Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, radiotv είπε

FedEx είναι μίλα μαζί τους 

Μόλις τους πήρα τηλέφωνο. Παραλαμβάνεις, χαίρεσαι που δεν έχει έξτρα χρεώσεις και μετά απο ένα μήνα έρχεται η κουτουλιά μου είπαν. 

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tanou είπε

Μόλις τους πήρα τηλέφωνο. Παραλαμβάνεις, χαίρεσαι που δεν έχει έξτρα χρεώσεις και μετά απο ένα μήνα έρχεται η κουτουλιά μου είπαν.

το είχαν αναφέρει λίγες σελίδες πίσω,στο φέρνουν στο σπίτι και αργότερα σου έρχεται ο λογαριασμός, μάλιστα κάποιον τον απείλησαν ότι αν δεν πληρώσει θα κινηθούν νομικά.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, blaxos είπε

Στην αρχική παραγγελία έλεγε αποστολή από Γαλλία fast delivery 7days,μετά την πληρωμή εμφάνισε τα παραπάνω.Δε βγάζω άκρη θα κάνω υπομονή.για ποιο λόγο να το ανοίγουν να το ξεκλειδώσουν ώστε να βάλλουν τη global?αν το κάνουν αυτό θα το κλειδώσω πάλι ώστε να κάνω unlock με το account μου.Μηπως να τους το πω αυτό;

Οχι με τη Global ROM λογικά θα ερθει. Οταν ξαναεπικοινωνησεις για να ρωτησεις για την αποστολη/tracking ποτέ θα σταλεί κλπ ανεφερε τους και για τη ROM οτι θες default τη Global.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, radiotv είπε

το είχαν αναφέρει λίγες σελίδες πίσω,στο φέρνουν στο σπίτι και αργότερα σου έρχεται ο λογαριασμός, μάλιστα κάποιον τον απείλησαν ότι αν δεν πληρώσει θα κινηθούν νομικά.

Για να δουμε πως θα παει. 
Ειναι λογικο που ηρθε με fedex η ειναι βλακεια του πωλητή; AliExpress premium shipping διάλεξα  

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tanou είπε

Για να δουμε πως θα παει. 
Ειναι λογικο που ηρθε με fedex η ειναι βλακεια του πωλητή; AliExpress premium shipping διάλεξα  

AliExpress premium shipping ειναι με courier fedex dhl κτλ

Ποτε μην βαζετε τροπο αποστολης AliExpress premium shipping

Γιατι δεν εβαλες AliExpress standard shipping;

Αυτος ειναι ασφαλης τροπος

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, makhs5 είπε

AliExpress premium shipping ειναι με courier fedex dhl κτλ

Ποτε μην βαζετε τροπο αποστολης AliExpress premium shipping

Γιατι δεν εβαλες AliExpress standard shipping;

Αυτος ειναι ασφαλης τροπος

Νομίζω κάπου εδώ διάβασα ότι και αυτό ήταν στις safe αποστολές. Δεν είχε standard.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tanou είπε

Νομίζω κάπου εδώ διάβασα ότι και αυτό ήταν στις safe αποστολές. Δεν είχε standard.

AliExpress premium shipping οχι δεν ειναι ασφαλες

Ποτε μην βαζετε τετοιο τροπο αποστολης

Τι ποσο ειχε το ειδος που αγορασες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, radiotv είπε

Καλημέρα,το συγκεκριμένο δεν έχει φτάσει ακόμη στην Ελλάδα,το προηγούμενο που είχα λάβει με τον ίδιο τρόπο αποστολής είχε επάνω στην ετικέτα το IOSS, προφανώς τα ΕΛΤΑ έχουν κάνει σύστημα να χρεώνουν τέλη εκτελωνισμου σε ότι περνάει από Ουζμπεκιστάν.Το θέμα είναι ότι δύο συνεχόμενες φορές που παρήγγειλα με Cainiao super economy global μου το έστειλαν με Cainiao super economy for special goods.

Θα ανεβάσω ξανά τρακινγκ όταν φτάσει Ελλάδα.

Δεν είναι τι περνάει από Ουζμπεκιστάν και τι όχι. Είναι το πως γίνεται η διαχείριση μέχρι να έρθει εδώ(άσχετα με το Ουζμπεκιστάν). Και εξηγούμαι....

Όταν οι πωλητές χρησιμοποιούσαν τρόπο αποστολής 'Cainiao super economy for special goods', το δέμα γινόταν διαχείριση από το κέντρο διαλογής του Aliexpress, και μετά έφευγε για Ουζμπεκιστάν. Τελευταία, φαίνεται ότι στον ίδιο τρόπο αποστολής (και αυτό θέλω να διασταυρώσω τώρα), το δέμα περνάει κανονικά το κέντρο διαλογής του Aliexpress αλλά αντί να φύγει για Ουζμπεκιστάν, αυτό περνάει μετά από το κέντρο διαλογής της Sunyou logistics (και μετά φεύγει για Ουζμπεκιστάν). Φαίνεται ότι τα δέματα που εστάλησαν με αυτό τον τρόπο αποστολής (μεσολάβησε δηλ. η Sunyou logistics), δεν έχουν πρόβλημα με το τελωνείο. ;)

Επεξ/σία από nikosgiann78
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nikosgiann78 είπε

Δεν είναι τι περνάει από Ουζμπεκιστάν και τι όχι. Είναι το πως γίνεται η διαχείριση μέχρι να έρθει εδώ΄(άσχετα με το Ουζμπεκιστάν). Και εξηγούμαι....

Όταν οι πωλητές χρησιμοποιούσαν τρόπο αποστολής 'Cainiao super economy for special goods', το δέμα γινόταν διαχείριση από το κέντρο διαλογής του Aliexpress, και μετά έφευγε για Ουζμπεκιστάν. Τελευταία, φαίνεται ότι στον ίδιο τρόπο αποστολής (και αυτό θέλω να διασταυρώσω τώρα), το δέμα περνάει κανονικά το κέντρο διαλογής του Aliexpress αλλά αντί να φύγει για Ουζμπεκιστάν, αυτό περνάει μετά από κέντρο διαλογής της Sunyou logistics (και μετά φεύγει για Ουζμπεκιστάν). Φαίνεται ότι τα δέματα που εστάλησαν με αυτό τον τρόπο αποστολής (μεσολάβησε δηλ. η Sunyou logistics), δεν έχουν πρόβλημα με το τελωνείο. ;)

πάντως πέρασε τελωνείο,το αν έχει χρέωση θα το μάθω σύντομα 

PSX_20221206_161308.png

Δημοσ.
6 ώρες πριν, radiotv είπε

Πήρα πριν κανένα χρόνο με Aliexpress premium shipping ήρθε με dhl και δεν μου ζητήθηκε τπτ παραπάνω, εξάλλου είχα πληρώσει πολλά περισσότερα από το standard που είχε, και δεν κέρδισα και κάτι το σημαντικό λίγες μέρες μόνο νωρίτερα ήρθε.

Στην περίπτωση που γράφεις γιατί να μην ζητήσουν τα χρήματα μπροστά όπως κάνουν σε διαφορετικές περιπτώσεις η όπως κάνει και τα ΕΛΤΑ, μήπως για να μην αρνηθεί κάποιος να παραλάβει και σταλεί το δέμα πίσω, η μήπως τα ζητάνε μετά από 1 μήνα για να μην μπορείς να ανοίξεις dispute και δει το Aliexpress ότι ζητάνε παραπάνω χρήματα.

Μου φαίνεται περίεργο, απειλούν κιόλας, μάλλον δεν θα έπρεπε να ζητήσουν παραπάνω χρήματα και προσπαθούν με πονηρό τρόπο να αρμέξουν ότι παραπάνω μπορούνε.

Εγώ πάντως δεν θα έδινα τπτ παραπάνω ειδικά αν τα ζητούσαν 1 μήνα μετά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, makhs5 είπε

AliExpress premium shipping οχι δεν ειναι ασφαλες

Ποτε μην βαζετε τετοιο τροπο αποστολης

Τι ποσο ειχε το ειδος που αγορασες;

167€ έκανε το αντικείμενο με το ΦΠΑ + 109€ τα μεταφορικα.

Πάνω στο κουτι εγραφε 126$ ο κινέζος

29 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Πήρα πριν κανένα χρόνο με Aliexpress premium shipping ήρθε με dhl και δεν μου ζητήθηκε τπτ παραπάνω, εξάλλου είχα πληρώσει πολλά περισσότερα από το standard που είχε, και δεν κέρδισα και κάτι το σημαντικό λίγες μέρες μόνο νωρίτερα ήρθε.

Στην περίπτωση που γράφεις γιατί να μην ζητήσουν τα χρήματα μπροστά όπως κάνουν σε διαφορετικές περιπτώσεις η όπως κάνει και τα ΕΛΤΑ, μήπως για να μην αρνηθεί κάποιος να παραλάβει και σταλεί το δέμα πίσω, η μήπως τα ζητάνε μετά από 1 μήνα για να μην μπορείς να ανοίξεις dispute και δει το Aliexpress ότι ζητάνε παραπάνω χρήματα.

Μου φαίνεται περίεργο, απειλούν κιόλας, μάλλον δεν θα έπρεπε να ζητήσουν παραπάνω χρήματα και προσπαθούν με πονηρό τρόπο να αρμέξουν ότι παραπάνω μπορούνε.

Μαλλον ειχανε πολλες επιστροφές οποτε το πανε ετσι μπας και τσιμπισουμε πιο ευκολα.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tanou είπε

167€ έκανε το αντικείμενο με το ΦΠΑ + 109€ τα μεταφορικα.

Πάνω στο κουτι εγραφε 126$ ο κινέζος

Μαλλον ειχανε πολλες επιστροφές οποτε το πανε ετσι μπας και τσιμπισουμε πιο ευκολα.

Με 109€ μεταφορικά θα πρέπει να ειναι όλα μέσα στην τιμή!

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά....

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

έκανα αγορά από aliexpress και επιλογή Cainiao Heavy Parcel Line, 

το tracking που έχω είναι CN*********NL και μου ήρθε sms σήμερα ότι έχω φόρους 71,64€

είναι οκ αυτό? είναι γιατί έχει το CN το tracking?

και γράφει και VAT included στην παραγγελία μου.

image.png.87779821439bba7eeca09d662fb7c887.png

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sakisgri είπε

υπάρχει σοβαρό θέμα με τις πρακτικές της FedEx έχει αναφερθεί και στο insomnia αλλά και σε άλλες σελίδες 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Stelios_Sof είπε

Καλησπέρα σας,

έκανα αγορά από aliexpress και επιλογή Cainiao Heavy Parcel Line, 

το tracking που έχω είναι CN*********NL και μου ήρθε sms σήμερα ότι έχω φόρους 71,64€

είναι οκ αυτό? είναι γιατί έχει το CN το tracking?

και γράφει και VAT included στην παραγγελία μου.

image.png.87779821439bba7eeca09d662fb7c887.png

Στην ιχνηλάτιση του δέματος, πέρασε τελωνείο στην Ολλανδία τελικά? Πέρασε καθόλου από Ολλανδία όπως δηλώνει το tracking number? Φοβάμαι ότι μάλλον πρέπει να ήρθε στην Ελλάδα από τρίτη χώρα (εκτός ΕΕ) και εκτελωνίστηκε εδώ. Αν και κανονικά από τη μορφή του tracking number, θα έπρεπε να φτάσει πρώτα Ολλανδία, όπου και θα περνούσε τελωνείο (χώρα πρώτης άφιξης στην ΕΕ) και κατόπιν θα ταχυδρομούνταν σαν συστημένο δέμα από Ολλάνδια σε Ελλάδα, με αναμενόμενο αποτέλεσμα να φτάσει στα χέρια σου κανονικά χωρίς δασμούς και λοιπούς φόρους.  

Επεξ/σία από oldhardwaresales

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...