Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε

χαχαχα  . . . μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται ! !

αν  ειναι  να παρω  καμια  10αρια  ακομα ! !  χαχαχα

Παίζει να ήταν να γράψουν 9?.22€ αλλά δεν πατήθηκε καλά το κουμπί και έγραψαν 9,22€ χωρίς να το καταλάβουν, γιατι 90 κάτι ήταν λογικά αυτά που θα έπρεπε να πληρωσεις περίπου.

Ότι και να έγινε όπως έγραψες μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Παίζει να ήταν να γράψουν 9?.22€ αλλά δεν πατήθηκε καλά το κουμπί και έγραψαν 9,22€ χωρίς να το καταλάβουν, γιατι 90 κάτι ήταν λογικά αυτά που θα έπρεπε να πληρωσεις περίπου.

Ότι και να έγινε όπως έγραψες μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

χαλασμενο  πληκτρολογιο θα εχουν κει στο τελωνειο  ! ! 

Για δειτε λιγο την ετικετα του δεματος ,  τι μπορει να ειναι το 38.41  ? 

LG Wing 3.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε

LG Wing 3.jpg

Αξία δέματος

Άρα έβαλε κόστος δέματος 38.41 ο Κινέζος χωρίς φ.π.α

Έρχεται το δέμα στα ΕΛΤΑ από Ευρωπαικη χώρα αξίας 38.41 και τα ΕΛΤΑ σε χρεώνουν μόνο φ.π.α που δεν πληρώθηκε 38,41*24% = 47,62            47,62 - 38,41 = 9,21€

Επεξ/σία από sakisgri

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

53 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε

LG Wing 3.jpg

Εβαλε αλλη τελική τιμη κ ολα καλα :)Τυχαινει κ καποιες φορες ειναι ευνοικα τα πραγματα.  Παντως δεν εχει σχεση απο Ολλανδια αφου το αυτοκολλητο ειναι το γνωστο CN22 κ μπαινει σε τελωνειακο ελεγχο.

35 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Αξία δέματος

Άρα έβαλε κόστος δέματος 38.41 ο Κινέζος χωρίς φ.π.α

Έρχεται το δέμα στα ΕΛΤΑ από Ευρωπαικη χώρα αξίας 38.41 και τα ΕΛΤΑ σε χρεώνουν μόνο φ.π.α που δεν πληρώθηκε 38,41*24% = 47,62            47,62 - 38,41 = 9,21€

Ναι αλλα δεν εκτελωνιστηκε Ολλανδια το συγκεκριμένο. Αρα μπερδευτηκες κ εσυ :) Για το κοστος συμφωνοι βαλανε αλλα ντι αλλών.

Αλλιως αν ειχε περασει ελεγχο εκει (Ολλανδια που ειναι ουσιαστικά ο ενδιαμεσος σταθμος) θα ειχε λιγοτερα αυτοκολλητα ;) δεν θα ειχε τιποτα/κανενα αυτοκολλητο που να αναφερει-αναγραφει την τιμη επανω στο φακελλο. (Οπως οταν παραγγελνουμε απο Ευρωπη Γαλλια, Γερμανια κλπ)

Κανονικα απο τριτη χωρα επρεπε να χρεωθει ισως εκαναν τελικά λαθος ή τους ξεφυγε στον ελεγχο.

Επεξ/σία από aces
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, aces είπε

Εβαλε αλλη τελική τιμη κ ολα καλα :)Τυχαινει κ καποιες φορες ειναι ευνοικα τα πραγματα.  Παντως δεν εχει σχεση απο Ολλανδια αφου το αυτοκολλητο ειναι το γνωστο CN22 κ μπαινει σε τελωνειακο ελεγχο.

Ναι αλλα δεν εκτελωνιστηκε Ολλανδια το συγκεκριμένο. Αρα μπερδευτηκες κ εσυ :)

Αλλιως αν ειχε περασει ελεγχο εκει (Ολλανδια) θα ειχε λιγοτερα αυτοκολλητα ;) δεν θα ειχε τιποτα απο τιμη επανω καθολου.

Κανονικα απο τριτη χωρα επρεπε να χρεωθει ισως εκαναν τελικά λαθος.

το  " ισως "   μου αρεσε  ! ! 😆    Τωρα παει ,  πεταξε το πουλακι .... ας προσεχαν  😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε

το  " ισως "   μου αρεσε  ! ! 😆    Τωρα παει ,  πεταξε το πουλακι .... ας προσεχαν  😋

πιο πολυ ρωταμε τον @sakisgriγια εκπαιδευτικους λογους :) Ειδες μπερδευτηκε κ εκεινος 1 φορά !!

Λαθος εγινε & απο τον πωλητη που δηλωσε αλλη τελική αξια κ απο το τελωνειο εδω.....που δεν χρεωσαν κατι ;)

Επεξ/σία από aces
  • Like 1

καλησπέρα. μετά την εποχή covid δεν έχω ξαναπαρει κάτι από ali με της καρατινες κτλπ. και σκέφτομαι να πάρω κάτι πραγματάκια ( αξεσουάρ για κινητά θήκες τζαμακι κτλπ) όμως πλέον δεν έχω καμία ιδέα πόσο χρόνο θέλει να έρθουν. έχει ψωνίσει κάνεις πρόσφατα να μου πει έστω στο περίπου χρόνο αναμονής;  παλιά ήταν γύρω στα 25 με 30 μέρες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gab76 είπε

καλησπέρα. μετά την εποχή covid δεν έχω ξαναπαρει κάτι από ali με της καρατινες κτλπ. και σκέφτομαι να πάρω κάτι πραγματάκια ( αξεσουάρ για κινητά θήκες τζαμακι κτλπ) όμως πλέον δεν έχω καμία ιδέα πόσο χρόνο θέλει να έρθουν. έχει ψωνίσει κάνεις πρόσφατα να μου πει έστω στο περίπου χρόνο αναμονής;  παλιά ήταν γύρω στα 25 με 30 μέρες 

Καλησπέρα

Αν έρθουν με ΕΛΤΑ θα κάνουν 30 μέρες πάνω κάτω.

Αν τα παραγγείλεις όλα μαζί πιο πιθανό να γίνει ενοποιημένη αποστολή (combined delivery) δλδ όλα τα προϊόν θα μπούνε σε ένα πακέτο και η αποστολή θα αναβαθμιστεί σε Aliexpress Standard Shiping έτσι θα έρθει ένα δέμα συστημένο και θα στο παραδώσει courier

Αν το tracking θα ειναι 5UGR****** έρχεται με Γενική ταχυδρομική

Αν το tracking θα ειναι 10ψηφιο έρχεται με ACS

Αλλά να ξέρεις έχουν αργίες τώρα γιορτάζουν την Κινέζικη πρωτοχρονιά και θα υπάρξει μεγαλύτερη καθυστέρηση αυτό το διάστημα.

Μιας και έχεις καιρό να παραγγείλεις δες ένα ποστ μου στη σελίδα 271 έχω φτιάξει λίστα με ασφαλής τρόποι αποστολής και άλλες πληροφορίες.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 2

13 ώρες πριν, tryfos είπε

Παρεμπιπτόντως το parcelsapp εξακολουθεί να παραμένει άχρηστο για παρακολούθηση παραγγελιών από Αλί, καθώς για κάποιον περίεργο λόγο δεν ρουφάει πληροφορία από τα ΕΛΤΑ/ΕΛΤΑcourrier, οπότε σταματάει την ενημέρωση μόλις αναλάβουν τα διαλυμένα. Κρίμα, γιατί είχα τη συγκεκριμένη εφαρμογή σε πολύ μεγάλη εκτίμηση.

Είχα στείλει πριν κάτι μήνες mail στην εφαρμογή ότι δεν δουλεύουν τα ΕΛΤΑ και είχε απαθανατίσει ότι θα το φτιάξει. Όντως μετά από κάτι μέρες είχε στρώσει αλλά μετά ξανά χάλασε. Στείλτε και εσείς μιας και τώρα τελευταία δεν έχω κάνει κάποια αγορά για να του δείξω σαν παράδειγμα.

• Like 1
  • Thanks 1

14 λεπτά πριν, antouaa είπε

Είχα στείλει πριν κάτι μήνες mail στην εφαρμογή ότι δεν δουλεύουν τα ΕΛΤΑ και είχε απαθανατίσει ότι θα το φτιάξει. Όντως μετά από κάτι μέρες είχε στρώσει αλλά μετά ξανά χάλασε. Στείλτε και εσείς μιας και τώρα τελευταία δεν έχω κάνει κάποια αγορά για να του δείξω σαν παράδειγμα.

Μονο αυτό έχω τώρα που περιμένω από τα ΕΛΤΑ, UA851951449HU

Στείλε αυτό αν θες https://parcelsapp.com/en/tracking/UA851951449HU

Αλλά και ένα άλλο που έχει έρθει με ΕΛΤΑ βγάζει ενημέρωση μόνο με ΕΛΤΑ courier, LD148450001FR                 https://parcelsapp.com/en/tracking/LD148450001FR

εγω περιμενω ενα δεμα, εχει φτασει ηδη ελλαδα και εχει περασει τελωνειο , αλλα δεν εχει παραδοθει ακομα.

να ρωτησω ελτα η ελτα κουριερ?

ο κωδικος αποστολης ειναι απο UA40χχ.....

Καλησπέρα παιδιά

Ψωνίζω από το AliExpress εδώ και πολλά χρόνια.

Αλλά την προηγούμενη βδομάδα παρέλαβα για πρώτη φορά πακέτο με την ACS. Είχα κάνει παραγγελία 6 πραγματάκια από 6 διαφορετικούς πωλητές. Συγκεντρώθηκαν όλα στην Ουγγαρία με κωδικό UA....HU και ήρθαν Ρόδο με την ACS μέχρι να ανοίξω να δω τι έχει μέσα δεν είχα ιδέα τι έφτασε.

Αγορά 16 Δεκ και 12 Γενάρη ήρθαν σπίτι.

• Like 1

22 ώρες πριν, sakisgri είπε

Μονο αυτό έχω τώρα που περιμένω από τα ΕΛΤΑ, UA851951449HU

Στείλε αυτό αν θες https://parcelsapp.com/en/tracking/UA851951449HU

Αλλά και ένα άλλο που έχει έρθει με ΕΛΤΑ βγάζει ενημέρωση μόνο με ΕΛΤΑ courier, LD148450001FR                 https://parcelsapp.com/en/tracking/LD148450001FR

Στον πρώτο που μου έδωσες δε δείχνει ούτε στην επίσημη σελίδα τον ΕΛΤΑ οπότε... 

Στο δεύτερο το ίδιο είναι είτε με τα ΕΛΤΑ είτε με τα ΕΛΤΑ Courier οπότε μικρό το κακό.

Όταν του είχα στείλει έδειχνε κανονικά στο τρακινκ τον ΕΛΤΑ αλλά τίποτα στο parcel ούτε από ΕΛΤΑ ούτε από ΕΛΤΑ courier 

1 ώρα πριν, MacGyverLarisa είπε

Καλησπέρα παιδιά

Ψωνίζω από το AliExpress εδώ και πολλά χρόνια.

Αλλά την προηγούμενη βδομάδα παρέλαβα για πρώτη φορά πακέτο με την ACS. Είχα κάνει παραγγελία 6 πραγματάκια από 6 διαφορετικούς πωλητές. Συγκεντρώθηκαν όλα στην Ουγγαρία με κωδικό UA....HU και ήρθαν Ρόδο με την ACS μέχρι να ανοίξω να δω τι έχει μέσα δεν είχα ιδέα τι έφτασε.

Αγορά 16 Δεκ και 12 Γενάρη ήρθαν σπίτι.

Καλησπέρα,

Έχει πάνω από ένα χρόνο που γίνεται αυτό λέγεται combined delivery. Η συγκέντρωση δεν γίνετε στην Ουγγαρία αλλά στην Κίνα. Όταν κάνεις αγορά πάνω από ένα προϊόν από διαφορετικά καταστήματα τα δέματα πάνε σε ενοποιημένη αποθήκη (Consolidated warehouse) και εκεί γίνεται ένα το δέμα.

Μπορεί να έρθει με ΕΛΤΑ με αριθμό αποστολής τύπου LA***********HU

Η με Γενική ταχυδρομική με αριθμό αποστολής τύπου 5UGR*********

Η με ACS με αριθμό αποστολής 10ψηφιο 406**********

Τελευταία τα πιο πολλά έρχονται με ACS και μετά Γενική ταχυδρομική, τα ΕΛΤΑ μπορεί και να τα έχουν κόψει.

9 λεπτά πριν, antouaa είπε

Στον πρώτο που μου έδωσες δε δείχνει ούτε στην επίσημη σελίδα τον ΕΛΤΑ οπότε... 

Στο δεύτερο το ίδιο είναι είτε με τα ΕΛΤΑ είτε με τα ΕΛΤΑ Courier οπότε μικρό το κακό.

Όταν του είχα στείλει έδειχνε κανονικά στο τρακινκ τον ΕΛΤΑ αλλά τίποτα στο parcel ούτε από ΕΛΤΑ ούτε από ΕΛΤΑ courier 

Δείχνει κανονικά https://elta.gr/track?code=UA851951449HU      ειναι απλή αποστολή μόνο αυτό δείχνει τα ΕΛΤΑ.

ελτα.JPG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...