sakisgri Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, tryfos είπε Μπορεί να είναι και θέμα του parcels, γιατί όπως βλέπεις παρακάτω στο αυτόματο δεν ψάχνει και ΕΛΤΑ αλλά αυτό το universal post union Το περίεργο ειναι ότι έμενα βγάζει ενημέρωση από ελτα courier σε αυτό από Ολλανδία και όχι μόνο αυτό αλλά και ενημέρωση εντός Ελλάδος από το PostNL, Αλλά όχι σε άλλο που δοκίμασα από Ουγγαρία. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2022 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, sakisgri είπε Το περίεργο ειναι ότι έμενα βγάζει ενημέρωση από ελτα courier σε αυτό από Ολλανδία και όχι μόνο αυτό αλλά και ενημέρωση εντός Ελλάδος από το PostNL, Αλλά όχι σε άλλο που δοκίμασα από Ουγγαρία. Ναι από Ολλανδία περιλαμβάνει και τα ΕΛΤΑ στο ψάξιμο φαίνεται, δηλαδή μέχρι το σπίτι. Από Ουγγαρία όχι, οπότε πρέπει να βάζετε τα ΕΛΤΑ χειροκίνητα για κινήσεις μετά από Ουγγαρία προς Ελλάδα. Εντωμεταξυ το 17track κάνει το ανάποδο, δηλαδή σε ένα που δοκίμασα standard μέσω Ουγγαρίας ψάχνει μόνο Hungarian και ΕΛΤΑ και αφήνει έξω την Cianaio 😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antouaa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Στις 22/8/2022 στις 9:58 ΜΜ, tryfos είπε Χειροκίνητα εννοώ όταν διαλέγω εγώ στο parcels να χρησιμοποιήσει ως μεταφορεα από την παρακάτω λίστα ΕΛΤΑ (ή ΕΛΤΑ courier). Κανονικά θα έπρεπε από μόνο του να διαλέγει συνδυασμό Cianaio και ΕΛΤΑ, όπως έκανε παλιά όταν έρχονταν μέσω Ολλανδίας που αναφέρεις και να εμφανίζει αυτόματα και κινήσεις από το ψαχτηρι των ΕΛΤΑ μέχρι το σπίτι. Αντίθετα δεν γυρνάει σε ΕΛΤΑ οταν έρχεται Ελλάδα και δείχνει μόνο ένα περίεργο Universal postal union(;). Και βέβαια λογικά σταματάει εκεί, αφού δεν κοιτάει και ΕΛΤΑ: Μόλις διαλέγω χειροκίνητα ΕΛΤΑ, περνάνε αλλά θα έπρεπε να είναι όλα μαζί εξ αρχής: Τα ίδια κάνει και εμένα Στις 22/8/2022 στις 11:37 ΜΜ, radiotv είπε το δοκίμασα και αυτό αλλά δεν δείχνει κάτι άλλο από αυτό που έδειξα παραπάνω, ευχαριστώ πάντως,θα ξαναδοκιμάσω άλλη μέρα. Μια από τα ίδια και εδώ... Το είχε κάνει για ένα διάστημα αλλά τώρα μόνο τα μπιχλιμπίδια σαν τα δικά σου μου εμφανίζει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Καλημέρα, αποστολή με TOPYOU υγρό σε μπουκαλάκι ξέρει κανείς τι γίνεται μετά; μήπως είναι αντίστοιχος τρόπος αποστολής με το Cainiao economy for special goods και ρίξουν χρέωση ΕΛΤΑ και τελωνείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, radiotv είπε Καλημέρα, αποστολή με TOPYOU υγρό σε μπουκαλάκι ξέρει κανείς τι γίνεται μετά; μήπως είναι αντίστοιχος τρόπος αποστολής με το Cainiao economy for special goods και ρίξουν χρέωση ΕΛΤΑ και τελωνείο; Το σύστημα της TOPYOU μέχρι πριν λίγο καιρό, ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ τον IOSS number, όταν τύπωναν το tracking number. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, θα φας κανονικά το τελωνείο στο κεφάλι. Απλά, ενημέρωσε μας όταν το πάρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, nikosgiann78 είπε Το σύστημα της TOPYOU μέχρι πριν λίγο καιρό, ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ τον IOSS number, όταν τύπωναν το tracking number. Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, θα φας κανονικά το τελωνείο στο κεφάλι. Απλά, ενημέρωσε μας όταν το πάρεις Καλημέρα,δεν το παρήγγειλα ακόμη, ρώτησα για να μην την πατήσω,μια και σε βρήκα το πρόβλημα με την Cainiao super economy for special goods συνεχίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgiann78 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, radiotv είπε Καλημέρα,δεν το παρήγγειλα ακόμη, ρώτησα για να μην την πατήσω,μια και σε βρήκα το πρόβλημα με την Cainiao super economy for special goods συνεχίζει; Ναι, μην ρισκάρεις. Τί είναι αυτό που θέλεις να πάρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Στις 22/8/2022 στις 10:13 ΜΜ, sakisgri είπε Ναι δεν ξέρω τι γίνετε, αυτά τα προβλήματα άρχισαν από τότε που χακαρανε τα ΕΛΤΑ. Με το app που χρησιμοποιώ εγώ βάζω Aliexpress Shipping (Cainiao) και eltacourier και ειναι κομπλε. 4 ώρες πριν, antouaa είπε Τα ίδια κάνει και εμένα Συμπερασματικά για αποστολές μέσω Ουγγαρίας το parcels προσωρινά δεν μας κάνει (για μετά από Ουγγαρία πορεία), τουλάχιστον με την αυτόματη ρύθμιση. Δεν αναγνωρίζει ότι μετά την Ουγγαρία έρχονται με ΕΛΤΑ και δεν χρησιμοποιεί το ψαχτήρι τους. Γύρισα και εγώ στο TrackChecker (που είχα και παλιά). Εκτός του ότι το GUI δε μ' αρέσει, το βασικό πρόβλημά του είναι ότι είναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ αργό. Ιδίως όταν έχεις αρκετά tracks που παρακολουθείς. Δηλαδή μιλάμε παίζει να κάνει και 1-2 λεπτά να ανανεώσει το καθένα μόλις κάνω pull down. Το κάνει και σε σας αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nikosgiann78 είπε Ναι, μην ρισκάρεις. Τί είναι αυτό που θέλεις να πάρεις; ρητίνη, υγρό γυαλί για επισκευή ρωγμών σε τζάμι, εδώ είναι το κόστος πολλαπλάσιο από ότι στο Ali, είναι σε μπουκαλάκι λίγων ml, ευχαριστώ πάντως. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από radiotv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, tryfos είπε Συμπερασματικά για αποστολές μέσω Ουγγαρίας το parcels προσωρινά δεν μας κάνει (για μετά από Ουγγαρία πορεία), τουλάχιστον με την αυτόματη ρύθμιση. Δεν αναγνωρίζει ότι μετά την Ουγγαρία έρχονται με ΕΛΤΑ και δεν χρησιμοποιεί το ψαχτήρι τους. Γύρισα και εγώ στο TrackChecker (που είχα και παλιά). Εκτός του ότι το GUI δε μ' αρέσει, το βασικό πρόβλημά του είναι ότι είναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ αργό. Ιδίως όταν έχεις αρκετά tracks που παρακολουθείς. Δηλαδή μιλάμε παίζει να κάνει και 1-2 λεπτά να ανανεώσει το καθένα μόλις κάνω pull down. Το κάνει και σε σας αυτό; Λοιπόν δες γιατί υπάρχει η καθυστέρηση. Αν βάλεις Greece Post.ΕΛΤΑ υπάρχει η καθυστέρηση που λες, αλλά αν βάλεις ΕΛΤΑ Courier (το ίδιο πράμα ειναι) αντι για Greece Post.ΕΛΤΑ θα δεις ότι δεν ειναι αργό. Αυτήν την στιγμή έχω 13 tracks και κάνει λίγο πάνω από 30 δευτερόλεπτα, με Greece Post.ΕΛΤΑ μπορεί να έκανε και 5 λεπτά. Γιαυτό έγραψα της προάλλες ότι κάποιο θέμα έχει τα ΕΛΤΑ να δίνει πληροφορίες. Επίσης όταν ένα track γίνετε consolidated αφού γίνει πατάμε πάνω μετά στο μολύβι κάτω και βάζουμε τα POSTAL SERVICES ξανά, έτσι με ένα τράβηγμα στην οθόνη προς τα κάτω τα κάνει όλα ενημέρωση και τα απλά και τα consolidated. 3 ώρες πριν, radiotv είπε ρητίνη, υγρό γυαλί για επισκευή ρωγμών σε τζάμι, εδώ είναι το κόστος πολλαπλάσιο από ότι στο Ali, είναι σε μπουκαλάκι λίγων ml, ευχαριστώ πάντως. Και το Cainiao Standard For Special Goods ειναι για ειδικά υλικά και ειναι safe έρχεται μέσο Ολλανδίας(και συστημένο), παρέλαβα ένα σήμερα κανένα πρόβλημα. Δες αν συμφέρει αν όχι κανε αναζήτηση το προϊόν και δες σε άλλα καταστήματα αν έχουν πιο φτηνά μεταφορικά με Cainiao Standard For Special Goods. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, sakisgri είπε Λοιπόν δες γιατί υπάρχει η καθυστέρηση. Αν βάλεις Greece Post.ΕΛΤΑ υπάρχει η καθυστέρηση που λες, αλλά αν βάλεις ΕΛΤΑ Courier (το ίδιο πράμα ειναι) αντι για Greece Post.ΕΛΤΑ θα δεις ότι δεν ειναι αργό Το άλλαξα, δεν βλέπω πολύ μεγάλη διαφορά αλλά θα το παρακολουθήσω. Ίσως παίζει και ρόλο που αφαιρείς έτσι 2 ψαχτηρια ΕΛΤΑ post (ελληνικό και αγγλικό) και μένεις μόνο με το Elta courier. Γενικά φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα με το tracking των ΕΛΤΑ. Νομίζω πάντως ότι για αυτόν τον λόγο είχα φύγει από το TrackChecker και παλιότερα, είναι αργό. Και το interface θα το ήθελα πιο καθαρό, δεν μου αρέσει. Φυσικά τώρα, λόγω των παραπάνω μεγάλων προβλημάτων του parcels, μας εξυπηρετεί καλύτερα. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από tryfos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_87 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 πηγα παρελαβα σημερα δεματακι αξιας 2.58€ + το χαρατσι των ΕΛΤΑ 2.5€ Στην κιτρινη ετικετα οι Δασμοι - ΦΠΑ - Λοιπες επιβαρυνσεις ηταν 0. αποστολη "Cainiao Super Economy Global" με tracking LPxxxxxxxxxxxxx που γυρισε σε Ουζμπεκισταν. Εχει επικοινωνησει καποιος με τα ΕΛΤΑ για τα αυθαιρετα τελη που χρεώνουν? Με την ΕΕΤΤ το εχετε ψαξει καθολου τι λενε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kostas_87 είπε πηγα παρελαβα σημερα δεματακι αξιας 2.58€ + το χαρατσι των ΕΛΤΑ 2.5€ Στην κιτρινη ετικετα οι Δασμοι - ΦΠΑ - Λοιπες επιβαρυνσεις ηταν 0. αποστολη "Cainiao Super Economy Global" με tracking LPxxxxxxxxxxxxx που γυρισε σε Ουζμπεκισταν. Είσαι σίγουρος απεστάλη με "Cainiao Super Economy Global" και όχι με "Cainiao super economy for special goods" ? γιατι αυτά παίρνουν αυτό το tracking και πάνε Ουζμπεκιστάν. Δες τον τρόπο αποστολής στο tracking μέσα από το Aliexpress (αν δεν πάτησες ότι το παρέλαβες). Γιατι και εγώ σε μια παραγγελία που έκανα πριν 2 μήνες είχα επιλέξει "Aliexpress Standard Shipping" αλλά ο πωλητής το έστειλε με "Cainiao Standard For Special Goods". Το είδα αμέσως μόλις το έστειλε αλλά ήξερα ειναι safe και ότι θα κάνει περίπου 2 μήνες το άφησα όπως έχει μιας και δεν το βιαζόμουν. 1 ώρα πριν, kostas_87 είπε Εχει επικοινωνησει καποιος με τα ΕΛΤΑ για τα αυθαιρετα τελη που χρεώνουν? Με την ΕΕΤΤ το εχετε ψαξει καθολου τι λενε? Δεν σε κλέβουν τα ΕΛΤΑ και δεν φταίνε, σε χρέωσαν μόνο τα έξοδα εκτελωνισμού μιας και είδαν το Φ.Π.Α. ήταν πληρωμένο. Όταν ένα δέμα εισέρχεται στην Ευρώπη από τρίτες χώρες πρέπει να περάσει τελωνείο, όταν πάει Ολλανδία η Ουγγαρία και μετά έρχεται Ελλάδα φυσικό ειναι να μη περάσει τελωνείο αφού έχει περάσει. Αν όμως πάει Ουζμπεκιστάν όπως τα "Cainiao super economy for special goods" λογικό ειναι όταν φτάσει Ευρώπη (Ελλαδα) να πρέπει να περάσει τελωνείο, τώρα για ένα πολύ μικρο ποσοστό που έγραψαν δεν πλήρωσαν δεν ξέρω γιατί. Εδώ έχω γράψει ποιοι τρόποι αποστολής ειναι safe (σελιδα 221) Πάτα δεξιά από το πράσινο S Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_87 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 απο εκει το ειδα ναι αυτο γραφει. Κοιταξα τις προηγουμενες παραγγελιες μου παντως δε πρεπει να παιζει τοσο ρολο αυτο γιατι σε αλλες με τον ιδιο τροπο αποστολης επαιρναν tracking UAxxxxxxHU. Αρα μαλλον εχει να κανει με την μεταφορικη την κινεζικη που επελεξε ο πωλητης εμενα ηταν η Sunyou σε αυτο. Κοινο σημειο σε ολους που διαβασα στο τοπικ ειναι οσα ερχονται απο ουζμπεκισταν μαλλον το εχουν βαλει στο ματι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, kostas_87 είπε απο εκει το ειδα ναι αυτο γραφει. Κοιταξα τις προηγουμενες παραγγελιες μου παντως δε πρεπει να παιζει τοσο ρολο αυτο γιατι σε αλλες με τον ιδιο τροπο αποστολης επαιρναν tracking UAxxxxxxHU. Αρα μαλλον εχει να κανει με την μεταφορικη την κινεζικη που επελεξε ο πωλητης εμενα ηταν η Sunyou σε αυτο. Κοινο σημειο σε ολους που διαβασα στο τοπικ ειναι οσα ερχονται απο ουζμπεκισταν μαλλον το εχουν βαλει στο ματι Περίεργο, είσαι ο πρώτος που γράφει πέρασε τελωνείο με "Cainiao Super Economy Global" εδώ και σχεδόν ένα χρόνο μάλλον ήταν τυχαίο, πριν λίγες μέρες κάποιος έγραψε παρέλαβε με "Cainiao Super Economy Global" και "Cainiao Super Economy" και δεν είχε κανένα θέμα. Δεν ειναι το έχουν βάλει στο μάτι έγραψα πάνω τον λόγο που περνάνε. Μιας και έγραψε ο φίλος για το "Cainiao Super Economy Global" Έχει δει η χρησιμοποιήσει κανείς το "Aliexpress Selection Super Economy Global"? Πρώτη φορά το βλέπω, λογικά θα ειναι safe μιας και ειναι από Aliexpress, και ειναι φτηνό και θα γίνετε combined delivery αφού και αυτό ειναι Aliexpress shipping. Επίσης πιο κάτω το "Aliexpress Selection Saver" γράφει Tracking Available, τα 3 για 6 που έχω πάρει στέλνονται με "Aliexpress Selection Saver" αλλά το μόνο που βλέπω στην Ελλάδα ειναι εκτός από τα ΕΛΤΑ το "Αποστολή αντικειμένου, ΟΥΓΓΑΡΙΑ" βλέπω και από Cainiao λίγες μέρες μετά "[GR]Arrive at local delivery office" αυτό μάλλον αποτι κατάλαβα όταν σκαναρουν τα ΕΛΤΑ το δέμα και τπτ άλλο μέχρι να παραλάβω. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα