toni31 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Στις 14/12/2022 στις 5:56 ΜΜ, sakisgri είπε Καλησπέρα. @nikosgiann78και όποιος άλλος γνωρίζει. Εχθές έκανα 3 παραγγελίες από Aliexpress η μια ειναι με Aliexpress standard shipping, σήμερα μου έβγαλε tracking number ναι μεν γράφει Aliexpress standard shipping που θα δείτε και στην φώτο κάτω αλλά ο αριθμός αποστολής ειναι ένας 10-ψήφιος χωρίς γράμματα που πρώτη φορά βλέπω, επίσης στην μπάρα πάνω που δείχνει την διαδρομή δεν έχει το GR Customs και δεν γράφει στην αρχή CN αλλά City. Αν και πιστεύω θα γίνει combined με τα άλλα 2 που ειναι saver και έχουν φύγει από τους πωλητές όλα σήμερα. Έχει καμία σχέση το 10-ψήφιο με το 5UGR ? Στις 15/12/2022 στις 5:00 ΠΜ, nikosgiann78 είπε Πρώτη φορά βλέπω 10ψήφιο αριθμό 'ξερό' σαν tracking number (λογικά είναι από courier). Το ότι έχει βάλει aliexpress standard shipping .... δεν λέει κάτι.... γιατί, μην ξεχνάς ότι μπορεί απλά να επιλέξει ο πωλητής το 'aliexpress standard shipping' για να ανεβάσει το tracking number, το οποίο τελικά μπορεί απλά να είναι με άλλο τρόπο αποστολής! Αν θες, στείλε μου προσωπικό μήνυμα να το δω ακριβώς. Έχουμε κάποιο νεότερο με τους 10ψηφιους .....??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, toni31 είπε Έχουμε κάποιο νεότερο με τους 10ψηφιους .....??? Ναι κάτι λίγα. Και το combined που είχα (Aliexpress standard shipping) και ένα άλλο δέμα μόνο του πάλι με Aliexpress standard shipping και τα δυο πήραν 10ψηφιο και δείχνει στο parcelsapp ότι θα μου το παραδώσει η DPD GREECE στην Ελλαδα. Λογικά θα πάρει την ίδια πορεία με τα παλιά γιατί βλέπω στα παλιά tracking από το combined δέμα που ειναι τύπου UA**********HU κανονικά tracking δλδ ότι βλέπω και στο 10ψηφιο. Θα ενημερώσω την πορεία όταν φύγει από Κίνα και για την παράδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, toni31 είπε Έχουμε κάποιο νεότερο με τους 10ψηφιους .....??? Έδωσε μια απάντηση ο @sakisgri Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι μάλλον, ανεβάζουν πλέον το 'next tracking number' της 5U logistics (και όχι το αρχικό που δίνει η ίδια η 5U). Αυτό θα το καταλάβεις αν, όταν το παραλάβεις, βγάλεις ένα ένα τα tracking number voucher που θα έχει το δέμα (κοινώς τα χαρτάκια με τα tracking number), ξεκινώντας από πάνω προς τα κάτω με προσοχή για να μην σκιστούν! Το τελευταίο κάτω θα είναι της 5U logistics λογικά. Πάντως εγώ έχω μια αποστολή που μου εστάλη σήμερα, και βλέπω κανονικά το tracking number της 5U logistics 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, nikosgiann78 είπε Έδωσε μια απάντηση ο @sakisgri Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι μάλλον, ανεβάζουν πλέον το 'next tracking number' της 5U logistics (και όχι το αρχικό που δίνει η ίδια η 5U). Αυτό θα το καταλάβεις αν, όταν το παραλάβεις, βγάλεις ένα ένα τα tracking number voucher που θα έχει το δέμα (κοινώς τα χαρτάκια με τα tracking number), ξεκινώντας από πάνω προς τα κάτω με προσοχή για να μην σκιστούν! Το τελευταίο κάτω θα είναι της 5U logistics λογικά. Πάντως εγώ έχω μια αποστολή που μου εστάλη σήμερα, και βλέπω κανονικά το tracking number της 5U logistics βαζεις την ετικέτα πάνω σε μια λάμπα και βλέπεις όλα τα τρακινγκ εύκολα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, radiotv είπε βαζεις την ετικέτα πάνω σε μια λάμπα και βλέπεις όλα τα τρακινγκ εύκολα Και με πιστολάκι για τα μαλλιά βγαίνει η οτιδήποτε βγάζει θερμό αέρα, όχι μόνο αυτό αλλά οποιοδήποτε αυτοκόλλητο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teachertza Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας. θέλω να κάνω μία παραγγελία των 220 ευρώ. Σκέφτομαι για ευνόητους λόγους να το σπάσω σε δύο παραγγελίες με δύο πληρωμές των 110 ευρώ. Το ερώτημα είναι, και δεδομένου ότι είναι από το ίδιο μαγαζί, αν θα κάνει το ali combine τις δύο παραγγελίες και αυτές σκάσουν τελωνείο. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, teachertza είπε Καλησπέρα σας. θέλω να κάνω μία παραγγελία των 220 ευρώ. Σκέφτομαι για ευνόητους λόγους να το σπάσω σε δύο παραγγελίες με δύο πληρωμές των 110 ευρώ. Το ερώτημα είναι, και δεδομένου ότι είναι από το ίδιο μαγαζί, αν θα κάνει το ali combine τις δύο παραγγελίες και αυτές σκάσουν τελωνείο. Ευχαριστώ π.χ κάνεις τις παραγγελίες με αρκετή διαφορά ημερών μεταξύ τους ώστε να δεις από το τρακινγκ ότι η πρώτη έχει φύγει από την Κίνα και μετά κάνεις και την δεύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teachertza Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, radiotv είπε π.χ κάνεις τις παραγγελίες με αρκετή διαφορά ημερών μεταξύ τους ώστε να δεις από το τρακινγκ ότι η πρώτη έχει φύγει από την Κίνα και μετά κάνεις και την δεύτερη. Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να γίνει αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, teachertza είπε Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να γίνει αυτό; Ναι αυτο προτεινεται στη συγκεκριμενη περιπτωση σε μεγαλα ποσα split παραγγελιων σε 2 & να εχουν περασει αρκετες ημερες για να εχει φυγει/φανει το τρακινγκ στη 1η παραγγελια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, teachertza είπε Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να γίνει αυτό; ναι, βεβαιώσου πρώτα ότι η πρώτη έφυγε από την Κίνα και μετά προχωράς στην δεύτερη παραγγελία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teachertza Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Αν βάλω μια δεύτερη παραγγελία με άλλο λογαριασμό με το όνομα του πατέρα μου πχ η άλλο όνομα θα έχω θέμα λέτε; σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pgfak Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Στις 18/12/2022 στις 9:37 ΠΜ, vagosvts7 είπε @sakisgri ΑΠΟ ALIEXPRESS ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ (Για κάτω από 150€ καθαρή αξία) Όλοι αυτοί ειναι ασφαλής, κανένας τρόπος δεν περνάει τελωνείο στην Ελλάδα. AliExpress Selection Saver (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. AliExpress Saver Shipping (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. AliExpress Selection Standard (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. AliExpress Standard Shipping (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. Cainiao Super Economy Global (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. Cainiao Super Economy (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. Cainiao Standard For Special Goods (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. Cainiao Heavy Parcel Line (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. Αυτά πρέπει να μπουν sticky στην πρώτη σελίδα (Ας αναλάβει κάποιος admin κτλ).. Ωραίος φίλε για τις πληροφορίες 😎😎 .Καλησπερα και χρονια πολλα....ξερουμε με ποια αποστολη, τα φερνει η μεταφορικη συστημενα στο σπιτι, και ποια ο ταχυδρομος? (ρωταω γιατι -λογω δυσπροσιτης περιοχης- με ενδιαφερει να παραλαμβανω με κουριερ....ευχαριστω πολυ !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Παιδες να ρωτησω κατι που δεν μου ξαναετυχε . Μια παραγγελια [ AliExpress Saver Shipping UA8ΧΧΧΧ81442HU ] την εβλεπα κανονικα μεσω και τελευταια ενημερωση στο 17track ηταν "2022-12-28 Import customs clearance complete" Σημερα μου ηρθε μυνημα οτι εγινε Combined Delivery αλλα μονη της !!! και με αριθμο [AliExpress Standard Shipping 406χχ09526 ] παραξενο δεν ειναι ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, pgfak είπε .Καλησπερα και χρονια πολλα....ξερουμε με ποια αποστολη, τα φερνει η μεταφορικη συστημενα στο σπιτι, και ποια ο ταχυδρομος? (ρωταω γιατι -λογω δυσπροσιτης περιοχης- με ενδιαφερει να παραλαμβανω με κουριερ....ευχαριστω πολυ !!!!! Καλησπέρα και Χρόνια πολλά. Και με ΕΛΤΑ αν έρθει πάλι συστημένο θα ειναι αν ο τρόπος που επιλέξεις ειναι trackable. Το πιο σίγουρο να σου έρθει με courier ειναι με combined δλδ να πάρεις πάνω από ένα προϊόν από διαφορετικά καταστήματα και να έχουν και τα δυο τρόπο αποστολής Aliexpress δλδ AliExpress Selection Saver , AliExpress Saver Shipping, AliExpress Selection Standard η AliExpress Standard Shipping. Αυτά τα δέματα θα πάνε σε ενοποιημένη αποθήκη θα γίνουν ένα δέμα και κατά 99% θα πάρουν αριθμό tracking τύπου 5UGR********* και θα στο παραδώσει η Γενική ταχυδρομική στην Ελλαδα. Μπορεί να πάρει και 10 ψηφιο αριθμό και να στο παραδώσει η DPD GREECE στην Ελλαδα. Επίσης το τελευταίο που πήρα με "Aliexpress standard shipping" (ένα δέμα) πήρε και αυτό 10ψηφιο αριθμό και θα μου το παραδώσει η DPD στην Ελλαδα. Δεν ξέρω αν πάρεις ένα δέμα με "Aliexpress standard shipping" αν πάρει και το δικό σου 10 ψηφιο και έρθει με DPD. Ούτε ειναι 100% σίγουρο αν με combined θα έρθει με Γενική ταχυδρομική/DPD αλλά έχεις τις πιο πολλές πιθανότητες θα έλεγα 99%. 3 ώρες πριν, villasg είπε Παιδες να ρωτησω κατι που δεν μου ξαναετυχε . Μια παραγγελια [ AliExpress Saver Shipping UA8ΧΧΧΧ81442HU ] την εβλεπα κανονικα μεσω και τελευταια ενημερωση στο 17track ηταν "2022-12-28 Import customs clearance complete" Σημερα μου ηρθε μυνημα οτι εγινε Combined Delivery αλλα μονη της !!! και με αριθμο [AliExpress Standard Shipping 406χχ09526 ] παραξενο δεν ειναι ??? Παράξενο ναι, Ίσως για κάποιο λόγο δεν μπορούσε να σταλεί με απλό τρόπο αποστολής π.χ μέγεθος/βάρος του δέματος και αναγκάστηκαν να το αναβαθμίσουν σε Aliexpress standard shipping. Με τον 10ψηφιο αριθμο που σου δώσανε μάλλον θα σου παραδώσει η DPD GREECE στη Ελλαδα, δες φώτο κάτω από δικό μου. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2022 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilica89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Θέλω να παραγγείλω έναν υπολογιστή από Κίνα και παρέχει μόνο τον παρακάτω τρόπο (φτηνό) αποστολής,έχω καμία ελπίδα να μην περάσει τελωνείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα