radiotv Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, epir21 είπε Περιμένω από με 5UGR το οποίο στο parcel app λέει αυτό Και μου ήρθε viber από γενική με αυτό το tracking status Πέρα του ότι δεν ταιριάζουν μέρες και ημερομηνίες, γιατί λέει ότι είναι εξωτερικό ενώ εδώ αναφέρεται ότι όταν γράφει ladtmile accepted είναι Ελλάδα; που βρίσκεται τελικά και πότε θα έρθει άραγε; 😅 Επίσης σχετικά με αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω, αν θέλω να πάρω κάτι και να έχω μεμονωμένη αποστολή με 5UGR θεωρητικά μπορώ να το επιτύχω επιλέγοντας aliexpress standard shipping? Είναι στην Βουλγαρία,θα δεις την πορεία του πλέον στο τρακινγκ της Γενικής. Μεμονωμένη αποστολή με 5UGR μου ήρθε με επιλογή AliExpress selection standard, είναι λίγο διαφορετικό από το standard shipping. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killmelater Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα.. Αν μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια? Μολις μου ηρθε email απο aliexpress οτι εχει προσφορα πχ κατι ακουστικα 18 ευρω και οταν παταω στο εικονιδιο κ μου ανοιγει το προιον αλλαζει η τιμη στα 23. Το εχω παρατηρησει κ σε αλλο προιοντα. Κανω κατι λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, killmelater είπε Καλησπερα.. Αν μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια? Μολις μου ηρθε email απο aliexpress οτι εχει προσφορα πχ κατι ακουστικα 18 ευρω και οταν παταω στο εικονιδιο κ μου ανοιγει το προιον αλλαζει η τιμη στα 23. Το εχω παρατηρησει κ σε αλλο προιοντα. Κανω κατι λαθος? Η προσφορα που σου ηρθε ειναι η global τιμη καθως και η τιμη για νεους πελατες , σε εμας ομως λογω EU προσθετει μετα φορο , κανε μια αποσυνδεση/clear cookies να δεις την τιμη αυτη Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killmelater Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα edifier x2 tws στο email τα βγαζει 18,32 και μολις πατησω πανω κ μου ανοιξει ειτε εφαρμογη ειτε στον crome μου τα βγαζει 23,30. Οποτε αυτη ειναι η τιμη μαζι με φορους. Οποτε αδικα χαρηκα για τοσο καλες τιμες σωστα? Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από killmelater Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 22 ώρες πριν, sakisgri είπε Συμφωνώ απόλυτα, δεν μπορώ να καταλάβω τόσο δύσκολο ειναι για την Γενική ταχυδρομική να βάλει τα 5UGR μέσα στο σύστημα τους. Τώρα βλέπω ότι μετά το last mile accepted έχει και άλλο ένα tracking point 'arrived at destination country', φυσικά όχι από Γενική αλλά από το tracking του Αλί. Αυτό είναι το τελευταίο πριν το Viber ή έχει κι άλλο; Επίσης πόσες μέρες περίπου μέχρι παραλαβή από τότε που εμφανίζεται αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, tryfos είπε Τώρα βλέπω ότι μετά το last mile accepted έχει και άλλο ένα tracking point 'arrived at destination country', φυσικά όχι από Γενική αλλά από το tracking του Αλί. Αυτό είναι το τελευταίο πριν το Viber ή έχει κι άλλο; Επίσης πόσες μέρες περίπου μέχρι παραλαβή από τότε που εμφανίζεται αυτό; Βάζοντας κάποιοι αριθμοί τυχαίοι στο parcelsapp είδα ότι μέσο όρο μετά το "Arrived at destination country" (που ειναι και η τελευταία ενημέρωση πριν το μήνυμα στο viber) ειναι 4 μέρες αλλά είδα και περισσότερες 7 και 10 μέρες, μπορεί όμως αυτά να ήταν να παραδοθούν σε απομακρυσμένο/δυσπρόσιτο προορισμό. Παραδείγματα https://parcelsapp.com/en/tracking/5UGR000024642 https://parcelsapp.com/en/tracking/5UGR000014642 https://parcelsapp.com/en/tracking/5UGR000004642 8 ώρες πριν, killmelater είπε Τα edifier x2 tws στο email τα βγαζει 18,32 και μολις πατησω πανω κ μου ανοιξει ειτε εφαρμογη ειτε στον crome μου τα βγαζει 23,30. Οποτε αυτη ειναι η τιμη μαζι με φορους. Οποτε αδικα χαρηκα για τοσο καλες τιμες σωστα? Πολλές φορές ειναι κόλπα να σε τραβήξουν στην πλατφόρμα, να κάνεις το click. Και ένα άλλο κόλπο που κάνουν πολλοί πωλητές και θέλει προσοχή (γιατι από σχόλια στην πλατφόρμα πολλοί την πατάνε) Είναι να έχουν 2 η και παραπάνω προϊόντα στην ίδια σελίδα και η φώτο να δείχνει το πιο ακριβό προϊόν αλλά στην πραγματικότητα η τιμή να ειναι για το πιο φτηνό, και αν το αγοράσεις φταις εσύ γιατι δεν κοίταξες τι ακριβώς αγόραζες. Παράδειγμα, δες φώτο κάτω, βλέπω αυτήν την GPU η φώτο γράφει RTX 3060 12GB στα 197,05 πατώντας πάνω μου βγάζει το ίδιο αλλά αφορά την 6GB αν πατήσω δίπλα στο 12GB η τιμή αλλάζει στα 279,96. Θέλει προσοχή τι ακριβώς αγοράζουμε όταν υπάρχει πάνω από ένα προϊόν σε μια σελίδα. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από sakisgri 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAGELIS19799 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σας μπορεί να μου πει κάποιος πώς βρεισκω τά δέματα που έχω παραγκιλει από AliExpress όταν έχω χάσει τά στοιχεία τό ιμαιιλ πού έκανα τίς αγορές Δεν το περνει ή εφαρμογή λέει ότι δεν υπάρχει πάει τά έχασα τά πράγματα 14 λεπτά πριν, VAGELIS19799 είπε Καλησπέρα σας μπορεί να μου πει κάποιος πώς βρεισκω τά δέματα που έχω παραγκιλει από AliExpress όταν έχω χάσει τά στοιχεία τό ιμαιιλ πού έκανα τίς αγορές Δεν το περνει ή εφαρμογή λέει ότι δεν υπάρχει πάει τά έχασα τά πράγματα Μου έκλεψαν τό κινητό καί μάλλον διέγραψαν τό ιμαιιλ τώρα τι γίνεται τά έχασα τά πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ξεκινα διαδικασια με τον παροχο email να το επαναφερεις . 2 μιλα με Support στο ali να εξηγησεις αυτο που λες εδω ( θα σε ταυτοποιοησουν με τον τροπο πληρωμης μαλλον ) και να σου πουν 3 https://megabonus.com/en/blog/how-to-restore-password-on-aliexpress-a-step-by-step-guide/ Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από villasg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAGELIS19799 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 50 λεπτά πριν, villasg είπε 1 ξεκινα διαδικασια με τον παροχο email να το επαναφερεις . 2 μιλα με Support στο ali να εξηγησεις αυτο που λες εδω ( θα σε ταυτοποιοησουν με τον τροπο πληρωμης μαλλον ) και να σου πουν 3 https://megabonus.com/en/blog/how-to-restore-password-on-aliexpress-a-step-by-step-guide/ Μακάρι φίλε νά είναι έτσι αν καί νομίζω ότι τό κάναμε καί έγραψε ότι δεν υπάρχει ιμαιιλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisd87 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Στις 17/12/2022 στις 1:22 ΠΜ, sakisgri είπε Δεν ξέρω για αυτό που ρωτάς αλλά από Aliexpress αν το δέμα έρθει συστημένο δλδ με τρόπο αποστολής Aliexpress Selection Standard, Aliexpress Standard Shipping και Cainiao Standard For Special Goods (που ειναι για ειδικά υλικά) αν δεν παραλάβεις σε 90 μέρες αυτόματα σου επιστρέφονται τα χρήματα απο το Aliexpress. Συνήθως σε 20-30 μέρες παραλαμβάνεις εκτός από το Cainiao Standard For Special Goods που κάνει 45-60 μέρες. Με απλό τρόπο αποστολής (semitrackable) που ειναι για τα πιο φτηνά δέματα κάτω από 8,5€ δεν μπορεί να ξέρει το Aliexpress αν όντως παρέλαβες η όχι διότι δεν ειναι συστημένο και το αφήνει ο ταχυδρόμος χωρίς ειδοποίηση, αλλά βλέπουν ότι έχει φτάσει στα ΕΛΤΑ. Σε αυτή την περίπτωση λίγο δύσκολο αν πάρεις χρήματα πίσω αν δεν έχεις παραλάβει, θα σου πούνε το δέμα ειναι στην ταχυδρομική υπηρεσία να πας να το παραλάβεις. Έχω πάρει πολλά δέματα με απλό τρόπο αποστολής (καμία 50αρια) όλα έχουν έρθει αλλά πάντα επιλέγω τρόπο αποστολής Aliexpress δλδ Aliexpress Selection Saver και Aliexpress Saver Shipping. Οι Cainaio τρόποι αποστολής (semitrackable) πολλές φορές καθυστερούν πολύ και κάποιοι έχουν αναφέρει δεν παρέλαβαν μήνες μετά. Θα ξανά ανεβάσω την λίστα με ασφαλής τρόποι αποστολής παρακάτω διότι έχω αλλάξει το Aliexpress premium shipping μετά από αναφορά ότι κάποιος έχει πληρώσει εξτρά. ΑΠΟ ALIEXPRESS ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ (Για κάτω από 150€ καθαρή αξία) Όλοι αυτοί ειναι ασφαλής, κανένας τρόπος δεν περνάει τελωνείο στην Ελλάδα. AliExpress Selection Saver (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. AliExpress Saver Shipping (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. AliExpress Selection Standard (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. AliExpress Standard Shipping (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. Cainiao Super Economy Global (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. Cainiao Super Economy (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. Cainiao Standard For Special Goods (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. Cainiao Heavy Parcel Line (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. AliExpress Premium Shipping (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. ΠΡΟΣΟΧΗ ειναι 50/50 ανάλογα με ποιο courier θα έρθει και δεν αξίζει, κερδίζεις λίγες μέρες μόνο και πληρώνεις πολλά περισσότερα από το "AliExpress Standard Shipping" Προσοχή και με το "Cainiao super economy for special goods" δεν είναι ασφαλής (προς το παρόν) γιαυτό δεν το έχω στην λίστα. Οι καλύτεροι τρόποι ειναι αυτοί που έχουν Aliexpress μπροστά. Αν το tracking number ειναι LA*******HU / UA********HU, Το δέμα θα πάει Ουγγαρία πρώτα, θα περάσει εκεί τελωνείο και θα το παραλάβει να στο παραδώσει τα ΕΛΤΑ με καμία επιπλέον χρέωση. Αν το tracking number ειναι 5UGR*******, Το δέμα θα πάει Βουλγαρία πρώτα, θα περάσει εκεί τελωνείο και θα το παραλάβει να στο παραδώσει η Γενική Ταχυδρομική / Speedex (πιο πιθανών η Γενική) με καμία επιπλέον χρέωση. Τα semitrackable έχουν κανονικά tracking number και φαίνεται κανονικά μέχρι να φτάσει Ελλάδα μετά περιμένεις κάποια μέρα που θα στο αφήσει ο ταχυδρόμος. Έχω πάρει πολλά όλα ήρθαν. Το "Cainiao Standard For Special Goods" ειναι για ειδικά υλικά σκόνες, υγρά, αλοιφές κτλ. Το ίδιο και το "Cainiao super economy for special goods" που δεν είναι ασφαλής. Γιαυτό προτιμάμε το "Cainiao Standard For Special Goods" για ειδικά υλικά, που ειναι ασφαλής. Το tracking number ειναι τύπου LT********NL / LS********NL το δέμα πάει πρώτα Ολλανδία περνάει εκεί τελωνείο και θα το παραλάβει να στο παραδώσει τα ΕΛΤΑ με καμία επιπλέον χρέωση. Το tracking ψαξτω εδώ https://parcelsapp.com/en/tracking Η στην εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brightstripe.parcels&hl=en_US&gl=US Επίσης αν πάρεις πάνω από ενα προϊόν από διαφορετικά καταστήματα με τρόπο αποστολής Aliexpress τα δέματα θα πάνε σε ενοποιημένη αποθήκη και θα γίνουν ένα δέμα και αυτόματα αναβαθμίζεται η αποστολή σε Aliexpress Standard Shipping έτσι θα έρθει ένα δέμα και συστημένο. Το semitrackable το αφήνει ο ταχυδρόμος το δέμα και φεύγει χωρίς υπογραφή σαν ένα γραμμα. Ποτέ δεν παραγγέλνεις από τρίτες χώρες να στο φέρουν ιδιωτικές εταιρίες κουριερ τύπου dsl,fedex ups κτλ. πάντα θα περάσει τελωνείο και ας έχεις πληρώσει τον φπα. Από ευρωπαϊκές χώρες δεν μας νοιάζει ο τρόπος αποστολής επιλέγουμε ότι μας συμφέρει, μιας και δεν πρόκειται να περάσει τελωνείο. Καλησπέρα, πολύ χρήσιμος οδηγός, να πω και εγώ τις εμπειρίες μου (μιας και εχω κάνει πολλές παραγγελίες απο αλι) και μια ερώτηση. Μακριά απο την cainiao οσες φορές την επέλεξα (2-3) είχα πρόβλημα, περαν απο την μεγάλη καθυστέρηση την μια φορά μου ζητούσαν έξτρα τελωνιακούς φόρους 3 ευρώ και κάτι σε ενα φακελάκι που είχε κόστος 1,53 ευρώ γιατί λέει πήγε μεσω Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και απο εκεί παίρνουν όλα εξτρά τελωνείακούς φόρους και τέτοια, την αλλη φορά με πήραν τηλ να πάω να παραλάβω απο κάποια άσχετα ελτά που δεν ειναι αυτά που ανήκει το σπίτι μου και τους είχα πει οτι μένω μακριά αν γίνεται να το στείλουν στα ελτά που ανήκω και μου είπαν οτι δεν γίνεται μονο να πάω να το παραλάβω απο εκει, φυσικά εγινε χαμός οταν πήγα. Γενικά παραγγέλνω μόνο με aliexpress standard shiping και ας έχει λίγο παραπάνω κόστος μερικές φορές και πιο στπανια με saver μόνο αν ταυτόχρονα έχω παρει με standard κάτι άλλο για να συγχωνευτούν, παλιά ερχόταν με ελτα μέχρι την πόρτα μου με LA Tracking και μια φορά μόνο πλήρωσα τελωνείο για αντικείμενο άνω τον 22 ευρώ αν και είχα πάρει και άλλες φορές αλλα την είχα γλιτώσει , τωρα πλέον πολύ σπάνια μου τα βγάζει με LA συνήθως τα στέλνουν 5UGR και έρχεται με γενική ταχυδρομική . Η ερώτηση μου είναι με γενική ταχυδρομική (5UR..) που έρχονται έχω περιορισμό στην τιμή για να γλιτώνω το τελωνείο ? Στις 3/2/2023 στις 12:33 ΠΜ, sakisgri είπε Συμφωνώ απόλυτα, δεν μπορώ να καταλάβω τόσο δύσκολο ειναι για την Γενική ταχυδρομική να βάλει τα 5UGR μέσα στο σύστημα τους. Η γενική ταχυδρομική γενικά ειναι λίγο σκορποχώρι και η αναζήτηση που έχει δεν είναι λειτουργική, τις περισσότερες φορές μου έχουν στείλει στο viber οτι ειναι στο κατάστημα και θα βγεί για παράδοση (το οποίο το κρατάνε και 1-2 μέρες εκεί μπας και πας να το πάρεις και γλιτώσουν το δρομολόγιο) και στην σελίδα τους το τρακινκ το δείχνει ακόμα στην Βουλγαρία.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, dimitrisd87 είπε Γενικά παραγγέλνω μόνο με aliexpress standard shiping και ας έχει λίγο παραπάνω κόστος μερικές φορές και πιο στπανια με saver μόνο αν ταυτόχρονα έχω παρει με standard κάτι άλλο για να συγχωνευτούν, παλιά ερχόταν με ελτα μέχρι την πόρτα μου με LA Tracking και μια φορά μόνο πλήρωσα τελωνείο για αντικείμενο άνω τον 22 ευρώ αν και είχα πάρει και άλλες φορές αλλα την είχα γλιτώσει , τωρα πλέον πολύ σπάνια μου τα βγάζει με LA συνήθως τα στέλνουν 5UGR και έρχεται με γενική ταχυδρομική . Η ερώτηση μου είναι με γενική ταχυδρομική (5UR..) που έρχονται έχω περιορισμό στην τιμή για να γλιτώνω το τελωνείο ? Από τον Ιούλιο του 2021 η ατέλεια των 22€ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ. https://www.angroid.gr/android-tutorials/allages-apo-1i-ioylioy-kai-katargisi-tis-ateleias-agores-ektos-e-e-kai-teloneio-pos-tha-kano-agores-apo-kina-kai-agglia-posa-tha-pliroso-sto-teloneio#brexit Μέχρι τα 150€ (καθαρή αξία) δλδ 186€ τελική τιμή, αν ο τρόπος αποστολής ειναι ασφαλής δλδ "Aliexpress standard/selection standard shipping" και ("Cainiao Standard for special goods" για ειδικά υλικά) τότε δεν περνάει τελωνείο και δεν έχεις κάποια εξτρά χρέωση. Σε αυτό που λες χρεώθηκες παραπάνω και πήγε μέσω Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μάλλον ήταν "Cainiao super economy for special goods". Τα άλλα τα Cainiao ειναι ασφαλής αφού παίρνουν tracking τύπου UA*********HU και έρχονται μέσω Ουγγαρίας όπως και τα Aliexpress standard/saver απλός το standard ειναι συστημένο. Προσωπικά τα αποφεύγω (τα Cainiao), κάποιοι έχουν αναφέρει δεν παρέλαβαν μήνες μετά, προτιμώ το Aliexpress saver/selection saver για τα πιο φτηνά αλλά πάντα κάνω 2-3 παραγγελίες μαζί να έρθουν combined, αλλά καμία φορά (σπάνια) αργεί ο ένας πωλητής να στείλει το δέμα και κάποια στιγμή όταν το στείλει φεύγει μόνο του. Επίσης δεν χρειάζεται το ένα δέμα να ειναι standard για να γίνει combined και 2 (η και παραπάνω) saver πάλι γίνονται combined. Κάποιοι έχουν γράψει και τα Cainiao γίνονται combined και έρχονται συστημένο, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, sakisgri είπε Από τον Ιούλιο του 2021 η ατέλεια των 22€ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ. https://www.angroid.gr/android-tutorials/allages-apo-1i-ioylioy-kai-katargisi-tis-ateleias-agores-ektos-e-e-kai-teloneio-pos-tha-kano-agores-apo-kina-kai-agglia-posa-tha-pliroso-sto-teloneio#brexit Μέχρι τα 150€ (καθαρή αξία) δλδ 186€ τελική τιμή, αν ο τρόπος αποστολής ειναι ασφαλής δλδ "Aliexpress standard/selection standard shipping" και ("Cainiao Standard for special goods" για ειδικά υλικά) τότε δεν περνάει τελωνείο και δεν έχεις κάποια εξτρά χρέωση. Σε αυτό που λες χρεώθηκες παραπάνω και πήγε μέσω Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μάλλον ήταν "Cainiao super economy for special goods". Τα άλλα τα Cainiao ειναι ασφαλής αφού παίρνουν tracking τύπου UA*********HU και έρχονται μέσω Ουγγαρίας όπως και τα Aliexpress standard/saver απλός το standard ειναι συστημένο. Προσωπικά τα αποφεύγω (τα Cainiao), κάποιοι έχουν αναφέρει δεν παρέλαβαν μήνες μετά, προτιμώ το Aliexpress saver/selection saver για τα πιο φτηνά αλλά πάντα κάνω 2-3 παραγγελίες μαζί να έρθουν combined, αλλά καμία φορά (σπάνια) αργεί ο ένας πωλητής να στείλει το δέμα και κάποια στιγμή όταν το στείλει φεύγει μόνο του. Επίσης δεν χρειάζεται το ένα δέμα να ειναι standard για να γίνει combined και 2 (η και παραπάνω) saver πάλι γίνονται combined. Κάποιοι έχουν γράψει και τα Cainiao γίνονται combined και έρχονται συστημένο, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. πριν λίγες ημέρες έκανε compined παραγγελίες που είχα με AliExpress saver shipping, Cainiao super economy global και Cainiao super economy , αρχικά όλα είχαν τρακινγκ τύπου U... HU ,το νέο τρακινγκ είναι τύπου 5UGR Υ.Γ να προσθέσω και το AliExpress super economy global στα παραπάνω, μου έχει συγχωνεύσει και αυτό με τα παραπάνω και αυτό παίρνει αρχικό τρακινγκ τύπου U......HU @sakisgri αν θέλεις ενημέρωσε την λίστα σου στη σελίδα 271 Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2023 από radiotv 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gab76 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα! από τις 9/01 έχω κάνει μια παραγγελία στο Ali (3 λουράκια για smartwatch) κει είχα αυτήν την ενημέρωση με το track nr όμως την Παρασκευή μου ήρθε μήνυμα στο Viber από την Γενική Ταχυδρομική ότι το δέμα είναι σε μια πόλη στην Βουλγαρία και βασικά θα ήθελα να ξέρω πόσες μέρες θέλει ακόμα να παραλάβω από την στιγμή που έρχεται το μήνυμα στο Viber; γενικά το έχω χάσει λίγο με το Ali γιατί τελευταία φορά που είχα παραγγείλει από εκεί ήταν στις άρεσε του 21 και τότε ερχόταν μόνο με ΕΛΤΑ μετά από 30-40 μέρες και τώρα με κουριερ κτλπ τα έχω χάσει λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, gab76 είπε Καλησπέρα! από τις 9/01 έχω κάνει μια παραγγελία στο Ali (3 λουράκια για smartwatch) κει είχα αυτήν την ενημέρωση με το track nr όμως την Παρασκευή μου ήρθε μήνυμα στο Viber από την Γενική Ταχυδρομική ότι το δέμα είναι σε μια πόλη στην Βουλγαρία και βασικά θα ήθελα να ξέρω πόσες μέρες θέλει ακόμα να παραλάβω από την στιγμή που έρχεται το μήνυμα στο Viber; γενικά το έχω χάσει λίγο με το Ali γιατί τελευταία φορά που είχα παραγγείλει από εκεί ήταν στις άρεσε του 21 και τότε ερχόταν μόνο με ΕΛΤΑ μετά από 30-40 μέρες και τώρα με κουριερ κτλπ τα έχω χάσει λίγο. Ξέρω μήνυμα για παράδοση θα σου στείλει η Γενική ταχυδρομική στο viber την ημέρα που ειναι να σου το παραδώσει, τώρα φαίνεται έχουν και παραπάνω ενημερώσεις. Στο μήνυμα βλέπω στις 03/01/23 το δέμα κατευθύνεται προς την Γενική ταχυδρομική από την Βουλγαρία, μέσο όρο κάνει περίπου 4 μέρες . Δες το τρίτο μήνυμα σε αυτή την σελίδα έχω απαντήσει σε κάποιον άλλον χρήστη και έχω και κάποια παραδείγματα. EDIT: Το "Arrived at destination country" ειναι λάθος, κάποιος θα πιστεύει το βγάζει όταν φτάσει Ελλαδα, αλλά το βγάζει όταν το δέμα φτάνει Βουλγαρία. (απ' ότι φαίνεται και από την ενημέρωση της Γενικής) Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2023 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, gab76 είπε Καλησπέρα! από τις 9/01 έχω κάνει μια παραγγελία στο Ali (3 λουράκια για smartwatch) κει είχα αυτήν την ενημέρωση με το track nr όμως την Παρασκευή μου ήρθε μήνυμα στο Viber από την Γενική Ταχυδρομική ότι το δέμα είναι σε μια πόλη στην Βουλγαρία και βασικά θα ήθελα να ξέρω πόσες μέρες θέλει ακόμα να παραλάβω από την στιγμή που έρχεται το μήνυμα στο Viber; γενικά το έχω χάσει λίγο με το Ali γιατί τελευταία φορά που είχα παραγγείλει από εκεί ήταν στις άρεσε του 21 και τότε ερχόταν μόνο με ΕΛΤΑ μετά από 30-40 μέρες και τώρα με κουριερ κτλπ τα έχω χάσει λίγο. Απλά περιμένεις, τώρα που έκλεισε η Αθηνών Λαμίας για τα φορτηγά λόγω χιονιού ίσως αργήσει,έχω και εγώ δύο σε αυτή την κατάσταση.Δεν ξέρω αν μένεις επαρχία, εκεί δεν υπάρχει απαγόρευση για τα φορτηγά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα