villasg Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Στις 30/12/2022 στις 10:03 ΜΜ, villasg είπε Παιδες να ρωτησω κατι που δεν μου ξαναετυχε . Μια παραγγελια [ AliExpress Saver Shipping UA8ΧΧΧΧ81442HU ] την εβλεπα κανονικα μεσω και τελευταια ενημερωση στο 17track ηταν "2022-12-28 Import customs clearance complete" Σημερα μου ηρθε μυνημα οτι εγινε Combined Delivery αλλα μονη της !!! και με αριθμο [AliExpress Standard Shipping 406χχ09526 ] παραξενο δεν ειναι ??? Τελικα αυτο που στην Ουγγαρια εγινε AliExpress Standard Shipping απο AliExpress Saver Shipping ηρθε σημερα με ACS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, jimmisk1974 είπε Ένας φίλος μου είπε ότι αν έρθει με ΕΛΤΑ , γιατί αυτός είχε πάει κάτι από Κίνα αξίας 280 ευρώ και του ήρθε με ΕΛΤΑ και έδωσε 20 ευρώ + 16 ευρώ . Μπορεί να είναι τόσο , δεν έχω θέμα αν είναι μέχρι κάνα 50αρι , άλλωστε δεν είναι για μένα η συσκευή,...🥳 Μακάρι να πληρωσεις όσο λιγότερο γίνετε. Αλλά με βάση αυτά που ξέρουμε από το λινκ που σου έβαλα και έχουν αναφέρει άλλοι για αγορά πάνω από 150€ όπως έγραψα και πιο πάνω αν έρθει με ΕΛΤΑ χρεώνεσαι τον Φ.Π.Α, έξοδα εκτελωνισμού + δασμοί. Σε ένα calculator που δοκίμασα βγάζει αυτό που θα δεις στην φώτο κάτω, για δασμοί λέει 3,3% έχω διαβάσει για άτομα που πληρώσανε πολύ παραπάνω. Μπορεί να ήταν με ιδιωτικό courier που χρεώνουν αυτά παρακάτω - Τέλη εκτελωνισμού από εταιρεία ταχυμεταφορών • Εργατικά και έξοδα αποθήκευσης. • Αμοιβή εκτελωνιστή, που συνήθως ξεκινά από τα 50 – 60€ και αυξάνει ανάλογα με την αξία του τιμολογίου. Άρα με βάση το calculator αν έρθει με ΕΛΤΑ και ισχύει αυτό θα πληρωσεις στην Ελλαδα 82,56€ (Φ.Π.Α.) + 20€ (έξοδα εκτελωνισμού ΕΛΤΑ) + 10,99€* (δασμοί) Link για το calculator https://www.shiplemon.com/teloneio.html Όπως και να έχει ενημέρωσε μας αν θες όταν έρθει τι πλήρωσες. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2023 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmisk1974 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, sakisgri είπε Μακάρι να πληρωσεις όσο λιγότερο γίνετε. Αλλά με βάση αυτά που ξέρουμε από το λινκ που σου έβαλα και έχουν αναφέρει άλλοι για αγορά πάνω από 150€ όπως έγραψα και πιο πάνω αν έρθει με ΕΛΤΑ χρεώνεσαι τον Φ.Π.Α, έξοδα εκτελωνισμού + δασμοί. Σε ένα calculator που δοκίμασα βγάζει αυτό που θα δεις στην φώτο κάτω, για δασμοί λέει 3,3% έχω διαβάσει για άτομα που πληρώσανε πολύ παραπάνω. Μπορεί να ήταν με ιδιωτικό courier που χρεώνουν αυτά παρακάτω - Τέλη εκτελωνισμού από εταιρεία ταχυμεταφορών • Εργατικά και έξοδα αποθήκευσης. • Αμοιβή εκτελωνιστή, που συνήθως ξεκινά από τα 50 – 60€ και αυξάνει ανάλογα με την αξία του τιμολογίου. Άρα με βάση το calculator αν έρθει με ΕΛΤΑ και ισχύει αυτό θα πληρωσεις στην Ελλαδα 82,56€ (Φ.Π.Α.) + 20€ (έξοδα εκτελωνισμού ΕΛΤΑ) + 10,99€* (δασμοί) Link για το calculator https://www.shiplemon.com/teloneio.html Όπως και να έχει ενημέρωσε μας αν θες όταν έρθει τι πλήρωσες. το VAT ομως ειναι αυτο που χρωσταω απο την παραγγελία οταν την εκτελεσα , στα 79 ευρω .... τι στο καλο και αλλο 80αρι VAT , δεν πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε το VAT ομως ειναι αυτο που χρωσταω απο την παραγγελία οταν την εκτελεσα , στα 79 ευρω .... τι στο καλο και αλλο 80αρι VAT , δεν πιστευω Το Ali σου αφαιρει το VAT οπως σωστα ειπες ΑΛΛΑ δεν υπολογιζει τους δασμους που ενδεχομενως θα πληρωσεις + τι αλλο βαζουν τα ΕΛΤΑ και το τελωνειο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, jimmisk1974 είπε το VAT ομως ειναι αυτο που χρωσταω απο την παραγγελία οταν την εκτελεσα , στα 79 ευρω .... τι στο καλο και αλλο 80αρι VAT , δεν πιστευω Το χρωστάς και θα το πληρωσεις στην Ελλαδα, με λίγα λόγια - Αν η αγορά ήταν κάτω από τα 186€ θα ήταν μέσα στην τιμή. Πάνω από τα 186€ αφαιρείται όπως έγινε στην περίπτωση σου και θα το πληρωσεις στην Ελλαδα. Όπως και να ειναι το Φ.Π.Α (VAT) δεν το γλυτώνεις, η το πληρώνεις στην Κίνα η όταν αφαιρείται το πληρώνεις στην Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Λεει το Ali "Το φπα ειναι τοσο νομιμα και εγω στο αφαιρω" (τα υπολοιπα σου λεει βγαλε ακρη μονος σου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmisk1974 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, makhs5 είπε Το Ali σου αφαιρει το VAT οπως σωστα ειπες ΑΛΛΑ δεν υπολογιζει τους δασμους που ενδεχομενως θα πληρωσεις + τι αλλο βαζουν τα ΕΛΤΑ και το τελωνειο ναι αυτο λεω , το 79αρι που αφαιρεσε το Ali νταξει ειναι στα χρηματα που εξ αρχης ειχα υπολογισει να δωσω , το εχω στην ακρη. τα παραπανω απο αυτο πιστευω να μην ξεπερασουν τα 100 ( δεν ξερω αν λεω πολλα ) , το να ειναι 40 , 50 ευρω δεν με πειραζει τοσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Βαλε και τους δασμους μεσα, βαλε και τα 20 ευρω των ελτα. Αυτα δεν βαζεις Και αν σου στειλει το τελωνειο δασμους πολυ παραπανω απ οσο λεμε αντε βγαλε ακρη μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, makhs5 είπε Βαλε και τους δασμους μεσα, βαλε και τα 20 ευρω των ελτα. Αυτα δεν βαζεις Ναι. Αν ειναι σωστό το calculator πέρα από το φ.π.α.ειναι άλλα 20 (ΕΛΤΑ) και 11€ (δασμοί) δλδ άλλα 31€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Γι αυτο λεμε ΟΧΙ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΕΥΡΩ οταν ειναι εκτος ευρωπης Εκτος κι αν το ειδος που θελει καποιος να παρει του ειναι ακρως απαραιτητο, και δεν μπορει να το βρει απο ελλαδα - ευρωπη, οποτε αναγκαστικα τα σκαει Αλλα φιλε μου ειδικα αυτο το ανακατασκευασμενο κινητο που πηρες, λυπαμαι αλλα δεν αξιζει καν βρε φιλε μου, πηρες μεγαλο ρισκο, οχι μονο οικονομικα, αλλα το αν θα δουλευει κι ολας οταν παραλαβεις, ανακατασκευασμενο ξερεις τι σημαινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmisk1974 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 νταξει το συγκεκριμενο κινητο το ηθελε ενας , με εφαγε να του το παρω.... τι να του κανω ... αφου το θελει 😄 , αυτος πληρωνει !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, makhs5 είπε Γι αυτο λεμε ΟΧΙ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΕΥΡΩ οταν ειναι εκτος ευρωπης Εκτος κι αν το ειδος που θελει καποιος να παρει του ειναι ακρως απαραιτητο, και δεν μπορει να το βρει απο ελλαδα - ευρωπη, οποτε αναγκαστικα τα σκαει Φαίνεται ακριβό το κινητό κάπου στα 800€ τώρα δεν υπάρχει καινούργιο. Αλλά όπως έγραψες ειναι λίγο ρίσκο λόγο ότι ειναι ανακατασκευασμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, sakisgri είπε Φαίνεται ακριβό το κινητό κάπου στα 800€ τώρα δεν υπάρχει καινούργιο. Αλλά όπως έγραψες ειναι λίγο ρίσκο λόγο ότι ειναι ανακατασκευασμένο Εγω μπηκα να ριξω μια ματια στο Ali που πουλανε καποιοι πωλητες αυτο το μοντελο και καποιοι γραψανε οτι μετα απο λιγες μερες τους καηκε η οθονη και διαφορα τετοια Γι αυτο ειπα μεγαλο το ρισκο, ξερω πολυ καλα τι σημαινει ανακατασκευασμενο, μπορει να βγει και καλο αλλα μπορει και να βγαλει προβλημα πολυ γρηγορα Ειπαμε ειναι ρισκο, κι ειδικα απο κινα, γιατι αντε να το στειλεις πισω μετα για επισκευη Που πισω στο Ali; Ουτε να το σκεφτομαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε νταξει το συγκεκριμενο κινητο το ηθελε ενας , με εφαγε να του το παρω.... τι να του κανω ... αφου το θελει 😄 , αυτος πληρωνει !!! Δεν ξέρω αν ειναι ακριβώς το ίδιο αλλά στο ebay βλέπω θα σου έβγαινε λιγότερα με όλα πληρωμένα. Και πληρωμή με paypal που αν κάτι πάει στραβά παίρνεις τα χρήματα σου πίσω. https://www.ebay.com/b/LG-WING-5G/9355/bn_7118476162 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makhs5 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Ανακατασκευασμενο, ας πουμε οκ, που δεν ειναι οκ Η μπαταρια του, αν την εχει λιωσει ο αλλος; Αντε μετα να ψαξεις και για μπαταρια να βρεις εαν βρεις, που original μπαταρια δεν θα βρεις 100% Βρισκεις καμια κινεζικη μαιμου μπαταρια (που την εχω πατησει) και δεν βγαζει ουτε το 50% της αυθεντικης, και αντε να την αλλαξεις κι ολας Παιδια μη το συζηταμε για τετοια κινητα, δεν αξιζουν τετοια ρισκα, και οικονομικα, και να σπανε νευρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα