Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, MacGyverLarisa είπε

Καλημέρα.

Από όσο έχω καταλάβει έχουν φτάσει Ελλάδα και τώρα αναμένω να φτάσουν Ρόδο με ΕΛΤΑ. Σωστά?

Screenshot_20230208-082704_Opera.png

ναι, αργούν όμως αρκετά, μένω στην Αθήνα και μου τα παραδίδουν μετά από δύο με τρεις εβδομάδες μετά την ημερομηνία που δείχνει arrived at local delivery center, για αυτό που δείχνει 10/1 άφιξη τηλεφώνησε στην τοπική μονάδα διανομής μήπως και είναι ήδη εκεί, κοντεύει μήνας.

Επεξ/σία από radiotv
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, radiotv είπε

ναι, αργούν όμως αρκετά, μένω στην Αθήνα και μου τα παραδίδουν μετά από δύο με τρεις εβδομάδες μετά την ημερομηνία που δείχνει arrived at local delivery center, για αυτό που δείχνει 10/1 άφιξη τηλεφώνησε στην τοπική μονάδα διανομής μήπως και είναι ήδη εκεί, κοντεύει μήνας.

Ξύπνησα τώρα γτ ήμουν βράδυ χθες και τα βρήκα και τα 2 τα πακέτα να με περιμένουν 🤪

Παιδια καλησπερα. Εχω κανει 4 πραγγελιες απο ali. Οι τρεις ειναι με: AliExpress Saver Shipping - Cainiao Super Economy Global - Cainiao Standard For Special products. Αυτες οι τρεις εχουν ξεκινησει προς ελλαδα και το tracking φαινεται μια χαρα. η τεταρτη που ειναι με AliExpress Standard Shipping ενω εχει βγει το tracking γραφει το εξης :

Sorry, there is no updated logistics information.
Please try again later.

Ειναι δυο εβδομαδες ετσι. Συμβαινει και σε αλλον ?

1 ώρα πριν, miltgiorg είπε

Παιδια καλησπερα. Εχω κανει 4 πραγγελιες απο ali. Οι τρεις ειναι με: AliExpress Saver Shipping - Cainiao Super Economy Global - Cainiao Standard For Special products. Αυτες οι τρεις εχουν ξεκινησει προς ελλαδα και το tracking φαινεται μια χαρα. η τεταρτη που ειναι με AliExpress Standard Shipping ενω εχει βγει το tracking γραφει το εξης :

Please try again later.

Ναι είχε συμβεί και σε έμενα πρόσφατα, δεν είχε διαθέσιμο το προϊόν ο πωλητής και το περίμενε, μετά από 10 μέρες περίπου το έστειλε, το ίδιο έβγαζε και σε έμενα το tracking.

Βασικά βγάζουν tracking number και ας μη έχουν διαθέσιμο το προϊόν για να μη μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία μετά από λίγες μέρες. Δεν υπάρχει θέμα όμως θα το στείλει.

22 ώρες πριν, epir21 είπε

Τελικά το δέμα την Δευτέρα είχε φτάσει Πάτρα και παραδόθηκε, μια χαρά. 

Έχω άλλο ένα ενοποιημένο με 5UGR το οποίο φαίνεται να έχει κολλήσει (σε σχέση με το άλλο πάντα).

Να ανησυχώ;

1731452899_Screenshot_20230207-1841382.jpg.db3c852c1288140d4ad873e9a430379f.jpg

Όχι, μπορεί να κόλλησε λόγο κακοκαιρίας η για κάποιο άλλο λόγο, συμβαίνει καμία φορά.

3 ώρες πριν, sakisgri είπε

Ναι είχε συμβεί και σε έμενα πρόσφατα, δεν είχε διαθέσιμο το προϊόν ο πωλητής και το περίμενε, μετά από 10 μέρες περίπου το έστειλε, το ίδιο έβγαζε και σε έμενα το tracking.

Βασικά βγάζουν tracking number και ας μη έχουν διαθέσιμο το προϊόν για να μη μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία μετά από λίγες μέρες. Δεν υπάρχει θέμα όμως θα το στείλει.

Όχι, μπορεί να κόλλησε λόγο κακοκαιρίας η για κάποιο άλλο λόγο, συμβαίνει καμία φορά.

ΑΑΑ ειχε αργησιε να ανοιξει tracking και τον ρωτησα τι συμβαινει και μου ειπε οτι αυριο η αποστολη θα φυγει απλα ειχαν κινεζικη πρωτοχρονια. Αλλα μαλλον με κοροιδεψε ενω θα μπορουσε να πει οχι δεν το εχω αμεσα. Κριμα. θα περιμενω τωρα

• Like 1

20 ώρες πριν, miltgiorg είπε

Please try again later.

Πολύ απλά έχει τυπώσει το tracking number, αλλά ακόμα δεν έχει στείλει τίποτα. Προφανώς δεν έχει το προϊόν, για αυτό και δεν στο έχει στείλει. Και επειδή ήθελε να αποφύγει να κλείσει η παραγγελία χωρίς να στείλει τίποτα (οπότε θα 'έτρωγε' μια παραγγελία που δεν έχει γίνει shipping και είναι πολύ κακό αυτό για αυτόν), τύπωσε το tracking number και το έβαλε σε 'αναμονή'. Τι είδος tracking number έχει τυπώσει;

Πάντως, Το Aliexpress, σου έδινε την εξής δυνατότητα (λογικά θα το έχει και τώρα)... αν περάσει ένα 10ήμερο και δεν υπάρχει update στο tracking number, να κάνεις dispute ότι δεν υπάρχει update στο tracking number.

• Like 1

Αυτο ειναι το tracking: LA040828719HU. Του μιλησα σημερα και μου ειπε οτι συντομα θα γινει ενημερωση του tracking.

Δοκιμασα το refund αλλα μετα απο 10 ημερες δεν ειναι εφικτο γραφει το ali.

LA040828719HULA040828719HULA040828719HU

17 ώρες πριν, miltgiorg είπε

Αυτο ειναι το tracking: LA040828719HU. Του μιλησα σημερα και μου ειπε οτι συντομα θα γινει ενημερωση του tracking.

Δοκιμασα το refund αλλα μετα απο 10 ημερες δεν ειναι εφικτο γραφει το ali.

LA040828719HULA040828719HULA040828719HU

Έχει περάσει ήδη το 10ήμερο και δεν γίνεται να κάνεις dispute;

Μετά, υπάρχει λογικά και το εξής. Αν δεν κάνει αποστολή εγκαίρως, λογικά πρέπει μετά από κάποιο σημείο να κάνει αυτόματα το aliexpress ακύρωση του shipping!!!

• Like 1

19 λεπτά πριν, nikosgiann78 είπε

Μετά, υπάρχει λογικά και το εξής. Αν δεν κάνει αποστολή εγκαίρως, λογικά πρέπει μετά από κάποιο σημείο να κάνει αυτόματα το aliexpress ακύρωση του shipping!!!

αυτο δεν γινετε γιατι το ali το βλεπει σαν shipped

• Like 1

1 ώρα πριν, villasg είπε

αυτο δεν γινετε γιατι το ali το βλεπει σαν shipped

Παλιότερα, από ένα σημείο και μετά (άσχετα αν φαίνεται σαν shipped η παραγγελία), γινόταν αυτόματα από την πλατφόρμα shippment cancelled αν δεν είχε αποσταλεί η παραγγελία!!! Δεν ξέρω αν γίνεται και τώρα (για αυτό και δεν το λέω με σιγουριά), καθώς δεν μου έχει τύχει ξανά!!!

• Like 1

Καλημέρα παιδιά,δύο παραγγελίες από Ali express μικροδέματα έχουν έρθει μέσω Ουγγαρίας από 19/12 και 30/12 Ελλάδα...από τότε αγνοούνται.Δυο φορές έστειλα ερώτηση στα ΕΛΤΑ και η απάντηση καρμπον ότι δεν δίνουν πλέον πληροφορίες για δέματα που ξεκινούν από UA ... Απορία: αν είχαν παραδοθεί δεν θα έπρεπε να φαίνεται κάπου? Δηλ.χαμενα λεφτά?? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

3 ώρες πριν, Starla είπε

Καλημέρα παιδιά,δύο παραγγελίες από Ali express μικροδέματα έχουν έρθει μέσω Ουγγαρίας από 19/12 και 30/12 Ελλάδα...από τότε αγνοούνται.Δυο φορές έστειλα ερώτηση στα ΕΛΤΑ και η απάντηση καρμπον ότι δεν δίνουν πλέον πληροφορίες για δέματα που ξεκινούν από UA ... Απορία: αν είχαν παραδοθεί δεν θα έπρεπε να φαίνεται κάπου? Δηλ.χαμενα λεφτά?? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Μπορει να εχουν απλως σκαναριστει και να βρισκονται στο σάκο ακομη. Αν ειχε γινει παραδοση σε αλλον παραληπτη θα ειχε φανει στο tracking. Περιμενε λιγες μερες και μετα ξεκινησε διαδικασια dispute sto ali

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Starla είπε

Τα ΕΛΤΑ μου ειπαιπως δεν εμφανίζεται πλέον το tracking σε απλά δέματα, ισχύει?

Για τα απλά δέματα ισχύει αυτό - 

Τα semitrackable έχουν κανονικά tracking number και φαίνεται κανονικά μέχρι να φτάσει Ελλάδα. Μετά περιμένεις κάποια μέρα που θα αφήσει ο ταχυδρόμος το δέμα χωρίς ενημέρωση και υπογραφή (σαν ένα γράμμα).

• Από τα ΕΛΤΑ θα δείτε μόνο μια ενημέρωση που θα ειναι "Αποστολή αντικειμένου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ"
  • Aπό το parcelsapp και cainiao θα δείτε και το "Arrived at local delivery center" που θα φανεί όταν τα ΕΛΤΑ σκανάρουν το δέμα (στην Αθήνα) και τπτ άλλο.

Δες μια σελίδα πίσω τα γράφω αναλυτικά. Ήταν με Cainiao τρόπος αποστολής, δλδ Cainiao super economy η Cainiao super economy global ?

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...