aces Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 59 λεπτά πριν, makhs5 είπε Γι αυτο λεμε ΟΧΙ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΕΥΡΩ οταν ειναι εκτος ευρωπης Εκτος κι αν το ειδος που θελει καποιος να παρει του ειναι ακρως απαραιτητο, και δεν μπορει να το βρει απο ελλαδα - ευρωπη, οποτε αναγκαστικα τα σκαει Κ παλι σπας την παραγγελία σε 2 εφοσον ειναι εφικτο για πάνω από 150 αν δε υπάρχει εντός ΕΕ ή Ελλαδα 54 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε νταξει το συγκεκριμενο κινητο το ηθελε ενας , με εφαγε να του το παρω.... τι να του κανω ... αφου το θελει 😄 , αυτος πληρωνει !!! ευτυχώς άλλος θα πληρώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, aces είπε Κ παλι σπας την παραγγελία σε 2 εφοσον ειναι εφικτο για πάνω από 150 αν δε υπάρχει εντός ΕΕ ή Ελλαδα Λεμε για (1) ειδος εννοειτε. Για 2 και πανω αυτονοητο οτι τη σπας και ολα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 12 ώρες πριν, makhs5 είπε Λεμε για (1) ειδος εννοειτε. Για 2 και πανω αυτονοητο οτι τη σπας και ολα οκ Για αυτο γραφτηκε sto post παραπανω "εφόσον είναι εφικτο" το 1 ειδος ειναι προβλημα εκτος αν αλλος πληρωνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Καλή χρονιά, θα πω και εγώ την εμπειρία μου με τα δέματα 5U, Δύο αγορές των 4,41€ και 1,71€ από διαφορετικά καταστήματα με AliExpress saver shipping τις έκαναν compined και τις έστειλαν με 5U τρακινγκ Μία άλλη αγορά των 2,18€ η οποία είχε αποστολή με AliExpress standard shipping την έστειλε και αυτή με 5U τρακινγκ Ειχα την εντύπωση ότι πάνω από 10$ έστελνε με compined shipping 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, radiotv είπε Καλή χρονιά, θα πω και εγώ την εμπειρία μου με τα δέματα 5U, Δύο αγορές των 4,41€ και 1,71€ από διαφορετικά καταστήματα με AliExpress saver shipping τις έκαναν compined και τις έστειλαν με 5U τρακινγκ Μία άλλη αγορά των 2,18€ η οποία είχε αποστολή με AliExpress standard shipping την έστειλε και αυτή με 5U τρακινγκ Ειχα την εντύπωση ότι πάνω από 10$ έστελνε με compined shipping Καλή Χρονιά Και εγώ έχω ένα με Aliexpress selection saver έγινε combined μόνο του! και πήρε tracking number 10ψηφιο που το παραλαμβάνει η DPD στην Ελλάδα και όπου δεν υπάρχει DPD στο παραδίδει η ACS. Πολύ καλό αυτό, μάλλον για να έχουν tracking και να μην υπάρχει πρόβλημα να μην παραλαμβάνει ο κόσμος για οποιοδήποτε λόγο, και πιο γρήγορη παράδοση, θα δούμε αν μείνει η αν ειναι λόγο τον ημερών. Επίσης έχω και ένα combined με 2 δέματα και άλλο ένα με Aliexpress standard shipping τα οποία και αυτά πήραν 10ψηφιο, και βλέπω στο tracking και αυτά και το saver όλα κάνουν την γνωστή διαδρομή Κίνα - Ουγγαρία - Ελλάδα. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F_Kal Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) καλησπέρα - είχα παραγγείλει και εγώ πράγματα στις 14 Δεκέμβρη απο δυο καταστήματα του AliExpress αξίας 5€ και 8€ αντίστοιχα, τα οποία έγιναν combined σε μια αποστολή aliexpress standard (με κωδικούς UA**** και 10ψήφιο 40695*****) και ήρθαν σήμερα μέσω ACS στην Ρόδο - δεν έχει ξανάρθει κάτι τόσο σύντομα απο Κίνα, πραγματικά χρόνος ρεκόρ! Πήρα μια ειδοποίηση χθες πως "Your Combined Delivery order has been temporarily delayed due to unsuccessful customs clearance" αλλά σήμερα ήρθε κανονικά χωρίς να πληρώσω κάτι άλλο. Υπήρξε tracking μέχρι και μετά την παράδοση. δυστυχώς δεν μπορώ να βρώ (ή να θυμηθώ) τους αρχικούς τρόπους αποστολής που είχα επιλέξει, αλλά ήταν ότι πιο φτηνό υπήρχε (free εως 2€) και σύμφωνα με τις υποδείξεις του @sakigri. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2023 από F_Kal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blaxos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα,και καλή χρονιά.Επανερχομαι στο θέμα μου.Απο Γαλλία παρήγγειλα ένα τηλέφωνο 682€.Ο πωλητής αναφέρει 7days delivery και 20ημερες εγγύηση παραλαβής.Η πληρωμή έγινε στις 29/11 η αποστολή στις 7-12 και ακόμη δεν έχω καταλάβει τίποτε.Στις 24 άνοιξα disputes,μου έδωσε άλλες 10 ημέρες αναμονή το Ali.Σημερα έληξε το 10ημερο και μου έδωσε δύο επιλογές.Η μια είναι refund όλο το ποσό ενώ φαίνεται ότι είναι στο "δρόμο"το δικαιολογεί ότι έχει παρέλθει ο χρόνος παράδοσης κ;ι η δεύτερη λύση αν έχω κάτι να προτείνω εγώ η να περιμένω αν και όταν παραλάβω.ζητησα refund..θα έρθει κάποια στιγμή;και αν ναι τι γίνεται τότε; XJ970547124JF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Annasp Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα πλέον με AliExpress standard shipping αν πχ λέει θα έχω το δέμα στις 3 Φεβρουαρίου θα το παραλάβω όντως τόσο σύντομα ή πάλι θα περιμένω μήνες μέχρι να έρθει από το τελωνείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, Annasp είπε Καλησπέρα πλέον με AliExpress standard shipping αν πχ λέει θα έχω το δέμα στις 3 Φεβρουαρίου θα το παραλάβω όντως τόσο σύντομα ή πάλι θα περιμένω μήνες μέχρι να έρθει από το τελωνείο; Καλησπέρα. Και πιο νωρίς, τελευταία έρχονται πολύ γρήγορα περίπου 20-23 μέρες πάνω κάτω. Επίσης με Aliexpress standard shipping δεν περνάει τελωνείο στην Ελλαδα αλλά στην Ουγγαρία που η διαδικασία κρατάει κάτι λεπτά. Και πιο πιθανόν να στο παραδώσει courier στην Ελλαδα ανάλογα το tracking number που θα πάρει το δέμα. Διάβασε μήνυμα μου λίγο πιο πάνω αν πάρει 10ψηφιο και στη σελίδα 271 θα δεις λίστα που έχω με τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Annasp Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα. Και πιο νωρίς, τελευταία έρχονται πολύ γρήγορα περίπου 20-23 μέρες πάνω κάτω. Επίσης με Aliexpress standard shipping δεν περνάει τελωνείο στην Ελλαδα αλλά στην Ουγγαρία που η διαδικασία κρατάει κάτι λεπτά. Και πιο πιθανόν να στο παραδώσει courier στην Ελλαδα ανάλογα το tracking number που θα πάρει το δέμα. Διάβασε μήνυμα μου λίγο πιο πάνω αν πάρει 10ψηφιο και στη σελίδα 271 θα δεις λίστα που έχω με τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ πολύ τότε θα κάνω παραγγελία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, blaxos είπε Καλησπέρα,και καλή χρονιά.Επανερχομαι στο θέμα μου.Απο Γαλλία παρήγγειλα ένα τηλέφωνο 682€.Ο πωλητής αναφέρει 7days delivery και 20ημερες εγγύηση παραλαβής.Η πληρωμή έγινε στις 29/11 η αποστολή στις 7-12 και ακόμη δεν έχω καταλάβει τίποτε.Στις 24 άνοιξα disputes,μου έδωσε άλλες 10 ημέρες αναμονή το Ali.Σημερα έληξε το 10ημερο και μου έδωσε δύο επιλογές.Η μια είναι refund όλο το ποσό ενώ φαίνεται ότι είναι στο "δρόμο"το δικαιολογεί ότι έχει παρέλθει ο χρόνος παράδοσης κ;ι η δεύτερη λύση αν έχω κάτι να προτείνω εγώ η να περιμένω αν και όταν παραλάβω.ζητησα refund..θα έρθει κάποια στιγμή;και αν ναι τι γίνεται τότε; XJ970547124JF Καλη χρονιά, καθ οδόν είναι. Informations regarding your shipment XJ970547124JF Parcel in transit Friday 12/16/2022 at 11:36 PM αν πάρεις επιστροφή πρέπει να πληρώσεις το κατ/μα ξανα οταν παραλάβεις. δες μήπως στις επιλογές έχει επιλογή για extend επέκταση κ βάλε κανα 10ημερο παραπάνω κ κινείσαι ανάλογα στο ενδιάμεσο βλέποντας κ κάνοντας. αν δε κουνηθεί το δέμα στο ενδιαμεσο ζητάς refund από το aliexpress. Ητανε κ οι γιορτές κ κολλησε εκτός αν έχει κολλήσει από τις 10 δεκ στο παλιό status στο παλιο σου ποστ. άλλαξε κάτι απο τότε? γιατί γραφει unsuccessful αν όχι >> ζητά refund Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2023 από aces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blaxos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όχι δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε..ζήτησα refund το δέχτηκε και ο πωλητής και ολοκλήρωσε τη διαδικασία το ali.Ο προβληματισμός μου είναι πότε θα επιστραφούν τα χρήματα;από το acount πλέον έχουν χαθεί τα πάντα σχετικά με το order,dispute την παραγγελία δεν υπάρχει τίποτα.η πληρωμή έγινε με visa, χρεωστική Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από blaxos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, blaxos είπε Όχι δεν έχει αλλάξει κάτι από τότε..ζήτησα refund το δέχτηκε και ο πωλητής και ολοκλήρωσε τη διαδικασία το ali.Ο προβληματισμός μου είναι πότε θα επιστραφούν τα χρήματα;από το acount πλέον έχουν χαθεί τα πάντα σχετικά με το order,dispute την παραγγελία και τα σχετικά δεν υπάρχει τίποτα To ali κραταει αρχείο με ιστορικο πληρωμων οπως κραταει και το paypal. το ali σου κανει refund επιστροφη στην καρτα που ειχες ορισει τοτε για την πληρωμή συνήθως σε 2-3 εργάσιμες. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από aces 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Καλησπερα , εαν ξερει καποιος να βοηθησει : Μια παραγγελια που την στειλανε με "HJYT" RA4760**40GR εφυγε απο 7/11/22 και την δειχνει απο τις 20/11/2022 "Customs procedures finished, Import procedure completed, your shipment is on its way to the recipient" Ειναι λογικο αυτη η καθυστερηση ? εχει καποιος εμπειρια ? που να ειναι ? θα ερθει ποτε ? Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pgfak Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) καλησπερα και καλη χρονια σε ολους .. με υγεια.....ερωτηση τωρα.... θελω να αγορασω 3 αντικειμενα απο διαφορετικα μαγαζια....η συνολικη αξια εινα 11 ευρω συν τα μεταφορικα....ολα ειναι με Aliexpress saver shipping....ειμαι οκ με τελωνειο?? ...θα παραδοθουν με courier στο σπιτι??....ευχαριστω πολυ και παλι καλη χρονια... Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2023 από pgfak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα