Starla Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Super economy global γράφει..σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Να φανταστώ πωλητής που λέει ότι έχει dpd delivery μέσω aliexpress standr shipping και δεν χρειάζεται να πληρώσω ούτε ΦΠΑ ούτε τελωνείο να. Τρέξω μακριά η να εμπιστευτώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, miltgiorg είπε Καλησπέρα σε όλους. Να φανταστώ πωλητής που λέει ότι έχει dpd delivery μέσω aliexpress standr shipping και δεν χρειάζεται να πληρώσω ούτε ΦΠΑ ούτε τελωνείο να. Τρέξω μακριά η να εμπιστευτώ; Δεν γνωρίζω, μήπως ο @nikosgiann78 γνωρίζει σαν πιο παλιός και έμπειρος. Κοίταξες σε Ευρωπαϊκή αποθήκη αν υπάρχει το προϊόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltgiorg Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 οχι οχι δεν υπαρχει δυστυχως. Μονο κινα. Νομιζω το ειχα αναφερει αλλα εντελως τυχαια μου εστειλε ενας παλιος πωλητης και μου λεει οτι υποστηριζει dpd delivery μεσω aliexpress standard shipping. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Starla Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Στις 12/2/2023 στις 4:52 ΜΜ, Starla είπε Super economy global γράφει..σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Τελικά παραδόθηκαν σήμερα,το tracking έγραψε απλά σε ταχυδρόμο προς ΠΑΡΑΔΟΣΗ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Starla είπε Τελικά παραδόθηκαν σήμερα,το tracking έγραψε απλά σε ταχυδρόμο προς ΠΑΡΑΔΟΣΗ.... Σου έβγαλε στο tracking "σε ταχυδρόμο προς παράδοση" σε απλό δέμα UA********HU ? Αν ναι και δεν σε πειράζει θα μπορούσες να γράψεις το tracking number να το δούμε, η να βάλεις ένα screenshot; Όχι ότι αμφισβητώ αυτό που έγραψες απλώς να δούμε αν ειναι κάτι καινούργιο με τα απλά δέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, miltgiorg είπε οχι οχι δεν υπαρχει δυστυχως. Μονο κινα. Νομιζω το ειχα αναφερει αλλα εντελως τυχαια μου εστειλε ενας παλιος πωλητης και μου λεει οτι υποστηριζει dpd delivery μεσω aliexpress standard shipping. Νομίζω γίνεται αλλά δεν ξέρω πως και με ποιο τρόπο μη σε πάρω και στο λαιμό μου, περίμενε απάντηση από τον Νίκο έχω την εντύπωση γνωρίζει από αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
natasssa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία μου απλά είπα να αναφέρω την περίπτωσή μου γιατί δεν είδα στο θέμα να έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Έκανα μια παραγγελία περίπου 12€ στις 17/11/22 με Cainiao Super Economy for Special Goods (μετά είδα στο θέμα πως είναι επικίνδυνος τρόπος..). Περίμενα να έρθει και να πληρώσω το ανάλογο κόστος στα ελτά, αλλά είδα πως το 2ο τράκιν είχε κατάληξη DE... Τελικά άργησε πάρα πολύ αλλά το παρέλαβα χωρίς να πληρώσω τίποτα παραπάνω. Δεν ξέρω πώς και το έστειλαν μέσω Γερμανίας. Ίσως να παίζει ρόλο που σαν διεύθυνση αποστολής έχω ταχυδρομική θυρίδα; γιατί στα Μεσόγεια δεν έρχεται ο ταχυδρόμος στο σπίτι, τα αφήνει σε θυρίδες. https://parcelsapp.com/en/tracking/LP00545212302904 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Το AliExpress άλλαξε το interface του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, natasssa είπε Καλησπέρα, δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία μου απλά είπα να αναφέρω την περίπτωσή μου γιατί δεν είδα στο θέμα να έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Έκανα μια παραγγελία περίπου 12€ στις 17/11/22 με Cainiao Super Economy for Special Goods (μετά είδα στο θέμα πως είναι επικίνδυνος τρόπος..). Περίμενα να έρθει και να πληρώσω το ανάλογο κόστος στα ελτά, αλλά είδα πως το 2ο τράκιν είχε κατάληξη DE... Τελικά άργησε πάρα πολύ αλλά το παρέλαβα χωρίς να πληρώσω τίποτα παραπάνω. Δεν ξέρω πώς και το έστειλαν μέσω Γερμανίας. Ίσως να παίζει ρόλο που σαν διεύθυνση αποστολής έχω ταχυδρομική θυρίδα; γιατί στα Μεσόγεια δεν έρχεται ο ταχυδρόμος στο σπίτι, τα αφήνει σε θυρίδες. https://parcelsapp.com/en/tracking/LP005452123029 2 ώρες πριν, natasssa είπε Καλησπέρα, δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία μου απλά είπα να αναφέρω την περίπτωσή μου γιατί δεν είδα στο θέμα να έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Έκανα μια παραγγελία περίπου 12€ στις 17/11/22 με Cainiao Super Economy for Special Goods (μετά είδα στο θέμα πως είναι επικίνδυνος τρόπος..). Περίμενα να έρθει και να πληρώσω το ανάλογο κόστος στα ελτά, αλλά είδα πως το 2ο τράκιν είχε κατάληξη DE... Τελικά άργησε πάρα πολύ αλλά το παρέλαβα χωρίς να πληρώσω τίποτα παραπάνω. Δεν ξέρω πώς και το έστειλαν μέσω Γερμανίας. Ίσως να παίζει ρόλο που σαν διεύθυνση αποστολής έχω ταχυδρομική θυρίδα; γιατί στα Μεσόγεια δεν έρχεται ο ταχυδρόμος στο σπίτι, τα αφήνει σε θυρίδες. https://parcelsapp.com/en/tracking/LP00545212302904 Συνήθως τα Cainiao super economy for special goods έρχονται μέσω Ουζμπεκιστάν με τρακινγκ τύπου U....UZ και τα ΕΛΤΑ χρεώνουν τέλη εκτελωνισμου,σε εμένα έχει συμβεί αυτό δύο φορές. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2023 από radiotv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) ένα παράδειγμα τρόμπα πωλητή, κάνω παραγγελία με Cainiao super economy global και δείχνει ότι το στέλνει με Cainiao super economy for special goods,το τρακινγκ όμως είναι μέσω Ουγγαρίας τύπου U ......HU, θεωρώ ότι δεν θα έχω θέμα με τέλη εκτελωνισμου,σε παλιότερες περιπτώσεις όμως μου έχει τύχει δύο φορές να παραγγέλνω με Cainiao super economy global και να το στέλνουν όμως μέσω Ουζμπεκιστάν με Cainiao super economy for special goods τρακινγκ τύπου U .....UZ, είναι τελικά σε τι πωλητή θα πέσεις. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2023 από radiotv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Starla Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 13 ώρες πριν, sakisgri είπε Σου έβγαλε στο tracking "σε ταχυδρόμο προς παράδοση" σε απλό δέμα UA********HU ? Αν ναι και δεν σε πειράζει θα μπορούσες να γράψεις το tracking number να το δούμε, η να βάλεις ένα screenshot; Όχι ότι αμφισβητώ αυτό που έγραψες απλώς να δούμε αν ειναι κάτι καινούργιο με τα απλά δέματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Starla είπε μερικές φορές τυχαίνει ο διανομέας να το καταχωρήσει στο σύστημα των ΕΛΤΑ, μόνο τότε το βγάζει αυτό το μήνυμα, είναι όμως σπάνιο,οι περισσότεροι διανομείς δεν μπαίνουν στον κόπο δεν είναι άλλωστε υποχρεωμένοι,γιατί θεωρείται απλή αλληλογραφία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 13 ώρες πριν, natasssa είπε Καλησπέρα, δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία μου απλά είπα να αναφέρω την περίπτωσή μου γιατί δεν είδα στο θέμα να έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Έκανα μια παραγγελία περίπου 12€ στις 17/11/22 με Cainiao Super Economy for Special Goods (μετά είδα στο θέμα πως είναι επικίνδυνος τρόπος..). Περίμενα να έρθει και να πληρώσω το ανάλογο κόστος στα ελτά, αλλά είδα πως το 2ο τράκιν είχε κατάληξη DE... Τελικά άργησε πάρα πολύ αλλά το παρέλαβα χωρίς να πληρώσω τίποτα παραπάνω. Δεν ξέρω πώς και το έστειλαν μέσω Γερμανίας. Ίσως να παίζει ρόλο που σαν διεύθυνση αποστολής έχω ταχυδρομική θυρίδα; γιατί στα Μεσόγεια δεν έρχεται ο ταχυδρόμος στο σπίτι, τα αφήνει σε θυρίδες. https://parcelsapp.com/en/tracking/LP00545212302904 Εσενα ειχε παρει next trackingk UR222986170DE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evansicaria Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Παραγγείλα πρώτη φορά από αλιεξπρεσ αυτό. Θα περάσει τελωνείο λέτε? Το vat τι είναι ακριβώς? https://m.aliexpress.com/item/32876150478.html?browser_id=d2e0afd254df426e8729bd6e50f9c28f&aff_trace_key=9c2ed80f8588422a9fc6ad1f13f81c93-1676495861610-02029-UneMJZVf&aff_platform=msite&m_page_id=szb0hotlvhucav5a186570dc7db9cf2b64d14c113e&gclid=&pdp_npi=3%40dis!EUR!1.44!1.35!!!!!%402103241d16764977801538052e7359!66325498778!sea!GR!3025956939&curPageLogUid=M5qnQkPVRTXV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα