PrettyNose Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 22 ώρες πριν, toni31 είπε Παραγγελία 28 Δεκ με 10ψήφιο αύριο μάλλον παραλαμβάνω με ACS. Φαίνεται πάντως ότι περνάει από Ουγγαρία και έπειτα Θεσσαλονίκη... 5U είναι το τρακιν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, PrettyNose είπε 5U είναι το τρακιν? Όχι δεν ειναι 5U, ειναι όπως γράφει 10ψηφιο, νέος τρόπος αποστολής έρχεται με DPD και στο παραδίδει η ACS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Σχετικά με το κατάστημα digitaling store που κάνει την προσφορά 3 τεμάχια για 9$ αν είσαι νέος χρήστης σου δίνει τα ίδια για 5$ δείτε τιμές παρακάτω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, radiotv είπε Σχετικά με το κατάστημα digitaling store που κάνει την προσφορά 3 τεμάχια για 9$ αν είσαι νέος χρήστης σου δίνει τα ίδια για 5$ δείτε τιμές παρακάτω Εδώ και καιρό έβλεπα στα σχόλια ότι τα παίρνανε 3 για 6€ ενώ σε εμάς είχε πάει στα 9€ και έλεγα τι γίνεται άλλες τιμές για άλλες χώρες, τώρα εξηγείται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mmike2503 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, παραγγελία με μέθοδο αποστολής AliExpress Standard Shipping και tracking number 5UGR γράφει "Arrived at destination country/region sorting center". Καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχει φτάσει στα χέρια της γενικής ή της speedex. Μπορώ να βρω κάπως το νέο tracking? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, sakisgri είπε Εδώ και καιρό έβλεπα στα σχόλια ότι τα παίρνανε 3 για 6€ ενώ σε εμάς είχε πάει στα 9€ και έλεγα τι γίνεται άλλες τιμές για άλλες χώρες, τώρα εξηγείται. έκανε φίλος μου την πρώτη του παραγγελία χθες με 6€ τα 3 τεμάχια, εγώ που συνολικά εδώ και έξι μήνες έχω βάλει 16 παραγγελίες μου βγάζει 9€ φαίνεται είναι κραχτης για τους νέους πελάτες, πάντως αν κοιτάξεις λίγο παρακάτω στα super deals βρίσκεις από το ίδιο κατάστημα κάποια αντικείμενα σε φθηνότερη τιμή. 35 λεπτά πριν, mmike2503 είπε Καλησπέρα, παραγγελία με μέθοδο αποστολής AliExpress Standard Shipping και tracking number 5UGR γράφει "Arrived at destination country/region sorting center". Καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχει φτάσει στα χέρια της γενικής ή της speedex. Μπορώ να βρω κάπως το νέο tracking? σήμερα έλαβα ένα τέτοιου τύπου,μου είχε έρθει στο Viber μήνυμα με το τρακινγκ της γενικής ταχυδρομικής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmisk1974 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Γεια σας , ειχα αγορασει κατι απο ebay απο Αγγλια, συνολικης αξιας 85 ευρω . Σημερα μου ηρθε μηνυμα και πηγα να το παραλαβω απο Ελτα Ταχυδρομειο , και εκει μου ζητησαν 18.14 ευρω. Απο Αγγλια κανονικα δεν ειναι πληρωμενα ολα και δεν πρεπει να πληρωσω κατι αλλο ? Το λεω γιατι ειχα παραλαβει πιο παλια απο Αμερικη κατι αλλο και μου ηρθε με Γενικη και ΔΕΝ πληρωσα τιποτα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, jimmisk1974 είπε Γεια σας , ειχα αγορασει κατι απο ebay απο Αγγλια, συνολικης αξιας 85 ευρω . Σημερα μου ηρθε μηνυμα και πηγα να το παραλαβω απο Ελτα Ταχυδρομειο , και εκει μου ζητησαν 18.14 ευρω. Απο Αγγλια κανονικα δεν ειναι πληρωμενα ολα και δεν πρεπει να πληρωσω κατι αλλο ? Το λεω γιατι ειχα παραλαβει πιο παλια απο Αμερικη κατι αλλο και μου ηρθε με Γενικη και ΔΕΝ πληρωσα τιποτα . Αφού ειναι κάτω από 150€ (καθαρή αξία) και πλήρωσες το Φ.Π.Α κανονικά δεν θα έπρεπε να χρεωθείς κάτι, αλλά αφού μιλάμε για Ελλαδα και κάνουμε ότι μας συμφέρει σχεδόν πάντα χρεώνουν τέλη εκτελωνισμού όταν έρχεται από τρίτη χώρα, αλλά εδώ φαίνεται σε χρέωσαν και Φ.Π.Α ξανά. Μάλλον δεν ενημερώθηκε το IOSS ότι ήταν πληρωμένο το Φ.Π.Α. Ισχύει αυτό που σου απάντησε ο @radiotvστη σελίδα 279, κάνω copy paste κάτω. Αν σε χρεώσουν εδω εφόσον έχεις προπληρώσει επικοινώνησε με τον πωλητή και ζήτησε πίσω το ΦΠΑ και τα τέλη εκτελωνισμου.Θα σου ζητήσει φώτο της απόδειξης των ΕΛΤΑ αλλά και από το κίτρινο αυτοκόλλητο που βάζει το ΓΕΤΑ στο δέμα. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Παραγγελία ενώθηκε σε μια και ενω ήταν UA.....GR έγινε 10 ψηφία. Αυτό με τα 10 ψηφία θα έρθει με κουριερ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, teo010 είπε Παραγγελία ενώθηκε σε μια και ενω ήταν UA.....GR έγινε 10 ψηφία. Αυτό με τα 10 ψηφία θα έρθει με κουριερ; Ναι, το παραλαμβάνει η DPD και το παραδίδει η ACS όπου δεν υπάρχει DPD. Μπορείς να δεις το tracking στην ACS Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2023 από sakisgri 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Ευχαριστω για την απαντηση, τωρα καταλαβα οτι 10ψηφια εχει οντως η ACS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni31 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Να σας πω ότι με 10ψήφιο αριθμό (στα χέρια μου σε 15 μέρες με ACS) η 1η ετικέτα ήταν στα Ελληνικά η 2η είχε το LPxxxxx. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Δύο παραγγελίες τις τελευταίες ημέρες η μία με AliExpress saver shipping και η άλλη με Cainiao super economy μου δίνουν αποστολή σε 26 και 23 ημέρες αντίστοιχα, από το κακό στο χειρότερο πάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, radiotv είπε Δύο παραγγελίες τις τελευταίες ημέρες η μία με AliExpress saver shipping και η άλλη με Cainiao super economy μου δίνουν αποστολή σε 26 και 23 ημέρες αντίστοιχα, από το κακό στο χειρότερο πάνε. Στις 9/1/2023 στις 3:22 ΜΜ, villasg είπε λιγο joker γιατι αυτη την εποχη και μεχρι το τελος (?) της κινεζικης πρωτοχρονιάς το estimated ship time πήγε στο θεο ( 25+ μερες ) οποτε αμα το ενα το εχει ο πωλητης διαθεσιμο το στελνει σε μια 1- 2 μερες αλλιως ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_viper Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2023 Στις 16/1/2023 στις 6:06 ΜΜ, jimmisk1974 είπε Γεια σας , ειχα αγορασει κατι απο ebay απο Αγγλια, συνολικης αξιας 85 ευρω . Σημερα μου ηρθε μηνυμα και πηγα να το παραλαβω απο Ελτα Ταχυδρομειο , και εκει μου ζητησαν 18.14 ευρω. Απο Αγγλια κανονικα δεν ειναι πληρωμενα ολα και δεν πρεπει να πληρωσω κατι αλλο ? Το λεω γιατι ειχα παραλαβει πιο παλια απο Αμερικη κατι αλλο και μου ηρθε με Γενικη και ΔΕΝ πληρωσα τιποτα . Το τελευταίο μήνα έχω κάνει πάνω από 1000€ αγορές από Αγγλία με προπληρωμένα έξοδα. Όλες τις παρέλαβα από DHL με καμία επιπλέον χρέωση. Μόνο στη μία που είχε πολλά είδη μου ζήτησαν μία εξουσιοδότηση από gov.gr ότι είναι για προσωπική χρήση και όχι μεταπώληση. Για πήγαινε εδώ να ζητήσεις το Φ.Π.Α. πίσω https://ocsnext.ebay.com/ocs/mudcwf?deptName=CollectRemitRefund Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα