sakisgri Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, antouaa είπε Σήμερα που μπήκα μου έβγαλε και άλλα προϊόντα. 😀 Το κακό ότι είναι όλα γυναικεία καλλυντικά τα περισσότερα, πάνε τα καλά τα γκατζετ που είχε στις αρχές! Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση και δες πάλι, βγάζει άλλα στης φώτο πάτα σε κάθε μια ξεχωριστά και δες, αλλά δεν ξέρω αν πατήσεις πάνω αν θα το έχει μέσα αυτό το προϊόν. Γιατί εγώ είμαι σε monthly limit και λέω μήπως γιαυτό δεν τα βλέπω μέσα. 6 λεπτά πριν, elias183 είπε Το έβαλα και εκει και ειναι στο στάδιο Arrive at local delivery office Ουγγαρία Απο τις 27 Ιουλίου Τα γράμματα που αρχίζει ειναι UA και τελειώνει με HU. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Φίλε ειναι semitrackable τα UA**********HU έχουν ενημέρωση μέχρι να φτάσουν Ελλάδα μετά το χάνεις και μια μέρα το αφήνει ο ταχυδρόμος στο γραμματοκιβώτιο και φεύγει σαν ένα γραμμα. 6 λεπτά πριν, elias183 είπε πιστεύω η καθυστέρηση ειναι λόγο τον μήνα Αύγουστο , θα έρθει Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2022 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 @sakisgriξέρεις μήπως τι θέλει να πει ο ποιητής εδώ; Ένα 3 στα 6 είναι με saver. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Στο parcels δεν εμφανίζει κάτι ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 54 λεπτά πριν, tryfos είπε @sakisgriξέρεις μήπως τι θέλει να πει ο ποιητής εδώ; Ένα 3 στα 6 είναι με saver. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Στο parcels δεν εμφανίζει κάτι ακόμα Το ίδιο έχω και εγώ με την τελευταία παραγγελία απλός γράφει [Shatian Town] Restricted item - Battery item, είχα στην παραγγελία ένα ποντίκι και ένα φακό κεφαλιού με ενσωματωμένη μπαταριά και δεν πέρασε, αλλά μου άλλαξαν tracking number πριν 2 μέρες, δεν είδα όμως να προχωράει. Θα δω από βδομάδα αν δεν κάνει κίνηση θα ρωτήσω τον πωλητή τι γίνετε. Φαντάζομαι κάτι είχε και το δικό σου που μάλλον ειναι special goods, όπως και το δικό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sakisgri είπε Το ίδιο έχω και εγώ με την τελευταία παραγγελία απλός γράφει [Shatian Town] Restricted item - Battery item, είχα στην παραγγελία ένα ποντίκι και ένα φακό κεφαλιού με ενσωματωμένη μπαταριά και δεν πέρασε, αλλά μου άλλαξαν tracking number πριν 2 μέρες, δεν είδα όμως να προχωράει. Θα δω από βδομάδα αν δεν κάνει κίνηση θα ρωτήσω τον πωλητή τι γίνετε. Φαντάζομαι κάτι είχε και το δικό σου που μάλλον ειναι special goods, όπως και το δικό μου. Το σκέφτηκα κι εγώ για μπαταρία αλλά δε νομίζω. Είναι παραγγελία 3/6, μικροπραγματα: Ενα σα μικρό σκουπάκι (χωρίς μπαταρία), ένα κουτί βίδες και μύτες για κολλητηρι... Μήπως οι βίδες; Αλλά τί γίνεται σε αυτήν περίπτωση, θα παραλάβουμε, θα γυρίσουνε πίσω; Νόμιζα ότι αυτά τα πακετακια είναι fix για saver λόγω της προσφοράς και δεν θα είχαν πρόβλημα. Λες να μιλήσω με live agent (δε νομίζω να μπορεί να μάθει κάτι παραπάνω) ή απλά να περιμένω; ΥΓ: Τώρα μου έβγαλε το parcels 'restricted item-battery' κλπ. αλλά ξαναελεγξα την παραγγελία, είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει μπαταρία, ούτε καν ενσωματωμένη. Οπότε μάλλον δεν θα έρθουν και πάω για dispute/refund. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2022 από tryfos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias183 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 22 ώρες πριν, sakisgri είπε Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση και δες πάλι, βγάζει άλλα στης φώτο πάτα σε κάθε μια ξεχωριστά και δες, αλλά δεν ξέρω αν πατήσεις πάνω αν θα το έχει μέσα αυτό το προϊόν. Γιατί εγώ είμαι σε monthly limit και λέω μήπως γιαυτό δεν τα βλέπω μέσα. Φίλε ειναι semitrackable τα UA**********HU έχουν ενημέρωση μέχρι να φτάσουν Ελλάδα μετά το χάνεις και μια μέρα το αφήνει ο ταχυδρόμος στο γραμματοκιβώτιο και φεύγει σαν ένα γραμμα. πιστεύω η καθυστέρηση ειναι λόγο τον μήνα Αύγουστο , θα έρθει γνωριζουμε μηπως οταν παραδοθει αν θα αλλαξει η κατασταση στο tracking του allie για να εχω το νου μου? Η στο tracking δεν θα αλλαξει κατι ξανα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, elias183 είπε γνωριζουμε μηπως οταν παραδοθει αν θα αλλαξει η κατασταση στο tracking του allie για να εχω το νου μου? Η στο tracking δεν θα αλλαξει κατι ξανα? Δεν θα αλλάξει κάτι, δεν μπορούνε να ξέρουν αν παραδόθηκε η όχι από την στιγμή που ειναι μη συστημένο. Αν θες περισσότερες πληροφορίες ποιος τρόπος αποστολής έχει τρακινγκ η όχι και μέχρι που δες εδώ - (σελιδα 221) 5 ώρες πριν, tryfos είπε Το σκέφτηκα κι εγώ για μπαταρία αλλά δε νομίζω. Είναι παραγγελία 3/6, μικροπραγματα: Ενα σα μικρό σκουπάκι (χωρίς μπαταρία), ένα κουτί βίδες και μύτες για κολλητηρι... Μήπως οι βίδες; Αλλά τί γίνεται σε αυτήν περίπτωση, θα παραλάβουμε, θα γυρίσουνε πίσω; Νόμιζα ότι αυτά τα πακετακια είναι fix για saver λόγω της προσφοράς και δεν θα είχαν πρόβλημα. Λες να μιλήσω με live agent (δε νομίζω να μπορεί να μάθει κάτι παραπάνω) ή απλά να περιμένω; ΥΓ: Τώρα μου έβγαλε το parcels 'restricted item-battery' κλπ. αλλά ξαναελεγξα την παραγγελία, είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει μπαταρία, ούτε καν ενσωματωμένη. Οπότε μάλλον δεν θα έρθουν και πάω για dispute/refund. Αν δεν βρούνε τρόπο να τα στειλουν θα πάρουμε refund. Εγώ θα το αφήσω μέχρι και Δευτέρα να δω αν αλλάξει κάτι μιας και έδωσαν καινούργιο tracking number μετά θα κάνω μια ερώτηση τον πωλητή και αν δεν δω απάντηση μετά από μια μέρα θα ανοίξω dispute. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2022 από sakisgri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 21 λεπτά πριν, sakisgri είπε Δεν θα αλλάξει κάτι, δεν μπορούνε να ξέρουν αν παραδόθηκε η όχι από την στιγμή που ειναι μη συστημένο. Αν θες περισσότερες πληροφορίες ποιος τρόπος αποστολής έχει τρακινγκ η όχι και μέχρι που δες εδώ - (σελιδα 221) Αν δεν βρούνε τρόπο να τα στειλουν θα πάρουμε refund. Εγώ θα το αφήσω μέχρι και Δευτέρα να δω αν αλλάξει κάτι μιας και έδωσαν καινούργιο tracking number μετά θα κάνω μια ερώτηση τον πωλητή και αν δεν δω απάντηση μετά από μια μέρα θα ανοίξω dispute. Και εμένα έχει ένα δεύτερο tracking, που λέει ακριβώς τα ίδια. Το περίεργο είναι ότι δεν έχω καμία απολύτως μπαταρία εγώ, δεν ξέρω τι έγινε. Δεν πρόκειται να έρθουν, εγώ ήδη μίλησα με live και ζήτησα να μου ανοίξουν το dispute. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, tryfos είπε Και εμένα έχει ένα δεύτερο tracking, που λέει ακριβώς τα ίδια. Το περίεργο είναι ότι δεν έχω καμία απολύτως μπαταρία εγώ, δεν ξέρω τι έγινε. Δεν πρόκειται να έρθουν, εγώ ήδη μίλησα με live και ζήτησα να μου ανοίξουν το dispute. επικοινώνησε πρώτα με τον πωλητή και ρώτα τι θα γίνει με αυτό το δέμα και μετά άνοιξε μπορεί να σου πει και ο ίδιος να ανοίξεις η ότι θα το στείλει πάλι ( είχα μια φορά ένα τέτοιο θέμα και το έστειλε ξανά χωρίς πρόβλημα ήταν tvbox) ούτε αυτό είχε μπαταρία. Πάτα στο Account στην εφαρμογή μετά Shipped μετά πάτα πάνω σε ένα προϊόν από αυτήν την παραγγελία και κάτω θα δεις Contact seller. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2022 από sakisgri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, sakisgri είπε επικοινώνησε πρώτα με τον πωλητή και ρώτα τι θα γίνει με αυτό το δέμα και μετά άνοιξε μπορεί να σου πει και ο ίδιος να ανοίξεις η ότι θα το στείλει πάλι ( είχα μια φορά ένα τέτοιο θέμα και το έστειλε ξανά χωρίς πρόβλημα ήταν tvbox) ούτε αυτό είχε μπαταρία. Πάτα στο Account στην εφαρμογή μετά Shipped μετά πάτα πάνω σε ένα προϊόν από αυτήν την παραγγελία και κάτω θα δεις Contact seller. Του έστειλα κάτι αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο να ξαναστείλει αν θες τη γνώμη μου. Ουσιαστικά δεν φταίει, ενώ παράλληλα τι θα βγάλει κι αυτός τελικά, σου θυμίζω είναι αποστολή από 3/6 προσφορά. Δε νομίζω ότι χάνεις τίποτα να μιλήσεις στο live να προχωράει και αυτό, ώστε αν δεν συνεννοηθείς με τον πωλητή, να μπορείς ανά πάσα στιγμή να ανοίξεις dispute και να μην περιμένεις κάποιες μέρες μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, tryfos είπε Του έστειλα κάτι αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο να ξαναστείλει αν θες τη γνώμη μου. Ουσιαστικά δεν φταίει, ενώ παράλληλα τι θα βγάλει κι αυτός τελικά, σου θυμίζω είναι αποστολή από 3/6 προσφορά. Δε νομίζω ότι χάνεις τίποτα να μιλήσεις στο live να προχωράει και αυτό, ώστε αν δεν συνεννοηθείς με τον πωλητή, να μπορείς ανά πάσα στιγμή να ανοίξεις dispute και να μην περιμένεις κάποιες μέρες μετά. Τελικά προχώρησε το δικό μου, γιαυτό καλά ειναι να μη βιαζόμαστε. Από την στιγμή που άλλαξε tracking number λογικά διορθώθηκε το πρόβλημα. Μπορεί να δήλωσε τον φακό και το ποντίκι σαν κάποιο άλλο που έχει που δεν έχει ενσωματωμένη μπαταρία στο καινούργιο tracking number, δεν ξέρω. Εσένα μπορεί να ειναι απλός λάθος και να σταλεί κανονικά, όπως είχε γίνει με το δικό μου tvbox. Η δεν ήταν πακεταρισμένο σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 32 λεπτά πριν, sakisgri είπε Τελικά προχώρησε το δικό μου, γιαυτό καλά ειναι να μη βιαζόμαστε. Από την στιγμή που άλλαξε tracking number λογικά διορθώθηκε το πρόβλημα. Μπορεί να δήλωσε τον φακό και το ποντίκι σαν κάποιο άλλο που έχει που δεν έχει ενσωματωμένη μπαταρία στο καινούργιο tracking number, δεν ξέρω. Εσένα μπορεί να ειναι απλός λάθος και να σταλεί κανονικά, όπως είχε γίνει με το δικό μου tvbox. Η δεν ήταν πακεταρισμένο σωστά. Νόμιζα το box ότι του είπες και στο ξαναεστειλε, όχι ότι απλά συνέχισε τελικά. Εν πάση περιπτώσει ούτως ή άλλως θέλουν 2-3 μέρες να ενεργοποιήσουν το dispute (και ο πωλητής να απαντήσει). Αν βρω άκρη με τον πωλητή ή δω το πακέτο να προχωράει, δεν κάνω dispute και όλα οκ. Καλό όμως είναι να έχουμε ανοιχτά όλα τα options. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radiotv Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Στις 4 συνεχόμενες παραγγελίες 3 τεμάχια 6€ μου έβγαλε μήνυμα ότι συμπληρώθηκε το μηνιαίο όριο και να ξαναδοκιμάσω τον επόμενο μήνα. Όλες οι παραγγελίες είναι από το Digitaling Store, σε εσάς έχει βγάλει άλλο κατάστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisgri Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, radiotv είπε Στις 4 συνεχόμενες παραγγελίες 3 τεμάχια 6€ μου έβγαλε μήνυμα ότι συμπληρώθηκε το μηνιαίο όριο και να ξαναδοκιμάσω τον επόμενο μήνα. Όλες οι παραγγελίες είναι από το Digitaling Store, σε εσάς έχει βγάλει άλλο κατάστημα; Όχι, όλα από το ίδιο κατάστημα ειναι. 8 ώρες πριν, tryfos είπε Νόμιζα το box ότι του είπες και στο ξαναεστειλε, όχι ότι απλά συνέχισε τελικά. Εν πάση περιπτώσει ούτως ή άλλως θέλουν 2-3 μέρες να ενεργοποιήσουν το dispute (και ο πωλητής να απαντήσει). Αν βρω άκρη με τον πωλητή ή δω το πακέτο να προχωράει, δεν κάνω dispute και όλα οκ. Καλό όμως είναι να έχουμε ανοιχτά όλα τα options. Δεν το είχα διευκρινίσει, το tvbox πέρασε όλες της αποθήκες και κόπηκε στην παραλαβή από την αεροπορική εταιρία, ξανά ταξίδεψε πίσω στο πωλητή και το ξανά έστειλε με άλλο tracking number. Του είχα στείλει μήνυμα όταν έφαγε άκυρο στο αεροδρόμιο και ρώτησα γιατί αφού δεν έχει ενσωματωμένη μπαταρία και μου απάντησε _ Let me check μετά από 2 μέρες μου έγραψε καινούργιο tracking number και changed the tracking number. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, sakisgri είπε Όχι, όλα από το ίδιο κατάστημα ειναι. Δεν το είχα διευκρινίσει, το tvbox πέρασε όλες της αποθήκες και κόπηκε στην παραλαβή από την αεροπορική εταιρία, ξανά ταξίδεψε πίσω στο πωλητή και το ξανά έστειλε με άλλο tracking number. Του είχα στείλει μήνυμα όταν έφαγε άκυρο στο αεροδρόμιο και ρώτησα γιατί αφού δεν έχει ενσωματωμένη μπαταρία και μου απάντησε _ Let me check μετά από 2 μέρες μου έγραψε καινούργιο tracking number και changed the tracking number. Ξεκίνησε και το δικό μου πάλι εντός αποθηκών. Πρώτα restricted μετά dispatched κανονικά. Τώρα πάει με το δεύτερο tracking (που πήρε από μόνο του). Δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουνε/έγινε. Ο πωλητής δεν έχει απαντήσει καν, ούτε το Ali για το dispute, αλλά τώρα δεν χρειάζεται ούτως ή άλλως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Εντωμεταξύ τα ίδια και τα ίδια και μετά από καιρό που είχα να ασχοληθώ με το σπορ: Όλα κινούνται σε κάθε σημείο του ταξιδιού εντός 2-3 ημερών ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, μόλις φτάσουν Ελλάδα "αράζουν" αρχικά στο αεροδρόμιο 10-15 μέρες και μετά στα ταχυδρομεία τουλάχιστον 10 μέρες. Πραγματικά αν είχαμε ταχυδρομεία (όχι σοβαρά, απλά έστω να είχαμε), θα παραλαμβάναμε σε 20 μέρες τα πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα