Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sleepychris είπε

Ευχαριστω!
ειδομεν....

Μάλλον έχουν βάλει ακόμα μια ενημέρωση στα 5UGR, από ότι καταλαβαίνω από αυτό που θα βάλω πιο κάτω ειναι ότι το δέμα το έχει πλέον η speedex και σε προετοιμάζουν για την παράδοση.

• “Accepted by the last mile carrier” is among the last tracking notifications that inform the recipient that their packages are on the way and prepare them for pick-up. It refers to when the final delivery driver has picked the item and is ready to start the delivery process.
  • Το "Accepted by the last mile carrier" είναι μεταξύ των τελευταίων ειδοποιήσεων παρακολούθησης που ενημερώνουν τον παραλήπτη ότι τα πακέτα του είναι καθ' οδόν και τον προετοιμάζουν για παραλαβή. Αναφέρεται στο πότε ο τελικός οδηγός παράδοσης έχει παραλάβει το αντικείμενο και είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη διαδικασία παράδοσης.

Ενημέρωσε μας όταν παραλάβεις.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1
Δημοσ.

Φίλος περιμένει 2 προϊόντα με AliExpress standard shipping, σήμερα του έστειλε μήνυμα η Γενική ταχυδρομική και το δέμα είναι στην Βουλγαρία μετά από 9 μέρες που εφυγε απο Κινα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, sakisgri είπε

What does “Accepted by Last Mile Carrier” Mean?

The “Accepted by Last Mile Carrier” tracking update means that your package has arrived in the destination country, has passed through customs clearance and has been handed over to the carrier service that is responsible for the final delivery to the recipient.

Η ενημέρωση παρακολούθησης "Accepted by Last Mile Carrier" σημαίνει ότι το δέμα σας έφτασε στη χώρα προορισμού, έχει περάσει από τον εκτελωνισμό και έχει παραδοθεί στην υπηρεσία μεταφορέα που είναι υπεύθυνη για την τελική παράδοση στον παραλήπτη.

Βασικά πάει να πει ειναι στο τελευταίο στάδιο μεταφοράς το δέμα σου (παράδοση στον παραλήπτη)

Last mile carrier είναι ο τελευταίος 'μεταφορέας' που παραλαμβάνει το δέμα για να το παραδώσει. Δεν σημαίνει ότι το δέμα σου απαραίτητα είναι στην Ελλάδα. Πχ. στην αποστολή 'Cainiao standard for special goods' (που χρησιμοποιείται το PostNL), last mile carrier είναι το PostNL στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ (και όχι στην Ελλάδα), γιατί το PostNL αναλαμβάνει να κάνει την διανομή στην Ελλάδα μετά. Στα 5UGR.... φαίνεται να είναι ο carrier στην Βουλγαρία, αφού από εκεί φαίνεται ότι παραλαμβάνει o courier που κάνει μετά παράδοση στην Ελλάδα!!! Ενδεικτικά, εγώ έχω μια αποστολή με Sunyou logistics τώρα, με tracking number SYAE012485912. Το tracking number, έχει σαν next tracking number αριθμό courier στην Ελλάδα -3276148002-. Εδώ, ο last mile carrier είναι όντως ο courier στην Ελλάδα, και μάλλον είναι η ACS Courier εδώ στην Ελλάδα.

Χωρίς τίτλο.png

1.png

Επεξ/σία από nikosgiann78
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, sakisgri είπε

Ενημέρωσε μας όταν παραλάβεις.

ετσι για τη καυλα, πηρα τηλεφωνο στα κεντρικα της speedex, να ρωτησω αν μπορουμε να δουμε πού κ πώς με το δεμα, μοναχα με τον τηλεφωνικο αριθμο του παραληπτη.
ο -ευγενεστατος- κυριος στην αλλη ακρη της γραμμης μου ειπε οτι αυτο δεν μπορει να γινει για λογους απορρητου.
ως λυση μου προτεινε να επικοινωνισω με τον πωλητη για να μου δωσει το νεο tracking number.
εστειλα τωρα στο Κινεζο και περιμενενω εαν κ οποτε το δει και τι θα απαντησει.

υγ. στη speedex της περιοχης μου που τηλεφωνησα πρωτα, μετα το πρωτο <μπιπ> του τηλεφωνου, σκαει αυτοματο μηνυμα:
"αυτη τη στιγμη δεν ειναι κανεις διαθεσιμος,παρακαλω καλεστε αργοτερα" και νεκρωσε η γραμμη!
μαγκες?

Επεξ/σία από sleepychris
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, sleepychris είπε

ετσι για τη καυλα, πηρα τηλεφωνο στα κεντρικα της speedex, να ρωτησω αν μπορουμε να δουμε πού κ πώς με το δεμα, μοναχα με τον τηλεφωνικο αριθμο του παραληπτη.
ο -ευγενεστατος- κυριος στην αλλη ακρη της γραμμης μου ειπε οτι αυτο δεν μπορει να γινει για λογους απορρητου.
ως λυση μου προτεινε να επικοινωνισω με τον πωλητη για να μου δωσει το νεο tracking number.
εστειλα τωρα στο Κινεζο και περιμενενω εαν κ οποτε το δει και τι θα απαντησει.

υγ. στη speedex της περιοχης μου που τηλεφωνησα πρωτα, μετα το πρωτο <μπιπ> του τηλεφωνου, σκαει αυτοματο μηνυμα:
"αυτη τη στιγμη δεν ειναι κανεις διαθεσιμος,παρακαλω καλεστε αργοτερα" και νεκρωσε η γραμμη!
μαγκες?

Καλά έκανες και έστειλες στον πωλητή, όλοι έτσι πρέπει να κάνουμε. Πιστεύω ο πωλητής με την σειρά του θα αναζήτηση αριθμό αποστολής από Aliexpress/Cainiao και έτσι κάτι μπορεί να αλλάξει.

Εγώ 2 combined που έχω τώρα και τα 2 ειναι με το παλιό LA*******HU

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκάει στο άκυρο μήνυμα στο viber από γενική ταχυδρομική. Και πρόκειται σίγουρα για αυτό, γιατί δεν περιμένω κάτι άλλο από εξωτερικό.

Γενικό συμπέρασμα, είναι λίγο ότι να'ναι η φάση...

IMG_20221115_202247.jpg

Επεξ/σία από sleepychris
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, sleepychris είπε

Σκάει στο άκυρο μήνυμα στο viber από γενική ταχυδρομική. Και πρόκειται σίγουρα για αυτό, γιατί δεν περιμένω κάτι άλλο από εξωτερικό.

Γενικό συμπέρασμα, είναι λίγο ότι να'ναι η φάση...

IMG_20221115_202247.jpg

Μάλλον έχουν καταλάβει το προβλήμα, που δεν υπήρχε tracking μέχρι το σπίτι, και έχουν αρχίσει κάπως να δείχνουν κινήσεις πριν φτάσει το δέμα. Δεν είναι κακό αυτό, το αντίθετο. Είναι 5UGR η αποστολή φαντάζομαι;

Επεξ/σία από tryfos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, ακριβώς.

Δεν λέω ότι είναι κακο, απεναντίας. Απλά άλλοι πάνε speedex,άλλοι γενική ταχυδρομική. Δεν έχει φιξαριστεί μάλλον η διαδικασία.

Επεξ/σία από sleepychris
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, sleepychris είπε

Ναι, ακριβώς.

Δεν λέω ότι είναι κακο, απεναντίας. Απλά άλλοι πάνε speedex,άλλοι γενική ταχυδρομική. Δεν έχει φιξαριστεί μάλλον η διαδικασία.

Έχεις new tracking number από Γενική ταχυδρομική?

Άλλοι speedex άλλοι γενική ταχυδρομική και εγώ 2 combined και τα 2 με το παλιό LA******HU 🤔

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, sleepychris είπε

Ναι, ακριβώς.

Ναι όντως τώρα το παρατήρησα. Έρχεται ως 5UGR τελικά;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sleepychris είπε

Το νέο tracking number  της γενικής, όχι, είναι δικό της. Random νούμερα.

Και σχέση με τα γνωστά του ali.

Ναι το ξέρουμε αυτό, εννοώ από Κίνα μέχρι τη Γενική με τί είδους tracking ηρθε. 5UGR...?LA...HU?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tryfos είπε

Ναι το ξέρουμε αυτό, εννοώ από Κίνα μέχρι τη Γενική με τί είδους tracking ηρθε. 5UGR...?LA...HU?

5UGR έγραψε εχθές που είχε μια απορία με μια καινούργια ενημέρωση που δεν είχαμε ξανά δει.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sakisgri είπε

5UGR έγραψε εχθές που είχε μια απορία με μια καινούργια ενημέρωση που δεν είχαμε ξανά δει.

Άρα επισήμως συνεργάζεται πλέον και με speedex και με Γενική. Να τονίσουμε βέβαια ότι αφορά μόνο standard tracked αποστολές, όχι τις saver. Για να δούμε...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...