Salvation81 Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Spyrious είπε Καλησπέρα.Παρήγγειλα και εγώ απο aliexpress.Μου ήρθε sms απο τα ΕΛΤΑ και ζητάνε paypal ή τιμολόγιο αγοράς ή απόδειξη αγοράς για να προχωρήσει σε εκτελωνισμό.Ο πωλήτής αφού του έστειλα μήνυμα μου έστειλε ένα invoice σε μορφή excell με πολύ μικρότερη αξία,μήπως και γλιτώσω το τελωνείο.Έστειλα το invoice και σήμερα μου στείλανε mail και γράφει "Καλησπέρα σας. Παρακαλούμε προωθήστε μας την ηλεκτρονική παραγγελία από το ιστορικό παραραγγελιών από το site που έγινε η αγορά όπου θα εμφανίζονται το tracking number, το προϊόν και η αξία του για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στον εκτελωνισμό του δέματος. Σας ευχαριστούμε. Υπηρεσία Εκτελωνισμού Ελληνικά Ταχυδρομεία" Τι κάνω; στέλω print screen απο την καρτέλα με τα orders μου; Ευχαριστώ. Και κινηση καρτας να εστελνες δεν θα ελεγαν κατι, invoice δεν λεει τπτ, ξερουν τα κολπα αυτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpar00 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Παρήγγειλα από AliExpress 2 φώτα μπάνιου 25 δολάρια και με κουπόνι πήγαν 20 δολάρια. Μπήκαν τελώνιο αν στείλω αυτά είμαι εντάξει? Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από nikpar00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στειλε την κινηση της καρτας σου για πιο σιγουρα. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από Salvation81 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpar00 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Στειλε την κινηση της καρτας σου για πιο σιγουρα. Η 3 φωτογραφία είναι από την κίνηση της κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 31 λεπτά πριν, nikpar00 είπε Η 3 φωτογραφία είναι από την κίνηση της κάρτας. E ναι στειλε αυτο, απλα οχι να φαινεται μια γραμμη μονο, να φαινεται και τιποτα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobindax Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Στις 8/4/2019 στις 6:14 ΜΜ, Spyrious είπε Μου ήρθε sms απο τα ΕΛΤΑ και ζητάνε paypal ή τιμολόγιο αγοράς ή απόδειξη αγοράς για να προχωρήσει σε εκτελωνισμό.Ο πωλήτής αφού του έστειλα μήνυμα μου έστειλε ένα invoice σε μορφή excell με πολύ μικρότερη αξία,μήπως και γλιτώσω το τελωνείο.Έστειλα το invoice και σήμερα μου στείλανε mail και γράφει Μα καλά ρε παιδιά δεν έχετε καμία συναίσθηση της πραγματικότητας; Η πλαστογραφία είναι σοβαρότατο αδίκημα. Άλλο το ο κινέζος γράφει ανοησίες και το τελωνείο το αγνοεί και άλλο η σκόπιμη παρανομία από πελάτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ρεσπεψτ Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Καλησπέρα θέλω να αγοράσω μια πηγή androind για το αυτοκίνητο αξίας 200e..γίνεται να μην περάσει τελειωνιο? Και αν περάσει ποσα μπορεί να πληρώσω.... Εδω η ίδια έχει 350.... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ξέρεις ότι φαίνεται ο αριθμός της κάρτας σου; Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από user2163 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpar00 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Τώρα το είδα. Σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terkos2 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 46 λεπτά πριν, nikpar00 είπε Τώρα το είδα. Σε ευχαριστώ πολύ Στην πρώτη επίσης φαίνεται και το tracking number. Το ότι τις έσβησες όμως φίλε μου εσύ τις φωτό δεν λέει τίποτα, το ίδιο πρέπει να κάνουν και ο φίλος @Salvation81 και ο φίλος @user2163 που σου το είπε και που κακώς τις έκανε παράθεση αφού ήδη το γνώριζε. Παρακαλούνται λοιπόν αμφότερα και δύο να τις διαγράψουν από τις παραθέσεις τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratosw Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, ρεσπεψτ είπε Καλησπέρα θέλω να αγοράσω μια πηγή androind για το αυτοκίνητο αξίας 200e..γίνεται να μην περάσει τελειωνιο? Και αν περάσει ποσα μπορεί να πληρώσω.... Εδω η ίδια έχει 350.... Ευχαριστώ Καπου στα 70 https://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 19 ώρες πριν, ρεσπεψτ είπε Καλησπέρα θέλω να αγοράσω μια πηγή androind για το αυτοκίνητο αξίας 200e..γίνεται να μην περάσει τελειωνιο? Και αν περάσει ποσα μπορεί να πληρώσω.... Εδω η ίδια έχει 350.... Ευχαριστώ Αν σου ερθει με ταχυδρομειο υπολογισε οπως ειπε και ο απο πανω γυρω στα 70ε (68ε θεωρητικα)....Αν σου ερθει με Κουριερ ομως υπολογισε ενα 80αρι εξτρα δλδ γυρω στα 150ε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ρεσπεψτ Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Αρα καλύτερα από Ελλάδα να έχουμε και εγγύηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexander098 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Εχει παραλαβει κανεις πακετο με την j-net;Ποσες μερες εκανε ειχε τελωνειο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukas77 Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2019 Παρέλαβα χτες 2 πακέτα από AliExpress, συγκεκριμένα πράγματα για FPV Quadcopter από το μαγαζί REALACC Official Store, και προς έκπληξή μου, τα έστειλαν με τριγωνική αποστολή μέσω Ολανδίας, και Σουηδίας. Οπότε μερικοί πωλητές στο AliExpress ίσως έχουν τριγνωνική αποστολή αλλά δεν το γράφουν πουθενά. Και όταν τους είχα στείλει μήνυμα περί shipping και τελωνείου μου είχαν πει ότι "We are not responsible for any customs charges", και δεν ανέφεραν ποτέ ότι θα τα στείλουν μέσω Ολανδίας. Τι να πω, τέλος καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα