Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sxetikos13 είπε

Έχοντας κάνει έρευνα αγοράς όσα jbl 300wts earphones πουλιούνται στο aliexpress από μαγαζιά με ευρωπαϊκές αποθήκες με πολύ χαμηλό rating είναι όλα μούφα εξού και η χαμηλότερη τιμή. Δες το παρακάτω βίντεο:😉😉

To καλώδιο που συνδέεται με τον υπολογιστή είναι μαύρο. Το συγκεκριμένο μαγαζί που ισχυρίζομαι ότι πουλάει αυθεντικό προϊόν είναι το μοναδικό με καλώδιο κόκκινο όπως το αυθεντικό:

image.png.0a303042b56e04e37f850ee7d8fab865.png

Και ένα βίντεο με το αυθεντικό προϊόν (κόκκινο καλώδιο) και πάλι από το youtube:

Παραταύτα επειδή όντως γράφουν πολύ ότι είναι και αυτά ψεύτικα θα προτιμήσω τα φθηνότερα lenovo μάλλον.

Στο είπα εξ αρχής, κινήσου έτσι. Πλέον έχει χαθεί η μπάλα σε αυτά, δεν θα μάθεις ποτέ τελικά τι πήρες. Και μη νομίζεις ότι και μέσω Σκρουτζ δίνονται γνήσια 100%. Πακετακια παίρνουν οι μάγκες από Αλί και τα μοσχοπουλάνε 200% πάνω ως γνήσια.

• Like 2
  • Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Vaggos18 είπε

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση, ναι εχει για επομενο tracking number ενα με πολλους αριθμους μονο χωρις γραμματα και αναφερει επισης την dpd.

Αν πας στην DPD Greece -https://services.dpd.gr/tracking/- θα δεις τότε ότι η DPD είναι έτοιμη και περιμένει το δέμα (θα δεις κάτι σαν παραλήφθηκαν τα δεδομένα αποστολής). Μόλις το παραλάβει, θα δεις μετά ότι θα το δώσει σε κάποιον courier για να στο φέρει σπίτι (συνήθως η ACS Courier).

• Like 1
Δημοσ.

Χαιρετώ.

Προσπάθησα να διαβάσω όσα μπορούσα αλλά έχασα την μπάλα (καθώς είμαι και εντελώς άσχετος με το θέμα).

Εν περιλήψη, περίμενα ένα δέμα που νόμιζα ότι θα έρθει από Κίνα. Αν κατάλαβα καλά το δέμα δεν ξεκίνησε ποτέ από Κίνα αλλά ήταν στην Πολωνία, ανέλαβε η DPD να το φέρει, το έφερε Ελλάδα και το ξαναπήγε πίσω Πολωνία. Μετά από επικοινωνία με τον πωλητή (που μάλλον μίλησε με την DPD Πολωνίας) μου λέει αυτό: 13499303044023 express reply is signed, if the recipient's feedback is not received, ask the buyer to provide no visa 1. No sign-in certificate requires the buyer to print out the handwritten information and fill in the full signature clearly.

Please provide your email and I will send you the template.

Μπορεί κάποιος και να μου πει τι ακριβώς γίνεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Malvino είπε

Χαιρετώ.

Προσπάθησα να διαβάσω όσα μπορούσα αλλά έχασα την μπάλα (καθώς είμαι και εντελώς άσχετος με το θέμα).

Εν περιλήψη, περίμενα ένα δέμα που νόμιζα ότι θα έρθει από Κίνα. Αν κατάλαβα καλά το δέμα δεν ξεκίνησε ποτέ από Κίνα αλλά ήταν στην Πολωνία, ανέλαβε η DPD να το φέρει, το έφερε Ελλάδα και το ξαναπήγε πίσω Πολωνία. Μετά από επικοινωνία με τον πωλητή (που μάλλον μίλησε με την DPD Πολωνίας) μου λέει αυτό: 13499303044023 express reply is signed, if the recipient's feedback is not received, ask the buyer to provide no visa 1. No sign-in certificate requires the buyer to print out the handwritten information and fill in the full signature clearly.

Please provide your email and I will send you the template.

Μπορεί κάποιος και να μου πει τι ακριβώς γίνεται;

Fake tracking number προφανώς.... το δέμα ξεκινάει από Πολωνία (το τσεκάρισα κάνοντας μετάφραση στο Google) και πάει ... Πολωνία!!! Πρέπει να κάνεις dispute και σίγουρα να βάλεις έναν χάρτη που να φαίνεται που είναι η διεύθυνση σου (που υποτίθεται ότι θα ερχόταν το δέμα) και που είναι το Προυσκόβ όπου παραδόθηκε το δέμα. Μαζί, καλό είναι να βάλεις και την παραγγελία σε printscreen όπου φαίνεται κανονικά η διεύθυνση σου και στην παραγγελία (άσχετα που θα πρέπει ο Κινέζος να το βλέπει κατευθείαν στην παραγγελία αυτό), γιατί δεν τους εμπιστεύομαι στο Aliexpress.... και ... ευχήσου να γίνει αποδεκτό το dispute και να πάνε όλα καλά

Χωρίς τίτλο.png

Επεξ/σία από nikosgiann78
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δεν σε αμφισβητώ αλλά σε άλλα site που είδα την διαδρομή του πακέτου είδα ότι ήρθε και Ελλάδα. Στο apostoles.gr (δεν κάνω διαφήμιση απλά έτυχα και το βρήκα) έχει και χάρτη που το δείχνει. Την Ελλάδα την έχουν ως SRS (Πολωνία με WA3 και NCS). Ίσως όμως ισχύει αυτό που λες και με fake tracking να δείχνει ότι θέλει.

Η αγορά είναι από Shop5369300 και κόστος συνολικά 15€.

Ο πωλητής φαίνεται συνεργάσιμος αλλά δεν κατάλαβα τι θέλει στο μήνυμα που μου έστειλε και γιατί ζητάει το mail μου.

Να ακυρώσω την παραγγελία; Γίνεται; Να περιμένω; ….

Δημοσ.
Στις 4/10/2022 στις 12:54 ΠΜ, sakisgri είπε

Από Ευρωπαϊκή χώρα σε Ευρωπαϊκή δεν υπάρχει τελωνείο, είτε παραγγείλεις από μια πόλη στην Ελλάδα είτε από μια πόλη από άλλη ευρωπαϊκή χώρα ειναι το ίδιο πράμα.   

Αλλά στείλε πρώτα ένα μήνυμα στον πωλητή και ρώτα αν μπορεί να στείλει από εκεί, σπάνια μεν αλλά καμία φορά δεν μπορούν γιατί μπορεί να έχει εξαντληθεί το προϊόν. Καλά ειναι να ξέρεις πριν πληρωσεις.

Επίσης επειδή είπες έχεις καιρό να παραγγείλεις θα σου κάνω copy paste μια παλιά ανάρτηση μου να ξέρεις πως έχουν τα πράγματα σήμερα.

Όλοι αυτοί ειναι ασφαλής κανένας τρόπος δεν περνάει τελωνείο, έχω αναβαθμίσει λίγο την λίστα θα την βάλω πιο κάτω.

Ο καλύτερος τρόπος ειναι Aliexpress Standard Shipping και ειναι συστημένο και ενημέρωση μέχρι το σπίτι σου (trackable) όπως θα δεις και πιο κάτω.

Τα untrackable έχουν κανονικά tracking number και φαίνεται κανονικά μέχρι να φτάσει Ελλαδα μετά περιμένεις μια μέρα να στο αφήσει ο ταχυδρόμος. Έχω πάρει πολλά όλα ήρθαν.

Το tracking ψαξτω εδώ https://parcelsapp.com/en/tracking  

Η στην εφαρμογή   https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brightstripe.parcels&hl=en_US&gl=US

Η φώτο που θα βάλω κάτω ειναι από untrackable (Aliexpress Saver Shipping) αυτό φαίνεται μόνο από ΕΛΤΑ όταν το δέμα φτάσει Ελλάδα τπτ αλλο. Και η φώτο ειναι από την αναζήτηση που έβαλα πιο πάνω.

Επίσης αν πάρεις πάνω από 2 προϊόντα (φτηνά) από διαφορετικά καταστήματα με απλό τρόπο αποστολής (Aliexpress semitrackable) θα πάνε σε ενοποιημένη αποθήκη  και θα γίνουν ένα δέμα και αυτόματα αναβαθμίζεται η αποστολή σε Aliexpress Standard Shipping έτσι θα έρθει ένα δέμα και συστημένο.

AliExpress Selection Saver                    (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα.

AliExpress Saver Shipping                     (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα.

AliExpress Selection Standard                  (trackable)      Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο.

AliExpress Standard Shipping                   (trackable)      Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο.

AliExpress Premium Shipping                   (trackable)      Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο.

Cainiao Super Economy Global             (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα.

Cainiao Super Economy                         (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα.

Cainiao Standard For Special Goods       (trackable)      Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο.

Cainiao Heavy Parcel Line                         (trackable)      Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο.

Προσοχή με το "Cainiao super economy for special goods" δεν είναι ασφαλής (προς το παρόν) γιαυτό δεν το έχω στην λίστα.

Το semitrackable το αφήνει ο ταχυδρόμος το δέμα και φεύγει χωρίς υπογραφή σαν ένα γραμμα.

Με αυτούς τους τρόπους αποστολής θα παραλάβουν τα ΕΛΤΑ να στο φέρουν σπίτι στην Ελλάδα.

Ποτέ δεν παραγγέλνεις από τρίτες χώρες να στο φέρουν ιδιωτικές εταιρίες κουριερ τύπου dsl,fedex ups κτλ. πάντα θα περάσει τελωνείο και ας έχεις πληρώσει το φπα.

Από ευρωπαϊκές χώρες δεν μας νοιάζει ο τρόπος αποστολής επιλέγουμε ότι μας συμφέρει, μιας και δεν πρόκειται να περάσει τελωνείο.

UA--------HU..PNG

Καλησπέρα και σ' ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες.
Ήθελα να ρωτήσω, αυτά ισχύουν για αγορές ανεξαρτήτου κόστους και είδους?

Βασικά θέλω να αγοράσω το εξής προιόν :

https://www.aliexpress.com/item/1005003258514135.html?ug_edm_item_id=1005003258514135&pdp_npi=2%40dis!EUR!€ 40%2C39!€ 20%2C60!!!!!%40212a745e16655145035587182d1794!12000024891879317!edm&edm_click_module=item_detail&tracelog=rowan&rowan_id1=aeug_edm_24687_1_en_US_2022-10-11&rowan_msg_id=0564biz_search_product:0:0_572469151$b5452232d5ab4cce8dbc82422842a643&ck=in_edm_other

Δυνατότητα αποστολή
ς μόνο με "Cainiao Standard for special Goods" . Αν παραγγείλω είναι σίγουρο ότι θα αποφύγω τελωνείο? Επίσης πέρα από το τελωνείο υπάρχει καμία άλλη extra χρέωση?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, musictracer είπε

Καλησπέρα και σ' ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες.
Ήθελα να ρωτήσω, αυτά ισχύουν για αγορές ανεξαρτήτου κόστους και είδους?

Βασικά θέλω να αγοράσω το εξής προιόν :

https://www.aliexpress.com/item/1005003258514135.html?ug_edm_item_id=1005003258514135&pdp_npi=2%40dis!EUR!€ 40%2C39!€ 20%2C60!!!!!%40212a745e16655145035587182d1794!12000024891879317!edm&edm_click_module=item_detail&tracelog=rowan&rowan_id1=aeug_edm_24687_1_en_US_2022-10-11&rowan_msg_id=0564biz_search_product:0:0_572469151$b5452232d5ab4cce8dbc82422842a643&ck=in_edm_other

Δυνατότητα αποστολή
ς μόνο με "Cainiao Standard for special Goods" . Αν παραγγείλω είναι σίγουρο ότι θα αποφύγω τελωνείο? Επίσης πέρα από το τελωνείο υπάρχει καμία άλλη extra χρέωση?

Η special goods έχει σίγουρα τελωνείο,την πάτησα πρόσφατα, πληρώνεις τέλη εκτελωνισμου.

Επεξ/σία από radiotv
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, radiotv είπε

Η special goods έχει σίγουρα τελωνείο,την πάτησα πρόσφατα, πληρώνεις τέλη εκτελωνισμου.

Με βάση όσα έχουν αναφερθεί -χωρίς να έχω δοκιμάσει προσωπικά- νομίζω η Cainiao Super Economy for special Goods έχει πρόβλημα, όχι η Cainiao Standard for special Goods. Μήπως διάλεξες τη Standard και ο Κινέζος σου έστειλε με Super Economy?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, radiotv είπε

Σ' ευχαριστώ για την πληροφορία. Δες όμως και αυτό που λέει ο φίλος tryfos. Γιατί και το ποστ του sakisgri που παρέθεσα πιο πάνω επιβεβαιώνει αυτό  που λέει κι ο tryfos , ότι δλδ το Super Economy είναι το επίφοβο και όχι το Standard

1 ώρα πριν, tryfos είπε

Με βάση όσα έχουν αναφερθεί -χωρίς να έχω δοκιμάσει προσωπικά- νομίζω η Cainiao Super Economy for special Goods έχει πρόβλημα, όχι η Cainiao Standard for special Goods.

Σ' ευχαριστώ για την επισήμανση φίλε μου. Να σε ρωτήσω, από την εμπειρία σου πόσο μπορεί να μου βγει η απευκταία περίπτωση εκτελωνισμού για προιόν αξίας 25€ περίπου?
Για να είμαι ειλικρινής αν το έβρισκα Ελλάδα ευχαρίστως να έδινα και κάνα 10€ παραπάνω. Αλλά δεν υπάρχει δυστυχώς, ούτε αντίστοιχο με αυτά τα χαρακτηριστικά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, musictracer είπε

Σ' ευχαριστώ για την πληροφορία. Δες όμως και αυτό που λέει ο φίλος tryfos. Γιατί και το ποστ του sakisgri που παρέθεσα πιο πάνω επιβεβαιώνει αυτό  που λέει κι ο tryfos , ότι δλδ το Super Economy είναι το επίφοβο και όχι το Standard

Σ' ευχαριστώ για την επισήμανση φίλε μου. Να σε ρωτήσω, από την εμπειρία σου πόσο μπορεί να μου βγει η απευκταία περίπτωση εκτελωνισμού για προιόν αξίας 25€ περίπου?
Για να είμαι ειλικρινής αν το έβρισκα Ελλάδα ευχαρίστως να έδινα και κάνα 10€ παραπάνω. Αλλά δεν υπάρχει δυστυχώς, ούτε αντίστοιχο με αυτά τα χαρακτηριστικά...

Όπως έγραψε και ο @tryfos με το "Cainiao Standard for special Goods" δεν υπάρχει πρόβλημα, το δέμα σου θα πάει Ολλανδία θα εκτελωνιστεί εκεί και θα έρθει Ελλάδα θα το παραλάβουν τα ΕΛΤΑ να στο φέρουν σπίτι σου συστημένο. (Έχω πάρει 5 δέματα κανένα πρόβλημα) Επίσης με αυτόν τον τρόπο αποστολής να το περιμένεις να έρθει σε 45-60 μέρες.

Το πρόβλημα ειναι με το "Cainiao Super Economy for special Goods"

Υπάρχει μόνο αυτός ο τρόπος αποστολής επειδή έχει μπαταρία λιθιου και ειναι κατηγορία ειδικά υλικά, και οι δυο τρόποι αποστολής special goods ειναι για ειδικά υλικά. Αλλά μόνο το Standard ειναι ασφαλής.

Επειδή ρωτάς AN ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ (που δεν θα πληρωσεις) θα ήταν 5,00€ μπορείς να το δεις και στο λινκ που θα βάλω πιο κάτω.

Για αγορά απο τρίτες χώρες μέχρι τα 150€ πληρώνεις τον Φ.Π.Α στο κατάστημα (VAT included) και τπτ άλλο, όσο ο τρόπος αποστολής ειναι ένα από αυτά που έχω γράψει ότι ειναι ασφαλής. ( για Aliexpress)

Πάνω από τα 150€ αφαιρείται ο Φ.Π.Α στο checkout και το πληρώνεις στην Ελλάδα μαζί έξοδα εκτελωνισμού και δασμοί.

Για τα έξοδα εκτελωνισμού τα ΕΛΤΑ έχουν τιμοκατάλογο δεν ειναι πολλά, αλλά για δασμοί δυστυχώς δεν ξέρουμε πόσο ειναι αλλά ειναι αρκετά πάντα με βάση την τιμή του προϊόντος. Μπορείς να δεις και εδώ - https://www.angroid.gr/android-tutorials/allages-apo-1i-ioylioy-kai-katargisi-tis-ateleias-agores-ektos-e-e-kai-teloneio-pos-tha-kano-agores-apo-kina-kai-agglia-posa-tha-pliroso-sto-teloneio

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1
Δημοσ.

Ίσως κακώς το συνεχίζω.
Ο πωλητής μου έστειλε πάλι μήνυμα.
Hello, please provide your email address. If you have not received it, you need to provide a certificate of no receipt.

I need to send the template without sign-in certificate to your email address, and then you need to print it out and write it by hand without sign-in certificate. The information is complete and the signature is clear. 

Α) Δεν μπορεί να στείλει το αρχείο μέσω του chat στο aliexpress;
Β) Αυτό μάλλον θέλει να το στείλει στη DPD. Η DPD δεν βλέπει ότι έχει επιστραφεί και άρα δεν το παρέλαβα; Θέλει και υπογραφή; (Να πάω και στα κεπ για το γνήσιο;)

@nikosgiann78 μάλλον έγραφα την ώρα που έκανες την επεξεργασία όπου συμπλήρωσες για το dispute κτλπ. Μάλλον εκεί θα καταλήξω και θα χρειαστώ πάλι την βοήθειά σου.

Γ) Αν γίνει επιστροφή χρημάτων, ψάχνω για αυτό D2GE-320SC1-R0 655mm. Ποιος θα ήταν η επιλογή σας;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, sakisgri είπε

Επειδή ρωτάς AN ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ (που δεν θα πληρωσεις) θα ήταν 5,00€ μπορείς να το δεις και στο λινκ που θα βάλω πιο κάτω.

Πολύ σωστά τα γράφει ο φίλος @sakisgri εκτός από εδώ που ξέχασε και τον ΦΠΑ επί της τιμής του προϊόντος που θα σου χρεωθεί. Δηλαδή για προϊόν 25 €, θα δώσεις συνολικά (25 € Χ 24% ΦΠΑ=) 6 € + 5 € (αμοιβή ΕΛΤΑ)= 11 €, εκτός φυσικά από τα 25 € που έχεις δώσει ήδη στο μαγαζί. Όλα αυτά βέβαια ΑΝ και μόνο ΑΝ: α) το κατάστημα δεν έχει χρεώσει από πριν τον ΦΠΑ (δεν λέει δηλαδή VAT included) Ή β) αν εσύ διαλέξεις μη ασφαλή τρόπο αποστολής, όπως είναι ο Cainiao Super Economy for special Goods. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις και μέχρι τα 150 € δεν θα δώσεις τίποτα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, tryfos είπε

Με βάση όσα έχουν αναφερθεί -χωρίς να έχω δοκιμάσει προσωπικά- νομίζω η Cainiao Super Economy for special Goods έχει πρόβλημα, όχι η Cainiao Standard for special Goods. Μήπως διάλεξες τη Standard και ο Κινέζος σου έστειλε με Super Economy?

στην super economy for special goods αναφέρομαι,για αγορά 0,45€ τα τζιμανια των ΕΛΤΑ χρέωσαν τέλη εκτελωνισμου 2,50€, αυτό έγινε την προηγούμενη εβδομάδα,το ωραίο είναι ότι στο κίτρινο αυτοκόλλητο που βάζουν γράφει αξία 0€, δηλαδή είδαν ότι έχει πληρωθεί το ΦΠΑ αλλά επειδή ασχολήθηκαν πρέπει να πληρώσω κερατιατικα,το προϊόν ήταν πέντε βίδες,nuts όπως έγραφαν και στο CN22 και τα ΕΛΤΑ στο κίτρινο αυτοκόλλητο.

Επεξ/σία από radiotv
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, radiotv είπε

στην super economy for special goods αναφέρομαι,για αγορά 0,45€ τα τζιμανια των ΕΛΤΑ χρέωσαν τέλη εκτελωνισμου 2,50€, αυτό έγινε την προηγούμενη εβδομάδα,το ωραίο είναι ότι στο κίτρινο αυτοκόλλητο που βάζουν γράφει αξία 0€, δηλαδή είδαν ότι έχει πληρωθεί το ΦΠΑ αλλά επειδή ασχολήθηκαν πρέπει να πληρώσω κερατιατικα,το προϊόν ήταν πέντε βίδες,nuts όπως έγραφαν και στο CN22 και τα ΕΛΤΑ στο κίτρινο αυτοκόλλητο.

Ναι η super economy for special goods δεν είναι ασφαλής. Οτιδήποτε δεν περνάει αυτόματα αέρα από τελωνείο βάσει IOSS και χρειάζεται να ασχοληθούν (όπως σε αυτή τη μέθοδο αποστολής), θα βάλουν ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ τα τέλη εκτελωνισμού. Να λες πάλι καλά που δεν σε χρεώσανε ΚΑΙ ΦΠΑ, έστω κι αν είχε πληρωθεί κατά την παραγγελία.

Ντάξει, λίγο προσοχή θέλει απλά να μην επιλέγεται η συγκεκριμένη μέθοδος. Απ' ό,τι έχω καταλάβει σχεδόν όλες οι υπόλοιπες , με λίγες εξαιρέσεις, είναι ασφαλείς πλέον (εκτός αν κάνουν διάφορες ταρζανιές οι Κινέζοι εκτός συστήματος).

Επεξ/σία από tryfos
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια @sakisgriκαι @tryfos ! Με αυτό το χάος που έχει προκληθεί τους τελευταίους μήνες με την αλλαγή πολιτικής τελωνείου/ελτα στις εκτός ΕΕ αγορές ήμουν πολύ επιφυλακτικός πλέον με το ali . Ωστόσο μου ξεδιαλύνατε τις αμφιβολίες και θα τολμήσω να παραγγείλω σύντομα! Επίσης, @sakisgri αυτό το πινακάκι που έχεις φτιάξει θα έπρεπε κάπως να γίνει pinned που λένε, ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο και ορατό στο ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται για αγορές από ali. Δε ξέρω πως θα μπορούσε να γίνει, αλλά θα ήταν πολύ χρήσιμο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...