Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα σε όλους. Να φανταστώ πωλητής που λέει ότι έχει dpd delivery μέσω aliexpress standr shipping και δεν χρειάζεται να πληρώσω ούτε ΦΠΑ ούτε τελωνείο να. Τρέξω μακριά η να εμπιστευτώ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, miltgiorg είπε

Καλησπέρα σε όλους. Να φανταστώ πωλητής που λέει ότι έχει dpd delivery μέσω aliexpress standr shipping και δεν χρειάζεται να πληρώσω ούτε ΦΠΑ ούτε τελωνείο να. Τρέξω μακριά η να εμπιστευτώ; 

Δεν γνωρίζω, μήπως ο @nikosgiann78 γνωρίζει σαν πιο παλιός και έμπειρος.

Κοίταξες σε Ευρωπαϊκή αποθήκη αν υπάρχει το προϊόν;

οχι οχι δεν υπαρχει δυστυχως. Μονο κινα. Νομιζω το ειχα αναφερει αλλα εντελως τυχαια μου εστειλε ενας παλιος πωλητης και μου λεει οτι υποστηριζει dpd delivery μεσω aliexpress standard shipping.

Στις 12/2/2023 στις 4:52 ΜΜ, Starla είπε

Super economy global γράφει..σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Τελικά παραδόθηκαν σήμερα,το tracking έγραψε απλά σε ταχυδρόμο προς ΠΑΡΑΔΟΣΗ....

1 ώρα πριν, Starla είπε

Τελικά παραδόθηκαν σήμερα,το tracking έγραψε απλά σε ταχυδρόμο προς ΠΑΡΑΔΟΣΗ....

Σου έβγαλε στο tracking "σε ταχυδρόμο προς παράδοση" σε απλό δέμα UA********HU ?

Αν ναι και δεν σε πειράζει θα μπορούσες να γράψεις το tracking number να το δούμε, η να βάλεις ένα screenshot; Όχι ότι αμφισβητώ αυτό που έγραψες απλώς να δούμε αν ειναι κάτι καινούργιο με τα απλά δέματα.

4 ώρες πριν, miltgiorg είπε

οχι οχι δεν υπαρχει δυστυχως. Μονο κινα. Νομιζω το ειχα αναφερει αλλα εντελως τυχαια μου εστειλε ενας παλιος πωλητης και μου λεει οτι υποστηριζει dpd delivery μεσω aliexpress standard shipping.

Νομίζω γίνεται αλλά δεν ξέρω πως και με ποιο τρόπο μη σε πάρω και στο λαιμό μου, περίμενε απάντηση από τον Νίκο έχω την εντύπωση γνωρίζει από αυτά.

Καλησπέρα, δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία μου απλά είπα να αναφέρω την περίπτωσή μου γιατί δεν είδα στο θέμα να έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Έκανα μια παραγγελία περίπου 12€ στις 17/11/22 με  Cainiao Super Economy for Special Goods (μετά είδα στο θέμα πως είναι επικίνδυνος τρόπος..). Περίμενα να έρθει και να πληρώσω το ανάλογο κόστος στα ελτά, αλλά είδα πως το 2ο τράκιν είχε κατάληξη DE... Τελικά άργησε πάρα πολύ αλλά το παρέλαβα χωρίς να πληρώσω τίποτα παραπάνω.

Δεν ξέρω πώς και το έστειλαν μέσω Γερμανίας. Ίσως να παίζει ρόλο που σαν διεύθυνση αποστολής έχω ταχυδρομική θυρίδα; γιατί στα Μεσόγεια δεν έρχεται ο ταχυδρόμος στο σπίτι, τα αφήνει σε θυρίδες.

https://parcelsapp.com/en/tracking/LP00545212302904

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, natasssa είπε

Καλησπέρα, δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία μου απλά είπα να αναφέρω την περίπτωσή μου γιατί δεν είδα στο θέμα να έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Έκανα μια παραγγελία περίπου 12€ στις 17/11/22 με  Cainiao Super Economy for Special Goods (μετά είδα στο θέμα πως είναι επικίνδυνος τρόπος..). Περίμενα να έρθει και να πληρώσω το ανάλογο κόστος στα ελτά, αλλά είδα πως το 2ο τράκιν είχε κατάληξη DE... Τελικά άργησε πάρα πολύ αλλά το παρέλαβα χωρίς να πληρώσω τίποτα παραπάνω.

Δεν ξέρω πώς και το έστειλαν μέσω Γερμανίας. Ίσως να παίζει ρόλο που σαν διεύθυνση αποστολής έχω ταχυδρομική θυρίδα; γιατί στα Μεσόγεια δεν έρχεται ο ταχυδρόμος στο σπίτι, τα αφήνει σε θυρίδες.

https://parcelsapp.com/en/tracking/LP005452123029

2 ώρες πριν, natasssa είπε

Συνήθως τα Cainiao super economy for special goods έρχονται μέσω Ουζμπεκιστάν με τρακινγκ τύπου U....UZ και τα ΕΛΤΑ χρεώνουν τέλη εκτελωνισμου,σε εμένα έχει συμβεί αυτό δύο φορές.

Επεξ/σία από radiotv

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ένα παράδειγμα τρόμπα πωλητή, κάνω παραγγελία με Cainiao super economy global και δείχνει ότι το στέλνει με Cainiao super economy for special goods,το τρακινγκ όμως είναι μέσω Ουγγαρίας τύπου U ......HU, θεωρώ ότι δεν θα έχω θέμα με τέλη εκτελωνισμου,σε παλιότερες περιπτώσεις όμως μου έχει τύχει δύο φορές να παραγγέλνω με Cainiao super economy global και να το στέλνουν όμως μέσω Ουζμπεκιστάν με Cainiao super economy for special goods τρακινγκ τύπου U .....UZ, είναι τελικά σε τι πωλητή θα πέσεις. 

PSX_20230215_071820.png

Επεξ/σία από radiotv

13 ώρες πριν, sakisgri είπε

Σου έβγαλε στο tracking "σε ταχυδρόμο προς παράδοση" σε απλό δέμα UA********HU ?

Αν ναι και δεν σε πειράζει θα μπορούσες να γράψεις το tracking number να το δούμε, η να βάλεις ένα screenshot; Όχι ότι αμφισβητώ αυτό που έγραψες απλώς να δούμε αν ειναι κάτι καινούργιο με τα απλά δέματα.

Screenshot_2023-02-15-12-01-48-05_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Screenshot_2023-02-15-12-01-56-74_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, Starla είπε

Screenshot_2023-02-15-12-01-48-05_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Screenshot_2023-02-15-12-01-56-74_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

μερικές φορές τυχαίνει ο διανομέας να το καταχωρήσει στο σύστημα των ΕΛΤΑ, μόνο τότε το βγάζει αυτό το μήνυμα, είναι όμως σπάνιο,οι περισσότεροι διανομείς δεν μπαίνουν στον κόπο δεν είναι άλλωστε υποχρεωμένοι,γιατί θεωρείται απλή αλληλογραφία. 

• Like 1

13 ώρες πριν, natasssa είπε

Εσενα ειχε παρει next trackingk UR222986170DE

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...