Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλο το forum. Ξέρει κάποιος, από τους τρόπους αποστολής του aliexpress από Κίνα, ποια έρχονται με κούριερ και ποια από ΕΛΤΑ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, τρακινγκ τύπου 5UGRxxxxxxxx δίνει μετά preMainCode:5U000000xxxxGR

Όπως αναφέρεται σε παραπάνω απαντήσεις είναι της εταιρείας 5U logistics,δεν το βρίσκω ούτε στο 17track ούτε στο parcelapp, μπορώ να το παρακολουθήσω από εδώ και πέρα;

Επεξ/σία από radiotv
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ftsftm είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλο το forum. Ξέρει κάποιος, από τους τρόπους αποστολής του aliexpress από Κίνα, ποια έρχονται με κούριερ και ποια από ΕΛΤΑ? 

Καλημέρα και καλή χρονιά.

Το πιο σίγουρο που μπορεί να έρθει με courier ειναι με combined delivery, δλδ αν πάρεις πάνω από ένα προϊόν από διαφορετικά καταστήματα και επιλεξεις οποιαδήποτε Aliexpress τρόποι αποστολής (εκτός premium), θα πάνε σε ενοποιημένη αποθήκη (consolidated warehouse) και θα γίνουν ένα δέμα (combined delivery).

Τελευταία μου έχουν έρθει και τα "Aliexpress standard shipping" με courier, αλλά δεν ειναι σίγουρο.

Είτε έρθει με courier είτε με ΕΛΤΑ αν ο τρόπος αποστολής ειναι ασφαλής δεν θα χρεωθείς κάτι παραπάνω, απλός με courier μπορεί να έρθει λίγες μέρες νωρίτερα, διότι και στα ΕΛΤΑ έχει βελτιωθεί ο χρόνος παράδοσης.

Για ασφαλής τρόποι αποστολής δες λίστα που έχω φτιάξει στην σελίδα 271.

2 ώρες πριν, radiotv είπε

Καλημέρα, τρακινγκ τύπου 5UGRxxxxxxxx δίνει μετά preMainCode:5U000000xxxxGR

Όπως αναφέρεται σε παραπάνω απαντήσεις είναι της εταιρείας 5U logistics,δεν το βρίσκω ούτε στο 17track ούτε στο parcelapp, μπορώ να το παρακολουθήσω από εδώ και πέρα;

Αν μόνο τα τελευταία τρία ψηφία έχουν νούμερο πριν το GR όπως βλέπω πιο πάνω τότε μάλλον ειναι καινούργιος αριθμός αποστολής που δίνεται από την 5U logistics και δεν έχουν προσθέσει υποστήριξη για τους συγκεκριμένους αριθμούς τα app ακόμα.

Έβαλα ένα τυχαίο αριθμό στο parcelsapp και δες τι γράφει.

Καταγραφή 9.JPG

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sakisgri είπε

Καλημέρα και καλή χρονιά.

Το πιο σίγουρο που μπορεί να έρθει με courier ειναι με combined delivery, δλδ αν πάρεις πάνω από ένα προϊόν από διαφορετικά καταστήματα και επιλεξεις οποιαδήποτε Aliexpress τρόποι αποστολής (εκτός premium), θα πάνε σε ενοποιημένη αποθήκη (consolidated warehouse) και θα γίνουν ένα δέμα (combined delivery).

Τελευταία μου έχουν έρθει και τα "Aliexpress standard shipping" με courier, αλλά δεν ειναι σίγουρο.

Είτε έρθει με courier είτε με ΕΛΤΑ αν ο τρόπος αποστολής ειναι ασφαλής δεν θα χρεωθείς κάτι παραπάνω, απλός με courier μπορεί να έρθει λίγες μέρες νωρίτερα, διότι και στα ΕΛΤΑ έχει βελτιωθεί ο χρόνος παράδοσης.

Για ασφαλής τρόποι αποστολής δες λίστα που έχω φτιάξει στην σελίδα 271.

Αν μόνο τα τελευταία τρία ψηφία έχουν νούμερο πριν το GR όπως βλέπω πιο πάνω τότε μάλλον ειναι καινούργιος αριθμός αποστολής που δίνεται από την 5U logistics και δεν έχουν προσθέσει υποστήριξη για τους συγκεκριμένους αριθμούς τα app ακόμα.

Έβαλα ένα τυχαίο αριθμό στο parcelsapp και δες τι γράφει.

Καταγραφή 9.JPG

το ίδιο βγάζει και σε εμένα,προς το παρόν το παρακολουθώ με το πρώτο τρακινγκ τύπου 5UGRxxxxxxxxx,θα ενημερώσω όταν έχω νεότερα.

Ευχαριστώ 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sakisgri είπε

λιγο joker γιατι αυτη την εποχη και μεχρι το τελος (?) της κινεζικης πρωτοχρονιάς το estimated ship time πήγε στο θεο ( 25+ μερες )

image.png.6a54eb8b6646034275563421165b2b08.png

οποτε αμα το ενα το εχει ο πωλητης διαθεσιμο το στελνει σε μια 1- 2 μερες αλλιως .....

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, villasg είπε

λιγο joker γιατι αυτη την εποχη και μεχρι το τελος (?) της κινεζικης πρωτοχρονιάς το estimated ship time πήγε στο θεο ( 25+ μερες )

image.png.6a54eb8b6646034275563421165b2b08.png

οποτε αμα το ενα το εχει ο πωλητης διαθεσιμο το στελνει σε μια 1- 2 μερες αλλιως .....

Σίγουρα όσο περνάνε οι μέρες θα υπάρχει μεγαλύτερη καθυστέρηση.

Αλλά πιστεύω για λίγες μέρες ακόμα αν παραγγείλει κάποιος προλαβαίνει να φύγει το δέμα από Κίνα πριν τις αργίες.

Οι 24 μέρες που έβαλες μάλλον αφορά το συγκεκριμένο κατάστημα και προϊόν. Μερικά προϊόν που κοίταξα σε διαφορετικά καταστήματα άλλα λένε ship out within 7 days άλλα σε 3 μέρες ανάλογα το κατάστημα. Αν και πιστεύω δεν θα αλλάξει αυτό ούτε στις αργίες, πάλι ίδιες μέρες θα γράφει απλός αν περάσουν οι μέρες θα κάνουν αυτόματα extend time.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sakisgri είπε

Σίγουρα όσο περνάνε οι μέρες θα υπάρχει μεγαλύτερη καθυστέρηση.

Αλλά πιστεύω για λίγες μέρες ακόμα αν παραγγείλει κάποιος προλαβαίνει να φύγει το δέμα από Κίνα πριν τις αργίες.

Οι 24 μέρες που έβαλες μάλλον αφορά το συγκεκριμένο κατάστημα και προϊόν. Μερικά προϊόν που κοίταξα σε διαφορετικά καταστήματα άλλα λένε ship out within 7 days άλλα σε 3 μέρες ανάλογα το κατάστημα. Αν και πιστεύω δεν θα αλλάξει αυτό ούτε στις αργίες, πάλι ίδιες μέρες θα γράφει απλός αν περάσουν οι μέρες θα κάνουν αυτόματα extend time.

ΝΑι γραφουν 7 μερες αλλα μολις κανεις την παραγγελια βγαζει τις 25 ....... τσεκαρισμενο σε 5 παραγγελιας απο διαφορετικους ( ο ενας μονο το εστειλε στις 2 μερες )

• Like 1
Δημοσ.
Στις 31/12/2022 στις 4:23 ΜΜ, sakisgri είπε

@nikosgiann78

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε δικό μου δέμα σήμερα που ήταν με Aliexpress selection saver*, έχει και next tracking number το 10ψηφιο και πήγε και Ουγγαρία.

Λέτε να μας έρχονται και τα απλά με courier από εδώ και πέρα; Αν ναι καλό αυτό!

dpd.2.png

Δεν θα έχεις θέμα.

Αλλά ρίξε και μια ματιά σε Ευρωπαϊκές αποθήκες αν το έχουν και σε τι τιμή, μπορεί να συμφέρει από εκεί που θα έρθει πιο γρήγορα και δεν έχεις κανένα φόβο γατί από Ευρωπαικη χώρα  σε Ευρωπαικη δεν έχει τπτ σίγουρα.

Κανε αναζήτηση το προϊόν στην εφαρμογή με το search και μετά πάνω δεξιά πάτα εκεί που γράφει Filter και επέλεξε μια  Ευρωπαικη χώρα  μετά πάτα το κόκκινο (Show ----- results) και δες, κανε το ίδιο με όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.

Καλησπέρα! Τελικά έχω παραγγείλει δύο υπολογιστές ( διαφορετικά καταστήματα και 5+ μέρες διάφορα) το ένα πέρασε τελωνείο Ουγγαρία καθώς είχε το HU στον αριθμό αποστολής,το δεύτερο που χάρηκα ότι πήρε απευθείας αριθμό με γενική μετά εδώ στο logistic center  που συγκεντρώνονται όλα πριν τα εξάγουν μου έβγαλε μύνημα ότι και καλά διαπιστώθηκε μπαταρία, λογικά,έχασα την μπάλα, σωστά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Vasilica89 είπε

Καλησπέρα! Τελικά έχω παραγγείλει δύο υπολογιστές ( διαφορετικά καταστήματα και 5+ μέρες διάφορα) το ένα πέρασε τελωνείο Ουγγαρία καθώς είχε το HU στον αριθμό αποστολής,το δεύτερο που χάρηκα ότι πήρε απευθείας αριθμό με γενική μετά εδώ στο logistic center  που συγκεντρώνονται όλα πριν τα εξάγουν μου έβγαλε μύνημα ότι και καλά διαπιστώθηκε μπαταρία, λογικά,έχασα την μπάλα, σωστά?

Δεν κατάλαβα έφυγε από Κίνα το δέμα; Αν όχι θα επιστραφεί στον πωλητή και θα το στείλει με άλλον τρόπο η θα αλλάξει tracking number και θα συνεχίσει κανονικά. Εχει γίνει και σε έμενα 2 φορές στο ένα δεν γύρισε στον πωλητή κάπως άλλαξε tracking number και πέρασε.

Επικοινώνησε με το πωλητή μετέφερε το μήνυμα και ρώτα τι γίνετε.

Αν δεν έφυγε από Κίνα θα βρει τρόπο. Αν έφυγε μάλλον θα επιστραφεί στην Κίνα θα φανεί στο tracking και θα πάρεις refund. 

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Δεν κατάλαβα έφυγε από Κίνα το δέμα; Αν όχι θα επιστραφεί στον πωλητή και θα το στείλει με άλλον τρόπο η θα αλλάξει tracking number και θα συνεχίσει κανονικά. Εχει γίνει και σε έμενα 2 φορές στο ένα δεν γύρισε στον πωλητή κάπως άλλαξε tracking number και πέρασε.

Επικοινώνησε με το πωλητή μετέφερε το μήνυμα και ρώτα τι γίνετε.

Αν δεν έφυγε από Κίνα θα βρει τρόπο. Αν έφυγε μάλλον θα επιστραφεί στην Κίνα θα φανεί στο tracking και θα πάρεις refund. 

Δεν έφυγε από Κίνα,το μετέφερα με το που το ανακάλυψα 

Έλεγε αυτό

Fenggang Town]Restricted item - Battery item

Μετά από κινέζικα - ελληνικά κάτι τύπου αφαίρεση (Google translate  δεν πολύ βοηθάει)

Τώρα όμως διαπιστώθηκε ότι λέει 

Fenggang Town] Departed from sorting center( είναι το μετά) 

Και επίσης πήρε το HU tracking number  αλλά στην κατάσταση αποστολής λέει τα ίδια με το GR,περιμένω αύριο το πρωί να μου απαντήσει ο Κινέζος 

Λογικά πέρασε,καθώς κοίταξα μερικά προηγούμενα δέματα που έιχα,τα ίδια έλεγε για outbound sorting center 

Επεξ/σία από Vasilica89
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Vasilica89 είπε

Δεν έφυγε από Κίνα,το μετέφερα με το που το ανακάλυψα 

Έλεγε αυτό

Fenggang Town]Restricted item - Battery item

Μετά από κινέζικα - ελληνικά κάτι τύπου αφαίρεση (Google translate  δεν πολύ βοηθάει)

Τώρα όμως διαπιστώθηκε ότι λέει 

Fenggang Town] Departed from sorting center( είναι το μετά) 

Και επίσης πήρε το HU tracking number  αλλά στην κατάσταση αποστολής λέει τα ίδια με το GR,περιμένω αύριο το πρωί να μου απαντήσει ο Κινέζος 

Λογικά πέρασε,καθώς κοίταξα μερικά προηγούμενα δέματα που έιχα,τα ίδια έλεγε για outbound sorting center 

Ναι πέρασε δεν έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Σε προϊόν που πήρα από Αγγλία Ebay  , αξίας 45 ευρώ , έχω πληρώσει και φυσικά τα μεταφορικά αλλά και το import charge.

Έρχεται με ΕΛΤΑ , αλλά βλέπω με το tracking ότι λέει προς εκτελωνισμο.  Γιατί ; Η έτσι τυπικα το γράφει ; 

Screenshot_20230110_090937_Chrome.jpg

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε

Σε προϊόν που πήρα από Αγγλία Ebay  , αξίας 45 ευρώ , έχω πληρώσει και φυσικά τα μεταφορικά αλλά και το import charge.

Έρχεται με ΕΛΤΑ , αλλά βλέπω με το tracking ότι λέει προς εκτελωνισμο.  Γιατί ; Η έτσι τυπικα το γράφει ; 

Screenshot_20230110_090937_Chrome.jpg

Σε ανάλογη περίπτωση που είχα αγοράσει από ebay Αγγλίας....

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, toni31 είπε

Σε ανάλογη περίπτωση που είχα αγοράσει από ebay Αγγλίας....

Δηλαδή θα πληρώσω ;  Και πιθανόν πόσο; Γιατί γράφει στον ebay όταν πλήρωσα ότι δεν υπάρχει άλλη χρώση μέχρι την παραλαβή . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...