radiotv Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, merit123 είπε Παραγγελία από AliExpress 16-8-22 cainiao super economy GLOBAL. Το δέμα δεν ήρθε ποτέ. Έχω εν τω μεταξύ παραλάβει 6-7 άλλες αντίστοιχες παραγγελίες που έγιναν από Σεπτέμβρη και έπειτα. Περνάνε οι μέρες και ανοίγω Dispute μόλις παρήλθε η καταληκτική ημερομηνία παράδοσης και το δέμα θεωρήθηκε από το σύστημα του AliExpress ότι παρελήφθη... και για πρώτη φορά τρώω άκυρο στην αίτηση μου για refund. (Διαβάστε αιτιολογία στη φωτογραφία) Πήγα και στο κατάστημα ΕΛΤΑ για το τυπικό της υπόθεσης και ρώτησα μήπως το έχουν και μου είπαν όχι και ούτε μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι το αντικείμενο έφτασε στο κατάστημα τους. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία από χαμένο αντικείμενο και άρνηση επιστροφής χρημάτων από το AliExpress? Το άλλο μπορώ να κάνω για να αποδείξω στο AliExpress ότι το αντικείμενο δεν έφτασε σε μενα. Τους εξήγησα ότι πήγα στο τοπικό κατάστημα και δεν υπάρχει το αντικείμενο και αυτοί μου γράφουν it is waiting for you to pick it up είχα πάθει ακριβώς το ίδιο πρίν λίγους μήνες και τελικά έκανα αμφισβήτηση της χρέωσης στην Τράπεζα και πήρα τα λεφτά μου πίσω γύρω στα 4€ ήταν το ποσό. 5 ώρες πριν, Vaggos18 είπε Παιδια περιμενω ενα δεμα με aliexpress standard shipping το οποιο απο τις 1 του μηνα εχει φτασει στην μοναδα διαλογης της περιοχης μου αλλα απο τοτε δν μου το εχει φερει ακομα ο ταχυδρομος, να αρχισω να ανησυχω? Ειναι η πρωτη φορα που αργει τοσο πολυ να ερθει, τις περισσοτερες φορες οταν φτανει στην μοναδα διαλογης κανει το πολυ μεχρι μια βδομαδα μεχρι να μου το φερουν. τηλέφωνο στην τοπική μονάδα διανομής,αν το έχουν εκεί πήγαινε με την ταυτότητα σου να το πάρεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, merit123 είπε Παραγγελία από AliExpress 16-8-22 cainiao super economy GLOBAL. Το δέμα δεν ήρθε ποτέ. Έχω εν τω μεταξύ παραλάβει 6-7 άλλες αντίστοιχες παραγγελίες που έγιναν από Σεπτέμβρη και έπειτα. Περνάνε οι μέρες και ανοίγω Dispute μόλις παρήλθε η καταληκτική ημερομηνία παράδοσης και το δέμα θεωρήθηκε από το σύστημα του AliExpress ότι παρελήφθη... και για πρώτη φορά τρώω άκυρο στην αίτηση μου για refund. (Διαβάστε αιτιολογία στη φωτογραφία) Πήγα και στο κατάστημα ΕΛΤΑ για το τυπικό της υπόθεσης και ρώτησα μήπως το έχουν και μου είπαν όχι και ούτε μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι το αντικείμενο έφτασε στο κατάστημα τους. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία από χαμένο αντικείμενο και άρνηση επιστροφής χρημάτων από το AliExpress? Το άλλο μπορώ να κάνω για να αποδείξω στο AliExpress ότι το αντικείμενο δεν έφτασε σε μενα. Τους εξήγησα ότι πήγα στο τοπικό κατάστημα και δεν υπάρχει το αντικείμενο και αυτοί μου γράφουν it is waiting for you to pick it up Το "Arrive at local delivery office" το βλέπουμε όταν τα ΕΛΤΑ παραλαμβάνουν το δέμα στην Αθήνα. Εφόσον το δέμα ειναι untracked και το Aliexpress δει το έχουν παραλάβει τα ΕΛΤΑ αφού δεν ειναι συστημένο δεν μπορεί να ξέρει αν το παρέλαβες η όχι. Λογικά 90 μέρες μετά σε μια χώρα που λειτουργεί κανονικά θα έπρεπε να παραλάβεις. Πολλοί έχουν γράψει για τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής ότι έχει περάσει ο καιρός και δεν έχουν παραλάβει ακόμα το τελευταίο διάστημα. Αν δεν μένεις σε κάποια πολυκατοικία και κάποιος δεν το έκλεψε πιστεύω κάποια στιγμή θα έρθει. Σου προτείνω άλλη φορά να επιλέγεις τρόπο αποστολής για τα untracked το "Aliexpress saver shipping" η "Aliexpress selection saver" μπορεί να δώσεις κάτι ψιλά παραπάνω αλλά θα έρθει πολύ πιο γρήγορα και σίγουρα. Αν στο κατάστημα που κοιτάς με Aliexpress saver/selection shipping ειναι μεγάλη η διάφορα κανε αναζήτηση το προϊόν σε άλλα καταστήματα, σε κάποιο θα βρεις σίγουρα πιο φτηνά. Και ακόμα καλύτερα αν θέλεις να πάρεις πάνω από ένα προϊόν από διαφορετικά καταστήματα κανε της παραγγελίες μαζί να γίνει combined και να αναβαθμιστεί σε "Aliexpress standard shipping" που ειναι και συστημένο. (combined γίνεται μόνο με Aliexpress τρόπο αποστολής) Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2022 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, sakisgri είπε Το "Arrive at local delivery office" το βλέπουμε όταν τα ΕΛΤΑ παραλαμβάνουν το δέμα στην Αθήνα. Εφόσον το δέμα ειναι untracked και το Aliexpress δει το έχουν παραλάβει τα ΕΛΤΑ αφού δεν ειναι συστημένο δεν μπορεί να ξέρει αν το παρέλαβες η όχι. Λογικά 90 μέρες μετά σε μια χώρα που λειτουργεί κανονικά θα έπρεπε να παραλάβεις. Πολλοί έχουν γράψει για τον συγκεκριμένο τρόπο αποστολής ότι έχει περάσει ο καιρός και δεν έχουν παραλάβει ακόμα το τελευταίο διάστημα. Αν δεν μένεις σε κάποια πολυκατοικία και κάποιος δεν το έκλεψε πιστεύω κάποια στιγμή θα έρθει. Σου προτείνω άλλη φορά να επιλέγεις τρόπο αποστολής για τα untracked το "Aliexpress saver shipping" η "Aliexpress selection saver" μπορεί να δώσεις κάτι ψιλά παραπάνω αλλά θα έρθει πολύ πιο γρήγορα και σίγουρα. Αν στο κατάστημα που κοιτάς με Aliexpress saver/selection shipping ειναι μεγάλη η διάφορα κανε αναζήτηση το προϊόν σε άλλα καταστήματα, σε κάποιο θα βρεις σίγουρα πιο φτηνά. Και ακόμα καλύτερα αν θέλεις να πάρεις πάνω από ένα προϊόν από διαφορετικά καταστήματα κανε της παραγγελίες μαζί να γίνει combined και να αναβαθμιστεί σε "Aliexpress standard shipping" που ειναι και συστημένο. (combined γίνεται μόνο με Aliexpress τρόπο αποστολής) Γενικά οι φθηνοί τρόποι αποστολής της Cainiao έχουν προβλήματα, χαμένα ή με χρεώσεις εκτελωνισμου, βλέπω ότι το ίδιο το Ali μας σπρώχνει στις πιο ακριβές αλλά και πιο αξιόπιστες δικές του μεθόδους αποστολής. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, radiotv είπε Γενικά οι φθηνοί τρόποι αποστολής της Cainiao έχουν προβλήματα, χαμένα ή με χρεώσεις εκτελωνισμου, βλέπω ότι το ίδιο το Ali μας σπρώχνει στις πιο ακριβές αλλά και πιο αξιόπιστες δικές του μεθόδους αποστολής. Η Cainiao και το Aliexpress ανήκουν στο Alibaba group. Μάλλον ειναι πως μεταφέρονται τα δέματα, με τους πιο φτηνούς τρόπους μπορεί και να μεταφέρονται με πλοίο,τρένο η οδικός λόγο το πολύ χαμηλό κόστος μεταφοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merit123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 53 λεπτά πριν, radiotv είπε είχα πάθει ακριβώς το ίδιο πρίν λίγους μήνες και τελικά έκανα αμφισβήτηση της χρέωσης στην Τράπεζα και πήρα τα λεφτά μου πίσω γύρω στα 4€ ήταν το ποσό. Ευχαριστώ για την πληροφορία! Έχω κάνει έφεση (appeal) στη τελική απόφαση του AliExpress στο εν λόγω Dispute και προσπαθώ να τους εξηγήσω ότι το λάθος δεν είναι δικό μου. Το αντικείμενο αγνοείται χωρίς δίκη μου υπαιτιότητα και νομίζω δικαιωματικά εμπίπτει στην περίπτωση της εγγύησης επιστροφής χρημάτων (money back guarantee) Αν δεν πετύχω διαφορετική ετυμηγορία νομίζω θα προχωρήσω κι εγώ σε αμφισβήτηση της συναλλαγής στην τράπεζα, όχι τόσο για το ποσό το οποίο είναι μικρό, όσο για τη συνολική αντιμετώπιση της πλατφόρμας. Σε 2-3 αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν γινόταν πάντα επιστροφή χρημάτων άμεσα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο αλλάζουν την πολιτική τους και δεν δέχονται να επιστρέψουν τα χρήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, merit123 είπε Ευχαριστώ για την πληροφορία! Έχω κάνει έφεση (appeal) στη τελική απόφαση του AliExpress στο εν λόγω Dispute και προσπαθώ να τους εξηγήσω ότι το λάθος δεν είναι δικό μου. Το αντικείμενο αγνοείται χωρίς δίκη μου υπαιτιότητα και νομίζω δικαιωματικά εμπίπτει στην περίπτωση της εγγύησης επιστροφής χρημάτων (money back guarantee) Αν δεν πετύχω διαφορετική ετυμηγορία νομίζω θα προχωρήσω κι εγώ σε αμφισβήτηση της συναλλαγής στην τράπεζα, όχι τόσο για το ποσό το οποίο είναι μικρό, όσο για τη συνολική αντιμετώπιση της πλατφόρμας. Σε 2-3 αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν γινόταν πάντα επιστροφή χρημάτων άμεσα. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο αλλάζουν την πολιτική τους και δεν δέχονται να επιστρέψουν τα χρήματα. Μήπως αν έπαιρνες μια γραπτή βεβαίωση από τα ΕΛΤΑ ότι το δέμα αυτό δεν το έχουν παραλάβει όπως λένε? Αν και δύσκολα το κόβω να σου δώσουν αλλά λέω εγώ τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merit123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, sakisgri είπε Μήπως αν έπαιρνες μια γραπτή βεβαίωση από τα ΕΛΤΑ ότι το δέμα αυτό δεν το έχουν παραλάβει όπως λένε? Αν και δύσκολα το κόβω να σου δώσουν αλλά λέω εγώ τώρα. Τα ΕΛΤΑ δεν λένε ότι δεν το παρέλαβαν. Απλά λένε ότι δεν το έχουν στο κατάστημα και ότι δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη πληροφορία για αυτό πλην του ότι ήρθε Ελλάδα από Ουγγαρία. Δλδ ότι γινόταν παλιότερα και με άλλες untracked μεθόδους: από τη στιγμή που έμπαινε Ελλάδα δεν υπήρχε καταγραφή για το που βρίσκεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merit123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 23/11/2022 στις 6:20 ΜΜ, radiotv είπε είχα πάθει ακριβώς το ίδιο πρίν λίγους μήνες και τελικά έκανα αμφισβήτηση της χρέωσης στην Τράπεζα και πήρα τα λεφτά μου πίσω γύρω στα 4€ ήταν το ποσό. τηλέφωνο στην τοπική μονάδα διανομής,αν το έχουν εκεί πήγαινε με την ταυτότητα σου να το πάρεις. Τελικά και το appeal που έκανα απορρίφθηκε. Ύστατη λύση είναι η αμφισβήτηση χρέωσης στην τράπεζα. Το μόνο που σκέφτομαι πριν το κάνω είναι να περιμένω λίγο καιρό μήπως έρθει το δέμα αν και το θεωρώ ψιλο-απιθανο. Επίσης διάβασα σε άλλα φόρουμ ότι υπάρχει κίνδυνος για κλείσιμο λογαριασμού και ban από το AliExpress αν προβείς σε credit card chargeback κάτι που δεν θα ήθελα τουλάχιστον μέχρι να έρθουν και κάτι αλλά πραγματακια που παραγγειλα πρόσφατα. Αντιμετώπισες τέτοια προβλήματα? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2022 από merit123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, merit123 είπε Τελικά και το appeal που έκανα απορρίφθηκε. Ύστατη λύση είναι η αμφισβήτηση χρέωσης στην τράπεζα. Το μόνο που σκέφτομαι πριν το κάνω είναι να περιμένω λίγο καιρό μήπως έρθει το δέμα αν και το θεωρώ ψιλο-απιθανο. Επίσης διάβασα σε άλλα φόρουμ ότι υπάρχει κίνδυνος για κλείσιμο λογαριασμού και ban από το AliExpress αν προβείς σε credit card chargeback κάτι που δεν θα ήθελα τουλάχιστον μέχρι να έρθουν και κάτι αλλά πραγματακια που παραγγειλα πρόσφατα. Αντιμετώπισες τέτοια προβλήματα? δέν είχα θέμα,το refund από την τράπεζα έγινε τον περασμένο Ιανουάριο και μέχρι σήμερα κάνω κανονικά παραγγελίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antouaa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Συγνώμη για το of topic αλλά και μιας στο άλλο θέμα δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα και δε φαίνεται τόσο ενεργό. Σχετικά με το κατάστημα hekka έχει κανείς εμπειρία Spoiler τόμουν να αγοράσω το Lenovo xiaxin tablet. Έχει αυτό με τα 128gb στα 177€. Λέτε να περάσει τελωνείο ή ισχύει το προπληρωμένο ΦΠΑ (150€+24% =186€) άρα είμαι μέσα στο όριο; Spoiler Δε ξέρω πως να διαγράψω τα σποιλερ. Είμαι από κινητό και μάλλον δε γίνετε. ΥΓ: Λοιπόν βρήκα και στο Aliexpress με 159€ και γράφει ότι περιλαμβάνει φόρους. Είναι από Κίνα λέτε αυτό να Περάσει; Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από antouaa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, antouaa είπε Συγνώμη για το of topic αλλά και μιας στο άλλο θέμα δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα και δε φαίνεται τόσο ενεργό. Σχετικά με το κατάστημα hekka έχει κανείς εμπειρία ;Σκεφτόμουν να αγοράσω το Lenovo xiaxin tablet. Έχει αυτό με τα 128gb στα 177€. Λέτε να περάσει τελωνείο ή ισχύει το προπληρωμένο ΦΠΑ (150€+24% =186€) άρα είμαι μέσα στο όριο; Και πάλι συγγνώμη για το of topic αλλά δεν ξέρω που να απευθύνω. Απόκρυψη περιεχομένων Λένε πως ο Φ.Π.Α (VAT) ειναι μέσα στην τιμή https://eu.hekka.com/support/vat About EU VAT All product prices in Hekka are EU VAT-inclusive, and no additional EU VAT payment is required. If you have any questions, please contact customer service, and we will assist in processing in time. Σχετικά με τον ΦΠΑ ΕΕ Όλες οι τιμές προϊόντων στο Hekka περιλαμβάνουν ΦΠΑ ΕΕ και δεν απαιτείται επιπλέον πληρωμή ΦΠΑ ΕΕ. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών και θα σας βοηθήσουμε στην έγκαιρη επεξεργασία. Άρα αν στο checkout παραμείνει ο Φ.Π.Α θα είσαι οκ, αλλά μπορείς να ρωτήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών https://eu.hekka.com/support/contact-us Έχει και πληρωμή με PayPal που ειναι εγγύηση μιας και αυτοί κάνουν την παραγγελία για λογαριασμό σου, αν συμβεί οτιδήποτε θα είσαι καλυμμένος. Και δεν θα χρειαστείς ασφάλεια μεταφορών γιατί αν δεν έρθει σωστά το δέμα σε καλύπτει η ίδια η PayPal. Θα πρέπει όμως να μάθεις ποια μεταφορική θα παραλάβει στην Ελλαδα, αν ειναι τα ΕΛΤΑ οκ, αν ειναι να πληρωσεις τέλη εκτελωνισμού ξέρεις δεν θα πληρωσεις πολλά (15€) Αλλά αν ειναι ιδιωτική εταιρία courier θα ειναι πολύ περισσότερα και μπορεί και το Φ.Π.Α ξανά. edit: Τώρα είδα ότι το βρήκες και στο Aliexpress, ισχύει το ίδιο αν στο checkout παραμείνει ο Φ.Π.Α (μάλλον θα παραμείνει) θα είσαι οκ και με τρόπο αποστολής "Aliexpress standard shipping" λογικά δεν θα πληρωσεις τπτ παραπάνω. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, antouaa είπε Συγνώμη για το of topic αλλά και μιας στο άλλο θέμα δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα και δε φαίνεται τόσο ενεργό. Σχετικά με το κατάστημα hekka έχει κανείς εμπειρία Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου τόμουν να αγοράσω το Lenovo xiaxin tablet. Έχει αυτό με τα 128gb στα 177€. Λέτε να περάσει τελωνείο ή ισχύει το προπληρωμένο ΦΠΑ (150€+24% =186€) άρα είμαι μέσα στο όριο; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δε ξέρω πως να διαγράψω τα σποιλερ. Είμαι από κινητό και μάλλον δε γίνετε. ΥΓ: Λοιπόν βρήκα και στο Aliexpress με 159€ και γράφει ότι περιλαμβάνει φόρους. Είναι από Κίνα λέτε αυτό να Περάσει; 9 ώρες πριν, antouaa είπε Συγνώμη για το of topic αλλά και μιας στο άλλο θέμα δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα και δε φαίνεται τόσο ενεργό. Σχετικά με το κατάστημα hekka έχει κανείς εμπειρία Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου τόμουν να αγοράσω το Lenovo xiaxin tablet. Έχει αυτό με τα 128gb στα 177€. Λέτε να περάσει τελωνείο ή ισχύει το προπληρωμένο ΦΠΑ (150€+24% =186€) άρα είμαι μέσα στο όριο; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δε ξέρω πως να διαγράψω τα σποιλερ. Είμαι από κινητό και μάλλον δε γίνετε. ΥΓ: Λοιπόν βρήκα και στο Aliexpress με 159€ και γράφει ότι περιλαμβάνει φόρους. Είναι από Κίνα λέτε αυτό να Περάσει; Αν είναι από Ευρωπαϊκή αποθήκη δεν έχεις θέμα με τελωνείο. Αν είναι από τρίτες χώρες άνω των 150€ υπάρχει θέμα δεν μπορεί να εισπράξει το κατάστημα το ΦΠΑ στο checkout η είσπραξη γίνεται εδώ κατά την εισαγωγή,θα χρεωθεί και δασμούς ,δες και τα πρόσθετα τέλη εκεί που γράφει ειδικά τέλη εκτελωνισμου https://elta.gr/timokatalogoi Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από radiotv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antouaa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Τελικά πρέπει να ισχύει αυτό που είχε ειπωθεί πιο παλιά με το Αλί. Γιατί όταν δε βάζω τα κουπόνια ξεπερνάει τα 185€ και αυτόματα μου αφαιρεί το ΦΠΑ. Οπότε κάτω από τα 185€ είμαι καλυμμένος μιας και έχει Aliexpress selection standard μεταφορικά! Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια σας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, radiotv είπε Αν είναι από Ευρωπαϊκή αποθήκη δεν έχεις θέμα με τελωνείο. Αν είναι από τρίτες χώρες άνω των 150€ υπάρχει θέμα δεν μπορεί να εισπράξει το κατάστημα το ΦΠΑ στο checkout η είσπραξη γίνεται εδώ κατά την εισαγωγή,θα χρεωθεί και δασμούς ,δες και τα πρόσθετα τέλη εκεί που γράφει ειδικά τέλη εκτελωνισμου https://elta.gr/timokatalogoi Τα 150€ ειναι καθαρή αξία δλδ χωρίς Φ.Π.Α. Άρα 186€ μαζί με το Φ.Π.Α δεν έχει δασμοί (150€ * 24%=186€). Θα το δεις και όταν βάζεις ένα προϊόν άξιας μέχρι τα 186€ δεν αφαιρείται ο Φ.Π.Α, πάνω από 186€ αφαιρείται αυτόματα. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2022 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Μια βοήθεια τώρα για καποιον που του έχει τύχει:Έστω οτι κανω μια παραγγελία 200 ευρώ(χωρίς ΦΠΑ)., και επειδη είναι διάφορα πράγματα στην παραγγελία και αυτά ξεπερνάνε τα 2 κιλά, ο πωλητής θέλει να μου στείλει 2 δέματα!!! Σε αυτήν την περίπτωση ο πωλητής θα τυπώσει 2 tracking number από την ΙΔΙΑ παραγγελία. Θα πληρωθεί δασμοός και στα 2 δέματα; !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα