zeus2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Καλησπερα σας να ρωτησω ρε παιδια γιατι εχω μπερδευτει παλι...παραγγειλα απο alliexpress απο cz ο τροπος αποστολης ειναι dhlcz.θα πληρωσω κατι εξτρα? Κοστος αντικειμενου 138 ευρω
sakisgri Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, zeus2014 είπε Καλησπερα σας να ρωτησω ρε παιδια γιατι εχω μπερδευτει παλι...παραγγειλα απο alliexpress απο cz ο τροπος αποστολης ειναι dhlcz.θα πληρωσω κατι εξτρα? Κοστος αντικειμενου 138 ευρω Καλησπέρα, Όχι, από Ευρωπαϊκή σε Ευρωπαϊκή χώρα δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση όσο και να ειναι το κόστος. Είτε αγοράζεις κάτι από μια πόλη στην Ελλαδα είτε από μια πόλη στην υπόλοιπη Ευρώπη ειναι ακριβώς το ίδιο πράμα, αρκεί να ειναι πληρωμένο το Φ.Π.Α (VAT) που στο Aliexpress ειναι πάντα μέσα στη τιμή. Αν σε κάποιο άλλο κατάστημα δεν ειναι το Φ.Π.Α μέσα στη τιμή (πολύ σπάνια) το πληρώνεις στην Ελλαδα. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2023 από sakisgri 1
villasg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Σημερα παρέλαβα δεμα απο αλι μεσω των αυτόνομων θυριδων της BoxNow, στην αρχη ελαβα ένα μήνυμα στο viber που αρχικά πίστεψα οτι είναι απάτη αλλα μετα λίγο ψάξιμο πράγματι το δέμα ήταν σε θυριδα της εταιρίας που ανοίγει με ενα κωδικό. Τρακ βέβαια πουθενά για να ξέρω τι ειναι αυτο που θα παραλάβω Καταπληκτικό 😁 1η φορα το ακουω , δωσε πιο πολλες πληροφοριες πχ τροπς αποστολης ή το τρακινγκ
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 4 ώρες πριν, villasg είπε 1η φορα το ακουω , δωσε πιο πολλες πληροφοριες πχ τροπς αποστολης ή το τρακινγκ Το δέμα ερχόταν με AliExpress saver, τίποτα περίεργο.
bill_viper Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) To Box Now είναι όαση μέσα στις κούριερ και τις αναμονές στις ουρές, στις δικαιολογίες ότι πέρασαν και άφησαν ειδοποιητήριο γιατί "δε σε βρήκαν". Είναι δυνατόν να ασχολείστε με αποστολές/αγορές και να μη ξέρετε το Box Now και πως λειτουργεί; Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από bill_viper 2
villasg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, bill_viper είπε Είναι δυνατόν να ασχολείστε με αποστολές/αγορές και να μη ξέρετε το Box Now και πως λειτουργεί; Στην αθηνα ειναι οαση , απο την αλλη στην επαρχια τσου. Το κοντινο μου locker ειανι στα 20 χιλιομετρα ............
bill_viper Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 43 λεπτά πριν, villasg είπε Στην αθηνα ειναι οαση , απο την αλλη στην επαρχια τσου. Το κοντινο μου locker ειανι στα 20 χιλιομετρα ............ Κι εγώ επαρχία είμαι κι έχει πολλά lockers να επιλέξεις. Ακόμα και σε χωριό 15 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη (σε βενζινάδικο) έχει lockers. Ψώνισα από εδώ στο insomnia ένα αντικείμενο, Πέμπτη μου το έστειλε το παιδί από Θεσσαλονίκη και Σάββατο μεσημέρι το είχαν βάλει στο locker στην Καλαμάτα! Και όλα αυτά για μικρό μέγεθος με 1€!!
abitolive Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Παραγγελία από 3 διαφορετικά καταστήματα έγιναν combined, πήραν tracking 5UGR και το lastmile accept έγινε στις 23/01/2023. Λογικά θα έρθει με Γενική Ταχυδρομική. Πόσο καιρό κάνει συνήθως μετά το lastmile accept?
villasg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, bill_viper είπε Κι εγώ επαρχία είμαι κι έχει πολλά lockers να επιλέξεις. Ακόμα και σε χωριό 15 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη (σε βενζινάδικο) έχει lockers. δες την νοτια ευβοια και τα ξαναλεμε
Toolband Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δεμα με Aliexpress Selection Saver ήρθε Αθήνα 28/12/2022 παρέλαβα 25/01/2023. Οπότε υπομονή. 2
aces Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, abitolive είπε Παραγγελία από 3 διαφορετικά καταστήματα έγιναν combined, πήραν tracking 5UGR και το lastmile accept έγινε στις 23/01/2023. Λογικά θα έρθει με Γενική Ταχυδρομική. Πόσο καιρό κάνει συνήθως μετά το lastmile accept? Με Γενική θα ερθει ναι να εχεις ανοιχτο και το viber γιατι συνηθως ετσι γινεται η ειδοποιηση-ενημερωση. Κανα 10ημερο αναλογως του φορτου μπορει και νωριτερα. 2
epir21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, περιμένω 2 αποστολές και έχω δυο απορίες αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. 1. Η μια είναι ομαδοποιημένη οπότε πήρε τρακινγκ 5UGR.. ειναι σχετικά σε αρχικό στάδιο και καπου στην Κίνα, αλλα αναρωτιέμαι πως θα μάθω με ποια Courier θα έρθει. Θα εμφανιστεί αυτη η πληροφορία στο parcelapp.com? 2. Η άλλη είναι παραγγελία που είχε γίνει απο μέσω του "Πάρε 3 προιόντα με 9$" και έβαλε απο μόνο του δωρεάν μεταφορικά με Aliexpress Selection Saver. Το πρόβλημα εδω ειναι ότι καθε τρακινγκ λεει τα δικα του. Το ΕΛΤΑ λέει οτι έφυγε απο Ουγγαρία στις 18/1. Το track.aliexpress.com λέει [GR]Arrived at local delivery center στις 25/1 (απο που εχει παρει αυτη την πληροφορια????) και το parcelapp.com εχει κολλήσει στο Received by local delivery company στις 17/1. Ποιες είναι οι επιλογές μου εδω εκτός απο το να περιμένω μπας και έρθει; Απο οτι ειδα και απο τον φίλο πιο πάνω το aliexpress δεν ψήνεται να δώσει λεφτά και σε στέλνει στα ΕΛΤΑ να βγάλεις άκρη. 20 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Σημερα παρέλαβα δεμα απο αλι μεσω των αυτόνομων θυριδων της BoxNow, στην αρχη ελαβα ένα μήνυμα στο viber που αρχικά πίστεψα οτι είναι απάτη αλλα μετα λίγο ψάξιμο πράγματι το δέμα ήταν σε θυριδα της εταιρίας που ανοίγει με ενα κωδικό. Τρακ βέβαια πουθενά για να ξέρω τι ειναι αυτο που θα παραλάβω Καταπληκτικό 😁 Το πήγαν σε άλλο επίπεδο οι φίλοι μας οι Κινέζοι, απορώ πώς έφτασε το δέμα στην BoxNow και δεν πήγε στο Ελτά. Ενδιαφέρον. Να προσθέσω και εγώ οτι ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το BoxNow, και στην Πάτρα (δηλαδή επαρχία) έχει lockers σε πάρα πολλά σημεία και τα δέματα φτάνουν γρήγορα.
sakisgri Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, epir21 είπε Καλησπέρα, περιμένω 2 αποστολές και έχω δυο απορίες αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. 1. Η μια είναι ομαδοποιημένη οπότε πήρε τρακινγκ 5UGR.. ειναι σχετικά σε αρχικό στάδιο και καπου στην Κίνα, αλλα αναρωτιέμαι πως θα μάθω με ποια Courier θα έρθει. Θα εμφανιστεί αυτη η πληροφορία στο parcelapp.com? 2. Η άλλη είναι παραγγελία που είχε γίνει απο μέσω του "Πάρε 3 προιόντα με 9$" και έβαλε απο μόνο του δωρεάν μεταφορικά με Aliexpress Selection Saver. Το πρόβλημα εδω ειναι ότι καθε τρακινγκ λεει τα δικα του. Το ΕΛΤΑ λέει οτι έφυγε απο Ουγγαρία στις 18/1. Το track.aliexpress.com λέει [GR]Arrived at local delivery center στις 25/1 (απο που εχει παρει αυτη την πληροφορια????) και το parcelapp.com εχει κολλήσει στο Received by local delivery company στις 17/1. Ποιες είναι οι επιλογές μου εδω εκτός απο το να περιμένω μπας και έρθει; Απο οτι ειδα και απο τον φίλο πιο πάνω το aliexpress δεν ψήνεται να δώσει λεφτά και σε στέλνει στα ΕΛΤΑ να βγάλεις άκρη. Το πήγαν σε άλλο επίπεδο οι φίλοι μας οι Κινέζοι, απορώ πώς έφτασε το δέμα στην BoxNow και δεν πήγε στο Ελτά. Ενδιαφέρον. Να προσθέσω και εγώ οτι ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το BoxNow, και στην Πάτρα (δηλαδή επαρχία) έχει lockers σε πάρα πολλά σημεία και τα δέματα φτάνουν γρήγορα. Το πρώτο (5UGR) θα σου το παραδώσει η Γενική ταχυδρομική, η τελευταία ενημέρωση που θα δεις στο parcelsapp θα ειναι το “Accepted by Last Mile Carrier” τότε θα το έχει παραλάβει η Γενική ταχυδρομική και θα περιμένεις μήνυμα στο viber όταν ειναι να σου το παραδώσουν. Για το δεύτερο από τα ΕΛΤΑ δεν θα δεις άλλη ενημέρωση από αυτή που βλέπεις τώρα, η τελευταία ενημέρωση για τα απλά δέματα στο parcelsapp και στο https://global.cainiao.com/ ειναι το "Arrived at local delivery center", αυτό όταν σκανάρουν το δέμα τα ΕΛΤΑ στην Αθήνα. Το Aliexpress τις πληροφορίες τις παίρνει από την Cainiao. Δες ένας φίλος πιο πάνω έγραψε - Δέμα με Aliexpress Selection Saver ήρθε Αθήνα 28/12/2022 παρέλαβα 25/01/2023- Έχω και εγώ ένα στη φάση "Arrived at local delivery center" τις 13/1/23 και δεν έχω παραλάβει, υπομονή. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από sakisgri 1
epir21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, sakisgri είπε Για το δεύτερο από τα ΕΛΤΑ δεν θα δεις άλλη ενημέρωση από αυτή που βλέπεις τώρα, η τελευταία ενημέρωση για τα απλά δέματα στο parcelsapp και στο https://global.cainiao.com/ ειναι το "Arrived at local delivery center", αυτό όταν σκανάρουν το δέμα τα ΕΛΤΑ στην Αθήνα. Το Aliexpress τις πληροφορίες τις παίρνει από την Cainiao. Δες ένας φίλος πιο πάνω έγραψε - Δέμα με Aliexpress Selection Saver ήρθε Αθήνα 28/12/2022 παρέλαβα 25/01/2023- Έχω και εγώ ένα στη φάση "Arrived at local delivery center" τις 13/1/23 και δεν έχω παραλάβει, υπομονή. Σε ευχαριστώ! Οποτέ αυτο συμβαίνει με τα UA***HU, δεν έχουμε τρακινγκ απο όταν φτάσει Ελλάδα? Θεωρητικά εαν το "Arrived at local delivery center" σημαίνει οτι το σκάναρε το ΕΛΤΑ Ελλάδα, θα έπρεπε να φαίνεται και στο τρακινγκ του ΕΛΤΑ !(?). Μπορεί και να μας έρθει με BoxNow όπως έγραψε ο φιλος πιο πάνω, ποιος ξέρει. Είχα και ενα αλλο δεμα πριν 3-4 μηνες περιπου το οποιο είχε πάρει tracking LA***HU, πολυ πιο καλά τα πράγματα εκεί, είχα τρακιγνκ μεχρι και να παραδοθεί, λογικά είχα επιλέξει Aliexpress Standard Shipping χωρις να είμαι 100% σιγουρος. Οπότε απο εδώ και πέρα μονο Aliexpress Standard Shipping ή 2-3 παραγγελίες μαζί για να αναβαθμιστεί σε κάποια courier. 1
sakisgri Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, epir21 είπε Σε ευχαριστώ! Οποτέ αυτο συμβαίνει με τα UA***HU, δεν έχουμε τρακινγκ απο όταν φτάσει Ελλάδα? Θεωρητικά εαν το "Arrived at local delivery center" σημαίνει οτι το σκάναρε το ΕΛΤΑ Ελλάδα, θα έπρεπε να φαίνεται και στο τρακινγκ του ΕΛΤΑ !(?). Μπορεί και να μας έρθει με BoxNow όπως έγραψε ο φιλος πιο πάνω, ποιος ξέρει. Είχα και ενα αλλο δεμα πριν 3-4 μηνες περιπου το οποιο είχε πάρει tracking LA***HU, πολυ πιο καλά τα πράγματα εκεί, είχα τρακιγνκ μεχρι και να παραδοθεί, λογικά είχα επιλέξει Aliexpress Standard Shipping χωρις να είμαι 100% σιγουρος. Οπότε απο εδώ και πέρα μονο Aliexpress Standard Shipping ή 2-3 παραγγελίες μαζί για να αναβαθμιστεί σε κάποια courier. Ναι έτσι ειναι, τα UA*********HU ειναι απλή αποστολή και δεν ειναι συστημένο, τα LA*********HU ειναι συστημένο και έχει ενημέρωση μεχρι και την παράδοση. Δες στη σελίδα 271 ανάρτηση μου, έχω φτιάξει λίστα με ασφαλής τρόποι αποστολής και άλλες πληροφορίες. 18 λεπτά πριν, epir21 είπε Θεωρητικά εαν το "Arrived at local delivery center" σημαίνει οτι το σκάναρε το ΕΛΤΑ Ελλάδα, θα έπρεπε να φαίνεται και στο τρακινγκ του ΕΛΤΑ !(?) Όχι δεν θα φανεί αυτό στα ΕΛΤΑ μόνο στο parcelsapp και στο Cainiao tracking. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2023 από sakisgri
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα