Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θέλω να παραγγείλω ένα meizu που στην Ελλάδα έρχεται στα 500€ κ μπορώ να το βρω είτε από eBay από Shenzhen, είτε από το official store της meizu που είναι στο AliExpress στα 250€. Το eBay φαντάζομαι περνάει 100% τελωνείο οπότε το έχω απορρίψει. Το AliExpress λέει DHL. Φαντάζομαι κ αυτό περνάει ή όχι επειδή είναι official store? Υπάρχει κάποια πατέντα για να μην περάσει;

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, sacredserpet είπε

Εγώ θέλω να παραγγείλω ένα meizu που στην Ελλάδα έρχεται στα 500€ κ μπορώ να το βρω είτε από eBay από Shenzhen, είτε από το official store της meizu που είναι στο AliExpress στα 250€. Το eBay φαντάζομαι περνάει 100% τελωνείο οπότε το έχω απορρίψει. Το AliExpress λέει DHL. Φαντάζομαι κ αυτό περνάει ή όχι επειδή είναι official store? Υπάρχει κάποια πατέντα για να μην περάσει;

Ολα του Aliexpress περνανε απο τελωνειο, δεν εχει τριγωνικη αποστολη.

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.

Ούτε αν στείλω μνμ στη meizu δλδ; Ωραία... Το τελωνείο θα είναι στην τιμή μαζί με τα μεταφορικά; Γτ μόνο τα μεταφορικά είναι 30€... Οπότε αυξάνουν το ποσοστό...

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, sacredserpet είπε

Ούτε αν στείλω μνμ στη meizu δλδ; Ωραία... Το τελωνείο θα είναι στην τιμή μαζί με τα μεταφορικά; Γτ μόνο τα μεταφορικά είναι 30€... Οπότε αυξάνουν το ποσοστό...

Το τελωνείο δεν είναι στην τιμή

Δημοσ.

Το ξέρω αυτό. Το τελωνείο θα βγάλει ένα ποσό πληρωμής. Θα συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά στο ποσό το οποίο θα πάρει το τελωνείο κ θα βγάλει το ποσοστό που θα πρέπει να πληρώσω; Η θα φορολογηθεί μόνο η αξία του προϊόντος;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sacredserpet είπε

Το ξέρω αυτό. Το τελωνείο θα βγάλει ένα ποσό πληρωμής. Θα συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά στο ποσό το οποίο θα πάρει το τελωνείο κ θα βγάλει το ποσοστό που θα πρέπει να πληρώσω; Η θα φορολογηθεί μόνο η αξία του προϊόντος;

Τιμη αγορας + Μεταφορικα

Εκει μπαινει το 23% + τα εξοδα εκτελωνισμου

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Τιμη αγορας + Μεταφορικα

Εκει μπαινει το 23% + τα εξοδα εκτελωνισμου 

Μάλλον εννοείς 24%

Δημοσ.
1 ώρα πριν, spartak1 είπε

Μάλλον εννοείς 24%

Ναι οντως λαθος μου (αν και το 1% δεν ειναι το θεμα κανενος :) )

4 λεπτά πριν, sacredserpet είπε

Τέλεια... 😒

Μαλλον ηθελες να ζητησεις να βαλουν το κινητο σε ψευτικη τιμη και να περασει αερα αφου δεν θα μετρουσαν τα μεταφορικα; Δεν θα αλλαζε παλι κατι, ο τελωνειακος δεν θα δεχοταν αν ερχοταν δηλωμενο 20ε, θα σου ζητουσε αποδειξη αγορας και αν εστελνες κατι που δεν θα του καθοταν καλα μπορει ουτε αυτο να μην το δεχοταν.

Δημοσ.

Βασικά θα τους ζητούσα να το στείλουν με το κόλπο του banggood κ του gearbest. Γιατί αυτό με την τιμή το ξέρω ότι δεν πιάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, villasg είπε

V7dALLT.png

Δεν το εχω δοκιμασει αλλα το PostNL δεν ξερω κατα ποσο Εγγυαται οτι δεν θα περασει τελωνειο (νομιζω και αλλοι εχουν πει οτι δεν υπαρχει τριγωνικη αποστολη απο Aliexpress).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.
13 ώρες πριν, sacredserpet είπε

Βασικά θα τους ζητούσα να το στείλουν με το κόλπο του banggood κ του gearbest. Γιατί αυτό με την τιμή το ξέρω ότι δεν πιάνει.

Αν δεν το λένε ρητως ότι δεν περνάει τελωνειο τότε θα περάσει. Δεν παίζει να ζητησεις κάτι τέτοιο αν δεν το παρεχουν οι ίδιοι

Δημοσ.

παιδια θέλω να παρω ενα αντικειμενο που εχει 25 ευρω μαζι με μεταφορικα, μου δινουν ομως ενα κουπονι 5 ευρω οποτε παει στα 20. στο δεμα ξερετε ποια θα αναγραφεται, η αρχικη ή αυτη με το κουπονι; 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, lazkalai είπε

παιδια θέλω να παρω ενα αντικειμενο που εχει 25 ευρω μαζι με μεταφορικα, μου δινουν ομως ενα κουπονι 5 ευρω οποτε παει στα 20. στο δεμα ξερετε ποια θα αναγραφεται, η αρχικη ή αυτη με το κουπονι; 

Δεν ενδιαφέρει το τελωνείο αν σου χάρισε χρήματα από το τελικό ποσό,αν έχεις κουπόνια η πόντους έκπτωσης.

Μετράει καθαρά πόσο έχει το αντικείμενο. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...