radiotv Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ο πωλητής το έστειλε μέσω Ουζμπεκιστάν με special goods ενώ εγώ είχα διαλέξει Cainiao super economy global,το είδαν στο τελωνείο και ζητάνε 2,5€ για κάτι βίδες αξίας 0,45€ , φυσικά δεν θα πάρουν ούτε σεντ Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από radiotv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, radiotv είπε Cainiao super economy global Η επιλογη που εκανες δεν ειναι ασφαλής, εχει αναφερθεί πολλές φορές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Η επιλογη που εκανες δεν ειναι ασφαλής, εχει αναφερθεί πολλές φορές Διαβάζοντας λίγες σελίδες πίσω αναφέρεται ως ασφαλής μέθοδος,για την special goods γράφουν ότι δεν είναι ασφαλής δεν την επέλεξα εγώ,ο πωλητής μόνος του έβαλε την special goods και με χαντακωσε. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2022 από radiotv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 ^ Τις ξερω τις ασφαλείς μεθοδους εχω 10-15 αποστολές καθε μηνα απο αλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Η επιλογη που εκανες δεν ειναι ασφαλής, εχει αναφερθεί πολλές φορές Ασφαλής ήταν η επιλογή που έκανε, επέλεξε "Cainiao super economy global" αλλά ο πωλητής έστειλε με "Cainiao super economy for special goods". Το λάθος που έκανε ήταν όταν έγινε shipped θα μπορούσε να δει από την εφαρμογή τον τρόπο αποστολής και να άνοιγε dispute για τον λόγο ότι έστειλε με άλλον τρόπο από αυτόν που επέλεξε, θα το κέρδιζε. Όχι ότι ειναι τα τρελά τα λεφτά απλός θα μπορούσε να παραγγείλει από αλλού. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reystar Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Εμενα γραφει οτι ειναι στο τελωνειο στην Βουδαπέστη...αλλα στο site της aliexpress γραφει οτι ειναι ελλαδα...τι γινεται??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, reystar είπε Εμενα γραφει οτι ειναι στο τελωνειο στην Βουδαπέστη...αλλα στο site της aliexpress γραφει οτι ειναι ελλαδα...τι γινεται??? στην σελίδα των ΕΛΤΑ θα το παρακολουθείς μέχρι να φανεί ότι έφτασε στην Ελλάδα ,αν είναι απλό δέμα θα δείξει μόνο αποστολή αντικειμένου και τίποτα άλλο μέχρι να έρθει στην πόρτα σου. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2022 από radiotv 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reystar Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, radiotv είπε στην σελίδα των ΕΛΤΑ θα το παρακολουθείς μέχρι να φανεί ότι έφτασε στην Ελλάδα ,αν είναι απλό δέμα θα δείξει μόνο αποστολή αντικειμένου και τίποτα άλλο μέχρι να έρθει στην πόρτα σου. Με προβληματίζει όμως που μου γραφει οτι είναι Ελλάδα αλλά είναι στην Ουγγαρία… Είναι λογικό να περάσει τελωνείο σε άλλη χώρα και μετά να ξανά περάσει Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, reystar είπε Με προβληματίζει όμως που μου γραφει οτι είναι Ελλάδα αλλά είναι στην Ουγγαρία… Είναι λογικό να περάσει τελωνείο σε άλλη χώρα και μετά να ξανά περάσει Ελλάδα; μόνο στην Ουγγαρία περνάει τελωνείο,εδώ προωθείται στα ΕΛΤΑ απευθείας μόλις φθάσει στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, reystar είπε Με προβληματίζει όμως που μου γραφει οτι είναι Ελλάδα αλλά είναι στην Ουγγαρία… Είναι λογικό να περάσει τελωνείο σε άλλη χώρα και μετά να ξανά περάσει Ελλάδα; Μην δίνεις και πολύ βαση στο tracking μέσα από την εφαρμογή ειναι χοντρά χοντρά, έτσι κάνει πάντα όταν περνάει τελωνείο στην Ουγγαρία δείχνει ότι περνάει στην Ελλάδα. Όπως έγραψε και ο φίλος πιο πάνω, όταν ένα δέμα εισέρχεται στη Ευρώπη από τρίτη χώρα στην πρώτη χώρα θα περάσει τελωνείο. Επειδή δεν φαίνεται όλο το tracking number αν έχει LA μπροστά (Aliexpress standard shipping) ειναι συστημένο και θα δεις ενημέρωση μέχρι και όταν βγει για παράδοση από τα ΕΛΤΑ. Αν έχει UA μπροστά (Aliexpress Saver shipping, AliExpress Selection Saver, Cainiao Super Economy Global, Cainiao Super Economy) θα δεις ενημέρωση όταν φτάσει Αθήνα να γράφει "Αποστολή αντικειμένου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ" και τπτ άλλο μέχρι μια μέρα να στο αφήσει ο ταχυδρόμος και να φύγει (σαν ένα γραμμα). Έχω δει πως με τον τρόπο αποστολής "AliExpress Selection Saver" υπάρχει ακόμα μια ενημέρωση όταν φτάνει στο τοπικό ταχυδρομείο από την Cainiao και γράφει "Arrive at local delivery office" Edit- Μόλις κοίταξα και ένα "Aliexpress Saver shipping" που έχω και έχει βγάλει και αυτό "Arrive at local delivery office". μάλλον ειναι κάτι καινούργιο αλλά δεν ξέρω αν ισχύει για τα "Cainiao Super Economy Global και Cainiao Super Economy" Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2022 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jenny1972 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 μια ερωτηση και απο μενα γιατι εχω να παραγγειλω απο αλι , απο τοτε που εφαγα τελωνειο για μια παραγγελια που ειχε 2 ευρω και πληρωσα αλλα 3,5 (δεν θυμαμαι ) στο ταχυδρομείο . Θέλω να παραγγειλω απο αλι , επαναγεμιζομες καψουλες πλαστικες για την ντολτσε γκουστο τη καφετιερα. ειδα στο αλι οτι εχει τώρα , from Germany , και 10 μέρες περιπου παραδοση. απ οτι καταλαβαινω εχει ο κινεζος αποθηκη στη γερμανία γιουπι δηλ. Να παραγγείλω? ή θα τρέχω πάλι στο ταχυδρομείο να φαω 3 ωρες και να πληρωσω και κερατιατικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
reystar Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Στις 10/2/2022 στις 1:45 PM, radiotv είπε μόνο στην Ουγγαρία περνάει τελωνείο,εδώ προωθείται στα ΕΛΤΑ απευθείας μόλις φθάσει στην Ελλάδα. Α οκ, ειχαν την εντύπωση οτι περνάει τελωνειο στη χωρα που ειναι ο παραληπτης. Ευχαριστω Στις 10/2/2022 στις 3:46 PM, sakisgri είπε Μην δίνεις και πολύ βαση στο tracking μέσα από την εφαρμογή ειναι χοντρά χοντρά, έτσι κάνει πάντα όταν περνάει τελωνείο στην Ουγγαρία δείχνει ότι περνάει στην Ελλάδα. Όπως έγραψε και ο φίλος πιο πάνω, όταν ένα δέμα εισέρχεται στη Ευρώπη από τρίτη χώρα στην πρώτη χώρα θα περάσει τελωνείο. Επειδή δεν φαίνεται όλο το tracking number αν έχει LA μπροστά (Aliexpress standard shipping) ειναι συστημένο και θα δεις ενημέρωση μέχρι και όταν βγει για παράδοση από τα ΕΛΤΑ. Αν έχει UA μπροστά (Aliexpress Saver shipping, AliExpress Selection Saver, Cainiao Super Economy Global, Cainiao Super Economy) θα δεις ενημέρωση όταν φτάσει Αθήνα να γράφει "Αποστολή αντικειμένου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ" και τπτ άλλο μέχρι μια μέρα να στο αφήσει ο ταχυδρόμος και να φύγει (σαν ένα γραμμα). Έχω δει πως με τον τρόπο αποστολής "AliExpress Selection Saver" υπάρχει ακόμα μια ενημέρωση όταν φτάνει στο τοπικό ταχυδρομείο από την Cainiao και γράφει "Arrive at local delivery office" Edit- Μόλις κοίταξα και ένα "Aliexpress Saver shipping" που έχω και έχει βγάλει και αυτό "Arrive at local delivery office". μάλλον ειναι κάτι καινούργιο αλλά δεν ξέρω αν ισχύει για τα "Cainiao Super Economy Global και Cainiao Super Economy" Ναι εμενα εχει LA μπροστα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, jenny1972 είπε μια ερωτηση και απο μενα γιατι εχω να παραγγειλω απο αλι , απο τοτε που εφαγα τελωνειο για μια παραγγελια που ειχε 2 ευρω και πληρωσα αλλα 3,5 (δεν θυμαμαι ) στο ταχυδρομείο . Θέλω να παραγγειλω απο αλι , επαναγεμιζομες καψουλες πλαστικες για την ντολτσε γκουστο τη καφετιερα. ειδα στο αλι οτι εχει τώρα , from Germany , και 10 μέρες περιπου παραδοση. απ οτι καταλαβαινω εχει ο κινεζος αποθηκη στη γερμανία γιουπι δηλ. Να παραγγείλω? ή θα τρέχω πάλι στο ταχυδρομείο να φαω 3 ωρες και να πληρωσω και κερατιατικα? Από Ευρωπαϊκή χώρα σε Ευρωπαϊκή δεν υπάρχει τελωνείο, είτε παραγγείλεις από μια πόλη στην Ελλάδα είτε από μια πόλη από άλλη ευρωπαϊκή χώρα ειναι το ίδιο πράμα. Αλλά στείλε πρώτα ένα μήνυμα στον πωλητή και ρώτα αν μπορεί να στείλει από εκεί, σπάνια μεν αλλά καμία φορά δεν μπορούν γιατί μπορεί να έχει εξαντληθεί το προϊόν. Καλά ειναι να ξέρεις πριν πληρωσεις. Επίσης επειδή είπες έχεις καιρό να παραγγείλεις θα σου κάνω copy paste μια παλιά ανάρτηση μου να ξέρεις πως έχουν τα πράγματα σήμερα. Όλοι αυτοί ειναι ασφαλής κανένας τρόπος δεν περνάει τελωνείο, έχω αναβαθμίσει λίγο την λίστα θα την βάλω πιο κάτω. Ο καλύτερος τρόπος ειναι Aliexpress Standard Shipping και ειναι συστημένο και ενημέρωση μέχρι το σπίτι σου (trackable) όπως θα δεις και πιο κάτω. Τα untrackable έχουν κανονικά tracking number και φαίνεται κανονικά μέχρι να φτάσει Ελλαδα μετά περιμένεις μια μέρα να στο αφήσει ο ταχυδρόμος. Έχω πάρει πολλά όλα ήρθαν. Το tracking ψαξτω εδώ https://parcelsapp.com/en/tracking Η στην εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brightstripe.parcels&hl=en_US&gl=US Η φώτο που θα βάλω κάτω ειναι από untrackable (Aliexpress Saver Shipping) αυτό φαίνεται μόνο από ΕΛΤΑ όταν το δέμα φτάσει Ελλάδα τπτ αλλο. Και η φώτο ειναι από την αναζήτηση που έβαλα πιο πάνω. Επίσης αν πάρεις πάνω από 2 προϊόντα (φτηνά) από διαφορετικά καταστήματα με απλό τρόπο αποστολής (Aliexpress semitrackable) θα πάνε σε ενοποιημένη αποθήκη και θα γίνουν ένα δέμα και αυτόματα αναβαθμίζεται η αποστολή σε Aliexpress Standard Shipping έτσι θα έρθει ένα δέμα και συστημένο. AliExpress Selection Saver (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. AliExpress Saver Shipping (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. AliExpress Selection Standard (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. AliExpress Standard Shipping (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. AliExpress Premium Shipping (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. Cainiao Super Economy Global (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. Cainiao Super Economy (semitrackable) Ενημέρωση μέχρι να φτάσει Αθήνα. Cainiao Standard For Special Goods (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. Cainiao Heavy Parcel Line (trackable) Ενημέρωση μέχρι το σπίτι και συστημένο. Προσοχή με το "Cainiao super economy for special goods" δεν είναι ασφαλής (προς το παρόν) γιαυτό δεν το έχω στην λίστα. Το semitrackable το αφήνει ο ταχυδρόμος το δέμα και φεύγει χωρίς υπογραφή σαν ένα γραμμα. Με αυτούς τους τρόπους αποστολής θα παραλάβουν τα ΕΛΤΑ να στο φέρουν σπίτι στην Ελλάδα. Ποτέ δεν παραγγέλνεις από τρίτες χώρες να στο φέρουν ιδιωτικές εταιρίες κουριερ τύπου dsl,fedex ups κτλ. πάντα θα περάσει τελωνείο και ας έχεις πληρώσει το φπα. Από ευρωπαϊκές χώρες δεν μας νοιάζει ο τρόπος αποστολής επιλέγουμε ότι μας συμφέρει, μιας και δεν πρόκειται να περάσει τελωνείο. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2022 από sakisgri 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xelonas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Χαίρετε κύριοι Θα ήθελα να αγοράσω από AliExpress αυτό το προϊόν. https://www.aliexpress.us/item/3256803494321876.html?spm=a2g0o.productlist.main.17.534a141dptnlCJ&algo_pvid=5527e9d0-3205-4a66-bc1c-85997f620334&algo_exp_id=5527e9d0-3205-4a66-bc1c-85997f620334-8&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000026779596741"}&pdp_npi=2%40dis!USD!428.39!295.59!!!!!%40211bf48d16648146242276692d0754!12000026779596741!sea&curPageLogUid=GnKWPDseIFE0 Επειδή δεν έχω αγοράσει πότε από AliExpress θα ήθελα να μου πείτε PayPal δεν παίζει οπότε κάνω πληρωμή με revolut ?? Shipping ποιο πρέπει να διαλέξω?? Αδιάφορο πότε θα φτάσει. Τελωνείο θα πληρώσω και εάν ναι περίπου πόσο?? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα σε όλους, ίδια περίπτωση με τον @xelonas στο ακριβώς προηγούμενο post, όπου δεν έχω αγοράσει ποτέ από AliExpress και ενδιαφέρομαι για το παρακάτω προϊόν. Εκτός από την αξία του προϊόντος, θα πληρώσω κάτι επιπλέον; Ευχαριστώ, Βασίλης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα