sakisgri Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, zan.kostas είπε Σας ευχαριστώ πολύ. Έτσι θα το κάνω με δυο ξεχωριστές παραγγελίες . Δεν νομίζω να έχω κάποιο θέμα που θα πληρώσω με δολάρια έτσι ; Εννοώ στα θέματα των φόρων εδώ; Δεν γνωρίζω, αλλά λογικά δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 @sakisgriσε standard με 5UGR... το last mile accept είναι ακόμα η τελευταία εγγραφή και μετά απλά περιμένουμε να χτυπήσει την πόρτα acs ή γενική; Δεν έχουν φτιάξει ακόμη την ενημέρωση εντός Ελλάδας με 5UGR..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 35 λεπτά πριν, tryfos είπε @sakisgriσε standard με 5UGR... το last mile accept είναι ακόμα η τελευταία εγγραφή και μετά απλά περιμένουμε να χτυπήσει την πόρτα acs ή γενική; Δεν έχουν φτιάξει ακόμη την ενημέρωση εντός Ελλάδας με 5UGR..; Ναι, τα 5UGR τα φέρνει η Γενική ταχυδρομική, δεν θα δεις ενημέρωση θα σου στείλε μήνυμα στο viber η Γενική την ημέρα που ειναι να σου το παραδώσει. Αλλά να έχεις το νου σου κάποιοι δεν είδαν ενημέρωση και το δέμα έφυγε για Κίνα πάλι μετά από 15 μέρες. Δεν ξέρω αν δεν είχαν ανοιχτό το viber η κάτι άλλο π.χ κάποιος έγραψε του είπαν δεν είχε τηλ. πάνω στο δέμα. Αν όμως έχεις ξανά παραλάβει με 5UGR λογικά δεν θα έχεις θέμα. Τα 10ψηφια τα φέρνει η ACS και ειναι το ίδιο tracking number μεχρι και την παράδοση και βλέπεις όλη την πορεία από την αρχή μεχρι και το τέλος, και όταν φτάνει Ελλαδα το βλέπεις και στο tracking της ACS αλλά και στην DPD. @vslslzrds Είδα αντέδρασες σε μια ανάρτηση μου στη σελίδα 221, Δες στη σελίδα 271 έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στη λίστα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikols Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 20 ώρες πριν, sakisgri είπε Ναι, τα 5UGR τα φέρνει η Γενική ταχυδρομική, δεν θα δεις ενημέρωση θα σου στείλε μήνυμα στο viber η Γενική την ημέρα που ειναι να σου το παραδώσει. Αλλά να έχεις το νου σου κάποιοι δεν είδαν ενημέρωση και το δέμα έφυγε για Κίνα πάλι μετά από 15 μέρες. Δεν ξέρω αν δεν είχαν ανοιχτό το viber η κάτι άλλο π.χ κάποιος έγραψε του είπαν δεν είχε τηλ. πάνω στο δέμα. Αν όμως έχεις ξανά παραλάβει με 5UGR λογικά δεν θα έχεις θέμα. Τα 10ψηφια τα φέρνει η ACS και ειναι το ίδιο tracking number μεχρι και την παράδοση και βλέπεις όλη την πορεία από την αρχή μεχρι και το τέλος, και όταν φτάνει Ελλαδα το βλέπεις και στο tracking της ACS αλλά και στην DPD. @vslslzrds Καλησπέρα, εγώ λόγω λάθους είχα βάλει λαθος κινητό το οποίο διόρθωσα αφού μπήκε η παραγγελία. Έχω κωδικο 5UGR , υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι μη φύγει πίσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Nikols είπε Καλησπέρα, εγώ λόγω λάθους είχα βάλει λαθος κινητό το οποίο διόρθωσα αφού μπήκε η παραγγελία. Έχω κωδικο 5UGR , υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι μη φύγει πίσω; Καλησπέρα, όταν δεις το " last mile accept" μετά από κάνα 2 μέρες να επικοινωνείς με την Γενική ταχυδρομική. το tracking να το κοιτάς εδώ https://parcelsapp.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikols Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα, όταν δεις το " last mile accept" μετά από κάνα 2 μέρες να επικοινωνείς με την Γενική ταχυδρομική. το tracking να το κοιτάς εδώ https://parcelsapp.com/ Aυτο το update μου το έβγαλε σήμερα το απόγευμα αν και γράφει οτι έφτασε εχθές. αν όλα πάνε καλά λογικά θα φτάσει σήμερα αύριο θεσσαλονίκη, πρέπει να επικοινωνήσω με κάποιο τοπικό κατάστημα; ευχαριστώ! Μόλις τώρα, Nikols είπε Aυτο το update μου το έβγαλε σήμερα το απόγευμα αν και γράφει οτι έφτασε εχθές. αν όλα πάνε καλά λογικά θα φτάσει σήμερα αύριο θεσσαλονίκη, πρέπει να επικοινωνήσω με κάποιο τοπικό κατάστημα; ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, Nikols είπε Aυτο το update μου το έβγαλε σήμερα το απόγευμα αν και γράφει οτι έφτασε εχθές. αν όλα πάνε καλά λογικά θα φτάσει σήμερα αύριο θεσσαλονίκη, πρέπει να επικοινωνήσω με κάποιο τοπικό κατάστημα; ευχαριστώ! Να σαι καλά. Αν μεχρι την Παρασκευή δεν σου έρθει κάποιο μήνυμα στο viber επικοινώνησε με την Γενική ταχυδρομική της περιοχής σου, αν δεν έχουν κάποιο νέο επικοινώνησε ξανά μετά από κάνα 2 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikols Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 δεν θα μου έρθει μήνυμα γιατί είναι λάθος το ένα ψηφίο του κινητού. ελπίζω τουλάχιστον να κάνουν πρώτα μια προσπάθεια εντοπισμού😩 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Nikols είπε δεν θα μου έρθει μήνυμα γιατί είναι λάθος το ένα ψηφίο του κινητού. ελπίζω τουλάχιστον να κάνουν πρώτα μια προσπάθεια εντοπισμού😩 Για να το στειλουν πίσω θα πρέπει να περάσουν 15 μέρες αφού το παραλάβει η Γενική ταχυδρομική, Αν επικοινωνείς μαζί τους δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα θα το παραλάβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikols Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, sakisgri είπε Για να το στειλουν πίσω θα πρέπει να περάσουν 15 μέρες αφού το παραλάβει η Γενική ταχυδρομική, Αν επικοινωνείς μαζί τους δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα θα το παραλάβεις. ααα οκ ευχαριστω! διαβασα παραπανω οτι καποιου γυρισε ισως λογω λαθος αριθμου και ιδρωσα λιγο. ευχαριστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikols Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 12 ώρες πριν, sakisgri είπε Για να το στειλουν πίσω θα πρέπει να περάσουν 15 μέρες αφού το παραλάβει η Γενική ταχυδρομική, Αν επικοινωνείς μαζί τους δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα θα το παραλάβεις. Να ενοχλήσω λίγο ακόμη, επικοινώνησα με τον πωλητή μήπως μπορεί να γίνει κάποια αλλαγή και μου έδωσε αριθμό επικοινωνίας με την τοπική εταιρεία, και ο αριθμός επικοινωνίας ήταν τα ΕΛΤΑ. Σε καμία εταιρεία ωστόσο δεν εμφάνανιζει το tracking . Να περιμένω από βδομάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epir21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Στις 26/1/2023 στις 2:23 ΜΜ, epir21 είπε Καλησπέρα, περιμένω 2 αποστολές και έχω δυο απορίες αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. 1. Η μια είναι ομαδοποιημένη οπότε πήρε τρακινγκ 5UGR.. ειναι σχετικά σε αρχικό στάδιο και καπου στην Κίνα, αλλα αναρωτιέμαι πως θα μάθω με ποια Courier θα έρθει. Θα εμφανιστεί αυτη η πληροφορία στο parcelapp.com? 2. Η άλλη είναι παραγγελία που είχε γίνει απο μέσω του "Πάρε 3 προιόντα με 9$" και έβαλε απο μόνο του δωρεάν μεταφορικά με Aliexpress Selection Saver. Το πρόβλημα εδω ειναι ότι καθε τρακινγκ λεει τα δικα του. Το ΕΛΤΑ λέει οτι έφυγε απο Ουγγαρία στις 18/1. Το track.aliexpress.com λέει [GR]Arrived at local delivery center στις 25/1 (απο που εχει παρει αυτη την πληροφορια????) και το parcelapp.com εχει κολλήσει στο Received by local delivery company στις 17/1. Ένα status update απο μένα: 1. Έχει φτάσει Ελλάδα (Accepted my Last Mile), οπότε αναμένω την Γενική να το φέρει τις επόμενες ημέρες (Πάτρα) 2. 27/1 τελικά μου ήρθε το δέμα με Aliexpress Selection Saver στην Πάτρα, δηλαδή 2 μέρες μετά το [GR]Arrived at local delivery center στις 25/1 και 10 μέρες μετά το Received by local delivery company στις 17/1. Κινήθηκαν αρκετά γρήγορα τα ΕΛΤΑ εδω τελικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikols Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Είναι σίγουρο με την γενική; Σε ομαδοποιημένη που έφτασε προχθές, επικοινώνησα με έναν πολίτη για ένα λάθος και μουυ έδωσε το τηλ της κούριερ και είδα ότι αντιστοιχεί στα ΕΛΤΑ. Σε κανένα σάιτ κούριερ ωστόσο δεν βρίσκω το tracking και δεν έχει πάρει κάποιον άλλο κωδικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 33 λεπτά πριν, Nikols είπε Είναι σίγουρο με την γενική; Σε ομαδοποιημένη που έφτασε προχθές, επικοινώνησα με έναν πολίτη για ένα λάθος και μουυ έδωσε το τηλ της κούριερ και είδα ότι αντιστοιχεί στα ΕΛΤΑ. Σε κανένα σάιτ κούριερ ωστόσο δεν βρίσκω το tracking και δεν έχει πάρει κάποιον άλλο κωδικό. Ναι αυτα που ξεκινανε με 5UGR ερχονται με Γενική και ειδοποιουν μονο μεσω viber οποτε εχετε το ανοιχτο/ενεργο. Οι πωλητες ξερουν τα ΕΛΤΑ αφου ειναι το local post για τη χωρα μας και αυτο επικοινωνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikols Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 45 λεπτά πριν, aces είπε Ναι αυτα που ξεκινανε με 5UGR ερχονται με Γενική και ειδοποιουν μονο μεσω viber οποτε εχετε το ανοιχτο/ενεργο. Οι πωλητες ξερουν τα ΕΛΤΑ αφου ειναι το local post για τη χωρα μας και αυτο επικοινωνουν. Παίρνει καινούριο tracking όταν το παραλαμβάνει η γενική; Εμένα είναι απλά στο received by local delivery company Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα