Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, funkopop είπε

Πακέτο με tracking number LS.........NL από που γίνεται παράδοση ; Ελτά ταχυδρομείο ή ελτα courier; Έχει φτάσει στην περιοχή μου αλλά δεν έχει βγει προς παράδοση & θέλω να πάω να το πάρω

ΕΛΤΑ ταχυδρομείο

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, Makis_01 είπε

Παίδες καλησπέρα ξανά μια τελευταία ερώτηση εχω να κάνω. Όσες φορές εχω παραγγείλει από εξωτερικό (Κίνα) πάντα πλήρωνα με PayPal μου είπε όμως ένας φίλος ότι μπορώ να πληρώσω και με Revolut κάνοντας μια κάρτα μιας χρήση. Ισχύει κάτι τέτοιο; 

Η ερωτηση σου ειναι τειλως ασχετη με το θεμα, το αλι δεν εχει παυπαλ.

Βρες το θέμα του ππ και ρώτα εκεί 

Παράγγειλα κάτι θήκες για το κινητό από AliExpress και μ βγάζει το AliExpress standar shipping.

Είχα παραγγείλει πριν καμμία 20 μέρες και είχε στείλει ο πωλητής με Magyar post και δεν πέρασε τελωνείο.Παραλαβή από ΕΛΤΑ κανονικά.

Θα περάσει τελωνείο;

4 ώρες πριν, hotcarver1 είπε

Παράγγειλα κάτι θήκες για το κινητό από AliExpress και μ βγάζει το AliExpress standar shipping.

Είχα παραγγείλει πριν καμμία 20 μέρες και είχε στείλει ο πωλητής με Magyar post και δεν πέρασε τελωνείο.Παραλαβή από ΕΛΤΑ κανονικά.

Θα περάσει τελωνείο;

Θα περάσει τελωνείο στην Ουγγαρία και θα παραλάβεις από τα ΕΛΤΑ με κανένα επιπλέον κόστος.

• Like 1

Εκανα 6 αγορες απο αλι την κυριακη.οι 4 απο τις 6 παραγγελιες τα εστειλαν σε ενα πακετο με ιδιο τρακ.Μου δωσανε τρακ προθεμα 5UGR και UGxxxxxxxxYP.Θα ενημερωσω οταν παραλαβω αν μπηκαν τελωνειο.

1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Εκανα 6 αγορες απο αλι την κυριακη.οι 4 απο τις 6 παραγγελιες τα εστειλαν σε ενα πακετο με ιδιο τρακ.Μου δωσανε τρακ προθεμα 5UGR και UGxxxxxxxxYP.Θα ενημερωσω οταν παραλαβω αν μπηκαν τελωνειο.

Μέθοδος αποστολής; Saver;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

AliExpress Standard Shipping με 5UGR track και  Seller's Shipping Method με UG track

Με την πρώτη είσαι ασφαλής, με τη δεύτερη δεν ξέρω...

Με βάση το παραπάνω ποστ του @nikosgiann78 από 21/2/22 το δεύτερο πακέτο σου είναι Yanwen και υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο (δεν είναι σίγουρο). Δες αν θα δοθεί επόμενο tracking number (μπορεί της Γενικής) και ενημέρωσε.

Διάβασε όμως και τη συνέχεια του θέματος εδώ:

https://www.insomnia.gr/forums/topic/706762-αγορές-από-το-εξωτερικό-part-2/page/344/

Γενικά μεγάλη προσοχή στο seller's shipping method, δεν ξέρετε ουσιαστικά πως θα στείλει και είναι επικίνδυνο. Να στέλνετε πάντα μήνυμα πριν και να ρωτάτε πως στέλνεις.

Επεξ/σία από tryfos

18 ώρες πριν, sakisgri είπε

Θα περάσει τελωνείο στην Ουγγαρία και θα παραλάβεις από τα ΕΛΤΑ με κανένα επιπλέον κόστος.

Με 5UGR δηλαδή περνάνε από Ουγγαρία;

Και μετά Ελλάδα παράδοση από ΕΛΤΑ ταχυδρομειο;

Στην δικη μου περιπτωση δεν ειχα επιλεξει Seller's Shipping Method αλλα
Cainiao Super Economy Global.Ο πωλητης εκανε του κεφαλιου του.Θα ενημερωσω παιδια οταν παραλαβω.

36 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Στην δικη μου περιπτωση δεν ειχα επιλεξει Seller's Shipping Method αλλα
Cainiao Super Economy Global.Ο πωλητης εκανε του κεφαλιου του.Θα ενημερωσω παιδια οταν παραλαβω.

Γι' αυτό λέω ότι ΚΑΙ το Cainiao Super Economy Global (όχι το απλό Cainiao Super Economy) έχει τους κινδύνους του, εκτός φυσικά από το γνωστό προβληματικό Cainiao Super Economy for Special Goods: Για κάποιον λόγο που δεν ξέρω, ενώ θεωρητικά το πρώτο (Global) είναι ασφαλές, οι πωλητές όταν το διαλέγεις στέλνουν όπως να 'ναι, όχι δηλαδή με αυτόν τον (θεωρητικά ασφαλή) τρόπο. Με αποτέλεσμα να καταλήγεις να γίνεται στην τύχη η κατάσταση και να μην ξέρεις τι θα σου ξημερώσει.

Γι' αυτό συνιστώ, όπου βέβαια είναι εφικτό, να αποφεύγεται και το Cainiao Super Economy Global, χωρίς, επαναλαμβάνω, να ισχυρίζομαι ότι σίγουρα δεν είναι ασφαλές.

5 ώρες πριν, hotcarver1 είπε

Με 5UGR δηλαδή περνάνε από Ουγγαρία;

Και μετά Ελλάδα παράδοση από ΕΛΤΑ ταχυδρομειο;

Εδώ και ένα χρόνο περίπου και μέχρι πρόσφατα όλα τα Aliexpress Standard Shipping πηγαίναν Ουγγαρία πρώτα περνούσαν τελωνείο εκεί και μετά ερχόταν Ελλάδα με tracking number τύπου LA********HU.

Πριν λίγες μέρες έχουν αναφέρει κάποιοι  ότι το δέμα τους με Aliexpress Standard Shipping πήρε το 5UGR σαν tracking number και κάνεις ακόμα δεν ξέρει την διαδρομή που θα πάρει. Λογικά αφού ειναι Aliexpress τρόπος αποστολής ειναι ασφαλές. Ο @tryfosηταν από τους πρώτους που το ανέφερε, όπως έχει γράψει το UGR μπορεί να ειναι και H U N G A R Y  δλδ Ουγγαρία. Θα μας ενημερώσει όπως θα περπατάει το δέμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...