sleepychris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, tryfos είπε Ναι από αυτό το σημείο σταματάει τελείως το tracking, υπολόγιζε περίπου 10 μέρες μέχρι να έρθει σπίτι σου. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το βρεις, απλά μια μέρα θα σου χτυπήσει η Speedex την πόρτα. Μπορεί να σου στείλουν και sms ή να σε πάρουν τηλέφωνο πιο πριν. ουτε μεσω του ιδιου του ali εχουμε εικονα,ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, sleepychris είπε ουτε μεσω του ιδιου του ali εχουμε εικονα,ε? Όχι καμία, ακριβώς τα ίδια. 3 ώρες πριν, Mr_Terror είπε copy/paste η πορεια του δεματος απο την πλατφορμα του αλι.Με χχχ εχω σβησει προσωπικα δεδομενα. 2022-11-08 12:20 Delivered [1893-ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ, GREECE]Delivered consignee: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ 2022-11-08 08:44 Out for delivery [1893-ΧΧΧΧΧΧΧΧ, GREECE]Out for Delivery 2022-11-08 08:44 [1893-ΧΧΧΧΧΧ, GREECE]In transit - Inbound 2022-11-08 02:47 [2644-ATTIKIS, GREECE]In transit - Outbound 2022-11-07 15:52 [1549-THESSALONIKI, GREECE]In transit - Outbound 2022-11-07 15:47 [1549-THESSALONIKI, GREECE]In transit - Inbound 2022-11-07 15:37 [2078-THESSALONIKIS, GREECE]Destination Country - Arrival 2022-10-27 18:11 International shipment release - Import 2022-10-27 11:15 Port of destination - Arrival 2022-10-26 02:43 Port of departure - Departure 2022-10-24 03:09 Yanwen facility - Outbound 2022-10-19 22:58 Processing information input 2022-10-19 17:30 Yanwen Pickup scan 2022-10-17 16:55 Order processed by shipper Είναι Yanwen αλλά τί φάση; Φαίνεται να ήρθε απευθείας Ελλάδα. Μήπως είναι από ευρωπαϊκή αποθήκη; Εμένα ένα seller's method μια φορά μου είχε έρθει από ευρωπαϊκή (με κούριερ και τότε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Πανω στο δεμα λεει αποστολεας shaoke logistics co.ltd sofia bulgaria. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Πάμε να δούμε κάποια άλλα ενδιαφέροντα πράγματα για την πλατφόρμα του Ali. Όπως βλέπει κάποιος, έχω κάνει παραγγελία μια μπαταρία, και ο πωλητής μου έδωσε tracking number GR3621477LT00000G, που είναι από MEEST Group. Τα έχει πει παλιότερα, πως η μπαταρία είναι πολύ ειδικό προϊόν, και πρακτικά μόνο με MEEST Group μπορούν να στο στείλουν. Εδώ βέβαια, μπορεί κάποιος να πει ότι τα κινητά ή και τα ρολόγια που έχουν μέσα μπαταρίες τα στέλνουν με Aliexpress standard shipping!!!, και δεν θα έπρεπε κανονικά, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Λοιπόν, πάμε να δούμε τώρα που είναι το 'παράξενο'. Η πλατφόρμα του Ali, δεν μου δείχνει καθόλου updates, ενώ στο parcelsapp, έχω κανονικά updates. Αυτό γίνεται, γιατί η πλατφόρμα του Ali, πρακτικά διαβάζει μόνο τα updates που 'βγάζει' η Cainiao logistics, ενώ βλέπουμε ότι τα updates στην δικιά μου περίπτωση, βγαίνουν μόνο από την MEEST Group. Πρακτικά τώρα, αν κάνω dispute για incompatible shipping method ή (μετά το 10ήμερο) το ότι δεν έχει γίνει shipping, μπορεί να κερδίσω το dispute, καθώς όπως προείπα το Ali δεν βλέπει κανονικά ότι έχει γίνει shipping!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 57 λεπτά πριν, nikosgiann78 είπε Πάμε να δούμε κάποια άλλα ενδιαφέροντα πράγματα για την πλατφόρμα του Ali. Όπως βλέπει κάποιος, έχω κάνει παραγγελία μια μπαταρία, και ο πωλητής μου έδωσε tracking number GR3621477LT00000G, που είναι από MEEST Group. Τα έχει πει παλιότερα, πως η μπαταρία είναι πολύ ειδικό προϊόν, και πρακτικά μόνο με MEEST Group μπορούν να στο στείλουν. Εδώ βέβαια, μπορεί κάποιος να πει ότι τα κινητά ή και τα ρολόγια που έχουν μέσα μπαταρίες τα στέλνουν με Aliexpress standard shipping!!!, και δεν θα έπρεπε κανονικά, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Λοιπόν, πάμε να δούμε τώρα που είναι το 'παράξενο'. Η πλατφόρμα του Ali, δεν μου δείχνει καθόλου updates, ενώ στο parcelsapp, έχω κανονικά updates. Αυτό γίνεται, γιατί η πλατφόρμα του Ali, πρακτικά διαβάζει μόνο τα updates που 'βγάζει' η Cainiao logistics, ενώ βλέπουμε ότι τα updates στην δικιά μου περίπτωση, βγαίνουν μόνο από την MEEST Group. Πρακτικά τώρα, αν κάνω dispute για incompatible shipping method ή (μετά το 10ήμερο) το ότι δεν έχει γίνει shipping, μπορεί να κερδίσω το dispute, καθώς όπως προείπα το Ali δεν βλέπει κανονικά ότι έχει γίνει shipping!!! Σωστά όλα στη θεωρία, αλλά όλο και διαβάζω ότι τώρα τελευταία το Αλί δεν επιστρέφει τόσο εύκολα στην περίπτωση που δεν προκύπτει παραλαβή από αγοραστή, όσο περίεργο κι αν ακούγεται. Δεν μου έχει τύχει εμένα τέτοια περίπτωση, απλά κάπου το πήρε το μάτι μου και το αναφέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis20vt Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, τελικά δέματα με tracking της μορφής 5UGR0000XXΧXX πως τα παρακολουθούμε; Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από Giannis20vt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 μεχρι να φτασουν ουγγαρια,απο τα γνωστα tracking sites, απο εκει και περα δεν υπαρχει τροπος μεχρι να φτασει στη πορτα σου. τουλαχιστον ετσι εχει ειπωθει παραπανω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Πάμε να δούμε κάποια άλλα ενδιαφέροντα πράγματα για την πλατφόρμα του Ali. Όπως βλέπει κάποιος, έχω κάνει παραγγελία μια μπαταρία, και ο πωλητής μου έδωσε tracking number GR3621477LT00000G, που είναι από MEEST Group. Τα έχει πει παλιότερα, πως η μπαταρία είναι πολύ ειδικό προϊόν, και πρακτικά μόνο με MEEST Group μπορούν να στο στείλουν. Εδώ βέβαια, μπορεί κάποιος να πει ότι τα κινητά ή και τα ρολόγια που έχουν μέσα μπαταρίες τα στέλνουν με Aliexpress standard shipping!!!, και δεν θα έπρεπε κανονικά, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Λοιπόν, πάμε να δούμε τώρα που είναι το 'παράξενο'. Η πλατφόρμα του Ali, δεν μου δείχνει καθόλου updates, ενώ στο parcelsapp, έχω κανονικά updates. Αυτό γίνεται, γιατί η πλατφόρμα του Ali, πρακτικά διαβάζει μόνο τα updates που 'βγάζει' η Cainiao logistics, ενώ βλέπουμε ότι τα updates στην δικιά μου περίπτωση, βγαίνουν μόνο από την MEEST Group. Πρακτικά τώρα, αν κάνω dispute για incompatible shipping method ή (μετά το 10ήμερο) το ότι δεν έχει γίνει shipping, μπορεί να κερδίσω το dispute, καθώς όπως προείπα το Ali δεν βλέπει κανονικά ότι έχει γίνει shipping!!! Το ίδιο ακριβώς έγινε και σε μια παραγγελία που είχα από Γαλλία (Aliexpress) εγώ παρέλαβα και στο Aliexpress φαινόταν δεν έφυγε καν από τον πωλητή. Αλλά πιστεύω αν ανοίξεις dispute και δηλώσεις δεν έφυγε/ήρθε τότε λογικά ο πωλητής μπορεί να ανεβάσει το tracking και να δουν ότι το έχει στείλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Πάμε να δούμε κάποια άλλα ενδιαφέροντα πράγματα για την πλατφόρμα του Ali. Όπως βλέπει κάποιος, έχω κάνει παραγγελία μια μπαταρία, και ο πωλητής μου έδωσε tracking number GR3621477LT00000G, που είναι από MEEST Group. Τα έχει πει παλιότερα, πως η μπαταρία είναι πολύ ειδικό προϊόν, και πρακτικά μόνο με MEEST Group μπορούν να στο στείλουν. Εδώ βέβαια, μπορεί κάποιος να πει ότι τα κινητά ή και τα ρολόγια που έχουν μέσα μπαταρίες τα στέλνουν με Aliexpress standard shipping!!!, και δεν θα έπρεπε κανονικά, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Λοιπόν, πάμε να δούμε τώρα που είναι το 'παράξενο'. Η πλατφόρμα του Ali, δεν μου δείχνει καθόλου updates, ενώ στο parcelsapp, έχω κανονικά updates. Αυτό γίνεται, γιατί η πλατφόρμα του Ali, πρακτικά διαβάζει μόνο τα updates που 'βγάζει' η Cainiao logistics, ενώ βλέπουμε ότι τα updates στην δικιά μου περίπτωση, βγαίνουν μόνο από την MEEST Group. Πρακτικά τώρα, αν κάνω dispute για incompatible shipping method ή (μετά το 10ήμερο) το ότι δεν έχει γίνει shipping, μπορεί να κερδίσω το dispute, καθώς όπως προείπα το Ali δεν βλέπει κανονικά ότι έχει γίνει shipping!!! ο πωλητής στο dispute θα βάλει το τρακινγκ από την σελίδα της Meest, οπότε και δεν θα σου δώσουν refund, προσωπικά έχω παραλάβει παραγγελίες με αυτή την μέθοδο χωρίς κανένα πρόβλημα. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από radiotv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, sakisgri είπε Το ίδιο ακριβώς έγινε και σε μια παραγγελία που είχα από Γαλλία (Aliexpress) εγώ παρέλαβα και στο Aliexpress φαινόταν δεν έφυγε καν από τον πωλητή. Αλλά πιστεύω αν ανοίξεις dispute και δηλώσεις δεν έφυγε/ήρθε τότε λογικά ο πωλητής μπορεί να ανεβάσει το tracking και να δουν ότι το έχει στείλει. Καλά εννοούνται αυτά, ότι μπορούν να δουν αν παρελαβες τελικά, έστω και έτσι. Εγώ μιλάω για την αντίθετη περίπτωση, που όντως δεν παραλαμβάνει ο αγοραστής, κάνει dispute και λένε δεν στα γυρνάμε. Δεν μου έχει τύχει ευτυχώς απλά τώρα κάπου το πήρε το μάτι μου να το λένε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, tryfos είπε Καλά εννοούνται αυτά, ότι μπορούν να δουν αν παρελαβες τελικά, έστω και έτσι. Εγώ μιλάω για την αντίθετη περίπτωση, που όντως δεν παραλαμβάνει ο αγοραστής, κάνει dispute και λένε δεν στα γυρνάμε. Δεν μου έχει τύχει ευτυχώς απλά τώρα κάπου το πήρε το μάτι μου να το λένε. Ναι, έχω διαβάσει και εγώ σε πολλά αρνητικά σχόλια σε προϊόντα ότι δεν παρέλαβαν καμία φορά και δεν πήραν τα χρήματα πίσω (σε άλλες χώρες). Άλλοι προσπαθούν να κλέψουν το Aliexpress άλλοι πραγματικά ίσως να μην παρέλαβαν, γιατί π.χ μπορεί να το έκλεψε κάποιος από την πολυκατοικία η να χάθηκε. Μπορεί να έχουμε παράπονα από τα ΕΛΤΑ για καθυστέρηση αλλά τουλάχιστον παραλαμβάνουμε τα δέματα (για τα untracked πάντα) Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cubicolor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) καλησπερα θελώ να αγορασω αυτο το ποντικι απο το aliexpress θελω να το αγορασω χωρις να πληρωσω τελωνεια κτ΄λ γιατι εδω λεει κινα μονο. γνωριζετε απο που θα παω; Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από Cubicolor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, Cubicolor είπε καλησπερα θελώ να αγορασω αυτο το ποντικι απο το aliexpress θελω να το αγορασω χωρις να πληρωσω τελωνεια κτ΄λ γιατι εδω λεει κινα μονο. γνωριζετε απο που θα παω; Καλησπέρα, Κάτω από τα 150€ (καθαρή αξία) δεν έχει τελωνείο κ.τ.λ. Μόνο κοίτα ο τρόπος αποστολής να ειναι Aliexpress Standard Shipping και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cubicolor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, sakisgri είπε Καλησπέρα, Κάτω από τα 150€ (καθαρή αξία) δεν έχει τελωνείο κ.τ.λ. Μόνο κοίτα ο τρόπος αποστολής να ειναι Aliexpress Standard Shipping και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. δηλαδη αυτο που κανει στα 115 ευρω δεν θα πληρωσω τελωνείο κ.τ.λ.; πχ εδω λεει οποτε θα εχω θεματα; From China to Greece via AliExpress Standard Shipping Estimated delivery on Dec 12 Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από Cubicolor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Cubicolor είπε δηλαδη αυτο που κανει στα 115 ευρω δεν θα πληρωσω τελωνείο κ.τ.λ.; Οχι, Με Aliexpress standard shipping το δέμα θα πάει Ουγγαρία θα περάσει εκεί τελωνείο και θα το παραλάβουν τα ΕΛΤΑ να στο φέρουν σπίτι με κανένα επιπλέον κόστος. Δλδ θα πληρωσεις 115,26 (προϊόν) + 17,25 (μεταφορικά) = 132,51€ και τπτ παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα