radiotv Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 2/12/2022 στις 10:25 ΠΜ, nikosgiann78 είπε Φίλε αν θες στείλε tracking number (έστω και σε προσωπικό μήνυμα), για να δούμε τι παίζει Καλησπέρα,το αρχικό τρακινγκ είναι τύπου LP..... και το επόμενο τύπου UV.......UZ Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από radiotv
NIKOSKURT Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) οντως αυτο γινετε με Cainiao super economy for special goods ..για πακετακι 1,40euro .οποτε προσοχη Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από NIKOSKURT
tanou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα, Παραγγελία απο αλί στις 24 Νοεμβρίου αξίας 160€+109€ κόστος μεταφορικών AliExpress premium shipping με tracking number που ξεκινάει απο LP μου δείχνει αυτά. Το γλίτωσα το τελωνείο η ακόμα παίζετε;
radiotv Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, tanou είπε Καλησπέρα, Παραγγελία απο αλί στις 24 Νοεμβρίου αξίας 160€+109€ κόστος μεταφορικών AliExpress premium shipping με tracking number που ξεκινάει απο LP μου δείχνει αυτά. Το γλίτωσα το τελωνείο η ακόμα παίζετε; FedEx είναι μίλα μαζί τους
burnin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Στις 30/11/2022 στις 11:10 ΠΜ, burnin είπε εγω ακομα φιλε δεν εχω παραλαβει. εχουν αργησει παααρα πολυ. θα ενημερωσω μολις (και αν ) ερθει. τελικα τελωνειο δεν πληρωσα. ολα καλα
blaxos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επανερχομαι στο θέμα μου.Αγορα κινητό από ali, αποστολή από Γαλλία,tax included αποστολή με France via lapost eu.Τη πρώτη μέρα της πληρωμής τους ρώτησα πότε θα το στείλουν.Μου απάντησαν ότι εκτελούνται οι αποστολές με τη σειρά παραγγελίας.Μετα από μια βδομάδα τους ξαναστείλα πότε θ γίνει η αποστολή,το μήνυμα μου διαβάστηκε και δε μου απάντησαν Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από blaxos
aces Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, blaxos είπε Επανερχομαι στο θέμα μου.Αγορα κινητό από ali, αποστολή από Γαλλία,tax included αποστολή με France via lapost eu.Τη πρώτη μέρα της πληρωμής τους ρώτησα πότε θα το στείλουν.Μου απάντησαν ότι εκτελούνται οι αποστολές με τη σειρά παραγγελίας.Μετα από μια βδομάδα τους ξαναστείλα πότε θ γίνει η αποστολή,το μήνυμα μου διαβάστηκε και δε μου απάντησαν Η παραγγελία θα σταλεί σε 1 μήνα όπως φαίνεται από το screenshot. Όπως κ να έχει τα χρήματα αν δεν φύγει το προϊόν θα επιστραφούν. Προφανώς είτε έχουν φόρτο αποστολών ή δεν είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αποθήκη στη Γαλλία. Βέβαια το 36 days μπορεί να ναι ενδεικτικό κ να φύγει νωρίτερα. Περίμενε κάποιες μέρες κ ξανά επικοινώνησε με το κατάστημα. 2
aces Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, blaxos είπε Γιατί γράφει πιθανή παράδοση 20/12; To κατάστημα έχει 97 με 98% θετικές άρα δεν είναι τόσο επίφοβο. Κάποια προβλήματα με τις rom των συσκευών αναφέρουν. Γράφει μεν αυτό αλλά από πάνω γράφει 36 days. όπως κ να έχει αν δεν φύγει θα γίνει αυτόματα refund στο γράφει κ μέσα στην παραγγελία. Αν δεν φύγει σταλεί μάλλον δεν έχουν διαθέσιμο απόθεμα στην Γαλλία. Μήπως το 20/12 είναι η αποστολή κ όχι η παράδοση delivery? Το AliExpress σου αλλάζει αυτόματα κ το estimation delivery ανάλογα οπότε θα φύγει/σταλεί το δέμα. Περίμενε κάποιες μέρες κ ξανά επικοινώνησε με το κατάστημα μήπως κ παραλάβουν κ γίνει διαθέσιμο. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2022 από aces 2
blaxos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στην αρχική παραγγελία έλεγε αποστολή από Γαλλία fast delivery 7days,μετά την πληρωμή εμφάνισε τα παραπάνω.Δε βγάζω άκρη θα κάνω υπομονή.για ποιο λόγο να το ανοίγουν να το ξεκλειδώσουν ώστε να βάλλουν τη global?αν το κάνουν αυτό θα το κλειδώσω πάλι ώστε να κάνω unlock με το account μου.Μηπως να τους το πω αυτό; Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από blaxos 1
sakisgri Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, blaxos είπε Επανερχομαι στο θέμα μου.Αγορα κινητό από ali, αποστολή από Γαλλία,tax included αποστολή με France via lapost eu.Τη πρώτη μέρα της πληρωμής τους ρώτησα πότε θα το στείλουν.Μου απάντησαν ότι εκτελούνται οι αποστολές με τη σειρά παραγγελίας.Μετα από μια βδομάδα τους ξαναστείλα πότε θ γίνει η αποστολή,το μήνυμα μου διαβάστηκε και δε μου απάντησαν Θυμάμαι μια φορά είχα κάνει μια παραγγελιά από Κίνα, πέρασε καμία βδομάδα και δεν είχε φύγει το δέμα ακόμα. Έστειλα μήνυμα και ρώτησα υπάρχει κάποιο πρόβλημα και δεν έχει φύγει ακόμα και μου είχε στείλει την παραγγελία σαν την φώτο που ανέβασες εδώ. Σαν να μου λέει έχω τόσες μέρες να σου στείλω το δέμα. Μήπως αυτό έγινε και σε εσένα και δεν κατάλαβες. Επίσης όταν είμαστε σε μια σελίδα από ένα προϊόν αν πατήσεις στο "Delivery" θα δεις τους τρόπους αποστολής και κάτω στο παραθυράκι θα δεις το "Processing Time". Στην φώτο που θα βάλω κάτω θα δεις γράφει "Ship out within 5 days" αυτό πάει ανάλογα και με την διαθεσιμότητα του προϊόντος στο κατάστημα. Όταν ξανά επικοινωνήσεις μαζί τους ρώτα πχ, Μήπως γνωρίζεται πότε περίπου θα σταλεί το δέμα. Γιατί και αυτούς τους ζαλίζουν άλλοι τους βρίζουν και ενώ η παραγγελία ειναι στα πλαίσια της συμφωνίας, απλός δεν διαβάσανε τους ορούς. 7 λεπτά πριν, blaxos είπε Στην αρχική παραγγελία έλεγε αποστολή από Γαλλία fast delivery 7days,μετά την πληρωμή εμφάνισε τα παραπάνω.Δε βγάζω άκρη θα κάνω υπομονή.για ποιο λόγο να το ανοίγουν να το ξεκλειδώσουν ώστε να βάλλουν τη global?αν το κάνουν αυτό θα το κλειδώσω πάλι ώστε να κάνω unlock με το account μου.Μηπως να τους το πω αυτό; Αν έγινε έτσι και το θέλεις μπορείς να ανοίξεις dispute και να ζητήσεις να ακυρωθεί η παραγγελία, αλλά αν η τιμή ειναι καλή και δεν βιάζεσαι θα έλεγα να έκανες λίγο υπομονή.
blaxos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Ship out with in 30days,που προσπάθησα να κάνω νέο order.Καλη χρονια με βλέπω 🤐θα κάνω υπομονή απλά πίστευα ότι θα έρθει πριν τις γιορτές λόγο Ευρώπης 1
sakisgri Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, blaxos είπε Ship out with in 30days,που προσπάθησα να κάνω νέο order.Καλη χρονια με βλέπω 🤐θα κάνω υπομονή απλά πίστευα ότι θα έρθει πριν τις γιορτές λόγο Ευρώπης Τώρα που κοίταξα στην αναζήτηση όντως γράφει 7 days Delivery, αλλά όταν μπεις στην σελίδα δεν γράφει πουθενά για 7 days αλλά γράφει 20 days buyer protection. Λογικά είχαν πολλές παραγγελίες και μείνανε και περιμένουν απόθεμα. Edit: είδα και το "Ship out within 30 days" από το κινητό. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από sakisgri 1
nikosgiann78 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, radiotv είπε Καλησπέρα,το αρχικό τρακινγκ είναι τύπου LP..... και το επόμενο τύπου UV.......UZ Εδώ φίλε μου δείχνεις κάποια tracking number updates τα οποία δείχνουν σαν να είναι 'απευθείας' αποστολή της Sunyou logistics (αυτό το 'Pre-shipment info sent to Greece αυτό δείχνει')..... Αν θέλεις, στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα όλο το tracking number να δω τι παίζει. Επίσης, πάνω στο tracking number voucher από το Uzbekistan Post, πρόσεξες αν είχε τυπωμένο τον IOSS number; Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2022 από nikosgiann78
radiotv Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, nikosgiann78 είπε Εδώ φίλε μου δείχνεις κάποια tracking number updates τα οποία δείχνουν σαν να είναι 'απευθείας' αποστολή της Sunyou logistics (αυτό το 'Pre-shipment info sent to Greece αυτό δείχνει')..... Αν θέλεις, στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα όλο το tracking number να δω τι παίζει. Επίσης, πάνω στο tracking number voucher από το Uzbekistan Post, πρόσεξες αν είχε τυπωμένο τον IOSS number; Καλημέρα,το συγκεκριμένο δεν έχει φτάσει ακόμη στην Ελλάδα,το προηγούμενο που είχα λάβει με τον ίδιο τρόπο αποστολής είχε επάνω στην ετικέτα το IOSS, προφανώς τα ΕΛΤΑ έχουν κάνει σύστημα να χρεώνουν τέλη εκτελωνισμου σε ότι περνάει από Ουζμπεκιστάν.Το θέμα είναι ότι δύο συνεχόμενες φορές που παρήγγειλα με Cainiao super economy global μου το έστειλαν με Cainiao super economy for special goods. Θα ανεβάσω ξανά τρακινγκ όταν φτάσει Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα