Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, MacGyverLarisa είπε

Καλησπέρα.

Τι εννοεί ο ποιητής ότι δεν με βρήκαν?

Που να πάω να το ψάξω? Καμία ιδέα?

Screenshot_20230218-184115_AliExpress.png.240697e6f6fe1da8b917388d7edd038b.png

Βλέπω το έχει courier (ACS) https://parcelsapp.com/en/tracking/UA434884567HU   (Έτυχε και σε εμένα μια φορά να έρθει απλό με courier)

Ήρθε με courier και μάλλον γιαυτό μπερδεύεσαι, γιατι αν ήταν να το παραδώσει τα ΕΛΤΑ θα το άφηνε και θα έφευγε ο ταχυδρόμος χωρίς ενημέρωση. (επειδή ειναι απλό δέμα)

Δες πάνω έχεις και το Latest Tracking Number 4069946510, ειναι 10ψηφιο και έρχεται με DPD που συνεργάζεται με την ACS.

Edit: φαίνεται στο site της ACS ότι δεν βγήκε καμία φορά για παράδοση (δεν ταιριάζουν και οι ώρες 11:50 ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ και 11:58 ΜΗ ΠΑΡΑΔΩΣΗ), μπορεί τα απλά δέματα να μην τα παραδίδουν και πρέπει να πάμε εμείς να τα παραλάβουμε. Αυτό καταλαβαίνω αφού γράφει "ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ"

acs.PNG

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 ώρες πριν, sakisgri είπε

Βλέπω το έχει courier (ACS) https://parcelsapp.com/en/tracking/UA434884567HU   (Έτυχε και σε εμένα μια φορά να έρθει απλό με courier)

Ήρθε με courier και μάλλον γιαυτό μπερδεύεσαι, γιατι αν ήταν να το παραδώσει τα ΕΛΤΑ θα το άφηνε και θα έφευγε ο ταχυδρόμος χωρίς ενημέρωση. (επειδή ειναι απλό δέμα)

Δες πάνω έχεις και το Latest Tracking Number 4069946510, ειναι 10ψηφιο και έρχεται με DPD που συνεργάζεται με την ACS.

Edit: φαίνεται στο site της ACS ότι δεν βγήκε καμία φορά για παράδοση (δεν ταιριάζουν και οι ώρες 11:50 ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ και 11:58 ΜΗ ΠΑΡΑΔΩΣΗ), μπορεί τα απλά δέματα να μην τα παραδίδουν και πρέπει να πάμε εμείς να τα παραλάβουμε. Αυτό καταλαβαίνω αφού γράφει "ΕΝΤΟΛΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ"

acs.PNG

Καλημέρα

Ευχαριστώ πολύ. Με την συγκεκριμένη κούριερ έχουμε μεγάλο θέμα στο νησί. Μόνο σε αντικαταβολή σε ψάχνουν.

Ευχαριστώ πολύ θα στείλω την γυναίκα μου από Δευτέρα θα περάσουν ωραία 😈😈😈

32 λεπτά πριν, MacGyverLarisa είπε

Καλημέρα

Ευχαριστώ πολύ. Με την συγκεκριμένη κούριερ έχουμε μεγάλο θέμα στο νησί. Μόνο σε αντικαταβολή σε ψάχνουν.

καλημέρα, παντού είναι χαλιά οι κούριερ Και η γενική που παλαιότερα ήτανε αξιόπιστη χάλασε όπως κ αυτή αφού δεν έρχονται πλέον ούτε λεκανοπεδιο. Η acs το κάνει καιρό 

Πιο πολυ εξυπηρετούν σαν γραφεία παραλαβής παρά διανομής:D

• Like 2

1 ώρα πριν, aces είπε

Η acs το κάνει καιρό 

ειναι αναλογα την περιοχη.

Εδω πχ επαρχια ειμαστε ( Βασιλικο Ευβοιας ) ειναι αψογοι και παρα πολυ γρηγοροι και δεν κανουν μλκιες

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, aces είπε

καλημέρα, παντού είναι χαλιά οι κούριερ Και η γενική που παλαιότερα ήτανε αξιόπιστη χάλασε όπως κ αυτή αφού δεν έρχονται πλέον ούτε λεκανοπεδιο. Η acs το κάνει καιρό 

οι κούριερ απο οσο εχω παρατηρήσει καιρό τώρα απο φίλους και γνωστούς ειναι οτι σε κάθε περιοχή και κάθε πόλη η χωριό θα υπάρχει μια το πολύ δύο που θα δουλεύουν σωστα, μπορεί και καμία αλλά πολύ σπάνια, ειναι ανάλογα το υποκατάστημα αν λειτουργεί σωστά, πχ εμένα στην περιοχή μου λειτουργεί άψογα η acs στην παραδίπλα περιοχή που μένει ενας φίλος μου και ανήκει σε άλλο υποκατάστημα η acs ειναι οτι χειρότερο,δεν ενημερώνουν δεν φέρνουν στο σπίτι και τέτοια, οπότε του εχω πει οταν αναγκαστικά πάρεις κάτι με acs βάλτο να έρθει σε εμένα και στο δίνω μετά. Το ιδιο κάνω και εγώ με την γενική πχ που στην περιοχή μου για να σου φέρουν δέμα πρέπει να εχεις πολιτικό μέσον.. 

Επεξ/σία από dimitrisd87

Λέτε για τους δικούς μας διανομείς, υπάρχουν και χειρότερα

https://www.ethnos.gr/viral/article/247282/allhlografiamekathysterhshepistolhpoyxathhketo1916paradothhkemetaapo100xronia

5 ώρες πριν, MacGyverLarisa είπε

Καλημέρα

4 ώρες πριν, aces είπε

Νομίζω στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να ειναι αυτή η συμφωνία που έχει το Aliexpress με την ACS, επειδή ειναι απλό το δέμα και όχι συστημένο.

Από την μια ειναι καλό γιατι δεν μπορεί να χαθεί δέμα όπως με τα ΕΛΤΑ που δεν ξέρουν που βρίσκεται και τι γίνεται, από την άλλη πρέπει να κάνουμε τον κόπο να πάμε να το παραλάβουμε.

• Like 3

1 ώρα πριν, sakisgri είπε

Νομίζω στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να ειναι αυτή η συμφωνία που έχει το Aliexpress με την ACS, επειδή ειναι απλό το δέμα και όχι συστημένο.

ΟΧΙ εμενα ολα τα δεκαψηφια τα φερνει η ACS σπιτι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, villasg είπε

ΟΧΙ εμενα ολα τα δεκαψηφια τα φερνει η ACS σπιτι

Και εμένα, αλλά ένα που ήταν απλό δέμα (UA********HU) είχε γίνει combined μόνο του και πήρε 10ψηφιο μετά, και μου το παρέδωσε η ACS. Αλλά είχα και το  "SMS NOTIFICATION TO RECIPIENT" στο tracking. Του φίλο το tracking φαίνεται διαφορετικό. Τώρα ειναι αυτό που έγραψα η απλώς η ACS το επέλεξε δεν ξέρω θα φανεί.

Γιαυτό δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά ακόμα για τα απλά δέματα, ανάλογα τι γράφει το tracking κινούμαστε και εμείς.

7 ώρες πριν, villasg είπε

ειναι αναλογα την περιοχη.

Εδω πχ επαρχια ειμαστε ( Βασιλικο Ευβοιας ) ειναι αψογοι και παρα πολυ γρηγοροι και δεν κανουν μλκιες

5 ώρες πριν, dimitrisd87 είπε

οι κούριερ απο οσο εχω παρατηρήσει καιρό τώρα απο φίλους και γνωστούς ειναι οτι σε κάθε περιοχή και κάθε πόλη η χωριό θα υπάρχει μια το πολύ δύο που θα δουλεύουν σωστα, μπορεί και καμία αλλά πολύ σπάνια, ειναι ανάλογα το υποκατάστημα αν λειτουργεί σωστά, πχ εμένα στην περιοχή μου λειτουργεί άψογα η acs στην παραδίπλα περιοχή που μένει ενας φίλος μου και ανήκει σε άλλο υποκατάστημα η acs ειναι οτι χειρότερο,δεν ενημερώνουν δεν φέρνουν στο σπίτι και τέτοια, οπότε του εχω πει οταν αναγκαστικά πάρεις κάτι με acs βάλτο να έρθει σε εμένα και στο δίνω μετά. Το ιδιο κάνω και εγώ με την γενική πχ που στην περιοχή μου για να σου φέρουν δέμα πρέπει να εχεις πολιτικό μέσον.. 

Έτσι ακριβώς. Εγώ είμαι από τους πολύ τυχερούς (μένω Λάρισα) όλα τα courier ειναι άψογοι και τα ΕΛΤΑ επίσης  (εκτός ελτα courier που σου βγάζει προς παράδοση και δεν περνάει, το αποφεύγω όσο μπορώ). Ξέρω και περίπου τι ώρα περνάει το ανάλογο courier και όλα καλά.

Αλλά μακράν το καλύτερο ειναι το BOXNOW, παράγγειλα filament για 3d printer 4 τεμάχια δλδ σύνολο 5 κιλά πακέτο, με courier ήθελα 8,5€ μεταφορικά + 2,5€ αντικαταβολή = 11€, Με το BOXNOW πληρωσα 2,2€ αλλά προπλήρωσα με paypal την παραγγελία στο κατάστημα (γίνεται και αντικαταβολή), σε 24 ώρες παρέλαβα.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 3

24 λεπτά πριν, alexzorb είπε

Γεια σας, για παραγγελία κινητού απο oneplus official store στο Alli με Alliexpress standar shipping και τιμή πάνω απο 186 έχε σίγουρα τελωνείο ή μπορεί και όχι?

OnePlus μπορεις καλυτερα αγορά μεσω του official site απο https://www.oneplus.com/gr/store/phone που ειναι και αυτο σε ασφαλες περιβαλλον οπως το αλι αλλα λογικα δεν θα εχει διαφορες στην τιμή.

• Like 1

9 λεπτά πριν, aces είπε

OnePlus μπορεις καλυτερα αγορά μεσω του official site απο https://www.oneplus.com/gr/store/phone που ειναι και αυτο σε ασφαλες περιβαλλον οπως το αλι αλλα λογικα δεν θα εχει διαφορες στην τιμή.

Αν δεν υπήρχε διαφορα στην τιμή δεν θα το συζητούσα προφανώς και πας στο site της one plus. Η ερώτηση για το τελώνειο είναι και πιο γενική για πιο ακριβά προιόντα απλά μου κίνησε το ενδιαφέρον η διαφορά στην τιμή και αν τελικά αξίζει το alli από ένα αξιόπιστο store.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, alexzorb είπε

Αν δεν υπήρχε διαφορα στην τιμή δεν θα το συζητούσα προφανώς και πας στο site της one plus. Η ερώτηση για το τελώνειο είναι και πιο γενική για πιο ακριβά προιόντα απλά μου κίνησε το ενδιαφέρον η διαφορά στην τιμή και αν τελικά αξίζει το alli από ένα αξιόπιστο store.

Αφησε το λινκ να το διαβασουν και οι υπολοιποι το μαγαζιου/καταστηματος/προιοντος απο το αλι για να βοηθηθεις και καλυτερα απο τα υπολοιπα μέλη.

Επειδη η αγορα (το ποσό) ειναι και πανω απο το οριο ισως δυσκολα να μην εχει τελωνειακο ελεγχο (τελωνειο)

Το Standard αναφερεται και εδω σελ 294 ως τροπος αποστολής οποτε ριξε μια ματια αφου περιγραφονται αναλυτικα (σχεδον) ολοι οι τροποι αποστολής/επιλογης αγοράς μεσω AliExpress ;)

Επεξ/σία από aces
  • Like 1

9 λεπτά πριν, aces είπε

Αφησε το λινκ να το διαβασουν και οι υπολοιποι το μαγαζιου/καταστηματος/προιοντος απο το αλι για να βοηθηθεις και καλυτερα απο τα υπολοιπα μέλη.

Επειδη η αγορα (το ποσό) ειναι και πανω απο το οριο ισως δυσκολα να μην εχει τελωνειακο ελεγχο (τελωνειο)

Το Standard αναφερεται και εδω σελ 294 ως τροπος αποστολής οποτε ριξε μια ματια αφου περιγραφονται αναλυτικα (σχεδον) ολοι οι τροποι αποστολής/επιλογης αγοράς μεσω AliExpress ;)

https://www.aliexpress.com/item/1005003913789772.html?spm=a2g0o.detail.1000023.2.7c821e0aeDDpH9

Και εγώ για ένα φίλο μου ρώτησα γιατί μου έστειλι  ενα screenshot απο τιμή πολύ  πιο χαμηλή με μια έκπτώση 120€ που όταν μπήκα να δώ ήταν έξοδα εκτελωνισμού και είχε βάλει και us αντι για eu.

Γενίκα πάντως απ ότι καταλαβαίνω για 186+ το τελωνείο δεν αποκλέιεται.

Ευχαριστώ 

4 ώρες πριν, aces είπε

Θα δρομολογηθεί από ευρωπαϊκή αποθήκη οπότε δεν έχει θέμα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...