Salvation81 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 29 λεπτά πριν, lrs182001 είπε καλησπερα! θελω να παραγγειλω το παρακατω https://www.aliexpress.com/item/Isudar-2-Din-Auto-Radio-Android-9-For-Alfa-Romeo-Spider-Brera-159-Sportwagon-RAM-2G/32983376649.html?spm=2114.search0604.3.274.4a625797buWGqp&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_1_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10304_10307_10820_10821_537_10302_536_10902,searchweb201603_6,ppcSwitch_0&algo_expid=cfcf5c85-c9d8-42c0-8639-a811fd06371e-42&algo_pvid=cfcf5c85-c9d8-42c0-8639-a811fd06371e&transAbTest=ae803_3 απ οτι δειχνει μπορει να το στειλει απο γερμανια υπαρχει περιπτωση να περασει τελωνειο?? Στο Aliexpress οταν πατας σε αλλη χωρα απο κατω σημαινει οτι ο πωλητης εχει αποθηκη σε αυτη την χωρα (Γερμανια εστω αφου εχω αγορασει ετσι πολλες φορες) οποτε οχι δεν θα εχεις θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacredserpet Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 12 ώρες πριν, Dantε είπε Προφανως κανουν επαναπροωθηση και φαινονται οτι ερχονται απο Ευρωπη για να μη παιρναει. Παντως εχω δει αγορα απο το official store τους που δε περασε,γιατι τους το ειπε ο αγοραστης και το στειλαν με αναλογη μεθοδο.Ισως δε μιλαμε για τον ιδιο seller. Πριν 2 βδομάδες έστειλα mail στο official store της meizu κ μου εξήγησαν ότι στέλνουν από Κίνα κ ότι δεν μπορούν να κάνουν αποστολή από Ευρώπη ή με τη μέθοδο gearbest, banggood κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tobindax Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Salvation81 είπε Στο Aliexpress οταν πατας σε αλλη χωρα απο κατω σημαινει οτι ο πωλητης εχει αποθηκη σε αυτη την χωρα (Γερμανια εστω αφου εχω αγορασει ετσι πολλες φορες) οποτε οχι δεν θα εχεις θεμα. Και σου ήρθε σε 4 μέρες ως πρέπει(άντε σε 10 το πολύ); Γιατί υποψιάζομαι αυτά είναι κυρίως forwarding services όπως του (μη-ευρωπαϊκού) banggood. ΥΓ. Πάντως μια φορά που επιχείρησα το "από γερμανία" σε έναν του ali όταν τον ρώτησα αν όντως έρθει γρήγορα έκανε την πάπια και ακυρώθηκε. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από tobindax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, sacredserpet είπε Πριν 2 βδομάδες έστειλα mail στο official store της meizu κ μου εξήγησαν ότι στέλνουν από Κίνα κ ότι δεν μπορούν να κάνουν αποστολή από Ευρώπη ή με τη μέθοδο gearbest, banggood κλπ Τι να σου πω. Πριν κανα δίμηνο που το έψαχνα έτσι ειδα. Μπορει πλεον να μη στελνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, tobindax είπε Και σου ήρθε σε 4 μέρες ως πρέπει(άντε σε 10 το πολύ); Γιατί υποψιάζομαι αυτά είναι κυρίως forwarding services όπως του (μη-ευρωπαϊκού) banggood. ΥΓ. Πάντως μια φορά που επιχείρησα το "από γερμανία" σε έναν του ali όταν τον ρώτησα αν όντως έρθει γρήγορα έκανε την πάπια και ακυρώθηκε. Δεν αναφερομαι σε μικροπραγματα, αναφερομαι σε σετ καμερων ασφαλειας, καταφραφικα και αλλα τετοια. Ναι μεσα σε 1 εβδομαδα τα ειχα στα χερια μου ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 παιδια ξερει κανεις τι γινεται με το αλιεξπρες σημερα σε 15 ωρες απο τωρα τελειωνει η προστασια που εχω απο μια παραγγελια και δεν με αφηνει να ανοιξω Dispute μου λεει αυτο ?? Our records show that your order was recently shipped and is currently in transit. For this shipping method, no tracking information will be provided in your destination country. According to our past experience, the majority of the packages will be delivered within the time frame promised by the seller. If your package does not arrive by 2019-04-02 , please open dispute and we will handle this immediately. We appreciate your patience. Go to track my order τι ειναι αυτα καινουρια κολπα προσοχη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, mples είπε παιδια ξερει κανεις τι γινεται με το αλιεξπρες σημερα σε 15 ωρες απο τωρα τελειωνει η προστασια που εχω απο μια παραγγελια και δεν με αφηνει να ανοιξω Dispute μου λεει αυτο ?? Our records show that your order was recently shipped and is currently in transit. For this shipping method, no tracking information will be provided in your destination country. According to our past experience, the majority of the packages will be delivered within the time frame promised by the seller. If your package does not arrive by 2019-04-02 , please open dispute and we will handle this immediately. We appreciate your patience. Go to track my order τι ειναι αυτα καινουρια κολπα προσοχη ! Νομιζω πρέπει να τελειώσει η προστασια για να ανοίξεις dispute Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Αν τέλειωσει η προστασία δεν νομίζω ότι μπορώ να ανοίξω dispute φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δεν σου δίνει επιλογή επέκτασης της προστασίας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, mples είπε Αν τέλειωσει η προστασία δεν νομίζω ότι μπορώ να ανοίξω dispute φίλε μου Θα δεις όταν τελειώσει ότι μπορείς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, mples είπε Αν τέλειωσει η προστασία δεν νομίζω ότι μπορώ να ανοίξω dispute φίλε μου Απο οταν τελειωσει η προστασια και για 15 Ημερες εχεις δικαιωμα για dispute. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 εισαι σιγουρος γιατι παλιοτερα μου ειχε τελειώσει ο χρονος για λιγες ωρες και δεν με αφηνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 13 λεπτά πριν, mples είπε εισαι σιγουρος γιατι παλιοτερα μου ειχε τελειώσει ο χρονος για λιγες ωρες και δεν με αφηνε Σιγουροτατος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyrious Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Καλησπέρα.Παρήγγειλα και εγώ απο aliexpress.Μου ήρθε sms απο τα ΕΛΤΑ και ζητάνε paypal ή τιμολόγιο αγοράς ή απόδειξη αγοράς για να προχωρήσει σε εκτελωνισμό.Ο πωλήτής αφού του έστειλα μήνυμα μου έστειλε ένα invoice σε μορφή excell με πολύ μικρότερη αξία,μήπως και γλιτώσω το τελωνείο.Έστειλα το invoice και σήμερα μου στείλανε mail και γράφει "Καλησπέρα σας. Παρακαλούμε προωθήστε μας την ηλεκτρονική παραγγελία από το ιστορικό παραραγγελιών από το site που έγινε η αγορά όπου θα εμφανίζονται το tracking number, το προϊόν και η αξία του για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στον εκτελωνισμό του δέματος. Σας ευχαριστούμε. Υπηρεσία Εκτελωνισμού Ελληνικά Ταχυδρομεία" Τι κάνω; στέλω print screen απο την καρτέλα με τα orders μου; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2019 Ακριβώς αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα