PrettyNose Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Τα ΕΛΤΑ δεν υποφέρονται... είχα κάνει μερικές αγορές πριν από 2 μήνες με Saver Shipping και έχουν 20 μέρες που μπήκαν Ελλάδα και λογικά κάθονται στο Κέντρο Διανομής απλά ο ταχυδρόμος δεν κάνει τον κόπο να τα φέρει. Τους πέρνω τηλέφωνο μου λένε πάρε στις 8 για να βρεις τον ταχυδρόμο της περιοχης σου, πέρνω χθες που λένε έχει άδεια, πέρνω σήμερα πήγε κάπου 2 λεπτά πάρε σε λίγο και μετά από κατελημένη η γραμμή... Δώστε 4 ευρώ παραπάνω και πάρτε standard shipping για να έρθει με κούριερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, jimmisk1974 είπε Δηλαδή θα πληρώσω ; Και πιθανόν πόσο; Γιατί γράφει στον ebay όταν πλήρωσα ότι δεν υπάρχει άλλη χρώση μέχρι την παραλαβή . αν μπηκε για ελεγχο μπορει να βγει χωρις χρεωση μπορει ομως να γινει διπλη-χρεωση κ τα import fees & τελωνειο ειναι συχνο φαινομενο. Προφανως πρεπει να πληρωσεις αλλα αν τα εχεις προπληρωσει θα κανεις αρνηση/αμφισβητηση παραλαβης. Εχεις πολυ δρομο ακομα μεχρι να φανει τι θα βαλουν (αν χρεωσουν κατι) κ τι ακριβως μετεπειτα πρεπει να κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmisk1974 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, aces είπε αν μπηκε για ελεγχο μπορει να βγει χωρις χρεωση μπορει ομως να γινει διπλη-χρεωση κ τα import fees & τελωνειο ειναι συχνο φαινομενο. Προφανως πρεπει να πληρωσεις αλλα αν τα εχεις προπληρωσει θα κανεις αρνηση/αμφισβητηση παραλαβης. Εχεις πολυ δρομο ακομα μεχρι να φανει τι θα βαλουν (αν χρεωσουν κατι) κ τι ακριβως μετεπειτα πρεπει να κανεις. Καταρχήν σαφώς τα έχω προπληρώσει , και το λέω γιατί έχω ξαναπαρει από Αγγλία και πολύ ποιο ακριβά και μου ερχόντουσαν με γενική ταχυδρομική....ούτε κάν πέρναγαν κάποιο έλεγχο , ερχόντουσαν καρφί μπαμ, μια ωραία πρωία τα έφερνε ο κούριερ σπίτι. Το να μην παραλαβω ούτε καν , γιατί είναι ανταλακτικο για λάπτοπ και το χρειάζομαι, απλά μου έκανε εντύπωση με τα παλιόΕλτα . Τώρα αν είναι για 2 με 5 ευρώ να με χρεώσουν, νταξει δεν είναι κάτι τραγικό. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2023 από jimmisk1974 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, PrettyNose είπε Τα ΕΛΤΑ δεν υποφέρονται... είχα κάνει μερικές αγορές πριν από 2 μήνες με Saver Shipping και έχουν 20 μέρες που μπήκαν Ελλάδα και λογικά κάθονται στο Κέντρο Διανομής απλά ο ταχυδρόμος δεν κάνει τον κόπο να τα φέρει. Τους πέρνω τηλέφωνο μου λένε πάρε στις 8 για να βρεις τον ταχυδρόμο της περιοχης σου, πέρνω χθες που λένε έχει άδεια, πέρνω σήμερα πήγε κάπου 2 λεπτά πάρε σε λίγο και μετά από κατελημένη η γραμμή... Δώστε 4 ευρώ παραπάνω και πάρτε standard shipping για να έρθει με κούριερ. Σήμερα τηλεφώνησα στην τοπική μονάδα διανομής για ένα saver shipping που έδειχνε ότι έφτασε στην Ελλάδα στις 15/12 ,τελικά μετά από ψάξιμο το βρήκαν και το έφεραν,μένω στην Δυτική Αθήνα.Το πρόβλημα διάλυσης των ΕΛΤΑ επιδεινώνεται όταν υπάρχουν πολλές αργίες συνήθως στο τέλος του κάθε έτους. 1 ώρα πριν, jimmisk1974 είπε Καταρχήν σαφώς τα έχω προπληρώσει , και το λέω γιατί έχω ξαναπαρει από Αγγλία και πολύ ποιο ακριβά και μου ερχόντουσαν με γενική ταχυδρομική....ούτε κάν πέρναγαν κάποιο έλεγχο , ερχόντουσαν καρφί μπαμ, μια ωραία πρωία τα έφερνε ο κούριερ σπίτι. Το να μην παραλαβω ούτε καν , γιατί είναι ανταλακτικο για λάπτοπ και το χρειάζομαι, απλά μου έκανε εντύπωση με τα παλιόΕλτα . Τώρα αν είναι για 2 με 5 ευρώ να με χρεώσουν, νταξει δεν είναι κάτι τραγικό. Αν σε χρεώσουν εδω εφόσον έχεις προπληρώσει επικοινώνησε με τον πωλητή και ζήτησε πίσω το ΦΠΑ και τα τέλη εκτελωνισμου.Θα σου ζητήσει φώτο της απόδειξης των ΕΛΤΑ αλλά και από το κίτρινο αυτοκόλλητο που βάζει το ΓΕΤΑ στο δέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, radiotv είπε Σήμερα τηλεφώνησα στην τοπική μονάδα διανομής για ένα saver shipping που έδειχνε ότι έφτασε στην Ελλάδα στις 15/12 ,τελικά μετά από ψάξιμο το βρήκαν και το έφεραν,μένω στην Δυτική Αθήνα.Το πρόβλημα διάλυσης των ΕΛΤΑ επιδεινώνεται όταν υπάρχουν πολλές αργίες συνήθως στο τέλος του κάθε έτους. Αν σε χρεώσουν εδω εφόσον έχεις προπληρώσει επικοινώνησε με τον πωλητή και ζήτησε πίσω το ΦΠΑ και τα τέλη εκτελωνισμου.Θα σου ζητήσει φώτο της απόδειξης των ΕΛΤΑ αλλά και από το κίτρινο αυτοκόλλητο που βάζει το ΓΕΤΑ στο δέμα. Ο 1-1,5 μήνας πλέον στα ΕΛΤΑ εντός Ελλάδος άρχισε πάλι να γίνεται ο κανόνας. Ανεξαρτήτως περιόδου. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ. Από 10/12 τώρα ξεκόλλησε ένα εμένα και έχουμε ακόμα. Παλιά μετά το arrived at local delivery office έκανε 3-4 μέρες μέχρι την πόρτα, τώρα ξεπερνάει ακόμα και τον μήνα. Δεν έχω πια αλλά λόγια για τη διάλυση αυτού του αίσχους που λέγονται ΕΛΤΑ. Ας τα ξεπουλήσουν να ησυχάσουμε. Εγώ έκοψα το Αλί προς το παρόν για αυτόν τον λόγο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 41 λεπτά πριν, tryfos είπε Ο 1-1,5 μήνας πλέον στα ΕΛΤΑ εντός Ελλάδος άρχισε πάλι να γίνεται ο κανόνας. Ανεξαρτήτως περιόδου. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ. Από 10/12 τώρα ξεκόλλησε ένα εμένα και έχουμε ακόμα. Παλιά μετά το arrived at local delivery office έκανε 3-4 μέρες μέχρι την πόρτα, τώρα ξεπερνάει ακόμα και τον μήνα. Δεν έχω πια αλλά λόγια για τη διάλυση αυτού του αίσχους που λέγονται ΕΛΤΑ. Ας τα ξεπουλήσουν να ησυχάσουμε. Εγώ έκοψα το Αλί προς το παρόν για αυτόν τον λόγο. μέχρι τις αρχές του Δεκεμβρίου από την στιγμή που έδειχνε arrived at local delivery office περίπου σε μια εβδομάδα τα saver shipping μου τα φέρνανε, πάντως τα τελευταία χρόνια συνήθως από τον Νοέμβριο έως και τον Ιανουάριο οι χρόνοι παράδοσης μεγαλώνουν αρκετά, νομίζω προς το τέλος του μήνα θα στρώσει κάπως η κατάσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pdch1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Στις 