Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, tryfos είπε

Τελικά τί από τα δύο ισχύει; Το προσπάθησε κάποιος άλλος; Ο φίλος @hotcarver1λέει ότι προσπάθησε δύο φορές με την speedex και δεν τα κατάφερε να του δώσουν κάτι. Είναι σημαντικό με τον νέο τρόπο UGR να το βρούμε αυτό.

Το έχω γράψει παραπάνω, καλείς στα κεντρικά της Speedex (ΟΧΙ στον τοπικό πράκτορα) στο τηλέφωνο 2103407000 και πατάς την επιλογή 3 δέματα εξωτερικού,θα τους πεις το τρακινγκ UGR και θα ζητήσεις να σου δώσουν το δικό τους τρακινγκ, μπορεί να πέσετε σε άσχετο υπάλληλο να επιμείνετε.Καλο θα ήταν να δώσετε και το όνομα της εταιρείας(αν το γνωρίζετε) που χειρίζεται τα δέματα 5UGR από την Ουγγαρία μέχρι την Ελλάδα.

Αν κάποιος έχει ήδη παραλάβει τέτοιο δέμα να μας πει τι γράφει η ετικέτα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, radiotv είπε

Το έχω γράψει παραπάνω, καλείς στα κεντρικά της Speedex (ΟΧΙ στον τοπικό πράκτορα) στο τηλέφωνο 2103407000 και πατάς την επιλογή 3 δέματα εξωτερικού,θα τους πεις το τρακινγκ UGR και θα ζητήσεις να σου δώσουν το δικό τους τρακινγκ, μπορεί να πέσετε σε άσχετο υπάλληλο να επιμείνετε.Καλο θα ήταν να δώσετε και το όνομα της εταιρείας(αν το γνωρίζετε) που χειρίζεται τα δέματα 5UGR από την Ουγγαρία μέχρι την Ελλάδα.

Αν κάποιος έχει ήδη παραλάβει τέτοιο δέμα να μας πει τι γράφει η ετικέτα.

Ξέρεις τι, φοβάμαι η δική σου η περίπτωση είναι λίγο διαφορετική από τις δικές μας. Εσύ είχες μπαταρίες με Meest που θα ερχόντουσαν μάλλον ούτως ή άλλως με speedex. Οπότε από την αρχή υπήρχε next tracking number για να σου δώσουν από τη Speedex. Όπως και να 'χει υπήρχε από την αρχή ένα next tracking. Στις απλές Standard αποστολές γενικών αντικειμένων (όχι meest κλπ.) όμως, που θα έρχονται ως UGR, φοβάμαι ότι δεν έχει βγει από την αρχή next tracking. Για αυτό, όπως λέω παραπάνω, δεν φαίνεται ούτε στα ψαχτήρια ούτε οι πωλητές θα το γνωρίζουν να μας το πουν αλλά ούτε και η ίδια η  speedex παρά μόνο ΑΦΟΥ παραλάβει. Έτσι μου φαίνεται η κατάσταση, μπορεί να κάνω και λάθος.

27 λεπτά πριν, tryfos είπε

Ξέρεις τι, φοβάμαι η δική σου η περίπτωση είναι λίγο διαφορετική από τις δικές μας. Εσύ είχες μπαταρίες με Meest που θα ερχόντουσαν μάλλον ούτως ή άλλως με speedex. Οπότε από την αρχή υπήρχε next tracking number για να σου δώσουν από τη Speedex. Όπως και να 'χει υπήρχε από την αρχή ένα next tracking. Στις απλές Standard αποστολές γενικών αντικειμένων (όχι meest κλπ.) όμως, που θα έρχονται ως UGR, φοβάμαι ότι δεν έχει βγει από την αρχή next tracking. Για αυτό, όπως λέω παραπάνω, δεν φαίνεται ούτε στα ψαχτήρια ούτε οι πωλητές θα το γνωρίζουν να μας το πουν αλλά ούτε και η ίδια η  speedex παρά μόνο ΑΦΟΥ παραλάβει. Έτσι μου φαίνεται η κατάσταση, μπορεί να κάνω και λάθος.

δεν διαφωνώ, γιατί δεν κάνετε ένα τηλεφώνημα στην Speedex να ξεκαθαρίσει η κατάσταση; Σίγουρα όταν φτάσει το δέμα στην Speedex θα υπάρχει αντιστοίχηση του 5UGR με κάποιον νέο αριθμό τρακινγκ που εκτυπώνει η Speedex, απλή λογική χρειάζεται.

• Like 1

Δεν υπάρχει παιδιά ξαναπήρα και κεντρικά και Σέρρες .Δεν μπορούνε να δούνε κανένα άλλο τρακιγκ πέρα από το δικό τους .

Με τηλέφωνο παραλήπτη ,σε εμένα τουλάχιστον δεν βγάζει αποτέλεσμα.Ίσως και να μην έχει φτάσει το να πω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/11/2022 στις 1:39 ΜΜ, Mr_Terror είπε

Βρηκα χαρτακι της speedex στο σπιτι.Δεν με βρηκε  ο οδηγος.σιγουρα ειναι αρκετα δεματακια απο αλι που τα βαλανε σε μια αποστολη.Θα παω το απογευμα απο το καταστημα να παραλαβω.Ηρθαν παρα πολυ γρηγορα σε 15 μερες .

Να ενημερωσω οτι πραγματι ηταν δεματα απο αλι.Απο τις 7 παραγγελιες ηρθαν οι 6 σε μια αποστολη.Η τελευταια παραγγελια που περιμενω εχει τρακ UGxxxxxxxxxYP. Δεν ειναι μεγαλης αξιας περιπου 25 ευρω.Να περιμενω τελωνειο σε αυτη? Μεθοδος αποστολης Seller's Shipping Method ενω ειχα επιλεξει AliExpress Standard Shipping

Επεξ/σία από Mr_Terror

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, radiotv είπε

δεν διαφωνώ, γιατί δεν κάνετε ένα τηλεφώνημα στην Speedex να ξεκαθαρίσει η κατάσταση; Σίγουρα όταν φτάσει το δέμα στην Speedex θα υπάρχει αντιστοίχηση του 5UGR με κάποιον νέο αριθμό τρακινγκ που εκτυπώνει η Speedex, απλή λογική χρειάζεται.

Θα το έκανα αλλά όπως γράφω παραπάνω το δικό μου UGR ήρθε. Σίγουρα όταν φτάνει στη speedex παίρνει δικό τους tracking, το πρόβλημα είναι ότι εμείς δεν το γνωρίζουμε από πριν (αλλά ούτε και μετά όταν παίρνει) 😀

41 λεπτά πριν, hotcarver1 είπε

Δεν υπάρχει παιδιά ξαναπήρα και κεντρικά και Σέρρες .Δεν μπορούνε να δούνε κανένα άλλο τρακιγκ πέρα από το δικό τους .

Με τηλέφωνο παραλήπτη ,σε εμένα τουλάχιστον δεν βγάζει αποτέλεσμα.Ίσως και να μην έχει φτάσει το να πω.

Είναι αυτό που λέω, νομίζω ότι δίνουν τα ίδια τα speedex στα δέματα δικό τους tracking number μόνο ΑΦΟΥ παραλάβουν από Ουγγαρία (από το φορτηγό;). Δεν υπάρχει από την αρχή next tracking για τα speedex. Οπότε ούτε οι πωλητές θα μπορούν να μας βοηθήσουν. Απλά μετά το "depart from transit facility" θα πρέπει να μετράτε περίπου 10 μέρες και να περιμένετε τα speedex...😀 Εμένα έκανε 6-7 μέρες Ουγγαρία-Σέρρες. Και 3 μέρες Σέρρες-Αττική με τα Speedex. Φυσικά όλα αυτά τα είδα μόνο όταν παρέλαβα και είδα πλέον στο ίδιο το δέμα το τράκινγκ των speedex.

Επεξ/σία από tryfos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα σήμερα και εγώ το δέμα με το tracking number 5UGR000017499. Πάμε λίγο να δούμε τι βγαίνει από την ανάλυση του δέματος (όπως το βλέπω από την εμπειρία μου). Καταρχήν, κάτω από το tracking number voucher της SPEEDEX (που μου παρέδωσε το δέμα), υπάρχει το 'κλασικo' tracking number που τυπώνει η πλατφόρμα του Aliexpress (LP00538883055508). Ουσιαστικά, το δέμα έχει tracking number LP00538883055508, και το 'next tracking number' είναι το 5UGR000017499. Εδώ δεν έχουμε καμιά σχέση με Hungarian Post και τα σχετικά που γινόταν ως τώρα. Πρακτικά, έχουμε shipping με την εταιρία 5U LOGISTICS. Προφανώς τώρα τελευταία έχει κλείσει συμφωνία το Aliexpress να 'συνεργάζεται' και με την 5U LOGISTICS. Όπως είχα αναφέρει παλιότερα, ανά καιρούς το Aliexpress 'ανανεώνει' τις συμφωνίες για τις αποστολές. Και όπως φαίνεται, η 5U LOGISTICS στέλνει και κάνει εκτελωνισμό στην Βουλγαρία πρώτα, και μετά το δέμα το στέλνει Ελλάδα (κάπως σαν την Sunyou logistics στα τελευταία δέματα που πήρα, που δούλευε με παρόμοιο τρόπο).

Ευχαριστώ, και ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός!!! :)

313754445_673851317499825_40296755806768378_n.jpg

314028889_471026098210454_7614337296655697529_n.jpg

1.png

3.png

Επεξ/σία από nikosgiann78
  • Like 1
  • Thanks 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, nikosgiann78 είπε

Πήρα σήμερα και εγώ το δέμα με το tracking number 5UGR000017499. Πάμε λίγο να δούμε τι βγαίνει από την ανάλυση του δέματος (όπως το βλέπω από την εμπειρία μου). Καταρχήν, κάτω από το tracking number voucher της SPEEDEX (που μου παρέδωσε το δέμα), υπάρχει το 'κλασικo' tracking number που τυπώνει η πλατφόρμα του Aliexpress (LP00538883055508). Ουσιαστικά, το δέμα έχει tracking number LP00538883055508, και το 'next tracking number' είναι το 5UGR000017499. Εδώ δεν έχουμε καμιά σχέση με Hungarian Post και τα σχετικά που γινόταν ως τώρα. Πρακτικά, έχουμε shipping με την εταιρία 5U LOGISTICS. Προφανώς τώρα τελευταία έχει κλείσει συμφωνία το Aliexpress να 'συνεργάζεται' και με την 5U LOGISTICS. Όπως είχα αναφέρει παλιότερα, ανά καιρούς το Aliexpress 'ανανεώνει' τις συμφωνίες για τις αποστολές. Και όπως φαίνεται, η 5U LOGISTICS στέλνει και κάνει εκτελωνισμό στην Βουλγαρία πρώτα, και μετά το δέμα το στέλνει Ελλάδα (κάπως σαν την Sunyou logistics στα τελευταία δέματα που πήρα, που δούλευε με παρόμοιο τρόπο).

1.png

3.png

Το tracking που αρχίζει από LP...το είχε και το δικό μου δέμα, δεν το ανέφερα όμως για να μην μπερδευομαστε, αφού το συγκεκριμένο είναι τελείως εσωτερικό του Αλί, υπήρχε από παλιά, δεν το μαθαίναμε ποτέ προτού παραλάβουμε (υπάρχει μόνο στο δέμα), ούτε θα το μαθαίνουμε και τώρα και ούτε θα το βάζουμε ποτέ σε ψαχτηρια.

Διαφωνώ όμως για τα της Βουλγαρίας. Και στο δικό μου το δέμα με UGR αλλά και σε άλλων παιδιών, το δέμα πέρασε κανονικά και εκτελωνιστηκε όπως πάντα στη Βουδαπέστη. Δεν υπήρξε καμία στάση/επαφή με Βουλγαρία, ούτε με τελωνείο εκεί. Ακόμα και στο δικό σου tracking το αναλυτικό φαίνεται ξεκάθαρα η Βουδαπέστη (ξαναδές το). Οπότε εκτελωνιζονται και τα UGR Ουγγαρία και δεν προκύπτει εμπλοκή της Βουλγαρίας στο θέμα.

Επεξ/σία από tryfos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε

1.png

3.png

Tα νούμερα στο Barcode ειναι το tracking number της Speedex,  700019913089  http://www.speedex.gr/isapohi.asp?voucher_code=700019913089&searcggo=Submit

Επίσης γράφει "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (SMS)"  φαντάζομαι δεν πήρες καμία ενημέρωση όμως.

10 ώρες πριν, tryfos είπε

Οπότε ούτε οι πωλητές θα μπορούν να μας βοηθήσουν. 

Ίσως να μην μπορούνε, αλλά θα τους χτυπήσουμε το καμπανάκι ότι δεν έχουμε tracking number. Νομίζω και οι ίδιοι θα θέλανε να έχουμε.

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1

5 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Επίσης γράφει "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (SMS)"  φαντάζομαι δεν πήρες καμία ενημέρωση όμως.

Εμένα με πήρανε τηλέφωνο από speedex όταν έρχονταν! Μα που το βρίσκουνε δεν μπορώ να καταλάβω. Μόνο από το προφίλ του Αλί μπορεί να το έχουνε ρουφήξει, δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Τόση πρόσβαση όμως της speedex στα στοιχεία του Αλί;;!! 😀

• Like 1

1 λεπτό πριν, tryfos είπε

Εμένα με πήρανε τηλέφωνο από speedex όταν έρχονταν! Μα που το βρίσκουνε δεν μπορώ να καταλάβω. Μόνο από το προφίλ του Αλί μπορεί να το έχουνε ρουφήξει, δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Τόση πρόσβαση όμως της speedex στα στοιχεία του Αλί;;!! 😀

Όχι νομίζω ειναι στο αυτοκόλλητο από την Κίνα που σκεπάζεται μετά με το δικό τους. Αν δεις τα UA και τα LA έχουν το τηλ. μας επάνω.

2 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Όχι νομίζω ειναι στο αυτοκόλλητο από την Κίνα που σκεπάζεται μετά με το δικό τους. Αν δεις τα UA και τα LA έχουν το τηλ. μας επάνω.

Ναι; Δεν έχω καταφέρει ποτέ να ξεκολλήσω αυτά τα αυτοκόλλητα, δεν παλεύονται.

Ε άρα από το προφίλ μας στο Αλί είναι τυπωμένα αυτά, από την πλατφόρμα.

• Like 1

1 λεπτό πριν, tryfos είπε

Ναι; Δεν έχω καταφέρει ποτέ να ξεκολλήσω αυτά τα αυτοκόλλητα, δεν παλεύονται.

Ε άρα από το προφίλ μας στο Αλί είναι τυπωμένα αυτά, από την πλατφόρμα.

φαινεται και στην φωτο του nikogiann πιο πανω, γραφει TEL:

3 ώρες πριν, tryfos είπε

Απλά μετά το "depart from transit facility" θα πρέπει να μετράτε περίπου 10 μέρες και να περιμένετε τα speedex...😀 Εμένα έκανε 6-7 μέρες Ουγγαρία-Σέρρες. Και 3 μέρες Σέρρες-Αττική με τα Speedex. Φυσικά όλα αυτά τα είδα μόνο όταν παρέλαβα και είδα πλέον στο ίδιο το δέμα το τράκινγκ των speedex.

Δες το tracking του Νίκο - 5UGR000017499

21 Οκτ 2022 22:37 Εξερχόμενη επιτυχία στην ενοποιημένη αποθήκη και 03 Νοε 2022 15:01 Delivered
13 μέρες βάλε και κάνα 2-3-4 να μπει και να βγει από την ενοποιημένη αποθήκη, καλά ειναι
  • Thanks 1

10 ώρες πριν, tryfos είπε

Το tracking που αρχίζει από LP...το είχε και το δικό μου δέμα, δεν το ανέφερα όμως για να μην μπερδευομαστε, αφού το συγκεκριμένο είναι τελείως εσωτερικό του Αλί, υπήρχε από παλιά, δεν το μαθαίναμε ποτέ προτού παραλάβουμε (υπάρχει μόνο στο δέμα), ούτε θα το μαθαίνουμε και τώρα και ούτε θα το βάζουμε ποτέ σε ψαχτηρια.

Διαφωνώ όμως για τα της Βουλγαρίας. Και στο δικό μου το δέμα με UGR αλλά και σε άλλων παιδιών, το δέμα πέρασε κανονικά και εκτελωνιστηκε όπως πάντα στη Βουδαπέστη. Δεν υπήρξε καμία στάση/επαφή με Βουλγαρία, ούτε με τελωνείο εκεί. Ακόμα και στο δικό σου tracking το αναλυτικό φαίνεται ξεκάθαρα η Βουδαπέστη (ξαναδές το). Οπότε εκτελωνιζονται και τα UGR Ουγγαρία και δεν προκύπτει εμπλοκή της Βουλγαρίας στο θέμα.

Το είδα και εγώ ότι λέει Βουδαπέστη, αλλά δεν 'κολλάει' να πήγε Βουδαπέστη πρώτα, και μετά να εμφανίζεται ο αποστολέας (για την Speedex) ότι είναι στην Βουλγαρία!!! Από το tracking number voucher της SPEEDEX, φαίνεται ο αποστολέας να είναι στην Βουλγαρία. Κάποιος μπορεί να πει ότι πήγε Βουδαπέστη πρώτα, και μετά Βουλγαρία (αλλά αυτό φαίνεται ότι έγινε πάρα πολύ γρήγορα και δεν είναι λογικό). Φαίνεται καθαρά ότι η SPEEDEX παρέλαβε από την Βουλγαρία, για αυτό και προφανώς το δέμα πήγε πρώτα στην πόλη των Σερρών, μιας και είναι δίπλα (το λογικό θα είναι να πήγαινε πρώτα στην Αθήνα)!  Η Βουλγαρία (από την Sunyou logistics το ξέρω αυτό) είναι ο καλύτερος προορισμός για να εκτελωνίσουν πρώτα ένα δέμα, και να το στείλουν μετά με Courier σε οποιοδήποτε μέρος της Ευρώπης. Αυτό είναι αυτό που φαίνεται από τα tracking number voucher που ήταν πάνω στο δέμα.

Η ουσία παραμένει όμως μία και είναι και η πιο σημαντική.... ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής έρχεται με Courier.

Όσο για τον φίλο που ρωτάει αν μου έστειλαν SMS.... Ναι, μου έστειλαν ειδοποίηση με SMS

• Like 1
  • Thanks 1

Παραλαβή σημερα από speedex το 5UGR..

Μέχρι και χθες που πήρα Σέρρες ,δεν μπορούσανε να το βρούνε με τηλέφωνο παραλήπτη ,εννοειται όχι με ξένο τρακιγκ.

Μου είπανε από εβδομάδα και βλέπουμε..Όποτε δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος παρακολούθησης μετά την Βουδαπέστη..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...