evansicaria Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Εχω εθνική τράπεζα. Όταν παραγγέλνω κάτι και πληρώνω σχεδόν πάντα η τιμή που χρεώνουν είναι λίγο παραπάνω από αυτή που έλεγε το σαιτ αλλά κάποιες φορές είναι η σωστή. Γιατί γίνεται αυτό; 11 λεπτά πριν, evansicaria είπε Εχω εθνική τράπεζα. Όταν παραγγέλνω κάτι και πληρώνω σχεδόν πάντα η τιμή που χρεώνουν είναι λίγο παραπάνω από αυτή που έλεγε το σαιτ αλλά κάποιες φορές είναι η σωστή. Γιατί γίνεται αυτό; Σε άλλα προϊόντα έχει ακόμη μεγαλύτερη διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, alexzorb είπε https://www.aliexpress.com/item/1005003913789772.html?spm=a2g0o.detail.1000023.2.7c821e0aeDDpH9 Και εγώ για ένα φίλο μου ρώτησα γιατί μου έστειλι ενα screenshot απο τιμή πολύ πιο χαμηλή με μια έκπτώση 120€ που όταν μπήκα να δώ ήταν έξοδα εκτελωνισμού και είχε βάλει και us αντι για eu. Γενίκα πάντως απ ότι καταλαβαίνω για 186+ το τελωνείο δεν αποκλέιεται. Ευχαριστώ Ναι πάνω από 186€ έχει τελωνείο, όταν έρχεται από τρίτη χώρα. Για προϊόντα πάνω από τα 186€ κοιτάμε σε Ευρωπαϊκή αποθήκη πρώτα που δεν υπάρχει τελωνείο. θα βάλω φώτο κάτω. Βάζουμε στην αναζήτηση το προϊόν που ψάχνουμε και πατάμε τον μεγεθυντικό φακό. Επιλέγουμε μια Ευρωπαϊκή χώρα. Κοιτάμε αν υπάρχει το προϊόν και τιμές , κάνουμε το ίδιο για τις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες. Κοιτάμε και αξιολόγηση καταστημάτων, καλά ειναι να ειναι πάνω από 90%. Μετά κοιτάμε σε Banggood, πάλι από Ευρωπαϊκή αποθήκη. Η σε οποιοδήποτε άλλο Ευρωπαϊκό κατάστημα. Κάτι ακόμα που μπορούμε να κάνουμε στο Aliexpress (Αν δεν βρούμε στην Ευρώπη η ειναι πολύ πιο ακριβά) ειναι να μιλήσουμε με τον πωλητή και αν σπάει το δέμα σε 2 η και παραπάνω δέματα (ανάλογα την τιμή) να μοιράσει το ποσό στα ανάλογα δέματα και το κάθε δέμα να μη ξεπερνάει τα 186€, και να τα στείλει με διαφορά 3-4 μέρες το ένα με το άλλο.. Οι Κινέζοι ειναι μάνα σε αυτά και τα ξέρουν. Από Γαλλία - Global Version OnePlus 10 Pro 5G 8/128GB Smartphone 48MP Hasselblad Camera Snapdragon 8Gen1 6.7" 120Hz AMOLED Display Στα 519€ και 5,63€ μεταφορικά. https://www.aliexpress.com/item/1005004944964972.html?spm=a2g0o.productlist.main.3.6f1f620eSpJzJ8&algo_pvid=867e8536-8318-4f8a-8a8c-d8aa02fcb72f&algo_exp_id=867e8536-8318-4f8a-8a8c-d8aa02fcb72f-1&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000031667730860"}&pdp_npi=3%40dis!EUR!741.43!519.0!!!!!%40211be17616769956354774143d06c2!12000031667730860!sea!GR!0&curPageLogUid=dRkeTPDSmLNR Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2023 από sakisgri 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikols Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, μετα από 14 μέρες που η παραγγελία είχε κολλήσει, μου ήρθε αυτό το update Επικοινώνησα και στο ενδιάμεσο με την γενικη αλλά και σήμερα, και δεν μπορούσαν να βρουν την παραγγελία με το όνομα (υπενθυμίζω ότι είχα λάθος νούμερο τηλεφωνου , και δεν μπορούσαν να κάνουν αναζήτηση ούτε με αυτό). Φαντάζομαι ότι η παραγγελία πήρε ήδη δρόμο για πίσω, τώρα πως κάνω dispute? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Nikols είπε Καλησπέρα παιδιά, μετα από 14 μέρες που η παραγγελία είχε κολλήσει, μου ήρθε αυτό το update Επικοινώνησα και στο ενδιάμεσο με την γενικη αλλά και σήμερα, και δεν μπορούσαν να βρουν την παραγγελία με το όνομα (υπενθυμίζω ότι είχα λάθος νούμερο τηλεφωνου , και δεν μπορούσαν να κάνουν αναζήτηση ούτε με αυτό). Φαντάζομαι ότι η παραγγελία πήρε ήδη δρόμο για πίσω, τώρα πως κάνω dispute? Έχει φύγει από Κίνα το δέμα? Έχει λέει καθυστερήσει προσωρινά λόγω ανεπιτυχούς εκτελωνισμού και κοιτάνε να λύσουν το πρόβλημα και να φτάσει το συντομότερο το δέμα σε εσένα. Στείλε και ένα μήνυμα στον πωλητή και ρώτα αν ξέρει τι πρόβλημα υπάρχει, θα το ψάξει αυτός και θα σου πει και πες του και για το λάθος αριθμό τηλεφώνου. Αν θες στείλε σε pm τον αριθμό αποστολής αν καταλάβω κάτι παραπάνω. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2023 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, sakisgri είπε Έχει φύγει από Κίνα το δέμα? Έχει λέει καθυστερήσει προσωρινά λόγω ανεπιτυχούς εκτελωνισμού και κοιτάνε να λύσουν το πρόβλημα και να φτάσει το συντομότερο το δέμα σε εσένα. Στείλε και ένα μήνυμα στον πωλητή και ρώτα αν ξέρει τι πρόβλημα υπάρχει, θα το ψάξει αυτός και θα σου πει και πες του και για το λάθος αριθμό τηλεφώνου. Αν θες στείλε σε pm τον αριθμό αποστολής αν καταλάβω κάτι παραπάνω. Απαντάω και εδώ για να δούνε και άλλοι αν έχουν παρόμοιο πρόβλημα. Το δέμα σου έφτασε Ελλαδα στης 2/2/2023 κανονικά χωρίς κάποιο πρόβλημα, έκατσε στην Γενική Ταχυδρομική για 15 μέρες και αφού δεν μπόρεσαν να σου το παραδώσουν (λογικά επειδή είχες λάθος τηλ.) δυστυχώς το έστειλαν πίσω στης 16/2/2023. Επικοινώνησες με την Γενική πριν της 16/2/2023 ? Τώρα κανε την παλαβή και άνοιξε dispute για το λόγο ότι δεν σου το παρέδωσαν και το δέμα επιστρέφει πίσω. Λογικά θα δούνε στο tracking ότι επιστρέφει και θα πάρεις τα χρήματα πίσω και θα χρειαστεί να ξανά βάλεις την παραγγελία. Αν θες γράψε και στον πωλητή και πες του γιατι δεν παραδόθηκε το δέμα και επιστρέφει πίσω, να δούμε τι θα σου πει. Αλλά διόρθωσε τον αριθμό αν δεν το έκανες. Αν δεν το έκανες διόρθωσε το αφού πάρεις τα χρήματα πίσω, για να μη σε βγάλουν φταίχτη. 22 ώρες πριν, Nikols είπε Φαντάζομαι ότι η παραγγελία πήρε ήδη δρόμο για πίσω, τώρα πως κάνω dispute? Δεν έχω τώρα κάποια παραγγελία για να σου πω πως ακριβώς ανοίγεις dispute θα γράψω ότι θυμάμαι και ας με διορθώσει κάποιος. Πατάς Account (κάτω δεξιά) μετά πατάς στο Shipped εκεί θα δεις την παραγγελία πατάς πάνω και κάπου (μάλλον κάτω) θα γράφει Dispute πατάς εκεί και μετά σου βγάζει μάλλον λόγο και πατάς ανάλογα κάτι σαν did not recieve my order κάτι τέτοιο. Αν κολλήσεις τράβα ένα screenshot που κόλλησες και ανέβασε το να σου πούμε τι να πατήσεις. Μην πατήσεις κάτι αν δεν είσαι σίγουρος ανέβασε φώτο και βγες από την εφαρμογή και το ξανά κάνεις όταν πάρεις απάντηση Επίσης αυτό το video μπορεί να σε βοηθήσει λίγο στην διαδικασία δες στα 24:00 λεπτά. Μόνο αυτό βρήκα. Πολύ χρήσιμο video ! Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos979 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 7/2/2023 στις 4:12 ΜΜ, omokas είπε Δυστηχώς δεν μπορείς να το μάθεις μέσω internet Το μαθένεις μεσω του μηνύματος που έρχεται στο Viber/SMS όταν παραληφθεί απο την Γενική μια μικρή ενημέρωση, έστειλα μειλ στην εξυπηρέτηση πελατών της γενικής και δεν μου έδιναν το καινούργιο τράκινγκ για κάποιον λόγο, υπέθεσα ότι η παραγγελία τελικά επέστρεψε πίσω επειδή είχε και λάθος τηλ. (άρα όχι ενημερώσεις μέσω viber) και είχαν περάσει οι μέρες ώσπου την έφερε το κούριερ από περιέργεια τσέκαρα το καινούργιο τράκινγκ που είχε ο φάκελος και είδα ότι κάθησε στο κατάστημα της γενικής 9 μέρες από όταν μπήκε Ελλάδα, μέχρι τελικά να το φέρουν η γενική δούλευε σχετικά καλά, άντε να περίμενες 2-3 μέρες το πολύ, τώρα δεν ξέρω γιατί έχουν διαλυθεί έτσι Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από stratos979 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stratos979 είπε μια μικρή ενημέρωση, έστειλα μειλ στην εξυπηρέτηση πελατών της γενικής και δεν μου έδιναν το καινούργιο τράκινγκ για κάποιον λόγο, υπέθεσα ότι η παραγγελία τελικά επέστρεψε πίσω επειδή είχε και λάθος τηλ. (άρα όχι ενημερώσεις μέσω viber) και είχαν περάσει οι μέρες ώσπου την έφερε το κούριερ από περιέργεια τσέκαρα το καινούργιο τράκινγκ που είχε ο φάκελος και είδα ότι κάθησε στο κατάστημα της γενικής 9 μέρες από όταν μπήκε Ελλάδα, μέχρι τελικά να το φέρουν η γενική δούλευε σχετικά καλά, άντε να περίμενες 2-3 μέρες το πολύ, τώρα δεν ξέρω γιατί έχουν διαλυθεί έτσι Το πρόβλημα ειναι ότι δεν αναγνωρίζει το σύστημα της Γενικής το 5UGR και ούτε δίνουν καινούργιο tracking number, με αποτέλεσμα να μη ξέρουμε που βρίσκεται το δέμα όταν φτάσει Ελλαδα. Τυχερός ήσουν αν περνούσαν 15 μέρες θα το έστελναν πίσω όπως έπαθε ο φίλος πιο πάνω. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd87 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Καλά που έρχονται πλέον με γενική ταχυδρομική και έρχονται γρήγορα.. αντε να δούμε πότε θα το φέρουν στο κατάστημα να μου στείλουν μήνυμα να παω να το πάρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, dimitrisd87 είπε Καλά που έρχονται πλέον με γενική ταχυδρομική και έρχονται γρήγορα.. αντε να δούμε πότε θα το φέρουν στο κατάστημα να μου στείλουν μήνυμα να παω να το πάρω.. Η γενικη ειναι ετσι κ ετσι με τα φεγγαρια της......, απλά ενημερώνει μόνο μέσω viber για το πότε φτάνει το δέμα στο τοπικο κατ/μα για παραλαβή Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από aces 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd87 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, aces είπε Η γενικη ειναι ετσι κ ετσι με τα φεγγαρια της......, απλά ενημερώνει μόνο μέσω viber για το πότε φτάνει το δέμα στο τοπικο κατ/μα για παραλαβή καλά αυτή που ανήκω εγώ εχει παντα ξαστεριά χωρίς φεγγάρι, σκέψου οτι με ελτα τα συστημένα ερχονται πολύ πιο γρήγορα και τα φέρνουν στην πόρτα μου, τωρα βρήκα αλλο μπελά. και για να μην νομίζετε οτι λέω υπερβολές ορίστε το πιο πρόσφατο παράδειγμα.. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από dimitrisd87 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, dimitrisd87 είπε καλά αυτή που ανήκω εγώ εχει παντα ξαστεριά χωρίς φεγγάρι, σκέψου οτι με ελτα τα συστημένα ερχονται πολύ πιο γρήγορα και τα φέρνουν στην πόρτα μου, τωρα βρήκα αλλο μπελά. και για να μην νομίζετε οτι λέω υπερβολές ορίστε το πιο πρόσφατο παράδειγμα.. Τα τελευταία LA*******HU που είχα πάρει εγώ κάνανε από 16-20 μέρες, έχουν βελτιωθεί τα ΕΛΤΑ (τουλάχιστον για κάποιοι) μάλλον γιατι δεν έχουν τόσα πολλά δέματα μετά τα 5UGR και τα 10ψηφια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd87 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, sakisgri είπε Τα τελευταία LA*******HU που είχα πάρει εγώ κάνανε από 16-20 μέρες, έχουν βελτιωθεί τα ΕΛΤΑ (τουλάχιστον για κάποιοι) μάλλον γιατι δεν έχουν τόσα πολλά δέματα μετά τα 5UGR και τα 10ψηφια. Εγώ από εδώ και πέρα όταν είναι να παραγγείλω με στάνταρντ στέλνω μήνυμα στον πωλητή και του λέω αν υπάρχει η επιλογή να το στείλει με τρακινκ που ξεκινάει με LA.. Μόλις μου το έφεραν τα ΕΛΤΑ το 5UGR.. μάλλον τα παίξανε στην γενική ταχυδρομική και ανέλαβαν τα ελτα? Ποιός ξέρει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MacGyverLarisa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα. Πήγα στην ACS παρέλαβα το πακέτο και τους ρώτησα γιατί δεν ενημερώθηκα ότι εφτασε. Μου απάντησε η κοπέλα ότι έχουν θέμα με το ali και δεν τους εμφανίζει το τηλέφωνο στο σύστημα και μου έδειξε και την καρτέλα με το πακέτο. Ναι αλλά πριν από δέκα μέρες ήρθατε στο σπίτι και μου φέρατε πακέτο από ali. Και πετάχτηκε η κοπέλα από το διπλανό πάγκο με απορία <Αλήθεια σας φέραμε πακέτο από Αλί σπίτι???> Ναι λέω και δεν ήξερα τι ήταν. Και τώρα θέλω τα φώτα σας πάλι. Μπαταρίες από Αλί με κωδικό GR3334096GU00000G GR3340951KL00000G δεν μπορώ να καταλάβω αν έχουν ξεκινήσει. Μοιάζει να είναι ακόμη στην Κίνα. Έχουμε άλλο site για εντοπισμό? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, MacGyverLarisa είπε Και τώρα θέλω τα φώτα σας πάλι. Μπαταρίες από Αλί με κωδικό GR3334096GU00000G GR3340951KL00000G δεν μπορώ να καταλάβω αν έχουν ξεκινήσει. Μοιάζει να είναι ακόμη στην Κίνα. Έχουμε άλλο site για εντοπισμό? το 1ο ειναι Ελλαδα το 2ο κινα https://parcelsapp.com/en/tracking/GR3334096GU00000G https://parcelsapp.com/en/tracking/GR3340951KL00000G και τα 2 εειναι με Meest Group και θα στα φερει κουριερ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, MacGyverLarisa είπε Καλησπέρα. Πήγα στην ACS παρέλαβα το πακέτο και τους ρώτησα γιατί δεν ενημερώθηκα ότι εφτασε. Μου απάντησε η κοπέλα ότι έχουν θέμα με το ali και δεν τους εμφανίζει το τηλέφωνο στο σύστημα και μου έδειξε και την καρτέλα με το πακέτο. Ναι αλλά πριν από δέκα μέρες ήρθατε στο σπίτι και μου φέρατε πακέτο από ali. Και πετάχτηκε η κοπέλα από το διπλανό πάγκο με απορία <Αλήθεια σας φέραμε πακέτο από Αλί σπίτι???> Ναι λέω και δεν ήξερα τι ήταν. Και τώρα θέλω τα φώτα σας πάλι. Μπαταρίες από Αλί με κωδικό GR3334096GU00000G GR3340951KL00000G δεν μπορώ να καταλάβω αν έχουν ξεκινήσει. Μοιάζει να είναι ακόμη στην Κίνα. Έχουμε άλλο site για εντοπισμό? Μπαταρίες και άλλα ειδικά υλικά σχεδόν πάντα αργούν να φύγουν από Κίνα, γιατι ειναι πιο αραιές οι πτήσεις. Εκτός αν τύχει να παραγγείλεις λίγες μέρες πριν την πτήση, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις. Και τα 2 με Meest Group ειναι, θα σου τα παραδώσει η Speedex, το πρώτο το έχει τώρα η Speedex. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2023 από sakisgri 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα