Προς το περιεχόμενο

Αγορες απο Aliexpress, τελωνειο.

SnAk3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, merit123 είπε

χμμμ... και πως αποδεικνύω ότι όντως ζήτησα global αφού αυτό δεν φαίνεται πραγματικά πουθενά; :)

Ψάχνω παντού αλλά δεν βρισκω πουθενά αναφορά στην επιλεγμένη μέθοδο αποστολής. Υπάρχει κάπου και δεν το βλέπω?

Στείλε μήνυμα στον πωλητή να υπάρχει, ότι ζήτησες global και "γιατί έστειλες με special goods"? Αυτός εμμέσως θα αναγκαστεί να το παραδεχθεί (φαίνεται ο τρόπος που τελικά διάλεξε). Με το να μη σου αρνηθεί ότι όντως είχες ζητήσει global, ουσιαστικά εμμέσως παραδέχεται ότι είχες ζητήσει global. Ε αυτή τη συνομιλία θα τη χρησιμοποιήσεις όταν ανοίξεις refund.

Επεξ/σία από tryfos
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, merit123 είπε

Σε παραγγελία μικροαντικείμενου αξίας 1.3€ επιλεξα "cainiao super economy global" αλλά ο πωλητής χωρίς ενημέρωση το έστειλε με "cainiao super economy for special goods". Στην πορεία παίρνει δεύτερο tracking number UR...DE 

Έχει κανείς πρόσφατη ανάλογη εμπειρία?

Να ετοιμάζω +2.5€?

την πάτησα με το ίδιο τρόπο σε δέμα που ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα, είχα επιλέξει super economy global και ο πωλητής το έστειλε με super economy for special goods,τα ΕΛΤΑ μου έβαλαν τέλη εκτελωνισμου 2,50€

Το δικό μου όμως πήγε μέσω Ουζμπεκιστάν, είχε τρακινγκ τύπου U.....UZ , καλύτερα να μιλήσεις στο chat του Ali με live agent 

Επεξ/σία από radiotv
  • Like 1

Δεν εχω καταλάβει που βρίσκεται.  ειναι τελωνείο; πήγε στα Ελτα; Στο τρακινγκ των Ελτα μου γραφεί ότι στάλθηκε 13 Σεπ από Βουδαπέστη τπτ αλλο. Σταλθηκε με aliexpress saver shipping

stuck.png

12 λεπτά πριν, Toolband είπε

Δεν εχω καταλάβει που βρίσκεται.  ειναι τελωνείο; πήγε στα Ελτα; Στο τρακινγκ των Ελτα μου γραφεί ότι στάλθηκε 13 Σεπ από Βουδαπέστη τπτ αλλο. Σταλθηκε με aliexpress saver shipping

stuck.png

12/9/22 Πέρασε τελωνείο στην Ουγγαρία, 13/9/22 το παρέλαβε ταχυδρομική εταιρία από το τελωνείο (Ουγγαρία) να το πάει στο αεροδρόμιο και 27/9/22 λέει πως έχει φτάσει στο τοπικό ταχυδρομείο της περιοχής σου. Υπομονή όπου να'ναι θα στο παραδώσουν. Έχει αργήσει αλλά έτσι γίνετε πολλές φορές στα ΕΛΤΑ.

• Like 1

1 ώρα πριν, Toolband είπε

stuck.png

Όλα πάνε ρολόι ανά ημέρα, μέχρι να αναλάβουν τα ΕΛΤΑ (2 βδομάδες κενό ανάμεσα στο ποτέ παραλαμβάνουν Ουγγαρία μέχρι να φτάσει στο τοπικό ταχυδρομείο). Και ακόμα δεν έχεις παραλάβει.... Τι κατάσταση είναι αυτή.

• Like 1

3 ώρες πριν, Toolband είπε

stuck.png

αντίστοιχο δικό μου μέσω Ουγγαρίας έκανε δέκα μέρες να φτάσει στα χέρια μου από όταν έδειξε αποστολή αντικειμένου,δες το στην σελίδα των ΕΛΤΑ τι βγάζει 

20 ώρες πριν, merit123 είπε

Σε παραγγελία μικροαντικείμενου αξίας 1.3€ επιλεξα "cainiao super economy global" αλλά ο πωλητής χωρίς ενημέρωση το έστειλε με "cainiao super economy for special goods". Στην πορεία παίρνει δεύτερο tracking number UR...DE 

Έχει κανείς πρόσφατη ανάλογη εμπειρία?

Να ετοιμάζω +2.5€?

Υπάρχει πιθανότητα να μην έχεις πρόβλημα, ΑΛΛΑ......αν δεις σε παλιότερες μου αναρτήσεις είχα περίπτωση που δέμα ναι μεν πήγε στην Γερμανία και πήρε UR.......DE tracking number, αλλά μετά εστάλη πίσω στην Κίνα και ήρθε με China post!!! Αν γίνει αυτό το τελευταίο, τότε σίγουρα θα έχεις πρόβλημα!!!

6 ώρες πριν, Toolband είπε

stuck.png

27 Σεπτεμβρίου έφτασε στο Ελλάδα. Είναι αυτό που βλέπαμε 'εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο' στα aliexpress saver shipping δέματα, αλλά μετά σταμάτησε το σύστημα των ΕΛΤΑ να μας το δείχνει

• Like 3

6 λεπτά πριν, nikosgiann78 είπε

27 Σεπτεμβρίου έφτασε στο Ελλάδα. Είναι αυτό που βλέπαμε 'εκφόρτωση από μεταφορικό μέσο' στα aliexpress saver shipping δέματα, αλλά μετά σταμάτησε το σύστημα των ΕΛΤΑ να μας το δείχνει

Έτσι νόμιζα και εγώ αλλά κάνα 2 δέματα την μια μέρα έγραψε "Arrive at local delivery office" και την άλλη μέρα παρέλαβα, και μένω Λάρισα. Μπορεί να μην το σκανάρισαν όταν έφτασε Αθήνα και να το σκανάρανε όταν έφτασε Λάρισα. Ότι να ναι ειναι τα ΕΛΤΑ...

• Like 1

8 ώρες πριν, musictracer είπε

Παίδες σύντομη ερώτηση. Ισχύει ακόμα ότι δεν περνάει τελωνείο παραγγελία από banggood μέσω "Banggood Priority Shipping" ? Είναι ασφαλής μέθοδος?

τελευταία παραγγελία που είχα πάρει με αυτή την μέθοδο ήταν πριν δύο μήνες και δεν είχα πρόβλημα τελωνείου, έβαλα και μια καινούργια χθες, τώρα αν κάποιος άλλος έχει παραλάβει στο ενδιάμεσο διάστημα ας μας ενημερώσει.

• Like 1

1 ώρα πριν, radiotv είπε

τελευταία παραγγελία που είχα πάρει με αυτή την μέθοδο ήταν πριν δύο μήνες και δεν είχα πρόβλημα τελωνείου, έβαλα και μια καινούργια χθες, τώρα αν κάποιος άλλος έχει παραλάβει στο ενδιάμεσο διάστημα ας μας ενημερώσει.

Ναι φίλε , γνωρίζω ότι ήταν οκ τότε, απλά θέλω να ξέρω αν ακόμα είναι οκ, μη μου ρθει καμιά λυπητερή. Σ' ευχαριστώ πάντως!🙏

21 ώρες πριν, musictracer είπε

Ναι φίλε , γνωρίζω ότι ήταν οκ τότε, απλά θέλω να ξέρω αν ακόμα είναι οκ, μη μου ρθει καμιά λυπητερή. Σ' ευχαριστώ πάντως!🙏

Μια χαρα δεν εχεις θεμα

• Like 1

Καλησπερίζω το φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω και γώ κάποια πράγματα με την σειρά μου για παραγγελίες από aliexpress.

Αρχικά είδα ένα μήνυμα κάποιου παλικαριού που έδινε έμπιστες μεθόδους αποστολής για Ελλάδα και μια από αυτές που είδα ήταν και η aliexpress saver shipping. Ωστόσο από ότι εχω δει εμένα μου γράφει ότι έρχεται χωρίς κάποιο tracking number αλλα βλέπω εδω πολλά παιδιά που λένε ότι τους εχει δωθεί tracking ξέρουμε ακριβώς τι παιζει; Μήπως εχω καταλάβει εγω λάθος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Makis_01 είπε

Καλησπερίζω το φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω και γώ κάποια πράγματα με την σειρά μου για παραγγελίες από aliexpress.

Αρχικά είδα ένα μήνυμα κάποιου παλικαριού που έδινε έμπιστες μεθόδους αποστολής για Ελλάδα και μια από αυτές που είδα ήταν και η aliexpress saver shipping. Ωστόσο από ότι εχω δει εμένα μου γράφει ότι έρχεται χωρίς κάποιο tracking number αλλα βλέπω εδω πολλά παιδιά που λένε ότι τους εχει δωθεί tracking ξέρουμε ακριβώς τι παιζει; Μήπως εχω καταλάβει εγω λάθος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Ναι μάλλον κάποιο λάθος κάνεις εσύ ή δεν έχεις καταλάβει. Αν έχει γίνει shipped η παραγγελία σου, κοίτα στον λογαριασμό σου στο Αλί θα λέει το tracking number με μορφή UA...

Η μέθοδος saver είναι ασφαλής από άποψη τελωνείου και έχει κανονικό tracking μέχρι Ελλάδα. Αλλά και εντός Ελλάδας 2-3 tracking steps χάνεις, όχι κάτι ιδιαίτερο. Εμένα μου έρχεται χαρτάκι να πάω να παραλάβω στο ταχυδρομείο, σε άλλους το φέρνει ο ταχυδρόμος σπίτι, χωρίς να είναι συστημένο βέβαια.

Επεξ/σία από tryfos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω αυτο εδω βλέπω. Ισχύει δηλαδή αυτο που μου λες; Επίσης εσυ ποια μέθοδο αποστολής θα διάλεγες;

45E6DD25-DFD1-4734-8EB6-D7F2A2BF55D7.jpeg

Επεξ/σία από Makis_01

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...