elpaso1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 On 11/02/2019 at 13:20, darklordvader77 said: Δε θυμαμαι να ζητησα βοηθεια απο σενα προσωπικα τρολ.. που υπεθεσες χαιρεκακα κι ολας οτι εριξα το φταιξιμο στο κινεζο. Τη συνεχεια δε θα τη μαθεις οπως και να χει. Μπήκες στη μαυρη λιστα. Τραβα να ασχοληθεις με τιποτα αλλο τωρα. Τελικα φιλε μου τι εγινε με την περιπτωση σου; Δικαιωθηκες;
darklordvader77 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα παιδες, τελος καλο ολα καλα..! Μου στειλε σημερα ο κινεζος και θα μου κανει refund το ποσο που πληρωσα μειον το κοστος αποστολης (περιπου 30€) οπως του χα προτεινει αρχικα.. μια χαρα! Μου προτεινε παντως αν το επιθυμω, να το ξαναστειλει μεσω αλλης εταιρειας με μεγαλυτερη πιθανοτητα να μη περασει τελωνειο. Μου πε παρολα αυτα ενας φιλος που ασχολειται πως και να το κανει υποτιμολογηση και να το στειλει με signed post, και παλι παιζει μεγαλη πιθανοτητα να κολλησει στο τελωνειο, οποτε ειπα να μη το ρισκαρω ξανα. p.s. Θα θελα να βλεπα απο μια γωνια την αντιδραση του χαιρεκακου-εριστικου τρολ που μπλοκαρα 1
TsibasR21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 https://www.aliexpress.com/item/Mini-Pc-with-Windows-10-celeron-3755-J1800-Quad-core-J1900-2-41GHz-Pentium-3805U-Industrail/32737713199.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.259.5a0b3c005qJ8lT Θέλω να αγοράσω αυτό το Pc. Μπορεί κάποιος να μου πει πόσο περίπου θα βγει το τελωνείο; Γιατί απ' ότι κατάλαβα δεν μπορώ να το αποφύγω.
Dynamics Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 καλησπερα εχει κανει κανεις αγορα τον τελευταιο καιρο απο αλι?εχω παρει μια καρτα micro sd για το κινητο κ απο 26-1 το βλεπω οτι ακομα δεν εχει ερθει Ελλαδα!Εχει αλλαξει κατι?η ερχεται με καρο απο την μακρια κινα? :p μιλαμε για σχεδον 1 μηνα για να φτασει Ελλαδα
spartak1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Dynamics είπε καλησπερα εχει κανει κανεις αγορα τον τελευταιο καιρο απο αλι?εχω παρει μια καρτα micro sd για το κινητο κ απο 26-1 το βλεπω οτι ακομα δεν εχει ερθει Ελλαδα!Εχει αλλαξει κατι?η ερχεται με καρο απο την μακρια κινα? 😛 μιλαμε για σχεδον 1 μηνα για να φτασει Ελλαδα Δε φταίει το ali. Υπάρχουν πάρα πολλά δέματα στο τελωνείο και καθυστερούν πολύ τα πακέτα. Εχω πακέτο που περιμένω απο Δεκέμβριο... Υπομονή
villasg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, TsibasR21 είπε Θέλω να αγοράσω αυτό το Pc. Μπορεί κάποιος να μου πει πόσο περίπου θα βγει το τελωνείο; Γιατί απ' ότι κατάλαβα δεν μπορώ να το αποφύγω. Απο οτι βλεπω εχει επιλογη Post NL , λογικα με αυτο τον τροπο αποφευγεις το τελωνειο 2 ώρες πριν, spartak1 είπε Δε φταίει το ali. Υπάρχουν πάρα πολλά δέματα στο τελωνείο και καθυστερούν πολύ τα πακέτα. Εχω πακέτο που περιμένω απο Δεκέμβριο... Υπομονή 1 μηνα τελωνειο επισης
Dynamics Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, spartak1 είπε Δε φταίει το ali. Υπάρχουν πάρα πολλά δέματα στο τελωνείο και καθυστερούν πολύ τα πακέτα. Εχω πακέτο που περιμένω απο Δεκέμβριο... Υπομονή εχει γινει η αποστολη απο 26-1 και το δεμα δεν ειναι καν Ελλαδα πως φταει το τελωνειο αφου δεν ειναι καν Ελλαδα? :p
Salvation81 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Dynamics είπε εχει γινει η αποστολη απο 26-1 και το δεμα δεν ειναι καν Ελλαδα πως φταει το τελωνειο αφου δεν ειναι καν Ελλαδα? 😛 Και Ελλαδα να ειναι αν ο σακος δεν εχει ανοιχτει καν δεν θα δεις ανανεωση στο tracking. Εγω ειχα 2 πακετα απο τελη Νοεμβριου που χθες φανηκε οτι εφτασαν Ελλαδα και εντελως τυχαια χθες μου απαντησαν τα ΕΛΤΑ οτι περασαν απο το τελωνειο.
manolis940 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Στις 17/2/2019 στις 7:24 ΜΜ, Gezasktm είπε € 50,70 53%OFF | EURCOOL 17 inch Laptop Backpack For Men Water Repellent Functional Rucksack with USB Charging Port Travel Backpacks Male n1755 https://s.click.aliexpress.com/e/crVKSmKM Αυτη την τσάντα ήθελα να πάρω. Ο Πωλητής δεν φαίνεται να έχει κάποια μέθοδο για τριγωνική συναλλαγή. Μπορείς να τον ρωτήσεις βέβαια. Ψάξε να δεις το εξής. Υπάρχει αυτή η τσάντα ή παρόμοια στην Ελλάδα; Αν ναι, συμφέρει να την αγοράσω από έξω προσθέτωντας τα κερατιάτικα του τελωνείου που είναι : 50,49€ + (50,49*24%) + 15€ = 77€ (αν τα έκανα γρήγορα γρήγοσα σωστά ). Γενικά κοίτα τον κατάλο του ΕΛΤΑ εδώ. Μέσα στον υπολογισμό πρέπει να βάλεις και τα μεταφορικά αλλά στην περίπτωση σου υπάρχουν μια χαρά μέθοδοι με tracking τσαμπέ Μπορεί και να σου κάτσει και να μην περάσει αλλά λόγο όγκου λίγο δύσκολο.
Dynamics Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 10 ώρες πριν, Salvation81 είπε Και Ελλαδα να ειναι αν ο σακος δεν εχει ανοιχτει καν δεν θα δεις ανανεωση στο tracking. Εγω ειχα 2 πακετα απο τελη Νοεμβριου που χθες φανηκε οτι εφτασαν Ελλαδα και εντελως τυχαια χθες μου απαντησαν τα ΕΛΤΑ οτι περασαν απο το τελωνειο. α υπεροχα :p πριν λιγο καιρο δεν γινοταν ετσι..δλδ βλεπαμε κολλημενο το δεμα στο τελωνειο
Salvation81 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 43 λεπτά πριν, Dynamics είπε α υπεροχα 😛 πριν λιγο καιρο δεν γινοταν ετσι..δλδ βλεπαμε κολλημενο το δεμα στο τελωνειο Εμενα ολο αυτο με αγχωνει λιγο, ισως να εχει ερθει γραμμη απο καποιον να καθυστερουν τις παραγγελιες απο Κινα επιτηδες....Αλλιως δεν δικαιολογειται πακετα Νοεμβριου να φτανουν Φλεβαρη...
Dynamics Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 59 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εμενα ολο αυτο με αγχωνει λιγο, ισως να εχει ερθει γραμμη απο καποιον να καθυστερουν τις παραγγελιες απο Κινα επιτηδες....Αλλιως δεν δικαιολογειται πακετα Νοεμβριου να φτανουν Φλεβαρη... 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Εμενα ολο αυτο με αγχωνει λιγο, ισως να εχει ερθει γραμμη απο καποιον να καθυστερουν τις παραγγελιες απο Κινα επιτηδες....Αλλιως δεν δικαιολογειται πακετα Νοεμβριου να φτανουν Φλεβαρη... τι πω πραγματικα αν ειναι να κανουν 3 μηνες να ερθουν απο κινα την κατσαμε....
Gezasktm Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 21 ώρες πριν, manolis940 είπε Ο Πωλητής δεν φαίνεται να έχει κάποια μέθοδο για τριγωνική συναλλαγή. Μπορείς να τον ρωτήσεις βέβαια. Ψάξε να δεις το εξής. Υπάρχει αυτή η τσάντα ή παρόμοια στην Ελλάδα; Αν ναι, συμφέρει να την αγοράσω από έξω προσθέτωντας τα κερατιάτικα του τελωνείου που είναι : 50,49€ + (50,49*24%) + 15€ = 77€ (αν τα έκανα γρήγορα γρήγοσα σωστά ). Γενικά κοίτα τον κατάλο του ΕΛΤΑ εδώ. Μέσα στον υπολογισμό πρέπει να βάλεις και τα μεταφορικά αλλά στην περίπτωση σου υπάρχουν μια χαρά μέθοδοι με tracking τσαμπέ Μπορεί και να σου κάτσει και να μην περάσει αλλά λόγο όγκου λίγο δύσκολο. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Απ όσο έχω δει δεν την βρίσκω εδώ. Ίσως αν ψάξω καλύτερα βρω κάτι άλλα πιστεύω ότι θα έχει κανένα 100αρι
Sissy Androna Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Στις 15/12/2018 στις 12:32 ΠΜ, GeorgeAl92 είπε Δεν γίνεσαι καθόλου κουραστική, πολλοί δεν γνωρίζουν για το tarrif insurance του banggood. Προχωράς με free shipping + tarrif insurance, το shipping insurance δεν το επιλέγεις αν κάνεις την αγορά μέσω paypal, καθώς είναι κόλπο όλων των Κινέζων για να βγάλουν επιπλέον χρήματα. Όταν έρθει το αντικείμενο (θα αργήσει πολύ, να είσαι ψύχραιμη, γιορτές είναι) θα περάσει τελωνείο θα τους στείλεις την απόδειξη από paypal ή τράπεζα και θα το εκτελωνίσουν. Θα πληρώσεις το ποσό και μετά σε στείλεις φωτό την απόδειξη στο support του banggood και θα σου πιστώσουν τα χρήματα σε 2-3 ημέρες. Σίγουρο είναι μιλάμε για banggood όχι τυχαίο κινεζομάγαζο που προωθείτε από κουπονάδες και youtubers - reviewers της κακιάς ώρας. Είσαι αστέρι👍.Σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου. Θα προχωρήσω για την αγορά με το μέθοδο που μου είπες. Πιστεύω όταν πληρώσω το τελωνείο και στείλω την φωτογραφία (απόδειξη ) να τη δεχτεί το banggood. Ευχαριστώ και πάλι
lazarnik Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Αγόρασα κάτι στα 21,50 αν το σταματήσουν στο τελωνείο που βρισκω την απόδειξη αγοράς για να τους την στείλω; πάντα έστελνα απόδειξη από PayPal από αλλά site για να αποδείξω την τιμή, το αλί όμως δεν έχει PayPal, οπότε ποια απόδειξη στέλνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα