Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Nikols είπε

Παίρνει καινούριο tracking όταν το παραλαμβάνει η γενική; Εμένα είναι απλά στο received by local delivery company

Όχι δυστυχώς δεν παίρνει νέο tracking με τη γενική αν θυμάμαι καλά με τα 5UGR. Βασικά παίρνει απλώς το μαθαίνεις μέσω του μηνύματος που έρχεται σε Viber η SMS από τη Γενική. Δεν το βλέπεις online

Θα πρέπει να μιλήσεις με το κατάστημα της Γενικής, πήγαινε από κοντά καλύτερα και πες τους ότι θα περιμένω ένα δέμα από AliExpress με όνομα τάδε και έχω κάνει λάθος στον αριθμό, δώσε τους τον σωστό αριθμό και μόλις το παραλάβουν θα σε καλέσουν η θα σου στείλουν μήνυμα. Απλά μην το αφήσεις, ακόμη και αν δεις ότι περνάνε οι μέρες ξανά περνά από εκεί.

Θα το παραλάβεις πάντως μην αγχώνεσαι 

Επεξ/σία από omokas
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Nikols είπε

Παίρνει καινούριο tracking όταν το παραλαμβάνει η γενική; Εμένα είναι απλά στο received by local delivery company

στο κινητό που έχεις δηλώσει θα έρθει το τρακινγκ της Γενικής στο Viber ,αν είναι λάθος το τηλέφωνο μίλα με την Γενική.

• Like 1

Ερωτηση το  5UGR  με ποιον τροπο αποστολης ειναι ?
Ρωταω γιατι με παρα πολλες παραγγελιες τελευταια δεν μου εχει τυχει ποτε , εχω NL , UA....HU και δεκαψηφια ,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, villasg είπε

Ρωταω γιατι με παρα πολλες παραγγελιες τελευταια δεν μου εχει τυχει ποτε , εχω NL , UA....HU και δεκαψηφια ,

Με Γενική ταχυδρομική, διάβασε τα μηνύματα πιο πάνω.

6 ώρες πριν, Nikols είπε

Είναι σίγουρο με την γενική; Σε ομαδοποιημένη που έφτασε προχθές, επικοινώνησα με έναν πολίτη για ένα λάθος και μουυ έδωσε το τηλ της κούριερ και είδα ότι αντιστοιχεί στα ΕΛΤΑ. Σε κανένα σάιτ κούριερ ωστόσο δεν βρίσκω το tracking και δεν έχει πάρει κάποιον άλλο κωδικό.

@aces@omokas@radiotv@villasg

Κάπου μπορεί να γίνεται μπέρδεμα, βάλε το tracking εδώ https://parcelsapp.com/

και δες αν έχει next tracking number πάνω δεξιά όπως θα δεις στο κύκλο στη φώτο που έβαλα πιο κάτω.

Αν έχει και ειναι LA***********HU τότε θα σου το παραδώσει τα ΕΛΤΑ, αν όχι θα σου το παραδώσει η Γενική ταχυδρομική όπως γράψαμε πιο πάνω.

Αν και δεν νομίζω γιατι το " last mile accept" το βγάζει όταν έρχεται με Γενική, αλλά να σου φύγει η απορία.

5UGR000000642.JPG

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1

4 ώρες πριν, villasg είπε

2 ώρες πριν, sakisgri είπε

@sakisgri αποστολης ρωτησα απο την κινα ( Ali standar , gianao global ,κλπ  )

11 λεπτά πριν, villasg είπε

@sakisgri αποστολης ρωτησα απο την κινα ( Ali standar , gianao global ,κλπ  )

Είναι συστημένο. Με combined ξέρω σίγουρα (Aliexpress standard shipping)

Δεν ξέρω αν στέλνουν με 5UGR αν ειναι ένα δέμα μόνο του με Aliexpress standard shipping.

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να παραγγείλω ένα ανταλλακτικό που το βρίσκω είτε στο AliExpress από Κίνα, είτε ebay από Αμερική. Η αξία του με τα μεταφορικά είναι γύρω στα 25 ευρώ. Αν καταλαβαίνω σωστά, θα περάσει τελωνείο και θα πληρώσω 15 ευρώ +24% επί της αξίας του;

3 λεπτά πριν, ptz13 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να παραγγείλω ένα ανταλλακτικό που το βρίσκω είτε στο AliExpress από Κίνα, είτε ebay από Αμερική. Η αξία του με τα μεταφορικά είναι γύρω στα 25 ευρώ. Αν καταλαβαίνω σωστά, θα περάσει τελωνείο και θα πληρώσω 15 ευρώ +24% επί της αξίας του;

Καλησπερα, Από Aliexpress οχι δεν θα περάσει τελωνείο αν ο τρόπος αποστολής ειναι ασφαλής π.χ "Aliexpress standard shipping" δες ανάρτηση μου στη σελίδα 271 έχω λίστα.

Από ebay πολύ πιθανό να περάσει.

• Like 1

2 λεπτά πριν, ptz13 είπε

Μπορείς να το πάρεις απο Aliexpress είτε με Aliexpress Saver Shipping ειτε με Aliexpress Standard Shipping το ενα ειναι απλό το αλλο συστημένο, αν πάρεις και άλλα πράγματα θα γίνει combined shipping (προσοχη να ειναι ολα μεθοδοι αποστολης του AliExpress είτε Saver είτε Standard) και θα ερθει είτε με Γενική είτε με ACS. Στο θέμα των τελωνείων μέχρι τα 150 προπληρώνεις ΦΠΑ στο Aliexpress και έρχεται χωρίς εξτρα χρέωση, θα χρεωθείς οτι βλέπεις τελική τιμή στο AliExpress κατα την εκτέλεση της παραγγελίας.

Οι πιο ασφαλείς μέθοδοι για να μην τύχει και διπλοπληρώσεις ΦΠΑ είναι αυτά που ανέφερα πιο πάνω AliExpress Saver Shipping και Aliexpress Standard Shipping

• Like 1

3 ώρες πριν, sakisgri είπε

@aces@omokas@radiotv@villasg

Κάπου μπορεί να γίνεται μπέρδεμα, βάλε το tracking εδώ https://parcelsapp.com/

και δες αν έχει next tracking number πάνω δεξιά όπως θα δεις στο κύκλο στη φώτο που έβαλα πιο κάτω.

Αν έχει και ειναι LA***********HU τότε θα σου το παραδώσει τα ΕΛΤΑ, αν όχι θα σου το παραδώσει η Γενική ταχυδρομική όπως γράψαμε πιο πάνω.

Αν και δεν νομίζω γιατι το " last mile accept" το βγάζει όταν έρχεται με Γενική, αλλά να σου φύγει η απορία.

5UGR000000642.JPG

ευχαριστώ, βλέπω αυτό οπότε υποθέτω οτι θα το στείλει η γενική, έχω επικοινωνήσει και με την εταιρεία για σιγουριά.

Χωρίς τίτλο.png

• Like 1

1 λεπτό πριν, Nikols είπε

ευχαριστώ, βλέπω αυτό οπότε υποθέτω οτι θα το στείλει η γενική, έχω επικοινωνήσει και με την εταιρεία για σιγουριά.

Χωρίς τίτλο.png

Σωστά η Γενική θα σου το παραδώσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Είναι συστημένο. Με combined ξέρω σίγουρα (Aliexpress standard shipping)

Δεν ξέρω αν στέλνουν με 5UGR αν ειναι ένα δέμα μόνο του με Aliexpress standard shipping.

Παντως εμενα ολα τα combined εχουν ερθει με 10ψηφιο/ACS ή με LA...HU ( ελτα )

Spoiler

image.png.cff240f6d368a68efdc8640ca9b730d2.pngimage.png.6f2b073ddbed3821166b17c5e46aa454.png

image.png.2a38c59cabfdbc180fc02aaed40c06d6.pngimage.png.f384316825002c890e1eaa7f7fe4777d.png

image.png.cf15785f13a83a51d152463b7d19c69c.pngimage.png.a431c9ab68f4eab03cf2b8f1048771c0.png

image.png

Επεξ/σία από villasg

18 λεπτά πριν, villasg είπε

Παντως εμενα ολα τα combined εχουν ερθει με 10ψηφιο/ACS ή με LA...HU ( ελτα )

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.cff240f6d368a68efdc8640ca9b730d2.pngimage.png.6f2b073ddbed3821166b17c5e46aa454.png

image.png.2a38c59cabfdbc180fc02aaed40c06d6.pngimage.png.f384316825002c890e1eaa7f7fe4777d.png

image.png.cf15785f13a83a51d152463b7d19c69c.pngimage.png.a431c9ab68f4eab03cf2b8f1048771c0.png

image.png

ίσως παιζει ρόλο επαρχία που εξυπηρετείτε από άλλο διανομέα πλην γενικήςταχ/κης.

• Like 1

2 λεπτά πριν, aces είπε

ίσως παιζει ρόλο επαρχία που εξυπηρετείτε από άλλο διανομέα πλην γενικήςταχ/κης.

Μάλλον, και εγώ το ίδιο με τον @villasgτα combined πιο παλιά με LA********HU (ΕΛΤΑ) και τελευταία με 10ψηφιο (ACS), αλλά και μια παραγγελία σκέτη (Alexpress standard shipping) πάλι με 10ψηφιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...