9/1/2023 στις 10:48 ΠΜ, sakisgri είπε Αν μόνο τα τελευταία τρία ψηφία έχουν νούμερο πριν το GR όπως βλέπω πιο πάνω τότε μάλλον ειναι καινούργιος αριθμός αποστολής που δίνεται από την 5U logistics και δεν έχουν προσθέσει υποστήριξη για τους συγκεκριμένους αριθμούς τα app ακόμα. [email protected] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, tryfos είπε Ο 1-1,5 μήνας πλέον στα ΕΛΤΑ εντός Ελλάδος άρχισε πάλι να γίνεται ο κανόνας. Ανεξαρτήτως περιόδου. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ. Από 10/12 τώρα ξεκόλλησε ένα εμένα και έχουμε ακόμα. Παλιά μετά το arrived at local delivery office έκανε 3-4 μέρες μέχρι την πόρτα, τώρα ξεπερνάει ακόμα και τον μήνα. Δεν έχω πια αλλά λόγια για τη διάλυση αυτού του αίσχους που λέγονται ΕΛΤΑ. Ας τα ξεπουλήσουν να ησυχάσουμε. Εγώ έκοψα το Αλί προς το παρόν για αυτόν τον λόγο. Υπομονή, τα πράγματα καλυτερεύουν απ' ότι φαίνεται, όχι τόσο από τα ΕΛΤΑ αλλά από το Aliexpress, ήδη στέλνουν κάποια standard με 10ψηφιο αριθμό αποστολής που παραλαμβάνει η DPD στην Ελλαδα και στο παραδίδει η ACS όπου δεν έχει DPD. Μου ήρθε και selection saver με 10ψηφιο και άλλος χρήστης ανέφερε του ήρθε saver με 10ψηφιο και με ενημέρωση μέχρι την παράδοση. Δεν ξέρω αν ήρθαν αυτά με 10ψηφιο λόγο τον ημερών (γιορτές) θα δείξει στην πορεία. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athkatla78 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Έτσι όπως τα λες, παρήγγειλα 26/12, standard shipping, 10ψηφιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Στις 17/12/2022 στις 1:22 ΠΜ, sakisgri είπε Δεν ξέρω για αυτό που ρωτάς αλλά από Aliexpress αν το δέμα έρθει συστημένο δλδ με τρόπο αποστολής Aliexpress Selection Standard, Aliexpress Standard Shipping και Cainiao Standard For Special Goods (που ειναι για ειδικά υλικά) αν δεν παραλάβεις σε 90 μέρες αυτόματα σου επιστρέφονται τα χρήματα απο το Aliexpress. Συνήθως σε 20-30 μέρες παραλαμβάνεις εκτός από το Cainiao Standard For Special Goods που κάνει 45-60 μέρες. Με απλό τρόπο αποστολής (semitrackable) που ειναι για τα πιο φτηνά δέματα κάτω από 8,5€ δεν μπορεί να ξέρει το Aliexpress αν όντως παρέλαβες η όχι διότι δεν ειναι συστημένο και το αφήνει ο ταχυδρόμος χωρίς ειδοποίηση, αλλά βλέπουν ότι έχει φτάσει στα ΕΛΤΑ. Σε αυτή την περίπτωση λίγο δύσκολο αν πάρεις χρήματα πίσω αν δεν έχεις παραλάβει, θα σου πούνε το δέμα ειναι στην ταχυδρομική υπηρεσία να πας να το παραλάβεις. Έχω πάρει πολλά δέματα με απλό τρόπο αποστολής (καμία 50αρια) όλα έχουν έρθει αλλά πάντα επιλέγω τρόπο αποστολής Aliexpress δλδ Aliexpress Selection Saver και Aliexpress Saver Shipping. Οι Cainaio τρόποι αποστολής (semitrackable) πολλές φορές καθυστερούν πολύ και κάποιοι έχουν αναφέρει δεν παρέλαβαν μήνες μετά. Θα ξανά ανεβάσω την λίστα με ασφαλής τρόποι αποστολής παρακάτω διότι έχω αλλάξει το Aliexpress premium shipping μετά από αναφορά ότι κάποιος έχει πληρώσει εξτρά. ΑΠΟ ALIEXPRESS ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ (Για κάτω από 150€ καθαρή αξία) Όλοι αυτοί ειναι ασφαλής, κανένας τρόπος δεν περνάει τελωνείο στην Ελλάδα. AliExpress Selection Saver (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. AliExpress Saver Shipping (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. AliExpress Selection Standard (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. AliExpress Standard Shipping (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. Cainiao Super Economy Global (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. Cainiao Super Economy (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. Cainiao Standard For Special Goods (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. Cainiao Heavy Parcel Line (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. AliExpress Premium Shipping (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. ΠΡΟΣΟΧΗ ειναι 50/50 ανάλογα με ποιο courier θα έρθει και δεν αξίζει, κερδίζεις λίγες μέρες μόνο και πληρώνεις πολλά περισσότερα από το "AliExpress Standard Shipping" Προσοχή και με το "Cainiao super economy for special goods" δεν είναι ασφαλής (προς το παρόν) γιαυτό δεν το έχω στην λίστα. Οι καλύτεροι τρόποι ειναι αυτοί που έχουν Aliexpress μπροστά. Αν το tracking number ειναι LA*******HU / UA********HU, Το δέμα θα πάει Ουγγαρία πρώτα, θα περάσει εκεί τελωνείο και θα το παραλάβει να στο παραδώσει τα ΕΛΤΑ με καμία επιπλέον χρέωση. Αν το tracking number ειναι 5UGR*******, Το δέμα θα πάει Βουλγαρία πρώτα, θα περάσει εκεί τελωνείο και θα το παραλάβει να στο παραδώσει η Γενική Ταχυδρομική / Speedex (πιο πιθανών η Γενική) με καμία επιπλέον χρέωση. Τα semitrackable έχουν κανονικά tracking number και φαίνεται κανονικά μέχρι να φτάσει Ελλάδα μετά περιμένεις κάποια μέρα που θα στο αφήσει ο ταχυδρόμος. Έχω πάρει πολλά όλα ήρθαν. Το "Cainiao Standard For Special Goods" ειναι για ειδικά υλικά σκόνες, υγρά, αλοιφές κτλ. Το ίδιο και το "Cainiao super economy for special goods" που δεν είναι ασφαλής. Γιαυτό προτιμάμε το "Cainiao Standard For Special Goods" για ειδικά υλικά, που ειναι ασφαλής. Το tracking number ειναι τύπου LT********NL / LS********NL το δέμα πάει πρώτα Ολλανδία περνάει εκεί τελωνείο και θα το παραλάβει να στο παραδώσει τα ΕΛΤΑ με καμία επιπλέον χρέωση. Το tracking ψαξτω εδώ https://parcelsapp.com/en/tracking Η στην εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brightstripe.parcels&hl=en_US&gl=US Επίσης αν πάρεις πάνω από ενα προϊόν από διαφορετικά καταστήματα με τρόπο αποστολής Aliexpress τα δέματα θα πάνε σε ενοποιημένη αποθήκη και θα γίνουν ένα δέμα και αυτόματα αναβαθμίζεται η αποστολή σε Aliexpress Standard Shipping έτσι θα έρθει ένα δέμα και συστημένο. Το semitrackable το αφήνει ο ταχυδρόμος το δέμα και φεύγει χωρίς υπογραφή σαν ένα γραμμα. Ποτέ δεν παραγγέλνεις από τρίτες χώρες να στο φέρουν ιδιωτικές εταιρίες κουριερ τύπου dsl,fedex ups κτλ. πάντα θα περάσει τελωνείο και ας έχεις πληρώσει τον φπα. Από ευρωπαϊκές χώρες δεν μας νοιάζει ο τρόπος αποστολής επιλέγουμε ότι μας συμφέρει, μιας και δεν πρόκειται να περάσει τελωνείο. Εξαιρετικός! 👍 Ευχαριστώ! 😀 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo010 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Στις 9/1/2023 στις 3:22 ΜΜ, villasg είπε λιγο joker γιατι αυτη την εποχη και μεχρι το τελος (?) της κινεζικης πρωτοχρονιάς το estimated ship time πήγε στο θεο ( 25+ μερες ) οποτε αμα το ενα το εχει ο πωλητης διαθεσιμο το στελνει σε μια 1- 2 μερες αλλιως ..... Μια λυση δεν ειναι να βαλει καποιος τα 2 προιοντα στο ιδιο καλαθι? Ενα φιλος μου αυτο εκανε αν και τα ειχε και τα 2 με AliExpress Standard Shipping Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα, Να δώσω τα φώτα μου σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με αγορά από Aliexpress. (Εγώ τι κάνω) Πήρα ένα DAC (digital audio coverter) συγκεκριμένα αυτό εδώ https://www.aliexpress.com/item/1005003028904511.html?gps-id=pcStoreJustForYou&scm=1007.23125.137358.0&scm_id=1007.23125.137358.0&scm-url=1007.23125.137358.0&pvid=ae3ca90a-2893-4cc4-827e-1336da99845a&_t=gps-id:pcStoreJustForYou,scm-url:1007.23125.137358.0,pvid:ae3ca90a-2893-4cc4-827e-1336da99845a,tpp_buckets:668%232846%238111%231996&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000023326719695"%2C"sceneId"%3A"13125"}&pdp_npi=2%40dis!EUR!47.77!47.77!!!!!%40210312ef16735095854396748ee366!12000023326719695!rec&spm=a2g0o.store_pc_home.smartJustForYou_6001924090756.0 Πάντα τραβάω video το unboxing, στην περίπτωση μου έδειχνε να δουλεύει η συσκευή. Όταν προχώρησα να συνδέσω την συσκευή έκανε ένα θόρυβο στα ηχεία και σταμάτησε να δουλεύει, είπα να μετρήσω τον μετασχηματιστή αν κάηκε και είδα μετρούσε 12 volt, η συσκευή δουλεύει με 5 volt. Τραβάω video και δείχνω πάνω στην συσκευή που γράφει 5 volt και στο πίσω μέρος που πάλι γράφει 5 volt επίσης τραβάω και το μετασχηματιστή που γράφει 12 volt και το μετράω με πολύμετρο και έδειχνε 11,80 volt. Το συνδέω ακόμα μια φορά στη συσκευή και δείχνει δεν κάνει τπτ, ούτε λαμπάκι άναψε όπως την πρώτη φορά τπτ νεκρό. Ανοίγω dispute, σε κάποια φάση ρωτάει Refund and return η Refund. Επιλέγω σκέτο Refund γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει αν το στείλω πίσω. Και ζητάω 35€ πίσω από τα 42,47€ που πλήρωσα και να κρατήσω την συσκευή. (θα μπορούσα να ζητήσω και λίγα παραπάνω 38-40, έγινε πιο παλιά και τα πήρα, αλλά είπα να το παίξω πιο σίγουρα) Είναι σημαντικό να μη ζητάμε όλα τα χρήματα πίσω. Μετά γράφω αιτιολογία όπως θα δείτε και κάτω στην φώτο, ανεβάζω τα 2 video και 4 φωτογραφίες από το ίδιο το κατάστημα που αναγράφει πολλές φορές ότι η συσκευή δουλεύει με 5 volt. Μέσα σε 10 ώρες παίρνω απάντηση από το Aliexpress με 2 προτάσεις, 1) επιστροφή 35€, 2) επιστροφή όλο το ποσό και να επιστρέψω το προϊόν πίσω (αν και γράφει ο πωλητής πληρώνει τα έξοδα επιστροφής δεν θα τον εμπιστευόμουν, φώτο από εμαιλ μαύρη). Επέλεξα το 1 που ήταν και δική μου πρόταση και έκλεισε το dispute. Λογικά την συσκευή θα την φτιάξω γιατί την άνοιξα και βρήκα ένα μικροσκοπικό πυκνωτή (0.05mm*0.07mm) βραχυκυκλωμένο και ασχολούμαι με ηλεκτρονικά και έχω τα απαραίτητα εργαλεία. Κάποιος άλλος όμως ίσως να μη μπορεί. Όπως και να έχει τα 35€ πίσω νομίζω ειναι καλύτερα από τπτ επειδή δεν είχα αποδείξεις η να επιστρέψω το προϊόν με δικό μου κόστος και όλη την φασαρία μαζί. Εκεί που θέλω να καταλήξω ειναι ότι αν έχουμε αποδείξεις το Aliexpress ειναι μαζί μας. Για το Aliexpress καλύτερα να χάσει έναν πωλητή παρά έναν αγοραστή, αυτό γιατί πωλητές να πουλάνε το ίδιο προϊόν υπάρχουν πολλοί (και να χάσει έναν δεν έγινε κάτι) αλλά εμείς σαν αγοραστές είμαστε μοναδικοί αν σε χάσει σε έχασε για πάντα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmisk1974 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα σας, να ρωτήσω again, σχετικά που είχα γράψει πιο πριν με ένα κινητό από AliExpress από Κίνα που εχω πάρει και σας ρωταγα για τα τελωνεία ...και μπλα μπλα . Βλέπω με το tracking του τώρα πια που είναι στο δρόμο το δέμα ότι λέει από Ολλανδία , τι μπορεί να σημενει αυτό σχετικά με το τελωνείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε Καλησπέρα σας, να ρωτήσω again, σχετικά που είχα γράψει πιο πριν με ένα κινητό από AliExpress από Κίνα που εχω πάρει και σας ρωταγα για τα τελωνεία ...και μπλα μπλα . Βλέπω με το tracking του τώρα πια που είναι στο δρόμο το δέμα ότι λέει από Ολλανδία , τι μπορεί να σημενει αυτό σχετικά με το τελωνείο Αν η αγορά ήταν κάτω από 186€ με Φ.Π.Α θα περάσει εκεί τελωνείο. Αν ήταν πάνω από 186€ μάλλον απλός θα πάει Ολλανδία πρώτα και μετά θα έρθει Ελλαδα να περάσει τελωνείο. Ολλανδία πάνε όταν ειναι ειδικά υλικά, στην περίπτωση σου πήγε λόγο την ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου, και μάλλον τρόπος αποστολής ήταν "Sellers shipping method" η "Cainiao standard for special goods". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmisk1974 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, sakisgri είπε Αν η αγορά ήταν κάτω από 186€ με Φ.Π.Α θα περάσει εκεί τελωνείο. Αν ήταν πάνω από 186€ μάλλον απλός θα πάει Ολλανδία πρώτα και μετά θα έρθει Ελλαδα να περάσει τελωνείο. Ολλανδία πάνε όταν ειναι ειδικά υλικά, στην περίπτωση σου πήγε λόγο την ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου, και μάλλον τρόπος αποστολής ήταν "Sellers shipping method" η "Cainiao standard for special goods". Αα.....είπα και γω μπας και παίξει τίποτα και το γλυτωσω😂 αν φαίνεται από Ολλανδία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα