Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

29 λεπτά πριν, lrs182001 είπε

Στο Aliexpress οταν πατας σε αλλη χωρα απο κατω σημαινει οτι ο πωλητης εχει αποθηκη σε αυτη την χωρα (Γερμανια εστω αφου εχω αγορασει ετσι πολλες φορες) οποτε οχι δεν θα εχεις θεμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 ώρες πριν, Dantε είπε

Προφανως κανουν επαναπροωθηση και φαινονται οτι ερχονται απο Ευρωπη για να μη παιρναει.

Παντως εχω δει αγορα απο το official store τους που δε περασε,γιατι τους το ειπε ο αγοραστης και το στειλαν με αναλογη μεθοδο.Ισως δε μιλαμε για τον ιδιο seller.

Πριν 2 βδομάδες έστειλα mail στο official store της meizu κ μου εξήγησαν ότι στέλνουν από Κίνα κ ότι δεν μπορούν να κάνουν αποστολή από Ευρώπη ή με τη μέθοδο gearbest, banggood κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Στο Aliexpress οταν πατας σε αλλη χωρα απο κατω σημαινει οτι ο πωλητης εχει αποθηκη σε αυτη την χωρα (Γερμανια εστω αφου εχω αγορασει ετσι πολλες φορες) οποτε οχι δεν θα εχεις θεμα.

Και σου ήρθε σε 4 μέρες ως πρέπει(άντε σε 10 το πολύ); Γιατί υποψιάζομαι αυτά είναι κυρίως forwarding services όπως του (μη-ευρωπαϊκού) banggood.

ΥΓ. Πάντως μια φορά που επιχείρησα το "από γερμανία" σε έναν του ali όταν τον ρώτησα αν όντως έρθει γρήγορα έκανε την πάπια και ακυρώθηκε.

Επεξ/σία από tobindax

6 ώρες πριν, sacredserpet είπε

Πριν 2 βδομάδες έστειλα mail στο official store της meizu κ μου εξήγησαν ότι στέλνουν από Κίνα κ ότι δεν μπορούν να κάνουν αποστολή από Ευρώπη ή με τη μέθοδο gearbest, banggood κλπ

Τι να σου πω. Πριν κανα δίμηνο που το έψαχνα έτσι ειδα. Μπορει πλεον να μη στελνουν. 

8 ώρες πριν, tobindax είπε

Και σου ήρθε σε 4 μέρες ως πρέπει(άντε σε 10 το πολύ); Γιατί υποψιάζομαι αυτά είναι κυρίως forwarding services όπως του (μη-ευρωπαϊκού) banggood.

ΥΓ. Πάντως μια φορά που επιχείρησα το "από γερμανία" σε έναν του ali όταν τον ρώτησα αν όντως έρθει γρήγορα έκανε την πάπια και ακυρώθηκε.

Δεν αναφερομαι σε μικροπραγματα, αναφερομαι σε σετ καμερων ασφαλειας, καταφραφικα και αλλα τετοια.

Ναι μεσα σε 1 εβδομαδα τα ειχα στα χερια μου ολα.

παιδια ξερει κανεις τι γινεται με το αλιεξπρες σημερα σε 15 ωρες απο τωρα  τελειωνει η προστασια που εχω απο μια παραγγελια και δεν με αφηνει να ανοιξω Dispute μου λεει αυτο ??

Our records show that your order was recently shipped and is currently in transit. For this shipping method, no tracking information will be provided in your destination country. According to our past experience, the majority of the packages will be delivered within the time frame promised by the seller. If your package does not arrive by 2019-04-02 , please open dispute and we will handle this immediately. We appreciate your patience.
Go to track my order

τι ειναι αυτα καινουρια κολπα  προσοχη !

1 ώρα πριν, mples είπε

παιδια ξερει κανεις τι γινεται με το αλιεξπρες σημερα σε 15 ωρες απο τωρα  τελειωνει η προστασια που εχω απο μια παραγγελια και δεν με αφηνει να ανοιξω Dispute μου λεει αυτο ??

Our records show that your order was recently shipped and is currently in transit. For this shipping method, no tracking information will be provided in your destination country. According to our past experience, the majority of the packages will be delivered within the time frame promised by the seller. If your package does not arrive by 2019-04-02 , please open dispute and we will handle this immediately. We appreciate your patience.
Go to track my order

τι ειναι αυτα καινουρια κολπα  προσοχη !

Νομιζω πρέπει να τελειώσει η προστασια για να ανοίξεις dispute

1 ώρα πριν, mples είπε

Αν τέλειωσει η προστασία δεν νομίζω ότι μπορώ να ανοίξω dispute φίλε μου 

Απο οταν τελειωσει η προστασια και για 15  Ημερες εχεις δικαιωμα για dispute.

13 λεπτά πριν, mples είπε

εισαι σιγουρος γιατι παλιοτερα  μου ειχε τελειώσει ο χρονος  για λιγες ωρες και δεν με αφηνε 

Σιγουροτατος

Καλησπέρα.Παρήγγειλα και εγώ απο aliexpress.Μου ήρθε sms απο τα ΕΛΤΑ και ζητάνε paypal ή τιμολόγιο αγοράς ή απόδειξη αγοράς για να προχωρήσει σε εκτελωνισμό.Ο πωλήτής αφού του έστειλα μήνυμα μου έστειλε ένα invoice σε μορφή excell με πολύ μικρότερη αξία,μήπως και γλιτώσω το τελωνείο.Έστειλα το invoice και σήμερα μου στείλανε mail και γράφει

"Καλησπέρα σας.

Παρακαλούμε προωθήστε μας την ηλεκτρονική παραγγελία από το ιστορικό παραραγγελιών από το site που έγινε η αγορά όπου θα εμφανίζονται το tracking number, το προϊόν και η αξία του για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στον εκτελωνισμό του δέματος.

Σας ευχαριστούμε.

Υπηρεσία Εκτελωνισμού

Ελληνικά Ταχυδρομεία"

Τι κάνω; στέλω print screen απο την καρτέλα με τα orders μου;

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...