Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Μπαταρίες και άλλα ειδικά υλικά σχεδόν πάντα αργούν να φύγουν από Κίνα, γιατι ειναι πιο αραιές οι πτήσεις. Εκτός αν τύχει να παραγγείλεις λίγες μέρες πριν την πτήση, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις.

Και τα 2 με Meest Group ειναι, θα σου τα παραδώσει η Speedex, το πρώτο το έχει τώρα η Speedex.

Καλησπέρα, tracking number LA......HU συστημένο με elta έρχεται ή με courier? Γιατί έχει έρθει Ελλάδα και δεν εμφανίζει νέες ενημερώσεις... ευχαριστώ πολύ!

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Starla είπε

Καλησπέρα, tracking number LA......HU συστημένο με elta έρχεται ή με courier? Γιατί έχει έρθει Ελλάδα και δεν εμφανίζει νέες ενημερώσεις... ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα, Με ΕΛΤΑ δες σελιδα 294 τα γράφω εκεί για να ξέρεις.

Μη δίνεις και πολύ βάση στην ενημερώσει από το app του Aliexpress. Βάλε μια το tracking εδώ και δες https://parcelsapp.com/    Η και στα ΕΛΤΑ https://elta.gr/

Μερικές φορές μένουν στάσιμα στα ΕΛΤΑ για λίγες μέρες

3 ώρες πριν, MacGyverLarisa είπε

Και τώρα θέλω τα φώτα σας πάλι. Μπαταρίες από Αλί με κωδικό 

GR3334096GU00000G

GR3340951KL00000G

δεν μπορώ να καταλάβω αν έχουν ξεκινήσει. Μοιάζει να είναι ακόμη στην Κίνα. Έχουμε άλλο site για εντοπισμό?

Ξέχασα να σου γράψω, έχεις και next tracking number όταν φτάνει Ελλάδα που ανήκει στην Speedex. https://parcelsapp.com/en/tracking/GR3334096GU00000G

Messt Group-ACS.PNG

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, villasg είπε

το 1ο ειναι Ελλαδα το 2ο κινα  https://parcelsapp.com/en/tracking/GR3334096GU00000G

https://parcelsapp.com/en/tracking/GR3340951KL00000G

και τα 2 εειναι με Meest Group   και θα στα φερει κουριερ

Ναι ρε φίλε έχεις απόλυτο δίκιο

Με το που πάτησα στο λινκ σου τα είχα αποθήκευση στον browser αλλά το είχα ξεχάσει τελείως τα κοιτούσα μόνο μέσω ali app.

37 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Καλησπέρα, Με ΕΛΤΑ δες σελιδα 294 τα γράφω εκεί για να ξέρεις.

Μη δίνεις και πολύ βάση στην ενημερώσει από το app του Aliexpress. Βάλε μια το tracking εδώ και δες https://parcelsapp.com/    Η και στα ΕΛΤΑ https://elta.gr/

Μερικές φορές μένουν στάσιμα στα ΕΛΤΑ για λίγες μέρες

Ξέχασα να σου γράψω, έχεις και next tracking number όταν φτάνει Ελλάδα που ανήκει στην Speedex. https://parcelsapp.com/en/tracking/GR3334096GU00000G

Messt Group-ACS.PNG

ευχαριστώ πολύ 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι να παραγγείλω το εξής απο Aliexpress 

https://www.aliexpress.com/item/1005004782942773.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.5640427diGgq3u&algo_pvid=bb4b186c-b9c5-483e-9236-b4503be5522c&algo_exp_id=bb4b186c-b9c5-483e-9236-b4503be5522c-0&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000030469094934"}&pdp_npi=3%40dis!EUR!218.77!207.83!!!!!%40210219c216771772810608847d0715!12000030469094934!sea!GR!0&curPageLogUid=TQeZwlmrZ85w

image.png.bdb75bafd65439ce5a13a364686d63c5.png

Τι επιλογή μεταφοράς προτείνετε να επιλέξω? Υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνειο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panosx72 είπε

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι να παραγγείλω το εξής απο Aliexpress 

https://www.aliexpress.com/item/1005004782942773.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.5640427diGgq3u&algo_pvid=bb4b186c-b9c5-483e-9236-b4503be5522c&algo_exp_id=bb4b186c-b9c5-483e-9236-b4503be5522c-0&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000030469094934"}&pdp_npi=3%40dis!EUR!218.77!207.83!!!!!%40210219c216771772810608847d0715!12000030469094934!sea!GR!0&curPageLogUid=TQeZwlmrZ85w

image.png.bdb75bafd65439ce5a13a364686d63c5.png

Τι επιλογή μεταφοράς προτείνετε να επιλέξω? Υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνειο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

θα περασει γιατι ειναι πάνω από τα 186€ https://www.angroid.gr/android-tutorials/allages-apo-1i-ioylioy-kai-katargisi-tis-ateleias-agores-ektos-e-e-kai-teloneio-pos-tha-kano-agores-apo-kina-kai-agglia-posa-tha-pliroso-sto-teloneio#brexit

Αν βρεις κάτω από 186€ δες σελίδα 294 ανάρτηση μου έχω ασφαλής τρόποι αποστολής και άλλες πληροφορίες.

Αυτο ειναι το ιδιο προιον ? https://www.aliexpress.com/item/1005002502407936.html?spm=a2g0o.productlist.main.67.1e855562P3ydHL&algo_pvid=0bdf79bf-2715-4203-a2a9-08cc14502dac&algo_exp_id=0bdf79bf-2715-4203-a2a9-08cc14502dac-33&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000020901818249"}&pdp_npi=3%40dis!EUR!191.28!191.28!!!!!%40211be17616771789420585548d06c2!12000020901818249!sea!GR!0&curPageLogUid=IP3JgrnpPMyY

Αν ναι έχει και κάποια κουπόνια αλλά και πάλι θα ειναι λίγο πιο πάνω από τα 186€ Μίλα με τον πωλητή και ρώτα αν μπορεί να κάνει κάτι στα 185€ για να μην έχεις θέμα με τελωνείο. Τα ξέρουν αυτά, κάτι θα κάνει πιστεύω.

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις όπως ειναι. Βάλε το προϊόν στο καλάθι, πάτα στο καλάθι και επέλεξε το προϊόν, πάτα Checkout (ειναι ένα βήμα πριν την πληρωμή, δεν πληρώνεις με το Checkout)  και δες την τιμή, αν γράφει κάτω από το Total VAT included θα είσαι οκ, αν γράφει price adjustment και αφαιρεί κάποια χρήματα (τον Φ.Π.Α δλδ VAT) τότε θα περάσει σίγουρα τελωνείο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sakisgri είπε

θα περασει γιατι ειναι πάνω από τα 186€ https://www.angroid.gr/android-tutorials/allages-apo-1i-ioylioy-kai-katargisi-tis-ateleias-agores-ektos-e-e-kai-teloneio-pos-tha-kano-agores-apo-kina-kai-agglia-posa-tha-pliroso-sto-teloneio#brexit

Αν βρεις κάτω από 186€ δες σελίδα 294 ανάρτηση μου έχω ασφαλής τρόποι αποστολής και άλλες πληροφορίες.

Αυτο ειναι το ιδιο προιον ? https://www.aliexpress.com/item/1005002502407936.html?spm=a2g0o.productlist.main.67.1e855562P3ydHL&algo_pvid=0bdf79bf-2715-4203-a2a9-08cc14502dac&algo_exp_id=0bdf79bf-2715-4203-a2a9-08cc14502dac-33&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000020901818249"}&pdp_npi=3%40dis!EUR!191.28!191.28!!!!!%40211be17616771789420585548d06c2!12000020901818249!sea!GR!0&curPageLogUid=IP3JgrnpPMyY

Αν ναι έχει και κάποια κουπόνια αλλά και πάλι θα ειναι λίγο πιο πάνω από τα 186€ Μίλα με τον πωλητή και ρώτα αν μπορεί να κάνει κάτι στα 185€ για να μην έχεις θέμα με τελωνείο. Τα ξέρουν αυτά, κάτι θα κάνει πιστεύω.

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις όπως ειναι. Βάλε το προϊόν στο καλάθι, πάτα στο καλάθι και επέλεξε το προϊόν, πάτα Checkout (ειναι ένα βήμα πριν την πληρωμή, δεν πληρώνεις με το Checkout)  και δες την τιμή, αν γράφει κάτω από το Total VAT included θα είσαι οκ, αν γράφει price adjustment και αφαιρεί κάποια χρήματα (τον Φ.Π.Α δλδ VAT) τότε θα περάσει σίγουρα τελωνείο.

Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Δυστυχώς ναι και στο δικό μου και σ αυτό που έστειλες εσύ η τιμή ειναι >185ε. Έστειλα μήνυμα στους πωλητες μπας και με λυπηθούν. Τωρα σε περίπτωση που το αγοράσω οπως και να έχει και περάσει τελωνείο, τι ποσό να περιμένω?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, panosx72 είπε

Σ ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Δυστυχώς ναι και στο δικό μου και σ αυτό που έστειλες εσύ η τιμή ειναι >185ε. Έστειλα μήνυμα στους πωλητες μπας και με λυπηθούν. Τωρα σε περίπτωση που το αγοράσω οπως και να έχει και περάσει τελωνείο, τι ποσό να περιμένω?

Το θέμα ειναι ποια μεταφορική εταιρία θα το παραλάβει και θα το εκτελωνίσει στην Ελλαδα. Αν ρωτούσες πριν 3 μήνες θα σου έλεγα με σιγουριά γιατι τότε ερχόταν μόνο με τα ΕΛΤΑ που έχει καλές τιμές και λογικές, τώρα έρχονται και με courier (Γενική ταχυδρομική και ACS) που χρεώνουν πολύ περισσότερα.

Αν δεν βρεις λύση με την τιμή (πιστεύω θα βρεις) Τότε πρέπει να ζητήσεις να πάρει tracking number τύπου LA*********HU αυτά έρχονται με ΕΛΤΑ (δες σελίδα 294 τα γράφω εκεί)

Αν γίνει αυτό τότε ας πούμε πάρεις αυτή που έβαλες εσύ κάνει 207,83€ με Φ.Π.Α, στο checkout θα αφαιρεθεί το Φ.Π.Α άρα θα πληρωσεις στο Aliexpress 167,60€ και στην Ελλαδα θα πληρωσεις τον Φ.Π.Α 40,22€ + 20€ έξοδα εκτελωνισμού (ΕΛΤΑ) και δασμοί που θα ειναι περίπου 3,5% δλδ περίπου 8€ (μπορεί να ειναι και 0%), σύνολο 235,82€ πάνω κάτω.

Αν όμως δεν κάνεις κομάντο να πάρει tracking LA*******HU και έρθει με courier θα σου βγει 280€ με 300€

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, έχω κάνει μια παραγγελία από AliExpress 4.77€. Το ποσό μου φαίνεται υπερβολικά χαμηλό για να περάσει τελωνείο αλλά μπορεί κάποιος να μου το επιβεβαιώσει? Πρώτη φορά παίρνω από Ali. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Od1sseas είπε

Παιδιά, έχω κάνει μια παραγγελία από AliExpress 4.77€. Το ποσό μου φαίνεται υπερβολικά χαμηλό για να περάσει τελωνείο αλλά μπορεί κάποιος να μου το επιβεβαιώσει? Πρώτη φορά παίρνω από Ali. 

Το ποσό δεν εχει καμία σημασία πλέον για το τελωνείο, περνάνε τα πάντα ακόμα κα με μηδενική τιμή 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Το ποσό δεν εχει καμία σημασία πλέον για το τελωνείο, περνάνε τα πάντα ακόμα κα με μηδενική τιμή 

Αφού ο φίλος στην ανάρτηση που έγραψε στην σελίδα 294 δείχνει τρόπους για να μην περνάνε τελωνείο. Λογικά τριγωνική αποστολή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Od1sseas είπε

15 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Αφού ο φίλος στην ανάρτηση που έγραψε στην σελίδα 294 δείχνει τρόπους για να μην περνάνε τελωνείο. Λογικά τριγωνική αποστολή.

Ότι γράφω στη σελίδα 294 ισχύει, επιλέγεις έναν τρόπο αποστολής ασφαλής και δεν περνάει τελωνείο στη Ελλαδα (για δέματα από 186€ και κάτω). Έχω πάρει καμιά 100αρια δέματα σε 18 μήνες δεν πλήρωσα ποτέ κάτι παραπάνω.

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Σε άλλο απάντησα εγω οχι στον τρόπο αποστολής, αλλα στο οτι θεωρεί οτι το ποσο ειναι μικρό και ολα καλα. 

Δημοσ.

Αν στην καθισιά σου ρίξεις 5,6,16 παραγγελίες - με ali express standard και διαφορετικά καταστήματα- και ενοποιηθούν τα πακέτα , το όριο των 186€ για τελωνείο  αφορά την τιμή που υποθετικά έχει τελικώς το ενοποιημένο ή πάει ανά item/store; Υπάρχει επίσης θέμα με το βάρος του ενοποιημένου; 

Δημοσ.
Στις 17/12/2022 στις 1:22 ΠΜ, sakisgri είπε

Δεν ξέρω για αυτό που ρωτάς αλλά από Aliexpress αν το δέμα έρθει συστημένο δλδ με τρόπο αποστολής Aliexpress Selection Standard,  Aliexpress Standard Shipping και Cainiao Standard For Special Goods (που ειναι για ειδικά υλικά) αν δεν παραλάβεις σε 90 μέρες αυτόματα σου επιστρέφονται τα χρήματα απο το Aliexpress. Συνήθως σε 20-30 μέρες παραλαμβάνεις εκτός από το  Cainiao Standard For Special Goods που κάνει 45-60 μέρες.

Με απλό τρόπο αποστολής (semitrackable) που ειναι για τα πιο φτηνά δέματα κάτω από 8,5€ δεν μπορεί να ξέρει το Aliexpress αν όντως παρέλαβες η όχι διότι δεν ειναι συστημένο και το αφήνει ο ταχυδρόμος χωρίς ειδοποίηση, αλλά βλέπουν ότι έχει φτάσει στα ΕΛΤΑ. Σε αυτή την περίπτωση λίγο δύσκολο αν πάρεις χρήματα πίσω αν δεν έχεις παραλάβει, θα σου πούνε το δέμα ειναι στην ταχυδρομική υπηρεσία να πας να το παραλάβεις.

Έχω πάρει πολλά δέματα με απλό τρόπο αποστολής (καμία 50αρια) όλα έχουν έρθει αλλά πάντα επιλέγω τρόπο αποστολής Aliexpress δλδ Aliexpress Selection Saver  και Aliexpress Saver Shipping. Οι Cainaio τρόποι αποστολής (semitrackable)  πολλές φορές καθυστερούν πολύ και κάποιοι έχουν αναφέρει δεν παρέλαβαν μήνες μετά.

Θα ξανά ανεβάσω την λίστα με ασφαλής τρόποι αποστολής παρακάτω διότι έχω αλλάξει το Aliexpress premium shipping μετά από αναφορά ότι κάποιος έχει πληρώσει εξτρά.

ΑΠΟ ALIEXPRESS ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ (Για κάτω από 150€ καθαρή αξία)

Όλοι αυτοί ειναι ασφαλής, κανένας τρόπος δεν περνάει τελωνείο στην Ελλάδα.

• AliExpress Selection Saver                    (semitrackable)   Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα.
  • AliExpress Saver Shipping                     (semitrackable)   Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα.
  • AliExpress Selection Standard                  (trackable)        Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο.
  • AliExpress Standard Shipping                   (trackable)        Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο.
  • Cainiao Super Economy Global             (semitrackable)   Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα.
  • Cainiao Super Economy                         (semitrackable)   Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα.
  • Cainiao Standard For Special Goods       (trackable)        Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο.
  • Cainiao Heavy Parcel Line                         (trackable)        Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο.

AliExpress Premium Shipping   (trackable)  Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. ΠΡΟΣΟΧΗ ειναι 50/50 ανάλογα με ποιο courier θα έρθει και δεν αξίζει, κερδίζεις λίγες μέρες μόνο και πληρώνεις πολλά περισσότερα από το "AliExpress Standard Shipping"

Προσοχή και με το "Cainiao super economy for special goods" δεν είναι ασφαλής (προς το παρόν) γιαυτό δεν το έχω στην λίστα.

Οι καλύτεροι τρόποι ειναι αυτοί που έχουν Aliexpress μπροστά.

Αν το tracking number ειναι LA*******HU / UA********HU, Το δέμα θα πάει Ουγγαρία πρώτα, θα περάσει εκεί τελωνείο και θα το παραλάβει να στο παραδώσει τα ΕΛΤΑ με καμία επιπλέον χρέωση.

Αν το tracking number ειναι 5UGR*******, Το δέμα θα πάει Βουλγαρία πρώτα, θα περάσει εκεί τελωνείο και θα το παραλάβει να στο παραδώσει η Γενική Ταχυδρομική / Speedex (πιο πιθανών η Γενική) με καμία επιπλέον χρέωση.

Τα semitrackable έχουν κανονικά tracking number και φαίνεται κανονικά μέχρι να φτάσει Ελλάδα μετά περιμένεις κάποια μέρα που θα στο αφήσει ο ταχυδρόμος. Έχω πάρει πολλά όλα ήρθαν.

Το "Cainiao Standard For Special Goods" ειναι για ειδικά υλικά σκόνες, υγρά, αλοιφές κτλ. Το ίδιο και το "Cainiao super economy for special goods" που δεν είναι ασφαλής.

Γιαυτό προτιμάμε το "Cainiao Standard For Special Goods" για ειδικά υλικά, που ειναι ασφαλής. Το tracking number ειναι τύπου LT********NL / LS********NL το δέμα πάει πρώτα Ολλανδία περνάει εκεί τελωνείο και θα το παραλάβει να στο παραδώσει τα ΕΛΤΑ με καμία επιπλέον χρέωση.

Το tracking ψαξτω εδώ https://parcelsapp.com/en/tracking  

Η στην εφαρμογή   https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brightstripe.parcels&hl=en_US&gl=US

Επίσης αν πάρεις πάνω από ενα προϊόν από διαφορετικά καταστήματα με τρόπο αποστολής Aliexpress τα δέματα θα πάνε σε ενοποιημένη αποθήκη  και θα γίνουν ένα δέμα και αυτόματα αναβαθμίζεται η αποστολή σε Aliexpress Standard Shipping έτσι θα έρθει ένα δέμα και συστημένο.

Το semitrackable το αφήνει ο ταχυδρόμος το δέμα και φεύγει χωρίς υπογραφή σαν ένα γραμμα.

Ποτέ δεν παραγγέλνεις από τρίτες χώρες να στο φέρουν ιδιωτικές εταιρίες κουριερ τύπου dsl,fedex ups κτλ. πάντα θα περάσει τελωνείο και ας έχεις πληρώσει τον φπα.

Από ευρωπαϊκές χώρες δεν μας νοιάζει ο τρόπος αποστολής επιλέγουμε ότι μας συμφέρει, μιας και δεν πρόκειται να περάσει τελωνείο.

Λοιπον πηρα 2 δεματα αρχιζουν απο 5UGR με standard shiping το απλο δεν εδινε tracking number εβαλα το 2 που ητανε standard και ειχε και το ποιο ακριβο, κατι αλλο δεν βρηκα 3 επιλογες ειχε μονο 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panos0100 είπε

Λοιπον πηρα 2 δεματα αρχιζουν απο 5UGR με standard shiping το απλο δεν εδινε tracking number εβαλα το 2 που ητανε standard και ειχε και το ποιο ακριβο, κατι αλλο δεν βρηκα 3 επιλογες ειχε μονο 

Δεν κατάλαβα ακριβώς, αν μιλάς για tracking number μήπως ήταν 10ψηφιο χωρίς γράμματα  ?

Στην σελίδα 294 έχω πιο πρόσφατη λίστα, έχω προσθέσει και τα 10ψηφια που έρχονται με ACS και κάποιες άλλες μικρο αλλαγές.

Αν μιλάς για τρόπο αποστολής πιο ακριβό από το standard ειναι το "AliExpress Premium Shipping "  που το αποφεύγουμε γιατι όχι μόνο ειναι πολύ πιο ακριβό από το Standard, πιο πιθανό να περάσει και τελωνείο, αφού φεύγει με courier από Κίνα και δεν κερδίζεις και τπτ, ίδιες μέρες κάνει η παράδοση.

Μέτα έχει με courier Fedex, Dhl κτλ που ισχύει ότι και με το Premium και πανάκριβα, μακριά από όλα αυτά.

2 ώρες πριν, johnpopexi είπε

Αν στην καθισιά σου ρίξεις 5,6,16 παραγγελίες - με ali express standard και διαφορετικά καταστήματα- και ενοποιηθούν τα πακέτα , το όριο των 186€ για τελωνείο  αφορά την τιμή που υποθετικά έχει τελικώς το ενοποιημένο ή πάει ανά item/store; Υπάρχει επίσης θέμα με το βάρος του ενοποιημένου; 

Επειδή δεν το ξέρω αυτό ούτε έχω διαβάσει να το έχει αναφέρει κάποιος, αν θέλω πχ να πάρω 2 προϊόντα και τα 2 μαζί ξεπερνούν τα 186€ για να μη γίνει ενοποιημένη αποστολή και έχω πρόβλημα, για σιγουριά θα παραγγείλω το ένα και αφού δω ότι έφυγε από το κέντρο διαλογής (Outbound in sorting center) τότε θα κάνω και την άλλη παραγγελία.

Για τα κιλά έχει απαντήσει ο @nikosgiann78 στην σελίδα 296, κάνω copy-paste τι έγραψε -

• DPD shipping χρησιμοποιούν γενικά όταν το προϊόν ξεπερνάει τα 2 κιλά σαν βάρος, και οπότε δεν μπορεί να σταλεί σαν επιστολικό ταχυδρομείο (μιας και έχει όριο 2 κιλά εκεί). Κάποιες φορές που έλαβα παλιότερα με DPD shipping δέματα, δεν είχα θέματα με το τελωνείο.

Επίσης για βαριά δέματα χρησιμοποιείτε και το "Cainiao Heavy Parcel Line"

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...