achilles_g_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Στις 2 τελευταίες αγορές μου, τα ΕΛΤΑ χρέωσαν 2.5 την καθεμία. στην μια περίπτωση η αγορά κόστιζε 7 ευρώ, στη 2η ήταν δωρεάν για ένα λάθος (πάλι ευτελους αξίας). έχει αλλάξει κάτι?
tryfos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν @sakisgri @nikosgiann78 και όλοι να ενημερώσω κι εγώ ότι μόλις ήρθε η 5UGR...αποστολή μου με...SPEEDEX! Ακολούθησε όλο τον γνωστό δρόμο μέσω Ουγγαρίας με τελευταίο όμως αλλαγμένο tracking point το "Parcel outbound from transit facility". Τώρα τσέκαρα και στις γνωστές UA... και LA... αποστολές δεν το εμφανίζει αυτό, οπότε έτσι θα μπορούμε να διακρίνουμε ότι το 5UGR έρχεται με Speedex (μάλλον;). Το πακέτο ήταν ένα consolidated. Το tracking της Speedex δεν το έλαβα ποτέ, οπότε δεν μπορούσα ποτέ να τσεκάρω τίποτα μετά το ""Parcel outbound from transit facility". Το γράφει όμως πάνω στο δέμα. Το πέρασα στο site της Speedex και φαίνεται ότι παραλήφθηκε στις 31/10 πρώτα στις Σέρρες, πέρασε από Θεσσαλονίκη και 2/11 παρέλαβα Αττική. Οπότε το Ουγγαρία-Σέρρες δεν γνωρίζω πως έγινε, μπορεί και οδικώς (ελπίζω όχι!). Ανάμεσα στο "parcel outbound" (Ουγγαρία) και την παραλαβή από Speedex στις Σέρρες μεσολάβησαν 6 μέρες. Φαίνεται πάντως οριστικά ότι υπάρχει συμφωνία Αλί-Speedex. Μεγάλο μειονέκτημα του νέου τρόπου, ότι μετά την έξοδο από Ουγγαρία χάνεις τελείως το δέμα μέχρι να φτάσει σπίτι σου. Τελείως όμως, ούτε ένα tracking point μετά το "parcel outbound from transit facility" (Ουγγαρία) και μέχρι να παραλάβεις. Αυτό φυσικά αφορά και τα tracked της Standard μεθόδου, που έτσι γίνονται untracked κατά κάποιο τρόπο. Υπ' αυτήν την έννοια, και αν συνεχίσει έτσι το UGR, θεωρώ ότι είναι χειρότερος τρόπος από το κλασσικό LA... Δεν ξέρω γιατί δεν δίνει next tracking το σύστημα, έπρεπε να δίνει αυτό της Speedex, να βλέπουμε τι γίνεται. Ακόμα και τα γνήσια untracked UA.. κάποια στιγμή εμφανίζουν κάτι πριν παραλάβεις. Επίσης δεν είδα καμία μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα για να είμαι ειλικρινής. Πάνω-κάτω τα ίδια. Απλά αποφεύγεται σε εμάς που δεν τα φέρνουν τα ΕΛΤΑ η επίσκεψη στο κατάστημα, η αναμονή κλπ. (και γενικά τα μούτρα τους!). Τέλος, ο διανομέας δεν έβρισκε το σπίτι και με πήρε στο κινητό(!), που δεν μπορώ να καταλάβω που το βρήκε-δεν το γράφει στο δέμα. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από tryfos 1
radiotv Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tryfos είπε Λοιπόν @sakisgri @nikosgiann78 και όλοι να ενημερώσω κι εγώ ότι μόλις ήρθε η 5UGR...αποστολή μου με...SPEEDEX! Ακολούθησε όλο τον γνωστό δρόμο μέσω Ουγγαρίας με τελευταίο όμως αλλαγμένο tracking point το "Parcel outbound from transit facility". Τώρα τσέκαρα και στις γνωστές UA... και LA... αποστολές δεν το εμφανίζει αυτό, οπότε έτσι θα μπορούμε να διακρίνουμε ότι το 5UGR έρχεται με Speedex (μάλλον;). Το πακέτο ήταν ένα consolidated. Το tracking της Speedex δεν το έλαβα ποτέ, οπότε δεν μπορούσα ποτέ να τσεκάρω τίποτα μετά το ""Parcel outbound from transit facility". Το γράφει όμως πάνω στο δέμα. Το πέρασα στο site της Speedex και φαίνεται ότι παραλήφθηκε στις 31/10 πρώτα στις Σέρρες, πέρασε από Θεσσαλονίκη και 2/11 παρέλαβα Αττική. Οπότε το Ουγγαρία-Σέρρες δεν γνωρίζω πως έγινε, μπορεί και οδικώς (ελπίζω όχι!). Ανάμεσα στο "parcel outbound" (Ουγγαρία) και την παραλαβή από Speedex στις Σέρρες μεσολάβησαν 6 μέρες. Φαίνεται πάντως οριστικά ότι υπάρχει συμφωνία Αλί-Speedex. Μεγάλο μειονέκτημα του νέου τρόπου, ότι μετά την έξοδο από Ουγγαρία χάνεις τελείως το δέμα μέχρι να φτάσει σπίτι σου. Τελείως όμως, ούτε ένα tracking point μετά το "parcel outbound from transit facility" (Ουγγαρία) και μέχρι να παραλάβεις. Αυτό φυσικά αφορά και τα tracked της Standard μεθόδου, που έτσι γίνονται untracked κατά κάποιο τρόπο. Υπ' αυτήν την έννοια, και αν συνεχίσει έτσι το UGR, θεωρώ ότι είναι χειρότερος τρόπος από το κλασσικό LA... Δεν ξέρω γιατί δεν δίνει next tracking το σύστημα, έπρεπε να δίνει αυτό της Speedex, να βλέπουμε τι γίνεται. Ακόμα και τα γνήσια untracked UA.. κάποια στιγμή εμφανίζουν κάτι πριν παραλάβεις. Επίσης δεν είδα καμία μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα για να είμαι ειλικρινής. Πάνω-κάτω τα ίδια. Απλά αποφεύγεται σε εμάς που δεν τα φέρνουν τα ΕΛΤΑ η επίσκεψη στο κατάστημα, η αναμονή κλπ. (και γενικά τα μούτρα τους!). Τέλος, ο διανομέας δεν έβρισκε το σπίτι και με πήρε στο κινητό(!), που δεν μπορώ να καταλάβω που το βρήκε-δεν το γράφει στο δέμα. έχω πάρει μπαταρίες λιθίου από το Ali τις στέλνει με την Meest και όταν φτάσει εδώ τις παραδίδει η Speedex, επειδή το τρακινγκ της Speedex δεν φαίνεται πουθενά ανακάλυψα ότι τηλεφωνοντας στην Speedex και πατώντας την επιλογή δέματα εξωτερικού λες στον υπάλληλο που θα απαντήσει τον αριθμό της Meest και σου δίνει τον καινούργιο της Speedex, δοκιμάστε το και για τα 5UGR αυτοί βλέπουν τα τρακινγκ στο εσωτερικό σύστημα της Speedex. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από radiotv 3
hotcarver1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, radiotv είπε έχω πάρει μπαταρίες λιθίου από το Ali τις στέλνει με την Meest και όταν φτάσει εδώ τις παραδίδει η Speedex, επειδή το τρακινγκ της Speedex δεν φαίνεται πουθενά ανακάλυψα ότι τηλεφωνοντας στην Speedex και πατώντας την επιλογή δέματα εξωτερικού λες στον υπάλληλο που θα απαντήσει τον αριθμό της Meest και σου δίνει τον καινούργιο της Speedex, δοκιμάστε το και για τα 5UGR αυτοί βλέπουν τα τρακινγκ στο εσωτερικό σύστημα της Speedex. Μόλις ρώτησα. Δεν μπορούνε να το βρουνε χωρίς τρακιγκ speedex.
tryfos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, hotcarver1 είπε Μόλις ρώτησα. Δεν μπορούνε να το βρουνε χωρίς τρακιγκ speedex. Τους έδωσες 5UGR.. και δεν σου δίνανε το δικό τους tracking εννοείς; Κρίμα γιατί αυτό κάπως θα βοηθούσε. Τουλάχιστον για τις 3-4 μέρες που έχουν το δέμα η speedex μέχρι το σπίτι.
sakisgri Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tryfos είπε Λοιπόν @sakisgri @nikosgiann78 και όλοι να ενημερώσω κι εγώ ότι μόλις ήρθε η 5UGR...αποστολή μου με...SPEEDEX! Ακολούθησε όλο τον γνωστό δρόμο μέσω Ουγγαρίας με τελευταίο όμως αλλαγμένο tracking point το "Parcel outbound from transit facility". Τώρα τσέκαρα και στις γνωστές UA... και LA... αποστολές δεν το εμφανίζει αυτό, οπότε έτσι θα μπορούμε να διακρίνουμε ότι το 5UGR έρχεται με Speedex (μάλλον;). Το πακέτο ήταν ένα consolidated. Το tracking της Speedex δεν το έλαβα ποτέ, οπότε δεν μπορούσα ποτέ να τσεκάρω τίποτα μετά το ""Parcel outbound from transit facility". Το γράφει όμως πάνω στο δέμα. Το πέρασα στο site της Speedex και φαίνεται ότι παραλήφθηκε στις 31/10 πρώτα στις Σέρρες, πέρασε από Θεσσαλονίκη και 2/11 παρέλαβα Αττική. Οπότε το Ουγγαρία-Σέρρες δεν γνωρίζω πως έγινε, μπορεί και οδικώς (ελπίζω όχι!). Ανάμεσα στο "parcel outbound" (Ουγγαρία) και την παραλαβή από Speedex στις Σέρρες μεσολάβησαν 6 μέρες. Φαίνεται πάντως οριστικά ότι υπάρχει συμφωνία Αλί-Speedex. Μεγάλο μειονέκτημα του νέου τρόπου, ότι μετά την έξοδο από Ουγγαρία χάνεις τελείως το δέμα μέχρι να φτάσει σπίτι σου. Τελείως όμως, ούτε ένα tracking point μετά το "parcel outbound from transit facility" (Ουγγαρία) και μέχρι να παραλάβεις. Αυτό φυσικά αφορά και τα tracked της Standard μεθόδου, που έτσι γίνονται untracked κατά κάποιο τρόπο. Υπ' αυτήν την έννοια, και αν συνεχίσει έτσι το UGR, θεωρώ ότι είναι χειρότερος τρόπος από το κλασσικό LA... Δεν ξέρω γιατί δεν δίνει next tracking το σύστημα, έπρεπε να δίνει αυτό της Speedex, να βλέπουμε τι γίνεται. Ακόμα και τα γνήσια untracked UA.. κάποια στιγμή εμφανίζουν κάτι πριν παραλάβεις. Επίσης δεν είδα καμία μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα για να είμαι ειλικρινής. Πάνω-κάτω τα ίδια. Απλά αποφεύγεται σε εμάς που δεν τα φέρνουν τα ΕΛΤΑ η επίσκεψη στο κατάστημα, η αναμονή κλπ. (και γενικά τα μούτρα τους!). Τέλος, ο διανομέας δεν έβρισκε το σπίτι και με πήρε στο κινητό(!), που δεν μπορώ να καταλάβω που το βρήκε-δεν το γράφει στο δέμα. Νομίζω ειναι καλά τα νέα βέβαια αν παίρνουμε next tracking number, πιστεύω θα γίνει. Ρώτησες τον πωλητή για next tracking number ? αυτοί συνήθως μπορούν και το βλέπουν. Μιας και παρέλαβες τώρα δεν μας δίνεις όλο το tracking number η να μου στείλεις σε pm μπας και βρω τπτ? 3 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Στις 2 τελευταίες αγορές μου, τα ΕΛΤΑ χρέωσαν 2.5 την καθεμία. στην μια περίπτωση η αγορά κόστιζε 7 ευρώ, στη 2η ήταν δωρεάν για ένα λάθος (πάλι ευτελους αξίας). έχει αλλάξει κάτι? Μάλλον επέλεξες τρόπο αποστολής "Cainiao super economy for special good" που δεν ειναι ασφαλής. Αυτός ο τρόπος ειναι για ειδικά υλικά υγρά, σκόνες κτλ. αν το δέμα σου δεν είχε κάτι τέτοιο μπορούσες να επιλεξεις η να το βρεις σε άλλο κατάστημα που θα έστελνε με Aliexpress τρόπο αποστολής που ειναι ασφαλής. Επίσης ο "Cainiao standard for special goods" ειναι για ειδικά υλικά αλλά δεν έχεις θέμα με τελωνεία και επιπλέον χρεώσεις, γιατί το δέμα πάει και εκτελωνίζεται στην Ολλανδία πριν έρθει Ελλάδα. Κάνω copy paste κατω μια λίστα που έχω φτιάξει με ασφαλής τρόποι αποστολής- Όλοι αυτοί ειναι ασφαλής κανένας τρόπος δεν περνάει τελωνείο. Ο καλύτερος τρόπος ειναι Aliexpress Standard Shipping και ειναι συστημένο και ενημέρωση μέχρι το σπίτι σου (trackable) όπως θα δεις και πιο κάτω. Τα untrackable έχουν κανονικά tracking number και φαίνεται κανονικά μέχρι να φτάσει Ελλάδα μετά περιμένεις μια μέρα να στο αφήσει ο ταχυδρόμος. Έχω πάρει πολλά όλα ήρθαν. Το tracking ψαξτω εδώ https://parcelsapp.com/en/tracking Η στην εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brightstripe.parcels&hl=en_US&gl=US Η φώτο που θα βάλω κάτω ειναι από untrackable (Aliexpress Saver Shipping) αυτό φαίνεται μόνο από ΕΛΤΑ όταν το δέμα φτάσει Ελλάδα τπτ άλλο. Και η φώτο ειναι από την αναζήτηση που έβαλα πιο πάνω. Επίσης αν πάρεις πάνω από 2 προϊόντα (φτηνά) από διαφορετικά καταστήματα με απλό τρόπο αποστολής (Aliexpress semitrackable) θα πάνε σε ενοποιημένη αποθήκη και θα γίνουν ένα δέμα και αυτόματα αναβαθμίζεται η αποστολή σε Aliexpress Standard Shipping έτσι θα έρθει ένα δέμα και συστημένο. AliExpress Selection Saver (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. AliExpress Saver Shipping (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. AliExpress Selection Standard (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. AliExpress Standard Shipping (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. AliExpress Premium Shipping (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. Cainiao Super Economy Global (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. Cainiao Super Economy (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. Cainiao Standard For Special Goods (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. Cainiao Heavy Parcel Line (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. Προσοχή με το "Cainiao super economy for special goods" δεν είναι ασφαλής (προς το παρόν) γιαυτό δεν το έχω στην λίστα. Το semitrackable το αφήνει ο ταχυδρόμος το δέμα και φεύγει χωρίς υπογραφή σαν ένα γραμμα. Με αυτούς τους τρόπους αποστολής θα παραλάβουν τα ΕΛΤΑ να στο φέρουν σπίτι στην Ελλάδα. Ποτέ δεν παραγγέλνεις από τρίτες χώρες να στο φέρουν ιδιωτικές εταιρίες κουριερ τύπου dsl,fedex ups κτλ. πάντα θα περάσει τελωνείο και ας έχεις πληρώσει το φπα. Από ευρωπαϊκές χώρες δεν μας νοιάζει ο τρόπος αποστολής επιλέγουμε ότι μας συμφέρει, μιας και δεν πρόκειται να περάσει τελωνείο. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από sakisgri
radiotv Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 57 λεπτά πριν, hotcarver1 είπε Μόλις ρώτησα. Δεν μπορούνε να το βρουνε χωρίς τρακιγκ speedex. πρέπει να τους πεις και το όνομα της εταιρείας logistics εκτός από το τρακινγκ, καλείς στο 2103407000 και πατάς επιλογή 3 για δέματα εξωτερικού , πιθανώς έπεσες σε άσχετο υπάλληλο.
hotcarver1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, radiotv είπε πρέπει να τους πεις και το όνομα της εταιρείας logistics εκτός από το τρακινγκ, καλείς στο 2103407000 και πατάς επιλογή 3 για δέματα εξωτερικού , πιθανώς έπεσες σε άσχετο υπάλληλο. Τι να πω πολύ πιθανό .Θα δοκιμάσω αύριο.
Makis_01 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Παιδιά καλησπερα. Στις 19 Οκτωβρίου έκανα μια παραγγελία από το AliExpress με μέθοδο αποστολής saver shipping και πριν λίγο ειδα ότι ενημερώθηκε το tracking με το παρακάτω μήνυμα. Σημαίνει οτι εχει φτάσει απλα Ελλάδα και ότι σταματάει το tracking να εχει υποστηρίξει ή Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Ειναι πρώτη παραγγελία που κάνω και δεν ξερω ακριβώς τι παιζει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση. παραθετω και το τρακινγκ παρακάτω https://parcelsapp.com/en/tracking/UA799847589HU
sakisgri Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Makis_01 είπε Παιδιά καλησπερα. Στις 19 Οκτωβρίου έκανα μια παραγγελία από το AliExpress με μέθοδο αποστολής saver shipping και πριν λίγο ειδα ότι ενημερώθηκε το tracking με το παρακάτω μήνυμα. Σημαίνει οτι εχει φτάσει απλα Ελλάδα και ότι σταματάει το tracking να εχει υποστηρίξει ή Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Ειναι πρώτη παραγγελία που κάνω και δεν ξερω ακριβώς τι παιζει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση. παραθετω και το τρακινγκ παρακάτω https://parcelsapp.com/en/tracking/UA799847589HU Καλησπέρα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα το δέμα σου περπατάει κανονικά. Αυτό που γράφει στο parcelsapp πάει να πει ότι μια ταχυδρομική υπηρεσία πήρε το δέμα από το τελωνείο της Ουγγαρίας να το στείλει Ελλάδα. Το επόμενο μήνυμα όποιο και να ειναι αυτό θα σημαίνει ότι έφτασε Αθήνα, δεν θα δεις τπτ άλλο μετά από αυτό και μια μέρα θα στο αφήσει ο ταχυδρόμος και θα φύγει (σαν ένα γραμμα) μιας και ειναι untrackable. Στο Aliexpress το μήνυμα γράφει ακριβώς αυτό. ότι επειδή ειναι οικονομικός τρόπος αποστολής όταν φτάσει στην χώρα προορισμού δεν θα έχεις καμία άλλη ενημέρωση. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από sakisgri
tryfos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hotcarver1 είπε Τι να πω πολύ πιθανό .Θα δοκιμάσω αύριο. Αν τους πάρεις ξανά, κάνε μας μια ενημέρωση τι σου είπαν. Κυρίως ρώτα αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το μαθαίνουμε μόνοι μας χωρίς να παίρνουμε τηλέφωνο... Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από tryfos
sakisgri Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Στις 2 τελευταίες αγορές μου, τα ΕΛΤΑ χρέωσαν 2.5 την καθεμία. στην μια περίπτωση η αγορά κόστιζε 7 ευρώ, στη 2η ήταν δωρεάν για ένα λάθος (πάλι ευτελους αξίας). έχει αλλάξει κάτι? @nikosgiann78@tryfos Το παλικάρι εδώ έχει πάρει 2 δέματα με τρόπο αποστολής Aliexpress Saver Shipping και του χρέωσαν τα ΕΛΤΑ από 2,5€ σε κάθε ένα, μου έστειλε το tracking number σε pm και το δέμα έχει κανονική πορεία όπως όλα τα Saver δλδ πέρασε τελωνείο στην Ουγγαρία. Μήπως ξέρει κανείς γιατί? υπάρχει λέτε καμία περίπτωση κανένας υπάλληλος στα ΕΛΤΑ να βγάζει κανένα εξτρά μεροκάματο? Δεν στέλνουν μήνυμα τα ΕΛΤΑ όταν ειναι να πληρωσεις? Γιατί στην περίπτωση αυτή ο ταχυδρόμος το πήγε σπίτι το δέμα και πήρε χρήματα από τους γονείς του μιας και ο ίδιος δουλεύει το πρωί. Περίεργο?
tryfos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, sakisgri είπε υπάρχει λέτε καμία περίπτωση κανένας υπάλληλος στα ΕΛΤΑ να βγάζει κανένα εξτρά μεροκάματο? Δεν αποκλείεται καθόλου. 6 λεπτά πριν, sakisgri είπε ο ταχυδρόμος το πήγε σπίτι το δέμα και πήρε χρήματα από τους γονείς του Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω πληρώσει ποτέ, αλλά νομίζω όταν είναι να πληρώσεις σου έρχεται χαρτί που γράφει το ποσό και πληρώνεται μόνο σε υποκατάστημα ΕΛΤΑ. Δεν νομίζω ότι προβλέπεται τρόπος να παίρνει λεφτά μετρητά ο ταχυδρόμος σπίτι σου. Όμως δεν είμαι ειδικός στο θέμα γιατί δεν έχω πληρώσει ποτέ, ούτε παλιά που υπήρχε το 22άρι. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από tryfos 1
sakisgri Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, tryfos είπε Δεν αποκλείεται καθόλου. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω πληρώσει ποτέ, αλλά νομίζω όταν είναι να πληρώσεις σου έρχεται χαρτί που γράφει το ποσό και πληρώνεται μόνο σε υποκατάστημα ΕΛΤΑ. Δεν νομίζω ότι προβλέπεται τρόπος να παίρνει λεφτά μετρητά ο ταχυδρόμος σπίτι σου. Αυτό ξέρω και εγώ κάτι δεν κολλάει εδώ...
panostosh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, tryfos είπε Δεν αποκλείεται καθόλου. Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω πληρώσει ποτέ, αλλά νομίζω όταν είναι να πληρώσεις σου έρχεται χαρτί που γράφει το ποσό και πληρώνεται μόνο σε υποκατάστημα ΕΛΤΑ. Δεν νομίζω ότι προβλέπεται τρόπος να παίρνει λεφτά μετρητά ο ταχυδρόμος σπίτι σου. Όμως δεν είμαι ειδικός στο θέμα γιατί δεν έχω πληρώσει ποτέ, ούτε παλιά που υπήρχε το 22άρι. και ομως γινεται να παρει λεφτα ο ταχυδρομος στο σπιτι σε τετοιες περιπτωσεις μου εχει τυχει αρκετες φορες, αλλα οχι με την μεθοδο που παρελαβε ο φιλος παραπανω, μηπως εγινε καποιο λαθος απο τον ταχυδρομο? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα