tryfos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, sxetikos13 είπε To θέμα είναι ότι αν μου κάνει dispute (10€) και με χρεώσει 20 η ACS πάνω κάτω θα μου βγει το ίδιο. Οπότε θα περιμένων να δω τη χρέωση ( αν υπάρξει) και λέω να ενεργήσω αναλόγως. Αφού θα μου έχει στείλει και η ACS μήνυμα, θα ξέρω αν πρέπει ή όχι να παραλάβω. Για την άλλη παραγγελία, ο κινέζος όντως δεν έχει καλό rating (85,7%). Aλλά έχει πολλές παραγγελίες για το smartwatch που παρήγγειλα και γενικά μου φαίνεται ειλικρινής. Στην αρχή μου πρότεινε να μου στείλει άλλο ένα smartwatch δωρεάν και φυσικά δεν το δέχτηκα. Περιμένω να δω την εξέλιξη της συζήτησης μαζί του μέχρι Παρασκευή για να ανοίξω dispute σε περίπτωση που εξαφανιστεί (έχω περιθώριο 15 μέρες). Σε αυτήν την περίπτωση, θα γράψω και additional review. Αφού λέει 10 μέρες μετά την καταχώρηση της παραγγελίας ανοίγει. Ισχύει κάτι άλλο? Όχι, είναι δέκα από την παραλαβή. Δεν θα σου ανοίξει πριν. Μίλα σε live agent. Σου έχει στείλει κάτι η acs? Δεν κατάλαβα. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην πληρώσεις νομίζω. Μη σε πάρω όμως και στο λαιμό μου... Αν θυμάμαι καλά και σε μένα δήθεν από Ισπανία έλεγε κι έβλεπα Χογκ κογκ αλλ' αντ'άλλων και τελικά ήρθε μέσω... Θεσσαλονίκης. Δεν ξέρω τι κόλπα κάνουνε με αυτόν τον τρόπο αποστολής. Βέβαια τονίζω έμενα ήταν SYRM..., εσένα είναι SYZ..., δεν ξέρω τι ρόλο παίζει αυτό. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από tryfos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sxetikos13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, tryfos είπε Όχι, είναι δέκα από την παραλαβή. Δεν θα σου ανοίξει όσον. Μίλα σε live agent. Σου έχει στείλει κάτι η acs? Δεν κατάλαβα. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μην πληρώσεις νομίζω. Μη σε πάρω όμως και στο λαιμό μου... Όχι χθες δείχνει ότι έφτασε στην Ελλάδα και το διαχειρίζεται η sunyou ακόμα. Μήπως να παίρναμε τη βοήθεια του ειδικού @nikosgiann78 σε τι αντιστοιχούν τα αρχικά SYZZ και αν θα περάσει τελωνείο το αντικείμενο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, sxetikos13 είπε Όχι χθες δείχνει ότι έφτασε στην Ελλάδα και το διαχειρίζεται η sunyou ακόμα. Μήπως να παίρναμε τη βοήθεια του ειδικού @nikosgiann78 σε τι αντιστοιχούν τα αρχικά SYZZ και αν θα περάσει τελωνείο το αντικείμενο? Πάνω κάτω τα ίδια μου έβγαζε και μένα. Είχα ανησυχήσει για τους ίδιους λόγους, όμως δεν πλήρωσα. Όταν έφτασε Ελλάδα έκατσε 10-12 μέρες μέχρι να το κουνήσει η dpd. Δεν νομίζω ότι θα πληρώσεις κάτι. Μην εκπλαγείς αν εμφανιστεί Θεσσαλονίκη. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από tryfos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sxetikos13 είπε Όχι χθες δείχνει ότι έφτασε στην Ελλάδα και το διαχειρίζεται η sunyou ακόμα. Μήπως να παίρναμε τη βοήθεια του ειδικού @nikosgiann78 σε τι αντιστοιχούν τα αρχικά SYZZ και αν θα περάσει τελωνείο το αντικείμενο? Εδώ είναι αποστολή με Sunyou logistics. Προφανώς έχουν αντικαταστήσει τα tracking number SYRM..... με το SYZZ......!!! Φαίνεται ότι έγινε χθες άφιξη στην χώρα 'προορισμού'. Το δέμα σου πραγματικά δεν είναι στην Ελλάδα τώρα, αλλά λογικά είναι στην Βουλγαρία (συνήθως αυτή χρησιμοποιούν σαν 'ενδιάμεση' χώρα). Θα δεις όταν πάρεις το δέμα σου ότι θα πρέπει ο αποστολέας να είναι λογικά στην Βουλγαρία (θα στο φέρει courier - συνήθως η ACS). Πάντως, στην DPD Greece φαίνεται κανονικότατα ότι έχει ενημερωθεί η εταιρία ότι περιμένει δέμα στην Ελλάδα με το next tracking number - 3243145673. Επίσης, φαίνεται και το TK 11142, οπότε λογικά είσαι και σε κάποια περιοχή στην Αθήνα. Και πάλι γράφω λογικά, γιατί εγώ που έχω ΤΚ 56224 από Εύοσμο Θεσσαλονίκης, μου είχε τύχει σε μία αποστολή με Sunyou να βάλουν το ΤΚ του Courier στην Αθήνα (σε όλες τις άλλες αποστολές, έβλεπα κανονικά το 56224 στην DPD Greece). Πάντως, μου είχε έρθει κανονικά το δέμα. Όπως και να έχει, το δέμα 'ταξιδεύει' κανονικά, και αν δεν έχουν αλλάξει κάτι, δεν θα έχεις πρόβλημα με το τελωνείο. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2022 από nikosgiann78 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Εδώ είναι αποστολή με Sunyou logistics. Προφανώς έχουν αντικαταστήσει τα tracking number SYRM..... με το SYZZ......!!! Φαίνεται ότι έγινε χθες άφιξη στην χώρα 'προορισμού'. Το δέμα σου πραγματικά δεν είναι στην Ελλάδα τώρα, αλλά λογικά είναι στην Βουλγαρία (συνήθως αυτή χρησιμοποιούν σαν 'ενδιάμεση' χώρα). Θα δεις όταν πάρεις το δέμα σου ότι θα πρέπει ο αποστολέας να είναι λογικά στην Βουλγαρία (θα στο φέρει courier - συνήθως η ACS). Πάντως, στην DPD Greece φαίνεται κανονικότατα ότι έχει ενημερωθεί η εταιρία ότι περιμένει δέμα στην Ελλάδα με το next tracking number - 3243145673. Επίσης, φαίνεται και το TK 11142, οπότε λογικά είσαι και σε κάποια περιοχή στην Αθήνα. Και πάλι γράφω λογικά, γιατί εγώ που έχω ΤΚ 56224 από Εύοσμο Θεσσαλονίκης, μου είχε τύχει σε μία αποστολή με Sunyou να βάλουν το ΤΚ του Courier στην Αθήνα (σε όλες τις άλλες αποστολές, έβλεπα κανονικά το 56224 στην DPD Greece). Πάντως, μου είχε έρθει κανονικά το δέμα. Όπως και να έχει, το δέμα 'ταξιδεύει' κανονικά, και αν δεν έχουν αλλάξει κάτι, δεν θα έχεις πρόβλημα με το τελωνείο. Ναι έτσι έχει γίνει, και σε μένα αυτή την πορεία είχε. Είμαι περίεργος να βρίσκαμε αυτή την ενδιάμεση χώρα (GMTC) ανάμεσα στο Χογκ-Κογκ και τη Βουλγαρία...😄 Επίσης από Βουλγαρία καταλήγει Θεσσαλονίκη (μπορεί και οδικώς;). Από εκεί αρχίζει να εμφανίζει η ACS κίνηση (Καλοχώρι αν θυμάμαι καλά) και μετά προς υπόλοιπη Ελλάδα. Εναλλακτικά σκεφτόμουν μήπως από Χογκ-Κογκ πήγαινε απευθείας Θεσσαλονίκη (χωρίς Βουλγαρία) αλλά μου φαίνεται από δύσκολο ως αδύνατο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 15/9/2022 στις 4:46 ΜΜ, tryfos είπε Μαγκιά, δε λέω. Για 2 ευρώ δε το σκεφτήκα να σου πω την αλήθεια. Πώς θα τους το αποδείξεις; Κράτα μας ενήμερους... ο πωλητής δεν μπήκε καν στο κόπο να απαντήσει στο dispute και το Ali μου έδωσε τα 2€ πίσω, στον συγκεκριμένο πωλητή που είχε την προσφορά 3 τεμάχια 6€ τον προηγούμενο μήνα άνοιξα συνολικά dispute σε τρεις από τις τέσσερις παραγγελίες που έκανα και σε όλες δικαιώθηκα γιατί ο πωλητής δεν απάντησε.Εκτος από τον φορτιστή είχα πάρει κάτι τρυπάνια για μέταλλο που δεν τρυπαγαν καν και άλλη μία παραγγελία που το ένα λόγω κακής συσκευασίας ήρθε χτυπημένο,για αυτό ο τύπος ανέβασε την τιμή από τα 6 στα 8€, προφανώς είχε χασουρα από τα πολλά refund γιατί σίγουρα δεν θα ήμουν ο μόνος με προβληματικά προϊόντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sxetikos13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 21/9/2022 στις 7:41 ΜΜ, nikosgiann78 είπε Εδώ είναι αποστολή με Sunyou logistics. Προφανώς έχουν αντικαταστήσει τα tracking number SYRM..... με το SYZZ......!!! Φαίνεται ότι έγινε χθες άφιξη στην χώρα 'προορισμού'. Το δέμα σου πραγματικά δεν είναι στην Ελλάδα τώρα, αλλά λογικά είναι στην Βουλγαρία (συνήθως αυτή χρησιμοποιούν σαν 'ενδιάμεση' χώρα). Θα δεις όταν πάρεις το δέμα σου ότι θα πρέπει ο αποστολέας να είναι λογικά στην Βουλγαρία (θα στο φέρει courier - συνήθως η ACS). Πάντως, στην DPD Greece φαίνεται κανονικότατα ότι έχει ενημερωθεί η εταιρία ότι περιμένει δέμα στην Ελλάδα με το next tracking number - 3243145673. Επίσης, φαίνεται και το TK 11142, οπότε λογικά είσαι και σε κάποια περιοχή στην Αθήνα. Και πάλι γράφω λογικά, γιατί εγώ που έχω ΤΚ 56224 από Εύοσμο Θεσσαλονίκης, μου είχε τύχει σε μία αποστολή με Sunyou να βάλουν το ΤΚ του Courier στην Αθήνα (σε όλες τις άλλες αποστολές, έβλεπα κανονικά το 56224 στην DPD Greece). Πάντως, μου είχε έρθει κανονικά το δέμα. Όπως και να έχει, το δέμα 'ταξιδεύει' κανονικά, και αν δεν έχουν αλλάξει κάτι, δεν θα έχεις πρόβλημα με το τελωνείο. Το θέμα είναι ότι ο κινέζος όταν του έγραψα για να τον ρωτήσω γιατί άλλαξε την τρόπο αποστολής και έστειλε με δικό του, ήταν πολύ χαλαρός και μου είπε κάτι του στυλ μην αγχώνεσαι είναι πολύ φθηνός ο τρόπος αποστολής που χρησιμοποιούμε. Όταν του ξαναεξήγησα για το τελωνείο και ότι παίζει να πληρώσω δασμούς αν το στέλνει κατευθείαν από την Κίνα, μου είπε σχεδόν ακαριαία να ανοίξω dispute. Mε άλλα λόγια, με "προκαλεί" να ανοίξω dispute από τώρα και να πάρω και τα λεφτά μου πίσω και τα ακουστικά μάλλον χωρίς τελωνείο όπως μου λέτε. Έλα όμως που τον λυπάμαι και δεν θέλω να το παίξω πονηρός. Θα κρατήσω στάση αναμονής να δω πού θα βγάλει tracking η acs. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από sxetikos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, sxetikos13 είπε Το θέμα είναι ότι ο κινέζος όταν του έγραψα για να τον ρωτήσω γιατί άλλαξε την τρόπο αποστολής και έστειλε με δικό του, ήταν πολύ χαλαρός και μου είπε κάτι του στυλ μην αγχώνεσαι είναι πολύ φθηνός ο τρόπος αποστολής που χρησιμοποιούμε. Όταν του ξαναεξήγησα για το τελωνείο και ότι παίζει να πληρώσω δασμούς αν το στέλνει κατευθείαν από την Κίνα, μου είπε σχεδόν ακαριαία να ανοίξω dispute. Mε άλλα λόγια, με "προκαλεί" να ανοίξω dispute από τώρα και να πάρω και τα λεφτά μου πίσω και τα ακουστικά μάλλον χωρίς τελωνείο όπως μου λέτε. Έλα όμως που τον λυπάμαι και δεν θέλω να το παίξω πονηρός. Θα κρατήσω στάση αναμονής να δω πού θα βγάλει tracking η acs. Δεν ξέρω αν θα στο ανοίγανε το dispute από τον live agent (αφού δεν έχει έρθει ακόμα το πακέτο). 10 μέρες μετά την παραλαβή ανοίγει το dispute, πιο νωρίς δεν σε αφήνει το σύστημα, δες το κι εσύ. Μη θεωρείς δεδομένο ότι το ανοίγουν, ακριβώς γι αυτόν τον λόγο που αναφέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sxetikos13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, tryfos είπε Δεν ξέρω αν θα στο ανοίγανε το dispute από τον live agent (αφού δεν έχει έρθει ακόμα το πακέτο). 10 μέρες μετά την παραλαβή ανοίγει το dispute, πιο νωρίς δεν σε αφήνει το σύστημα, δες το κι εσύ. Μη θεωρείς δεδομένο ότι το ανοίγουν, ακριβώς γι αυτόν τον λόγο που αναφέρεις. Φίλε το dispute ανοίγει 10 μέρες μετά την αποστολή του προϊόντος από τον κινέζο όχι 10 μέρες μετά την παραλαβή. Το τσέκαρα σήμερα στα ασύρματα ακουστικά που μου έστειλε ο κινέζος. Χθες (ένατη ημέρα από την αποστολή) ήταν κλειστή η επιλογή dispute. Σήμερα (δέκατη ημέρα από την αποστολή), είναι ανοικτή κανονικά. Εν πάση περιπτώσει, λέω να φανώ τίμιος και να μην ζητήσω refund πριν παραλάβω το προϊόν μιας και μάλλον γλιτώνω το τελωνείο με βάση όσα μου λέτε. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2022 από sxetikos13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 22/9/2022 στις 4:52 ΜΜ, radiotv είπε ο πωλητής δεν μπήκε καν στο κόπο να απαντήσει στο dispute και το Ali μου έδωσε τα 2€ πίσω, στον συγκεκριμένο πωλητή που είχε την προσφορά 3 τεμάχια 6€ τον προηγούμενο μήνα άνοιξα συνολικά dispute σε τρεις από τις τέσσερις παραγγελίες που έκανα και σε όλες δικαιώθηκα γιατί ο πωλητής δεν απάντησε.Εκτος από τον φορτιστή είχα πάρει κάτι τρυπάνια για μέταλλο που δεν τρυπαγαν καν και άλλη μία παραγγελία που το ένα λόγω κακής συσκευασίας ήρθε χτυπημένο,για αυτό ο τύπος ανέβασε την τιμή από τα 6 στα 8€, προφανώς είχε χασουρα από τα πολλά refund γιατί σίγουρα δεν θα ήμουν ο μόνος με προβληματικά προϊόντα. Φίλε μπράβο, με εψησες και ζήτησα κι εγώ για τον φορτιστή, όχι για τα λεφτά, για το γαμώτο, πρώτη φορά την πατάω έτσι. Πολύ μούφα και επικίνδυνος για όσους δεν ξέρουν. Αν δεν σε πειράζει, ποια άλλα έχεις ζητήσει refund επιτυχημένα; Εγώ σκέφτομαι να ζητήσω και για το σκουπάκι για τις σκόνες πληκτρολογίου, δεν κάνει τίποτα, είναι σαν παιδικό παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, tryfos είπε Φίλε μπράβο, με εψησες και ζήτησα κι εγώ για τον φορτιστή, όχι για τα λεφτά, για το γαμώτο, πρώτη φορά την πατάω έτσι. Πολύ μούφα και επικίνδυνος για όσους δεν ξέρουν. Αν δεν σε πειράζει, ποια άλλα έχεις ζητήσει refund επιτυχημένα; Εγώ σκέφτομαι να ζητήσω και για το σκουπάκι για τις σκόνες πληκτρολογίου, δεν κάνει τίποτα, είναι σαν παιδικό παιχνίδι. είχα πάρει τα 50 τρυπάνια για μέταλλο τα οποία υποτίθεται ότι είχαν επίστρωση τιτανίου αλλά ήταν καλυμμένα με σκέτη μπογιά,δες το βίντεο που ανέβασα στο YouTube να γελάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, radiotv είπε είχα πάρει τα 50 τρυπάνια για μέταλλο τα οποία υποτίθεται ότι είχαν επίστρωση τιτανίου αλλά ήταν καλυμμένα με σκέτη μπογιά,δες το βίντεο που ανέβασα στο YouTube να γελάσεις Ωρε μούφα....🤣Έδινε 50 τρυπάνια με 2 ευρώ ο αμιμητος; Δεν το πήρε το μάτι μου. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί θα την είχα πατήσει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) @sakisgri για το Ali (αλλά και γενικά) 150 ευρώ είναι το όριο μέχρι το οποίο δεν μπαίνει κάτι παραπάνω (δασμός) και ισχύει μόνο το γνωστό προπληρωμενος ΦΠΑ και είμαστε οκ; Αν ναι, πάνω από τα 150 τί μπαίνει και αν το έχει δοκιμάσει κανείς; Επίσης πως ξέρουν αν είναι πάνω από 150 εδώ στο τελωνείο και πόσο; Πάλι τα γνωστά του παρελθόντος, του κεφαλιού τους βάζουν μια τιμή; Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω, για να υπάρχει, όχι ότι θα πάω ποτέ τόσο ψηλά στο Αλι. Καλο είναι να υπάρχουν κι αυτά συγκεντρωμένα κάπου μαζί με τις μεθόδους αποστολής. Edit: Επίσης αφαιρεί το Αλί το ΦΠΑ πάνω από τα 150 κανονικά; Τώρα βρήκα σε παλιότερο ποστ σου, ότι έφτανε να μην αφαιρεί μέχρι και στα 180 (για κάποιον λόγο). Δεν ξέρω αν όλα αυτά έχουν ομαλοποιηθεί πια. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από tryfos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, tryfos είπε @sakisgri για το Ali (αλλά και γενικά) 150 ευρώ είναι το όριο μέχρι το οποίο δεν μπαίνει κάτι παραπάνω (δασμός) και ισχύει μόνο το γνωστό προπληρωμενος ΦΠΑ και είμαστε οκ; Αν ναι, πάνω από τα 150 τί μπαίνει και αν το έχει δοκιμάσει κανείς; Επίσης πως ξέρουν αν είναι πάνω από 150 εδώ στο τελωνείο και πόσο; Πάλι τα γνωστά του παρελθόντος, του κεφαλιού τους βάζουν μια τιμή; Εγκυκλοπαιδικά ρωτάω, για να υπάρχει, όχι ότι θα πάω ποτέ τόσο ψηλά στο Αλι. Καλο είναι να υπάρχουν κι αυτά συγκεντρωμένα κάπου μαζί με τις μεθόδους αποστολής. Edit: Επίσης αφαιρεί το Αλί το ΦΠΑ πάνω από τα 150 κανονικά; Τώρα βρήκα σε παλιότερο ποστ σου, ότι έφτανε να μην αφαιρεί μέχρι και στα 180 (για κάποιον λόγο). Δεν ξέρω αν όλα αυτά έχουν ομαλοποιηθεί πια. Το είχα ρωτήσει και εγώ πιο παλιά σε έναν έμπειρο χρήστη (Vasileios-gr) γιατί αφαιρείται περίπου στα 180 και μου είπε ειναι 150€ + ΦΠΑ, βασικά κάνω copy paste τι έγραψε- Στις 14/6/2022 στις 9:55 ΜΜ, sakisgri είπε Καλησπερα Γνωρίζεις γιατί όταν βάζουμε κάτι στο Aliexpress άξιας κάτω από 180€ δεν αφαιρεί το φπα (VAT) αλλά όταν βάζουμε κάτι πάνω από τα 180€ αφαιρείται ? Αφού το όριο είναι 150€ 150+24%Φ.Π.Α. =186. Μέχρι τα 186 λοιπόν είναι πληρωμένο το Φ.Π.Α. Πιο πάνω το αφαιρεί για να πληρώσεις τον φόρο στην Ελλάδα. Πιο πάνω γράφω 159 γιατί είναι βιβλία, και τα βιβλία έχουν 6% Φ.Π.Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, sakisgri είπε Το είχα ρωτήσει και εγώ πιο παλιά σε έναν έμπειρο χρήστη (Vasileios-gr) γιατί αφαιρείται περίπου στα 180 και μου είπε ειναι 150€ + ΦΠΑ, βασικά κάνω copy paste τι έγραψε- 150+24%Φ.Π.Α. =186. Μέχρι τα 186 λοιπόν είναι πληρωμένο το Φ.Π.Α. Πιο πάνω το αφαιρεί για να πληρώσεις τον φόρο στην Ελλάδα. Πιο πάνω γράφω 159 γιατί είναι βιβλία, και τα βιβλία έχουν 6% Φ.Π.Α. Όταν εν πάση περιπτώσει αφαιρείται ο ΦΠΑ από το Αλί, τί μπαίνει τελικά εδώ; Οκ, δεν ισχύει το IOSS, τί μπαίνει; Αυτά εδώ ισχύουν; https://www.angroid.gr/android-tutorials/allages-apo-1i-ioylioy-kai-katargisi-tis-ateleias-agores-ektos-e-e-kai-teloneio-pos-tha-kano-agores-apo-kina-kai-agglia-posa-tha-pliroso-sto-teloneio Σε ένα άσχετο θέμα έκανα accept σε ένα proposed refund από το Αλί, αλλά δεν φαίνεται να έχει περάσει στο σύστημα, ο χρόνος τρέχει υποτίθεται αντίστροφα ότι με περιμένουν να απαντήσω. Όμως στο refund history φαίνεται πράγματι ότι "The buyer accepted the solution of AliExpress". Πρέπει να περιμένω να ολοκληρωθεί ο χρόνος; Δεν έπρεπε κανονικά να πηγαίνει αμέσως παρακάτω αφού αποδέχθηκα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα