sakisgri Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Asmo είπε Επισης να ενημερωσω οτι 1η-με 7η Οκτωβριου ηταν αργιες στην Κινα, οποτε ενδεχεται το τελευταιο δεμα που εχω βαλει πιο πανω να ειχε προωθηθει πιο νωρις και για αυτο να παραδοθηκε. Τα υπολοιπα που ειναι μετα την αργια, απλα γεμισαν τα αεροπλανα και για αυτο η καθυστερηση. Έτσι, πιστεύω δεν αλλάζει τπτ ως προς το χρόνο παράδοσης. Μόλις τώρα, tryfos είπε Θα δούμε, τις ήξερα κι εγώ τις αργίες, αλλά νομίζω ήταν μετά οι παραγγελίες μου. Ίσως είχαν γεμίσει τα αεροπλάνα από πριν όντως. Οκ, οπότε λύθηκε και αυτό. Οπότε μετά το 5UGR... παίρνουν τελευταίο (νέο) tracking κανονικό με LA ... Θα δούμε αν θα γίνεται και με τα UA... αλλά και τους χρόνους. Τα δικά μου λοιπόν θα έχουν 3 tracking, το αρχικό τους, το consolidated 5UGR... και το τελικό LA... 😃 Πάντως 3 για 8€ που πήρα της τελευταίες 3 μέρες 3 δέματα όλα ήταν UA**********HU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, sakisgri είπε Πάντως 3 για 8€ που πήρα της τελευταίες 3 μέρες 3 δέματα όλα ήταν UA**********HU Ναι κι εμένα. Ούτε το απλό LA... από την αρχή έχει τελειώσει πάντως (δηλαδή χωρίς καθόλου UGR). Έχω μία που έρχεται έτσι. Θα δούμε αν σταδιακά θα αντικατασταθούν όλα με το UGR. Από την άλλη η κατάντια των ΕΛΤΑ χειροτερεύει. Εχω ουκ ολίγα στο 'αποστολή αντικειμένου' στις 12-13 μέρες και το κοντέρ γράφει ακόμα, που σημαίνει άλλες 2 βδομάδες, σύνολο 1 μήνα από τότε που παραλαμβάνουν... Κίνα-Ουγγαρία 7-10 μέρες μέχρι το 'αποστολή αντικειμένου'... Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2022 από tryfos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 18 λεπτά πριν, tryfos είπε Ναι κι εμένα. Ούτε το απλό LA... από την αρχή έχει τελειώσει πάντως (δηλαδή χωρίς καθόλου UGR). Έχω μία που έρχεται έτσι. Θα δούμε αν σταδιακά θα αντικατασταθούν όλα με το UGR. Από την άλλη η κατάντια των ΕΛΤΑ χειροτερεύει. Εχω ουκ ολίγα στο 'αποστολή αντικειμένου' στις 12-13 μέρες και το κοντέρ γράφει ακόμα, που σημαίνει άλλες 2 βδομάδες, σύνολο 1 μήνα από τότε που παραλαμβάνουν... Κίνα-Ουγγαρία 7-10 μέρες μέχρι το 'αποστολή αντικειμένου'... Μην μιλάς καθόλου, τυχερός είσαι! δες εδώ. Αλλά το περίεργο ειναι ότι κάποια στιγμή έγινε και συστημένο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, sakisgri είπε Μην μιλάς καθόλου, τυχερός είσαι! δες εδώ. Αλλά το περίεργο ειναι ότι κάποια στιγμή έγινε και συστημένο! Πώς είμαι τυχερός; Στα ίδια είμαι και εγώ δυστυχώς (και όλοι). 12-13 μέρες ακόμα γράφει "αποστολή αντικειμένου" σε μένα. Και τίποτα, δεν έχω παραλάβει. Συνήθως είμαι όπως εσύ 25-30 μέρες από το "αποστολή αντικειμένου". Μα τι κατάσταση είναι αυτή, 1 μήνα από τότε που στέλνεται από Ουγγαρία μέχρι σπίτι. Όταν από Κίνα μέχρι να παραλάβουν τα ΕΛΤA 7-10 μέρες. Τα έχω πει 100 φορές, κατάντια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, hotcarver1 είπε Με 5UGR δηλαδή περνάνε από Ουγγαρία; Και μετά Ελλάδα παράδοση από ΕΛΤΑ ταχυδρομειο; Φίλος τελικά όπως αποδείχτηκε ναι περνάει τελωνείο στην Ουγγαρία και θα παραλάβεις από τα ΕΛΤΑ 2 λεπτά πριν, tryfos είπε Πώς είμαι τυχερός; Στα ίδια είμαι και εγώ δυστυχώς (και όλοι). 12-13 μέρες ακόμα γράφει "αποστολή αντικειμένου" σε μένα. Και τίποτα, δεν έχω παραλάβει. Συνήθως είμαι όπως εσύ 25-30 μέρες από το "αποστολή αντικειμένου". Μα τι κατάσταση είναι αυτή, 1 μήνα από τότε που στέλνεται από Ουγγαρία μέχρι σπίτι. Όταν από Κίνα μέχρι να παραλάβουν τα ΕΛΤA 7-10 μέρες. Τα έχω πει 100 φορές, κατάντια... Έχεις δίκαιο, στο μεταξύ τα πρώτα 3 για 6 ήρθαν σε 20 μέρες, είπα ωραία κάτι άλλαξε αλλά δεν πρόλαβα να χαρώ και για πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πάω να δώσω και εγώ tracking number από 5UGR-πρώτη φορά το βλέπω σε μένα-. Είναι δύο αποστολές (με αρχικά tracking number UA798123972HU & UA798963075HU), τα οποία περνάνε από consolidate warehouse και γίνεται 5UGR000017499. Φαίνεται και η περιοχή παράδοσης μου στο σύστημα της Cainiao (Εύοσμος), αλλά δεν με πειράζει αυτό!!! UA798963075HU) Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2022 από nikosgiann78 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 καλησπέρα,το έχετε ξαναδεί αυτό; να μην μπορούν να το παραδώσουν στο κέντρο διαλογής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, radiotv είπε καλησπέρα,το έχετε ξαναδεί αυτό; να μην μπορούν να το παραδώσουν στο κέντρο διαλογής; Όχι άλλα τί σε καίει, αφού προχώρησε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostosh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 αυτο σημαινει οτι μπηκε ουγγαρια? δεν μπορω πλεον να ξεχωριζω μετα την αλλαγη που εκαναν Tracking number νέας μορφής που πήραμε τελευταία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, panostosh είπε αυτο σημαινει οτι μπηκε ουγγαρια? δεν μπορω πλεον να ξεχωριζω μετα την αλλαγη που εκαναν Tracking number νέας μορφής που πήραμε τελευταία το τρακινγκ τρακινγκ τύπου U .....HU? στην σελίδα των ΕΛΤΑ τι βγάζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostosh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 30 λεπτά πριν, radiotv είπε τρακινγκ τύπου U .....HU? στην σελίδα των ΕΛΤΑ τι βγάζει; οχι ειναι τυπου 5UGR... και δεν εχει παρει αλλο τρακ μεχρι στιγμης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, panostosh είπε οχι ειναι τυπου 5UGR... και δεν εχει παρει αλλο τρακ μεχρι στιγμης Έχει απαντήσει για το θέμα ο @nikosgiann78 λίγο πιο πάνω δες στην σελίδα της Cainiao αν δείχνει το next tracking number https://global.cainiao.com/ Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από radiotv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, panostosh είπε αυτο σημαινει οτι μπηκε ουγγαρια? δεν μπορω πλεον να ξεχωριζω μετα την αλλαγη που εκαναν Tracking number νέας μορφής που πήραμε τελευταία Ναι σημαίνει ότι πέρασε από Ουγγαρία. Απλά δεν αναφέρεται arrived Budapest όπως έλεγε παλιότερα. Κατά τα άλλα τα ίδια είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, panostosh είπε αυτο σημαινει οτι μπηκε ουγγαρια? δεν μπορω πλεον να ξεχωριζω μετα την αλλαγη που εκαναν Tracking number νέας μορφής που πήραμε τελευταία Βάλε το tracking number εδώ https://parcelsapp.com/en και θα δεις και σε ποια χώρα πήγε/ειναι και πάνω δεξιά το next tracking number 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, sakisgri είπε Βάλε το tracking number εδώ https://parcelsapp.com/en και θα δεις και σε ποια χώρα πήγε/ειναι και πάνω δεξιά το next tracking number Δεν το δείχνει ούτε στο parcelsapp αν δεν ρουφάει τη χώρα από το tracking της ίδιας της Cainiao (λογικό). Σε εμένα το 5UGR... δεν δείχνει ούτε χώρα transit (που ξέρουμε βέβαια ότι είναι η Ουγγαρία) και -μέχρι στιγμής- ούτε κάποιο next tracking. Ταξιδεύει κανονικά ως 5UGR.. Εντωμεταξύ με τα ΕΛΤΑ η κατάσταση από το κακό στο χειρότερο-όλα ρολόι μέχρι το "αποστολή αντικειμένου". Έχω ουκ ολίγα κολλημένα σχεδόν 3 βδομάδες και το κοντέρ συνεχίζει. Τώρα που θα αρχίσει και το 3ήμερο στα ΕΛΤΑ ήδη από 26/10 με άδειες από τη σημαία κλπ. μόνο χειρότερη θα γίνει η κατάσταση. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από tryfos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα