Mr_Terror Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Ηρθε σημερα αλλη μια παραγγελια με AliExpress Standard Shipping χωρις να πληρωσω τιποτα. Περιμενω ακομα ενα δεματακι με AliExpress Saver Shipping και θα ενημερωσω.Το θετικο τουλαχιστον με τις δικες μου παραγγελιες ειναι οτι κανουν περιπου 20 μερες να ερθουν στα χερια μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis20vt Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Ηρθε σημερα αλλη μια παραγγελια με AliExpress Standard Shipping χωρις να πληρωσω τιποτα. Περιμενω ακομα ενα δεματακι με AliExpress Saver Shipping και θα ενημερωσω.Το θετικο τουλαχιστον με τις δικες μου παραγγελιες ειναι οτι κανουν περιπου 20 μερες να ερθουν στα χερια μου. 20 ημερες μόνο; Αυτους τους χρόνους οριακα τους φτάνω μόνο σε tracking της μορφης 5UG000XXXXXXX που ερχονται με courier στο τελευταια σταδιο. Οτι περναει απο τα ΕΛΤΑ "χανεται" για καιρο. ΑΠο την στιγμη που στο tracking αναφέρεται οτι εφτασε στην χωρα προορισμού, μπορει να κανει και 20 ημερες ισως και παραπανω μεχρι να το παρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Giannis20vt είπε 20 ημερες μόνο; Αυτους τους χρόνους οριακα τους φτάνω μόνο σε tracking της μορφης 5UG000XXXXXXX που ερχονται με courier στο τελευταια σταδιο. Οτι περναει απο τα ΕΛΤΑ "χανεται" για καιρο. ΑΠο την στιγμη που στο tracking αναφέρεται οτι εφτασε στην χωρα προορισμού, μπορει να κανει και 20 ημερες ισως και παραπανω μεχρι να το παρω. Και εμένα από αρχές Οκτωβρίου και μετά μου έρχονται από 18 - 23 μέρες, μιλάμε για Aliexpress standard/saver shipping, Aliexpress selection saver και τα combined με το γνωστό παλιό LA**********HU tracking. 8 ώρες πριν, vagosvts7 είπε Καλημέρα παιδιά ..Έχω παραγγείλει αρκετά αξεσουάρ από ali και όταν μου τραβάνε τα χρήματα , συνήθως μου τα στέλνουν σε 1-3 μέρες.. 30 Νοεμβρίου παράγγειλα τρία δεματάκια από το ίδιο store που τα είχε προσφορά 2,90 ευρώ το καθένα ..Τα χρήματα μου τα έχει τραβήξει κανονικά.. Οι 7 μέρες πέρασαν και ακόμα δεν τα έχει στείλει και σήμερα είδα ότι μπήκαν άλλες 24 μέρες περιθώριο μέχρι να μου τα στείλει ...Δεν έχω κάνει ποτέ refund από aliexpress , πατάω εκεί που λέει cancel order ? Η να του δώσω περιθώριο ακόμα να δω μπας και τα στείλει ? Στο μεταξύ το store έχει βαθμολογία 99,2 ... Από το ίδιο store παράγγειλε και η γυναίκα μου με το δικό της account τα τρία αξεσουάρ με το καθένα τιμή 2.90 στην προσφορά και σε αυτήν τα ίδια πάλι , είναι στο ίδιο μοτίβο με εμένα δεν τα έχει στείλει .. Καλησπέρα, Έχω κάνει ακριβώς 31 παραγγελίες σε αυτό το κατάστημα. Όλες ήρθαν και μάλιστα πάρα πολύ γρήγορα. Θα έλεγα αν τα θες τα προϊόντα περίμενε μπορεί να έχει εξαντληθεί κάποιο προϊόν και να περιμένει απόθεμα. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2022 από sakisgri 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirit0r Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Καλημέρα, Παραγγελία 24 Νοεμβρίου με Aliexpress standard shipping και tracking 5UGR έφθασε σήμερα στο σημείο εξυπηρέτησης της Γενική Ταχυδρομικής στην περιοχή μου. Λογικά θα γίνει παράδοση σήμερα, 13 μέρες ακριβώς. Εντυπωσιακο θα έλεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Spirit0r είπε Καλημέρα, Παραγγελία 24 Νοεμβρίου με Aliexpress standard shipping και tracking 5UGR έφθασε σήμερα στο σημείο εξυπηρέτησης της Γενική Ταχυδρομικής στην περιοχή μου. Λογικά θα γίνει παράδοση σήμερα, 13 μέρες ακριβώς. Εντυπωσιακο θα έλεγα. Μέσο Ουγγαρίας σου ήρθε?είχε εμφανιστεί στο σύστημα της γενικής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirit0r Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, georsev είπε Μέσο Ουγγαρίας σου ήρθε?είχε εμφανιστεί στο σύστημα της γενικής? Ναι, πηγε πρώτα Ουγγαρία. Έπειτα πηγε Βουλγαρία και τότε μου ήρθε μηνυμα απο τη Γενική, μόλις χθές δηλαδή. Παρόλο που το tracking της Cainao αφώτου έφυγε απο Ουγγαρία έλεγε μέχρι χθές πως ήταν στην Ελλάδα, στη πραγματικότητα δεν ήταν. Ελλάδα μπήκε χθες το βράδυ και παραδίδεται σήμερα το δεματάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Spirit0r είπε Ναι, πηγε πρώτα Ουγγαρία. Έπειτα πηγε Βουλγαρία και τότε μου ήρθε μηνυμα απο τη Γενική, μόλις χθές δηλαδή. Παρόλο που το tracking της Cainao αφώτου έφυγε απο Ουγγαρία έλεγε μέχρι χθές πως ήταν στην Ελλάδα, στη πραγματικότητα δεν ήταν. Ελλάδα μπήκε χθες το βράδυ και παραδίδεται σήμερα το δεματάκι. Από χθες μου βγάζει Arrive at local delivery office στο tracking της Cainao Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirit0r Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, georsev είπε Από χθες μου βγάζει Arrive at local delivery office στο tracking της Cainao Όταν λέει local δεν εννοεί ότι είναι στην Ελλάδα, εννοεί την εκάστοτε χώρα, πχ Ουγγαρία. Εμένα η cainiao "έχασε" το tracking από τη στιγμή που μάλλον έφτασε Βουλγαρία και ανέλαβε επίσημα η Γενική. Από Ουγγαρία έως Βουλγαρία είχα 2 ενημερώσεις : 1η received by local delivery company ( Ουγγαρία 05-12) 2η at destination country (Βουλγαρία 07-12) Και ας ανέφερε το tracking του aliexpress όλο αυτόν τον καιρό πως ήταν Ελλάδα. Χθες 8-12 μου έστειλε η Γενική το νέο αριθμό tracking μόλις αποχώρησε από Βουλγαρία , σήμερα 9-12 παραλαμβάνω. Αυτά τουλάχιστον απο τη δική μου μεριά. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2022 από Spirit0r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, Spirit0r είπε Όταν λέει local δεν εννοεί ότι είναι στην Ελλάδα, εννοεί την εκάστοτε χώρα, πχ Ουγγαρία. Εμένα η cainiao "έχασε" το tracking από τη στιγμή που μάλλον έφτασε Βουλγαρία και ανέλαβε επίσημα η Γενική. Από Ουγγαρία έως Βουλγαρία είχα 2 ενημερώσεις : 1η received by local delivery company ( Ουγγαρία 05-12) 2η at destination country (Βουλγαρία 07-12) Και ας ανέφερε το tracking του aliexpress όλο αυτόν τον καιρό πως ήταν Ελλάδα. Χθες 8-12 μου έστειλε η Γενική το νέο αριθμό tracking μόλις αποχώρησε από Βουλγαρία , σήμερα 9-12 παραλαμβάνω. Αυτά τουλάχιστον απο τη δική μου μεριά. [GR] At local delivery center Carrier note: Arrive at local delivery office 2022-12-08 19:45:00 GMT+8 Received by local delivery company Carrier note: Received by local delivery company 2022-12-01 19:00:00 GMT+8 Leaving transit country/region Carrier note: Parcel outbound from transit facility 2022-12-01 10:47:55 GMT+1 Customs clearance complete Carrier note: Import clearance success 2022-12-01 01:42:11 GMT+1 Leaving customs Carrier note: Leaving customs 2022-12-01 01:42:11 GMT+1 Customs clearance started Carrier note: Import clearance start 2022-12-01 00:23:23 GMT+1 Arrived at customs Carrier note: Arrived at customs 2022-12-01 00:23:23 GMT+1 Arrived at transit country/region Carrier note: Arrive attransit country or district. 2022-11-30 16:38:47 GMT+1 Arrived at transit office Carrier note: Budapest-Linehaul Arrival:Arrived Budapest 2022-11-29 16:13:00 GMT+1 Leaving from departure country/region Carrier note: Hand over to airline 2022-11-28 22:00:00 GMT+8 Arrived at departure transport hub Carrier note: Received by line-haul 2022-11-24 10:44:19 GMT+8 [Fenggang Town] Processing at sorting center Carrier note: Outbound in sorting center 2022-11-24 04:13:25 GMT+8 [Fenggang Town] Processing at sorting center Carrier note: Inbound in sorting center 2022-11-23 22:57:22 GMT+8 Received by logistics company Carrier note: Accepted by carrier 2022-11-23 20:13:32 GMT+8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spirit0r Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Χμμμμ μήπως τελικά έρχεται με τα ΕΛΤΑ? Δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα επί του θέματος απλά παρέθεσα τη δική μου εμπειρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Παραγγελία 11 Νοεμβρίου με Cainiao Super Economy μέσω Ουγγαρίας (UA820197ΧΧΧHU), ήρθε σπίτι το χαρτί για συστημένο δέμα προχθές την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου χωρίς καμία χρέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lioner Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα τις τελευταίες εβδομάδες που παραγγέλνω δέματα από το aliexpress, γίνονται διανομή με την γενική ταχυδρομική αντί τον ελτα που έστελναν ειδοποιητηριο. Και ο κωδικός αποστολής αντί για LTxxxx είναι κάτι σαν 5UGRxxxxx Το θετικό είναι ότι έρχονται πολύ πιο γρήγορα και με διανομή στο σπίτι κατευθείαν. Τι φάση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Lioner είπε Καλησπέρα τις τελευταίες εβδομάδες που παραγγέλνω δέματα από το aliexpress, γίνονται διανομή με την γενική ταχυδρομική αντί τον ελτα που έστελναν ειδοποιητηριο. Και ο κωδικός αποστολής αντί για LTxxxx είναι κάτι σαν 5UGRxxxxx Το θετικό είναι ότι έρχονται πολύ πιο γρήγορα και με διανομή στο σπίτι κατευθείαν. Τι φάση? Καλησπερα. Είναι καινούργιος τρόπος αποστολής για τα combined, αλλά όχι πάντα, έμενα 2 combined ήρθαν με το παλιό LA*********HU αλλά πολύ γρήγορα 20-22 μέρες με ΕΛΤΑ. Και το δικό σου combined ήταν? 5 ώρες πριν, andreas1gr είπε Παραγγελία 11 Νοεμβρίου με Cainiao Super Economy μέσω Ουγγαρίας (UA820197ΧΧΧHU), ήρθε σπίτι το χαρτί για συστημένο δέμα προχθές την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου χωρίς καμία χρέωση. Συστημένο με UA*********HU αντί για LA*********HU και με Cainiao Super Economy, καλά θα ήταν αλλά μάλλον έγινε κάποιο λάθος μάλλον από τα ΕΛΤΑ. Tracking είχες μέχρι την παράδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lioner Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, sakisgri είπε Καλησπερα. Είναι καινούργιος τρόπος αποστολής για τα combined, αλλά όχι πάντα, έμενα 2 combined ήρθαν με το παλιό LA*********HU αλλά πολύ γρήγορα 20-22 μέρες με ΕΛΤΑ. Και το δικό σου combined ήταν? Συστημένο με UA*********HU αντί για LA*********HU και με Cainiao Super Economy, καλά θα ήταν αλλά μάλλον έγινε κάποιο λάθος μάλλον από τα ΕΛΤΑ. Tracking είχες μέχρι την παράδοση? Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό το combined αλλά κατά 90% οι παραγγελίες που κάνω είναι μέσω aliexpress standard shipping. Εμένα με ΓΤ τώρα κάνουν γύρω στις 2 εβδομάδες. Με ελτα ερχοντουσαν 1 μηνα+ Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2022 από Lioner 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Lioner είπε Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό το combined αλλά κατά 90% οι παραγγελίες που κάνω είναι μέσω aliexpress standard shipping. Εμένα με ΓΤ τώρα κάνουν γύρω στις 2 εβδομάδες. Με ελτα ερχοντουσαν 1 μηνα+ Combined Delivery ειναι όταν παραγγέλνεις πάνω από ένα 1 προϊόν από διαφορετικά καταστήματα και πάνε σε ενοποιημένη αποθήκη και γίνονται ένα δέμα, όπως θα δεις και στην φώτο κάτω από έναν φίλο που ανέβασε στην προηγούμενη σελίδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα