Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις μου έγινε ένωση πακέτων σε δέματα που περιμενω από το Aliexpress. Τόσο καιρό ενώνονταν σε ένα πακέτο με αριθμό LAxxxxHU. Τώρα για πρώτη φορά βλέπω αριθμό 5UGRxxxxxxxxx

Για να δούμε τι μας περιμένει 

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω 3 παραγγελιες ενωμένες που είναι τώρα 5 μέρες κολλημένες " Leaving transit country/region " δεν έπρεπε να είχε γίνει received by local delivery company? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, t-shock είπε

Μόλις μου έγινε ένωση πακέτων σε δέματα που περιμενω από το Aliexpress. Τόσο καιρό ενώνονταν σε ένα πακέτο με αριθμό LAxxxxHU. Τώρα για πρώτη φορά βλέπω αριθμό 5UGRxxxxxxxxx

Για να δούμε τι μας περιμένει 

Είναι καινούργιος τρόπος αποστολής, θα σου παραδώσει το δέμα  η speedex η η Γενική ταχυδρομική και θα παραλάβεις πολύ πιο γρήγορα με κανένα επιπλέον κόστος. Αν κοιτάξεις μερικές σελίδες πίσω θα δεις ότι έχει αναφερθεί.

10 λεπτά πριν, PrettyNose είπε

Εχω 3 παραγγελιες ενωμένες που είναι τώρα 5 μέρες κολλημένες " Leaving transit country/region " δεν έπρεπε να είχε γίνει received by local delivery company? 

Καμιά φορά καθυστερούν και έμενα έτσι ήταν αλλά περπάτησαν τώρα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sakisgri είπε

Είναι καινούργιος τρόπος αποστολής, θα σου παραδώσει το δέμα  η speedex η η Γενική ταχυδρομική και θα παραλάβεις πολύ πιο γρήγορα με κανένα επιπλέον κόστος. Αν κοιτάξεις μερικές σελίδες πίσω θα δεις ότι έχει αναφερθεί.

Καμιά φορά καθυστερούν και έμενα έτσι ήταν αλλά περπάτησαν τώρα.

Πριν απο λιγο έλαβα μύνημα στο viber με το καινούριο tracking number, σήμερα το πρωί αναχώρησε από το BOZHURISHTE. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, PrettyNose είπε

Πριν απο λιγο έλαβα μύνημα στο viber με το καινούριο tracking number, σήμερα το πρωί αναχώρησε από το BOZHURISHTE. 

Το μήνυμα από ποιο courier ειναι speedex η Γενική ταχυδρομική, και πόσο καιρό έκανε από την παραγγελία?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, sakisgri είπε

Το μήνυμα από ποιο courier ειναι speedex η Γενική ταχυδρομική, και πόσο καιρό έκανε από την παραγγελία?

Γενικη. 

3 παραγγελίες που έγιναν 1η Νοεμβρίου, μετά από λίγες μέρες ενώθηκαν και στις 16 έλεγε " Leaving transit country/region ". Δεν μου έχει βγάλει ακόμα received by local delivery company. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα. Απο τη φωτο τι καταλαβαινετε; εφαγα τελωνείο απο αλιεξπρες γαμωτο; παιζει να παρω ριφαντ το τελωνειο απο αλιεξπρες ή μπα;

Screenshot_2022-11-22-23-23-18-690_com.brightstripe.parcels.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, burnin είπε

Καλησπερα. Απο τη φωτο τι καταλαβαινετε; εφαγα τελωνείο απο αλιεξπρες γαμωτο; παιζει να παρω ριφαντ το τελωνειο απο αλιεξπρες ή μπα;

Screenshot_2022-11-22-23-23-18-690_com.brightstripe.parcels.jpg

Ναι ειναι τελωνείο μάλλον 2,5€ θα ειναι η ταρίφα. Για refund δύσκολα το κόβω. Από το tracking number (UZ) φαίνεται να πήγε Ουζμπεκιστάν αλλά εδώ δεν φαίνεται να πήγε https://parcelsapp.com/en/tracking/UV624556219UZ ίσως ο @nikosgiann78 θα μπορούσε να βοηθήσει.

"Cainiao super economy for special goods" ήταν ο τρόπος αποστολής?

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, sakisgri είπε

Ναι ειναι τελωνείο μάλλον 2,5€ θα ειναι η ταρίφα. Για refund δύσκολα το κόβω. Από το tracking number (UZ) φαίνεται να πήγε Ουζμπεκιστάν αλλά εδώ δεν φαίνεται να πήγε https://parcelsapp.com/en/tracking/UV624556219UZ ίσως ο @nikosgiann78 θα μπορούσε να βοηθήσει.

Αν θυμάμαι καλά.... υπήρχε κάποιος παλιότερα με τον ίδιο τρόπο αποστολής -που σαν next country post χρησιμοποιήθηκε το Uzbekistan Post-, και ενώ βλέπαμε ότι το αντικείμενο πήρε διασάφηση, τελικά δεν πλήρωσε τίποτα στο τελωνείο.

Δεν ξέρω πραγματικά αν σου χρέωσαν κάτι, αλλά καλό είναι να μας το πεις όταν πάρεις το δέμα. Επίσης, το 'περίεργο' εδώ είναι ότι...τα updates στην Ελλάδα τα 'βγάζει' το ELTA courier αν δεις-να μας πεις μήπως τελικά όντως στο παραδώσουν τα ΕΛΤΑ courier-!!! ;)

Αν δεις τα αρχικά tracking number updates, θα δεις ότι το δέμα περνάει από το κέντρο διαλογής της Sunyou (βέβαια έχεις αρχικό tracking number LP00542687976320 που σίγουρα τυπώθηκε από την πλατφόρμα του Aliexpress).

Αυτό που κάνει διαφορετική την διαχείριση του δέματος (και για αυτό ίσως ΔΕΝ πληρώσεις τίποτα επιπλέον) είναι ότι το δέμα πέρασε από το κέντρο διαλογής της Sunyou, ενώ παλιότερα η διαχείριση γινόταν αποκλειστικά από το κέντρο διαλογής του Aliexpress (παρ΄όλο που πάλι χρησιμοποιούνταν και πάλι το Uzbekistan Post)!!

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από nikosgiann78
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, sakisgri είπε

ναι φιλε δυστυχως Cainiao super economy for special goods" ηταν.

3 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε

Αν θυμάμαι καλά.... υπήρχε κάποιος παλιότερα με τον ίδιο τρόπο αποστολής -που σαν next country post χρησιμοποιήθηκε το Uzbekistan Post-, και ενώ βλέπαμε ότι το αντικείμενο πήρε διασάφηση, τελικά δεν πλήρωσε τίποτα στο τελωνείο.

Δεν ξέρω πραγματικά αν σου χρέωσαν κάτι, αλλά καλό είναι να μας το πεις όταν πάρεις το δέμα. Επίσης, το 'περίεργο' εδώ είναι ότι...τα updates στην Ελλάδα τα 'βγάζει' το ELTA courier αν δεις-να μας πεις μήπως τελικά όντως στο παραδώσουν τα ΕΛΤΑ courier-!!! ;)

Αν δεις τα αρχικά tracking number updates, θα δεις ότι το δέμα περνάει από το κέντρο διαλογής της Sunyou (βέβαια έχεις αρχικό tracking number LP00542687976320 που σίγουρα τυπώθηκε από την πλατφόρμα του Aliexpress).

Αυτό που κάνει διαφορετική την διαχείριση του δέματος (και για αυτό ίσως ΔΕΝ πληρώσεις τίποτα επιπλέον) είναι ότι το δέμα πέρασε από το κέντρο διαλογής της Sunyou, ενώ παλιότερα η διαχείριση γινόταν αποκλειστικά από το κέντρο διαλογής του Aliexpress (παρ΄όλο που πάλι χρησιμοποιούνταν και πάλι το Uzbekistan Post)!!

Χωρίς τίτλο.png

φιλε θα ενημερωσω μολιςτο παρω. σε υπερευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τα φώτα σας!!! αν παρω αυτο το ανταλλακτικό που θέλω για εναν εκτυπωτη σχεδίου εκτός απο το ποσό που εμφανίζει 430.97€  θα πληρώσω και extra αλλους φόρους εδώ τελωνείο κτλ.??? Είμαι τελείως ασχετος και θέλω να κάνω πρώτη φορά τετοια παραγγελία . Το ίδιο εξάρτημα απο Ελλάδα μου το δείνουν 900€image.jpeg.265dfc0bf6767b81cdf3a5fd9919c2d3.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, maverick290402 είπε

Παιδιά τα φώτα σας!!! αν παρω αυτο το ανταλλακτικό που θέλω για εναν εκτυπωτη σχεδίου εκτός απο το ποσό που εμφανίζει 430.97€  θα πληρώσω και extra αλλους φόρους εδώ τελωνείο κτλ.??? Είμαι τελείως ασχετος και θέλω να κάνω πρώτη φορά τετοια παραγγελία . Το ίδιο εξάρτημα απο Ελλάδα μου το δείνουν 900€image.jpeg.265dfc0bf6767b81cdf3a5fd9919c2d3.jpeg

Σίγουρα +24%ΦΠΑ +Δασμοί +τέλη εκτελωνισμου.Δες στον τιμοκατάλογο ειδικά τέλη εκτελωνισμου,άνω των 150€ επιβάλλονται δασμοί ανάλογα με την κατηγορία του προϊόντος.Προτείνω να μιλήσεις με εκτελωνιστή.

https://elta.gr/timokatalogoi

Επεξ/σία από radiotv
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδια περιμενω ενα δεμα με aliexpress standard shipping το οποιο απο τις 1 του μηνα εχει φτασει στην μοναδα διαλογης της περιοχης μου αλλα απο τοτε δν μου το εχει φερει ακομα ο ταχυδρομος, να αρχισω να ανησυχω? Ειναι η πρωτη φορα που αργει τοσο πολυ να ερθει, τις περισσοτερες φορες οταν φτανει στην μοναδα διαλογης κανει το πολυ μεχρι μια βδομαδα μεχρι να μου το φερουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραγγελία από AliExpress 16-8-22  cainiao super economy GLOBAL.  Το δέμα δεν ήρθε ποτέ. Έχω εν τω μεταξύ παραλάβει 6-7 άλλες αντίστοιχες παραγγελίες που έγιναν από Σεπτέμβρη και έπειτα. Περνάνε οι μέρες και  ανοίγω Dispute μόλις παρήλθε η καταληκτική ημερομηνία παράδοσης και το δέμα θεωρήθηκε από το σύστημα του AliExpress ότι παρελήφθη... και για πρώτη φορά τρώω άκυρο στην αίτηση μου για refund. (Διαβάστε αιτιολογία στη φωτογραφία)

Πήγα και στο κατάστημα ΕΛΤΑ για το τυπικό της υπόθεσης και ρώτησα μήπως το έχουν και μου είπαν όχι και ούτε μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι το αντικείμενο έφτασε στο κατάστημα τους. 

Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία από χαμένο αντικείμενο και άρνηση επιστροφής χρημάτων από το AliExpress? 

Το άλλο μπορώ να κάνω για να αποδείξω στο AliExpress ότι το αντικείμενο δεν έφτασε σε μενα. Τους εξήγησα ότι πήγα στο τοπικό κατάστημα και δεν υπάρχει το αντικείμενο και αυτοί μου γράφουν it is waiting for you to pick it up 

Screenshot_20221123-163744.png.041020066d1405b99f219cca32c789be.png

Screenshot_20221123-164012.png.5f03523213fc70e220aae1cd31814432.png

Επεξ/σία από merit123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...