Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 10/9/2022 στις 6:22 ΜΜ, tryfos είπε

Φορτιστή αυτόν πήρα εγώ και δεν είναι τίποτα από όσα λέει:

https://a.aliexpress.com/_msbnHYs

Τον πήρα κι εγώ με 3/6 και όντως δεν πολυαξίζει. Οι θύρες του είναι πολύ σκληρές, μόνο στη μεσαία έβαλα ένα καλώδιο με αρκετή δύναμη. Εκτός αυτού, με προβληματίζουν τέτοιες no name συσκευές που μπαίνουν σε 220 και μπορεί να τις αφήσει και κάποιος μονίμως στην πρίζα. Δεν θα χρησιμοποιηθεί λοιπόν.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Να ρωτήσω κάτι. Αγοράζω συχνά από ali αλλά πρώτη φορά σκέφτομαι να επιστρέψω κάτι πίσω.

Ποια είναι η διαδικασία? Χρεώνομαι κάτι ή όχι?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, moveax1 είπε

Τον πήρα κι εγώ με 3/6 και όντως δεν πολυαξίζει. Οι θύρες του είναι πολύ σκληρές, μόνο στη μεσαία έβαλα ένα καλώδιο με αρκετή δύναμη. Εκτός αυτού, με προβληματίζουν τέτοιες no name συσκευές που μπαίνουν σε 220 και μπορεί να τις αφήσει και κάποιος μονίμως στην πρίζα. Δεν θα χρησιμοποιηθεί λοιπόν.

Όχι απλά "δεν πολυαξίζει", όντως φαίνεται θα έλεγα επικίνδυνος. Πανάλαφρος, οι θύρες δεν είναι ευθυγραμμισμένες, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να βάλεις καλώδιο εύκολα, ζεσταίνεται κοκ.

Και μόνο ότι στη διαφήμισή του γράφει 5, 9, 12v και πλασάρεται ως qc 3 και έρχεται και γράφει μόνο 5v και δεν είναι qc αρκεί για να καταλάβεις ότι είναι τελείως μαϊμού η φάση. Επίσης η ένδειξη led δείχνει σταθερά 5v, είναι απλά μια σταθερή ένδειξη, δεν μετράει στην πραγματικότητα 🤣😅

Φαντάσου να τον έχεις πάρει στην κανονική του τιμή...

Επεξ/σία από tryfos
Δημοσ.
Στις 14/9/2022 στις 11:27 ΠΜ, tryfos είπε

Όχι απλά "δεν πολυαξίζει", όντως φαίνεται θα έλεγα επικίνδυνος. Πανάλαφρος, οι θύρες δεν είναι ευθυγραμμισμένες, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να βάλεις καλώδιο εύκολα, ζεσταίνεται κοκ.

Και μόνο ότι στη διαφήμισή του γράφει 5, 9, 12v και πλασάρεται ως qc 3 και έρχεται και γράφει μόνο 5v και δεν είναι qc αρκεί για να καταλάβεις ότι είναι τελείως μαϊμού η φάση. Επίσης η ένδειξη led δείχνει σταθερά 5v, είναι απλά μια σταθερή ένδειξη, δεν μετράει στην πραγματικότητα 🤣😅

Φαντάσου να τον έχεις πάρει στην κανονική του τιμή...

ήρθε και σε εμένα σήμερα ο φορτιστής,το display του δείχνει συνέχεια 5,2v,το καλώδιο usb μπαίνει με δυσκολία στην θύρα και μυρίζει το πλαστικό κέλυφος γιατί ζεσταίνεται υπερβολικά, άνοιξα dispute στο AliExpress, αλλά με 2€ τι να περιμένουμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, radiotv είπε

ήρθε και σε εμένα σήμερα ο φορτιστής,το display του δείχνει συνέχεια 5,2v,το καλώδιο usb μπαίνει με δυσκολία στην θύρα και μυρίζει το πλαστικό κέλυφος γιατί ζεσταίνεται υπερβολικά, άνοιξα dispute στο AliExpress, αλλά με 2€ τι να περιμένουμε;

Μαγκιά, δε λέω. Για 2 ευρώ δε το σκεφτήκα να σου πω την αλήθεια. Πώς θα τους το αποδείξεις; Κράτα μας ενήμερους...

Επεξ/σία από tryfos
Δημοσ.

Kαλησπέρα παιδιά.

Είχα κάνει μια παραγγελία από ali κάτι ασύρματα ακουστικά με αliexpress saver shipping και σήμερα που το κοίταξα γράφει αυτό εντός του site:

Seller's Shipping Method - FR
SYZZ005584384

Επίσης στο parcelsapp αναφέρει τα παρακάτω. Υπάρχει περίπτωση το πράγμα να έχει μπλεχτεί και να περάσει το αντικείμενο τελωνείο ή είναι νωρίς ακόμα?
Επίσης ο πωλητής έχει αποσύρει το προϊόν σήμερα που το κοίταξα.
image.png.961382d4f367fab2a561acb5b84e8a0d.png
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, sxetikos13 είπε

Kαλησπέρα παιδιά.

Είχα κάνει μια παραγγελία από ali κάτι ασύρματα ακουστικά με αliexpress saver shipping και σήμερα που το κοίταξα γράφει αυτό εντός του site:

SYZZ005584384

Επίσης στο parcelsapp αναφέρει τα παρακάτω. Υπάρχει περίπτωση το πράγμα να έχει μπλεχτεί και να περάσει το αντικείμενο τελωνείο ή είναι νωρίς ακόμα?

Καλησπέρα.

Περίεργη η κατάσταση Ενώ λέει Seller's Shipping Method - FR  δλδ αποστολή από Γαλλία έφυγε από Κίνα. Από Γαλλία περιμένω ένα δέμα και ήρθε με Dpd (όπως το δικό σου) και ανέλαβε η ACS στην Λάρισα, έχει φτάσει Λάρισα και περιμένω παράδοση, αλλά δεν έχει τελωνείο γιατί ειναι από Ευρωπαϊκή χώρα σε Ευρωπαϊκή χώρα.

Αν πάει Γαλλία πρώτα (η οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα ) και μετά έρθει Ελλάδα δεν θα περάσει τελωνείο, αν όμως έρθει κατευθείαν Ελλάδα θα περάσει και η ιδιωτικές εταιρίες κουριερ χρεώνουν πολλά.

Το next tracking number 3243145673 βγάζει Dpd Greece.

Καλά ειναι να στείλεις μήνυμα στον πωλητή και να ρωτήσεις γιατί έστειλε με αυτόν τον τρόπο ενώ επέλεξες άλλον και αν το δέμα θα πάει σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα πριν έρθει Ελλάδα.

Αν ειναι να έρθει κατευθείαν Ελλάδα καλύτερα άνοιξε dispute.

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Καλησπέρα.

Περίεργη η κατάσταση Ενώ λέει Seller's Shipping Method - FR  δλδ αποστολή από Γαλλία έφυγε από Κίνα. Από Γαλλία περιμένω ένα δέμα και ήρθε με Dpd (όπως το δικό σου) και ανέλαβε η ACS στην Λάρισα, έχει φτάσει Λάρισα και περιμένω παράδοση, αλλά δεν έχει τελωνείο γιατί ειναι από Ευρωπαϊκή χώρα σε Ευρωπαϊκή χώρα.

Αν πάει Γαλλία πρώτα (η οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα ) και μετά έρθει Ελλάδα δεν θα περάσει τελωνείο, αν όμως έρθει κατευθείαν Ελλάδα θα περάσει και η ιδιωτικές εταιρίες κουριερ χρεώνουν πολλά.

Το next tracking number 3243145673 βγάζει Dpd Greece.

Καλά ειναι να στείλεις μήνυμα στον πωλητή και να ρωτήσεις γιατί έστειλε με αυτόν τον τρόπο ενώ επέλεξες άλλον και αν το δέμα θα πάει σε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα πριν έρθει Ελλάδα.

Αν ειναι να έρθει κατευθείαν Ελλάδα καλύτερα άνοιξε dispute.

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Αν κάνω dispute το προϊόν θα το λάβω ή δεν το λαμβάνω καν?

Επίσης όταν λες "χρεώνουν πολλά" σε τι περίπου ποσό αναφέρεσαι? Αυτό που είχα παραγγείλει έκανε 10 €...

Ευχαριστώ και πάλι.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sxetikos13 είπε

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Αν κάνω dispute το προϊόν θα το λάβω ή δεν το λαμβάνω καν?

Επίσης όταν λες "χρεώνουν πολλά" σε τι περίπου ποσό αναφέρεσαι? Αυτό που είχα παραγγείλει έκανε 10 €...

Ευχαριστώ και πάλι.

Αν κάνεις dispute λογικά θα πάρεις τα χρήματα πίσω. Αν το προϊόν έρθει και  περάσει τελωνείο αν δεν πληρωσεις να παραλαβεις μάλλον θα το στειλουν πίσω. Αν δεν περάσει τελωνείο μπορεί να πάρεις και τα χρήματα και να έρθει και το προϊόν, αν θέλεις στέλνεις χρήματα στον πωλητή αν θες το κρατάς και κάνεις τον Κινέζο.

Δεν ξέρω ακριβώς τι χρεώνουν αλλά σίγουρα δεν συμφέρει μπορεί να σε χρεώσουν πχ κανένα 20αρικο. Στα Ελτα θα πλήρωνες 2.5€ αλλά η ιδιωτικές χρεώνουν πολύ παραπάνω και ότι θέλουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, sxetikos13 είπε

Kαλησπέρα παιδιά.

SYZZ005584384

εφόσον εκτελωνιστει σε κάποια Ευρωπαϊκή Χώρα δεν θα πληρώσεις κάτι άλλο εδώ, δείχνει ότι θα έρθει στην Ελλάδα με DPD δηλαδή παράδοση με ACS,η γνώμη μου είναι να περιμένεις.Στην σελίδα DPD.gr στο τρακινγκ θα δεις όταν φτάσει Ελλάδα νέο αριθμό αποστολής της ACS

Επεξ/σία από radiotv
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, radiotv είπε

εφόσον εκτελωνιστει σε κάποια Ευρωπαϊκή Χώρα δεν θα πληρώσεις κάτι άλλο εδώ, δείχνει ότι θα έρθει στην Ελλάδα με DPD δηλαδή παράδοση με ACS,η γνώμη μου είναι να περιμένεις.Στην σελίδα DPD.gr στο τρακινγκ θα δεις όταν φτάσει Ελλάδα νέο αριθμό αποστολής της ACS

Νομίζω πως αν φτάσει Ελλάδα θα ειναι αργά για dispute, θα του πούνε το δέμα σου ειναι στην Ελλάδα τράβα να το παραλαβεις. Πιστεύω καλύτερα ειναι να ρωτήσει τον πωλητή πως θα έρθει το δέμα αν δλδ θα πάει από άλλη Ευρωπαϊκή χώρα πρώτα, αν πει θα έρθει κατευθείαν Ελλάδα να ρωτήσει γιατί έστειλε με άλλον τρόπο από αυτόν που επέλεξε.

Αν δεν πάρει απάντηση η του πει θα έρθει κατευθείαν Ελλάδα να ανοίξει τώρα το dispute με λόγο ότι έστειλε με άλλον τρόπο αποστολής από αυτόν που επέλεξε και με αυτόν τον τρόπο θα πληρώσει τελωνείο. και να χρησιμοποίηση τα μηνύματα ως απόδειξη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα μπαταρίες Lipo από το Aliexpress και μου έδωσε tracking number μορφής YY13xxxxxxxCN. Γνωρίζει κανείς πως γίνεται η παράδοση? Πριν γίνει η αγορά μου έλεγε ότι θα είναι untracked. 

Επεξ/σία από PrettyNose
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, PrettyNose είπε

Αγόρασα μπαταρίες Lipo από το Aliexpress και μου έδωσε tracking number μορφής YY13xxxxxxxCN. Γνωρίζει κανείς πως γίνεται η παράδοση? Πριν γίνει η αγορά μου έλεγε ότι θα είναι untracked. 

μήπως είναι Yun express? συνήθως ξεκινούν με YT.,.. και το παραδίδει η ACS,στο 17track τι βγάζει;

Επεξ/σία από radiotv
Δημοσ.
5 ώρες πριν, radiotv είπε

μήπως είναι Yun express? συνήθως ξεκινούν με YT.,.. και το παραδίδει η ACS,στο 17track τι βγάζει;

Το έβαλα στο parcelapp και που έβγαλε οτι ειναι ακομα Κινα και η εταιρεια λεγεται yuanyou http://www.yypostal.com/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, PrettyNose είπε

Το έβαλα στο parcelapp και που έβγαλε οτι ειναι ακομα Κινα και η εταιρεια λεγεται yuanyou http://www.yypostal.com/

Στο site (το link που έβαλες) κάτω στο partner έχει την DHL μάλλον αυτή στο παραδίδει στην Ελλάδα αν δεν αλλάξει η εταιρία όταν φύγει από Κίνα.

Επίσης γράφει ότι εκτελωνίζουν κιόλας -

• International parcel
  • The service covers more than 200 countries and regions in the world. It is efficient, safe and stable for customs clearance and delivery overseas through various postal services. It is another fast and economical way for online sellers to send overseas.

• Η υπηρεσία καλύπτει περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές στον κόσμο. Είναι αποτελεσματικό, ασφαλές και σταθερό για εκτελωνισμό και παράδοση στο εξωτερικό μέσω διαφόρων ταχυδρομικών υπηρεσιών. Είναι ένας άλλος γρήγορος και οικονομικός τρόπος για τους διαδικτυακούς πωλητές να στέλνουν στο εξωτερικό.

Ενημέρωσε μας όταν φτάσει να ξέρουμε και εμείς.

Επεξ/σία από sakisgri

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...