 'Aliexpress standard shipping", αυτό που έχει 'Aliexpress saver shipping" το παραγγέλνεις με saver ψάχνεις και το άλλο να έχει τρόπο αποστολής "Aliexpress standard shipping" κάνεις και τις 2 παραγγελίες μαζί και θα έρθουν και τα 2 με 'Aliexpress standard shipping" Αν τα πάρεις ξεχωριστά - Για να έρθει γρήγορα πρέπει για το 'Aliexpress standard shipping" να ζητήσεις από τον πωλητή αν μπορεί να σου δώσει tracking number τύπου 5UGR, αυτά έρχονται με Γενική ταχυδρομική (περίπου 20 μέρες) , η tracking number τύπου 10ψηφιο (407*******) αυτά έρχονται με ACS (περίπου 20 μέρες). EDIT: αυτό που ειναι με "Cainiao Super Economy for Special Goods" ειναι ειδικά υλικά? Αν ναι πιο πιθανό δεν γίνεται να έρθει με standard (αλλά δες μήπως το στέλνει κάποιο κατάστημα με standard). Για ειδικά υλικά ασφαλή τρόπο αποστολής ειναι το "Cainiao standard for special goods" και κάνουν από 45-60 μέρες συνήθως. Για αποστολή με EMS ίσως ο @nikosgiann78 να μπορούσε να βοηθήσει. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες! Θα παραγγείλω με AliExpress Standard Shipping το προϊόν που έχει αυτή τη δυνατότητα, και θα ψάξω το άλλο προϊόν από άλλο πωλητή που να προσφέρει επίσης είτε AliExpress Saver είτε Standard. To προϊόν που προσφέρει μόνο Cainiao Standard for Special Goods είναι κάτι στάμπες-αυτοκόλλητα για να κλείνεις φακέλους, τα οποία είναι μάλλον από κάποιο πλαστικό σαν σιλικόνη ή κατι τέτοιο, και δεν ξέρω αν θεωρείται "ιδιαίτερο" το υλικό τους. Μία ερώτηση ακόμα επειδή δεν είμαι σίγουρος αν το κατάλαβα καλά.. Αν παραγγείλω δύο προϊόντα από ξεχωριστούς sellers, και το ένα έιναι με AliExpress Stadard και το άλλο με AliExpress Saver Shipping, γίνεται να συγχωνευτούν και οι 2 παραγγελίες στο ίδιο πακέτο και να έρθουν με κάποιο courier αν τους ζητήσω tracking της μορφής 5UGR*** ή 407*** ? Ή αν για κάποιο προϊόν έχει επιλεγεί το AliExpress Saver τότε αναγκαστικά αυτό θα έρθει με απλά ΕΛΤΑ μέσα σε 20-30 μέρες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, thomason993 είπε Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις χρήσιμες πληροφορίες! Θα παραγγείλω με AliExpress Standard Shipping το προϊόν που έχει αυτή τη δυνατότητα, και θα ψάξω το άλλο προϊόν από άλλο πωλητή που να προσφέρει επίσης είτε AliExpress Saver είτε Standard. To προϊόν που προσφέρει μόνο Cainiao Standard for Special Goods είναι κάτι στάμπες-αυτοκόλλητα για να κλείνεις φακέλους, τα οποία είναι μάλλον από κάποιο πλαστικό σαν σιλικόνη ή κατι τέτοιο, και δεν ξέρω αν θεωρείται "ιδιαίτερο" το υλικό τους. Μία ερώτηση ακόμα επειδή δεν είμαι σίγουρος αν το κατάλαβα καλά.. Αν παραγγείλω δύο προϊόντα από ξεχωριστούς sellers, και το ένα έιναι με AliExpress Stadard και το άλλο με AliExpress Saver Shipping, γίνεται να συγχωνευτούν και οι 2 παραγγελίες στο ίδιο πακέτο και να έρθουν με κάποιο courier αν τους ζητήσω tracking της μορφής 5UGR*** ή 407*** ? Ή αν για κάποιο προϊόν έχει επιλεγεί το AliExpress Saver τότε αναγκαστικά αυτό θα έρθει με απλά ΕΛΤΑ μέσα σε 20-30 μέρες? Αυτό που έχει επιλογή μόνο "Cainiao Standard for Special Goods" δεν νομίζω να ειναι ειδικά υλικά (σκόνες, αλοιφές, υγρά κτλ.) απλώς μερικοί βάζουν αυτόν τον τρόπο αποστολής γιατι τους συμφέρει επειδή ειναι πολύ φτηνός. Αν όντως δεν ειναι ειδικά υλικά θα το βρεις σίγουρα σε άλλο κατάστημα με Aliexpress τρόπο αποστολής. Για την ερώτηση, θα γίνουν τα 2 δέματα 1 αλλά αυτό γίνεται πιο μετα από τo Αliexpress σε ενοποιημένη αποθήκη , που σημαίνει ότι και να πάρεις από τον πωλητή το tracking που θέλεις στην αποθήκη θα αλλάξει αφού θα ακυρωθούν τα πρώτα tracking numbers και θα βγει ένα ενιαίο αριθμό αποστολής, αλλά πιο πιθανό κατά 95% να ειναι είτε 5UGR η 10ψηφιο. 17 λεπτά πριν, thomason993 είπε Ή αν για κάποιο προϊόν έχει επιλεγεί το AliExpress Saver τότε αναγκαστικά αυτό θα έρθει με απλά ΕΛΤΑ μέσα σε 20-30 μέρες? Αν δεν γίνει ενοποίηση με κάποιο άλλο, ναι. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papleo61 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Στις 25/2/2023 στις 5:18 ΜΜ, sakisgri είπε Αυτό που έχει επιλογή μόνο "Cainiao Standard for Special Goods" δεν νομίζω να ειναι ειδικά υλικά (σκόνες, αλοιφές, υγρά κτλ.) απλώς μερικοί βάζουν αυτόν τον τρόπο αποστολής γιατι τους συμφέρει επειδή ειναι πολύ φτηνός. Αν όντως δεν ειναι ειδικά υλικά θα το βρεις σίγουρα σε άλλο κατάστημα με Aliexpress τρόπο αποστολής. Για την ερώτηση, θα γίνουν τα 2 δέματα 1 αλλά αυτό γίνεται πιο μετα από τo Αliexpress σε ενοποιημένη αποθήκη , που σημαίνει ότι και να πάρεις από τον πωλητή το tracking που θέλεις στην αποθήκη θα αλλάξει αφού θα ακυρωθούν τα πρώτα tracking numbers και θα βγει ένα ενιαίο αριθμό αποστολής, αλλά πιο πιθανό κατά 95% να ειναι είτε 5UGR η 10ψηφιο. Αν δεν γίνει ενοποίηση με κάποιο άλλο, ναι. https://t.17track.net/zh-cn#nums=SFCAA0050785084YQ Duty-free logistics, in transit αυτο τι σημαινει μπορει να μου εξηγησει καποιος ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα